موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2011-08-05 ساعت 07:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-05 ساعت 07:32 توسط یاشار و ماری.)
سلام. من دیروز جوابت رو نوشتم ولی یادم رفت دگمه ارسال رو بزنم. الان دارم دوباره می نویسم:
1. خداییش خیلی خوشحال شدم از اینکه می بینم داری به آرزوت می رسی
مرسی لطف داری
2. خیلی حال کردم وقتی جوابتو خوندم، برای نزدیک به 80% از سوالات بی پاسخم جواب پیدا کردم
ما اینیم دیگه
2. پس یعنی شما اینطور می فرمایید که من باید کلیه مدارک لازم رو یکبار و در همان یک پاکت از همون دفتر امور بین الملل دانشگاه آزاد بفرستم؟
بله همین طوره
3. مدارک لازم سطر قبل شامل اینها خواهد بود؟
- 2 برگ فرم امضا شده 345
- 1 برگ فرم امضا شده 344
- 1 برگ فرم امضا شده 187
- 1 برگ فرم 186 که دکتر یحیوی امضا کرده
- 1 عکس 5 در 5
- ....................... اینجاش بازم گیر کردم: آیا 2 سری ترجمه انگلیسی دانشنامه و ریزنمرات که به تایید وزارت امور خارجه رسیده کافیه یا باید 1 سری ترجمه رسمی با تایید وزارت امور خارجه و 2 سری کپی معمولی از همون ترجمه ها تهیه کنم ؟
گیر نکن بابا 1 سری ترجمه رسمی با تایید وزارت امور خارجه و 2 سری کپی از اصل مدارک کافیه در ضمن یادت باشه که یک عکس رو هم باید رو فرم 186 بچسبونی
راستی برای OCD کلومیپرامین توصیه می کنین یا SSRI؟
من که خودم SSRI رو بیشتر دوست دارم ولی می تونی رفتار درمانی رو هم امتحان کنی
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان، همکاران، همراهان، همرزمان، هم وطنان و ...
در راستای احترام به قانون مطبوعات باید به اطلاعتون برسونم که خبطی از طرف اینجانب سر زده. امیدوارم تک تک دوستان گناه رخ داده رو بر من ببخشایند و اما شرح ما وقع:
در صفحه 2 همین تاپیک تحت عنوان ثبت نام در ECFMG اشتباهی در قسمت 3 بند ب رخ داده که از طرف این بنده خطاکار اصلاح شد. اشتباه اصلاح شده رو اینجا هم می ذارم که بدونین کجاست:
(به روز شد. من در این قسمت اشتباه کردم. شما بهتره بخش های اینترنی رو بر اساس واقعیت پر کنین نه بر اساس ریز نمره. چون بعد از فرستادن فرم ها، ECFMG با دانشگاه مکاتبه و صحت مطالب درج شده رو بررسی می کنه. دانشگاه هم از دانشکده شما دوره ها و تاریخ گذروندن بخش های اینترنی رو استعلام می کنه و به ECFMG گزارش می ده.)
پ.ن: دانشگاه به من گفته که باید فرم شماره 12 رو از وزارت بهداشت بگیرم و پر کنم تا مراحل تایید مدرک من ادامه پیدا کنه. بعد از اینکه رفتم وزارت بهداشت اطلاعات تکمیلی رو در همین پست خواهم گذاشت.
در ضمن طی دو پست اخیر یک ذهن یخ زده گذری بر این قسمت خلوت مهاجرسرا کرد و پیامی گذاشت. از اونجایی که ما (من و ماری) از روحیات این مدیر محترم یخ زده اطلاع داشتیم موضوع رو شوخی فرض کرده و فکر نمی کردم که دوست عزیز و مطلع مون علی کوچولو متوجه شوخی frozen mind نشن. خدمت هر دو بزرگوار ابراز ارادت می کنم و امیدوارم این دو پست موجبات دوستی بیشتر این دو عزیز رو فراهم کنه.
با سپاس و طلب مغفرت
بنده پر تقصیر یاشار و بنده بی تقصیر ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همهٔ دوستان و همکاران.اینطور که به نظر میاد اکثر شما دوستان زیر ۳۰ سال هستید و واقعا برای شما بهترین کار همین خوندن برایUSMLE است.فکر میکنید برای در سن ۴۰ سالگی (بد از کلی زحمت برای رزیدنسی در ایران و گرفتن تخصص و بورد) هنوز هم امیدی هست که بشهUSMLE را با نمرات خوب پس کرد؟آیا کسی را میشناسید که در این سنّ به فکر افتاده باشه؟
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی اگر ممکنه لطفا توضیح بدید که internship و deans letter چیه و کجا به درد میخوره.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اینترنشیپ یک برگه است که به شما میدند و در آن نوشته در دوران انترنی چه رتیشن هایی را گزراندید و چند ماه بوده است.این با ریزه نمرات فرق دارد .تهران را نمیدونم ولی در شیراز به زبان انگلیسی هست و روی سر برگ رسمی دانشگاه و اینطور هم شروع میشود:
This is certify that Dr .......attended our school form... to .....She successfully passed the following internship rotations during 18 months.....
و اما در مورد دین لتر که در اصل medical students performance evaluation نام دارد همانطور که از اسم آن پیداست یک خلاصهای از عملکرد شما در دوران دانشجویی است و این هم به زبان انگلیسی است و باید به امضا رایس دانشکده رسیده و مهره برجستهٔ بخورد.یک چیزی
مثل recommendation رایس دانشکده برای شما است که تایید میکند پرفورمنس خوبی داشتید و شما را تایید میکند.به چند قسمت تقسیم میشه:identifying ,information,unique characteristics,academic progress,clerkship records,internship rcords
و خوب معلومه که داشتن همچنین نامئی رسمی که شما را تایید کنه بدردتون میخوره هنگام مصاحبه
***2012AS16
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رایس دانشکده از پرفورمنس فارغ التحصیلان چیزی نمیدونه حتا اگر خودش آن زمان رئیس بوده باشه.در شیراز که یک فرمت کلی وجود داره و برای همه مثل هم پر میشه و فقط رئیس امضا میکنه و حتا نگاش هم نمیکنه .خوشبختانه فرمت شیراز که پر از تعریف و تمجید از دانشجو در تمام مراحل که خودتون هم باورتون نمیشه
***2012AS16
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-29 ساعت 20:47)cmbt نوشته: رایس دانشکده از پرفورمنس فارغ التحصیلان چیزی نمیدونه حتا اگر خودش آن زمان رئیس بوده باشه.در شیراز که یک فرمت کلی وجود داره و برای همه مثل هم پر میشه و فقط رئیس امضا میکنه و حتا نگاش هم نمیکنه .خوشبختانه فرمت شیراز که پر از تعریف و تمجید از دانشجو در تمام مراحل که خودتون هم باورتون نمیشه
دوست عزیز سلام
می توانید زحمت کشیده و متن کامل نامه های دانشگاه شیراز را برای استفاده سایر دوستان در این تاپیک قرار دهید ؟ بعضی از دانشگاهها این حداقل کار را هم نکرده اند و نمی دانند چه باید بنویسند و می گویند شما هر نامه ای می خواهید متنش را بیاورید ما امضا می کنیم
ارادتمند
gadfly
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]