موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
همکاران عزیزم به نظرتون اگه از امریکا پذیرش برای کار داشته باشیم ایا در روند کلیر و یا دریافت ویزا تاثیر گذاره؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-25 ساعت 09:59)SH1A2R3 نوشته: همکاران عزیزم به نظرتون اگه از امریکا پذیرش برای کار داشته باشیم ایا در روند کلیر و یا دریافت ویزا تاثیر گذاره؟
سلام. داشتن پذیرش برای کار یا تحصیل تاثیری در پرونده برندگان لاتاری نداره. ولی کلاً بهتره یه دورنمایی از کارآیی که در آمریکا می خواین انجام بدین رو برای خودتون ترسیم کنین چون بعضی مواقع آفیسر از مصاحبه شونده می پرسه که برنامه شما بعد از رسیدن به آمریکا چیه؟
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت یاشار و ماری عزیز
ممنون از اطلاعات خوبتون در مورد ECFMG
من متوجه نشدم که چطور سایت فرم شماره 186 رو واسه پر کردن به ما میده.
اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
از Flash back معذرت میخوام
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-02 ساعت 14:15)behzad84 نوشته: سلام خدمت یاشار و ماری عزیز
ممنون از اطلاعات خوبتون در مورد ECFMG
من متوجه نشدم که چطور سایت فرم شماره 186 رو واسه پر کردن به ما میده.
اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
از Flash back معذرت میخوام
خواهش می کنم. ما که کاری نکردیم.
بعد از اینکه در ECFMG ثبت نام کردین، سایت یه فرمی رو بهتون به صورت html می ده که می تونین پیرینتش کنین. تو این فرم که همون فرم 186 هستش جایی برای پر کردن نیست و مشخصات شما از قبل توی این فرم پر شده هستش(این مشخصات رو شما در حین ثبت نام بهشون دادین). تنها کاری که باید بکنین اینه که یه عکس 5 در 5 بچسبونین روش و ببرین تاییدش کنین و پاش هم یه امضا بزنین. اینکه عکس کجا تایید می شه و باقی قضایا رو هم تو پست مربوط به ثبت نام در ECFMG گفتم. در راستای درخواست های متعدد دوستان و همکاران من فرم 186 خودم رو به صورت PDF براتون تو پست مربوط به ثبت نام در ECFMG در صفحه 2 همین تاپیک اضافه می کنم (در قسمت ضمائم دنبالش بگردین). البته اطلاعات منجر به فاش شدن ماهیت خودم رو حذف کردم، فقط اسم دانشگاه رو گذاشتم بمونه باور کنین
ارادتمند
یاشار و ماری از هاروارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد خدمت یاشار و ماری عزیز
من فعلا قصد امتحان دادن ندارم ولی چون میخوام از ایران برم میخواستم زودتر در ECFMG ثبت نام کرده باشم ولی اینطور که مشخصه واسه گرفتن فرم 186,حتما باید در یکی از امتحانات (step 1 or 2 ) ثبت نام کرد؟
و نمیشه فعلا فرمهارو و کارهایی که باید بوسیله دانشگاهم در ایران انجام بدم رو به اتمام برسونم و بعدا که در خارج از کشور مستقر شدم تاریخ واسه امتحان مشخص کنم؟
با تشکر
و از این که وقتتون رو میگیرم عذر میخوام.
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.
یکی دو تا نکته.
1- رامین جان دستت درد نکنه داداش. ما خیلی مخلصیم.
2- CMBT خان سلام. من دقیقاً نمی دونم اون شماره ای رو که می گی چیه ولی بعید می دونم مال آمریکا اینطوری باشه. ECFMG در مراحل اولیه یه ID به شما می ده که ID شما برای ورود به سایت ECFMG هستش. وقتی هم که برای امتحان ثبت نام کردین یه Application number می ده که فکر نمی کنم چیز مهمی باشه و بیشتر برای این به درد می خوره که اگه مراحل ثبت نام On line تون طول کشید ازش برای ادامه دادن روند ثبت نام استفاده کنین. ولی کل پروسه ثبت نام خیلی طول می کشه و هر بار رفت و آمد نامه از ایران به آمریکا و بر عکس با پست معمولی حداقل 40 روز طول می کشه.
3- من فروردین امسال ثبت نامم رو تو ECFMG شروع کردم. حدود 4 روز پیش یعنی حدود 20 آذر یه نامه اومد که ثبت نام شما تکمیل شده و مدرک پزشکی من توسط ECFMG تایید شده. تازه بعد از این می مونه USMLE....
4- اگه شما سر جلسه امتحان نرین، تایید مدارکتون پابرجاست ولی اون 900 دلاری که برای امتحان داده بودین رو از دست می دین و باید دوباره برای امتحان ثبت نام کنین که کار ساده ای هستش و دیگه نیاز به تایید مدارک و باقی قضایا نداره. البته تا اونجایی که یادم می یاد عدم حضور سر جلسه نکته منفی برای فرد محسوب نمی شه. می دونین که مراحل مربوط به ثبت نام و تایید مدارک رو باید از OASIS و مراحل مربوط به امتحان USMLE رو از IWA پیگیری کنین.
می خواستم در مورد override هم مطلب بنویسم ولی نمی دونم امروز چمه هر کاری می کنم نمی تونم مطالب رو جمع و جور کنم. حالم خوب شه در مورد Override خودم یه مطلب می نویسم که فکر می کنم بدردتون بخوره
فعلاً خودافیز
ایرادتمند
یاشار و ماری
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم من اصلا با اصطلاحاتی که میگین اشنا نیستم.میشه از اول یکه بزبون ساده تر بگه مرحله به مرحله چطور اقدام کنم ؟
مدارک چی لازمه؟
من متخصصم .مدارک عمومی و تخصص لازمه؟
سایتش چیه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که ثبت نام کردن یک سوال دارم .
ایا با دبیت کارت یا کردیتی که از امریکا داریم می تونیم توی ایران هزینه ثبت نام رو بصورت ان لاین پرداخت کنم ؟ایا کسی تجربه ای تو این زمینه کرده ؟ من چند روز پیش امدم موجودی حسابم رو بصورت انلاین از ایران چک کنم که حسابم بلوک شد . از دوستانی که تجربه کرده اند می شه لطفا راهنمایی کنین که باید چیکار کنم ؟ وهزینه امتحان رو چه طوری از ایران پرداخت کنم ؟