موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دانشگاه ازاد عمومی خوندم ازشون فرم 12 رو خواستم اصلا نمیدونستن چی هست میگین چی کار کنم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تشكر از تمامي دوستان كه اطلاعاتشون رو به اشتراك ميگذارند من در مورد انتخاب رشته به كمي راهنمائي نياز دارم.من در ابتدا رشته پرستاري رو در نظر داشتم و بعدا شنيدم كه بهداشت دهان و دندان هم بازارش خوبه.ايا ممكنه من رو راهنمائي كنيد كه كدام بهتره و خوندنش اسان تره يا كدام پر درامدتره و اينكه چطوري بايد اقدام كنم و كالج هاي معتبر رو پيدا كنم. من تافل ندارم. و قصد دارم يكسال بعد از اقامتم شروع كنم تا instate بشم. دوستان با تجربه لطفا در صورت امكان راهنمايي كنند.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2011-12-20 ساعت 22:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-22 ساعت 13:19 توسط یاشار و ماری.)
(2011-12-19 ساعت 14:31)SH1A2R3 نوشته: سلام دوستان من دانشگاه ازاد عمومی خوندم ازشون فرم 12 رو خواستم اصلا نمیدونستن چی هست میگین چی کار کنم؟
سلام
دانشکده پزشکی معمولاً چیزی در مورد ECFMG نمی دونه. اگه می خواین اطلاعات کسب کنین برین دفتر امور فارغ التحصیلان پزشکی که تو پاسدارانه. طبقه 5 خانم حمدی. فرم 12 رو باید از وزارت بهداشت شهرک غرب بگیرین. در ضمن توضیح مربوط به اینا رو تو صفحه 2 همین تاپیک گذاشتم.
دوباره ارادتمند
دوباره یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت YASHAR & MARYگرامی. یک ماهی میشود که ما در آمریکا هستیم. در طول این مدت و نیز سه الی چار ماه آخری که در ایران بودیم همه وقت ما صرف کندن از ایران و شروع زندگی تازه در اینجا شد، به طوری که بکلی از درس و ثبت نام دور افتادیم. سوالام از دوستان و همکاران این که آیا ثبت نام برای امتحان usmleاز آمریکا مشکلی ایجاد میکند یا نه؟
و دوم اینکه نظرتان در مورد کلاسهای حضوری کاپلان چیست؟ و اصلا چنین کلاسی وجود دارد؟
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-20 ساعت 15:11)كاميلا نوشته: ضمن تشكر از تمامي دوستان كه اطلاعاتشون رو به اشتراك ميگذارند من در مورد انتخاب رشته به كمي راهنمائي نياز دارم.من در ابتدا رشته پرستاري رو در نظر داشتم و بعدا شنيدم كه بهداشت دهان و دندان هم بازارش خوبه.ايا ممكنه من رو راهنمائي كنيد كه كدام بهتره و خوندنش اسان تره يا كدام پر درامدتره و اينكه چطوري بايد اقدام كنم و كالج هاي معتبر رو پيدا كنم. من تافل ندارم. و قصد دارم يكسال بعد از اقامتم شروع كنم تا instate بشم. دوستان با تجربه لطفا در صورت امكان راهنمايي كنند.
سلام
من اطلاع دقیقی ندارم ولی تا اونجایی که می دونم اینجا درآمد پرستارها خیلی خوبه و البته کار و مسئولیت شون سنگینه. در مورد بهداشت کار دهان و دندان هیچ اطلاعی ندارم، فقط اینو می دونم که برخلاف ایران کلاس کاری و درآمد پزشکای اینجا بالاتر از دندان پزشکها است. در مجموع اینجا دندان پزشک ها رو خیلی دکتر حساب نمی کنن (از دندان پزشکای عزیز پوزش می طلبم)
ارادتمند
یاشار و ماری
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با سلام خدمت همکاران گرامی. یک ماهی میشود که ما در آمریکا هستیم. در طول این مدت و نیز سه الی چار ماه آخری که در ایران بودیم همه وقت ما صرف کندن از ایران و شروع زندگی تازه در اینجا شد، به طوری که بکلی از درس و ثبت نام دور افتادیم. سوالام از دوستان و همکاران این که آیا ثبت نام برای امتحان usmleاز آمریکا مشکلی ایجاد میکند یا نه؟
و دوم اینکه نظرتان در مورد کلاسهای حضوری کاپلان چیست؟ و اصلا چنین کلاسی وجود دارد؟
[/quote]
سلام
اتفاقاً ثبت نام از اینجا اصلاً بد نیست، تنها مشکلی که داره انجام دادن قسمت مربوط به ایرانشه که یه کمی هم پیچیده است. به نظر من یه کسی رو داشته باشین که تو ایران کارهاتون رو پیگیری کنه خوبه. در مورد کلاسهای کاپلان هم تا اونجایی که من اطلاع دارم برگذار می شه و خوبم هست ولی اینکه بخواین تو این کلاسها شرکت کنین بستگی به خودتون داره: این که این سبک درس خوندن رو دوست دارین یا نه و اینکه حاضر هستین هزینه مالیش رو پرداخت کنین یا نه.
ارادتمند
یاشار و ماری
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-14 ساعت 21:41)REZA1390 نوشته: از دوستانی که ثبت نام کردن یک سوال دارم .
ایا با دبیت کارت یا کردیتی که از امریکا داریم می تونیم توی ایران هزینه ثبت نام رو بصورت ان لاین پرداخت کنم ؟ایا کسی تجربه ای تو این زمینه کرده ؟ من چند روز پیش امدم موجودی حسابم رو بصورت انلاین از ایران چک کنم که حسابم بلوک شد . از دوستانی که تجربه کرده اند می شه لطفا راهنمایی کنین که باید چیکار کنم ؟ وهزینه امتحان رو چه طوری از ایران پرداخت کنم ؟
رضا خان سلام. شما می تونین هزینه ثبت نام رو با دبیت یا کردیت کارد پرداخت کنین. شما مشخصات کارت اعتباری تون رو به ECFMG می دین و اونها شما رو شارژ می کنن (یعنی پول رو از حسابتون برداشت می کنن) و چون برداشت پول توسط ECFMG انجام می شه (که یه سازمان مستقر در آمریکاست) مشکلی برای شما ایجاد نمی شه. ولی به دلیل روابط طلایی ایران و آمریکا هرگونه دسترسی به حسابتون با ip های مربوط به ایران منجر به بلاک شدن حساب شما می شه. توصیه می کنم با Customer service بانک خودتون تماس بگیرین و شرایط رو براشون توضیح بدین. شاید بشه به صورت غیر حضوری حساب رو unblock کرد. در ضمن اگه خواستین از ایران به حسابتون دسترسی داشته باشین بهتره از وی - پی - ان استفاده کنین. فکر می کنم اینطوری مشکلی پیش نیاد البته مطمئن نیستم.
ارادتمند
یاشار و ماری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-02 ساعت 12:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-02 ساعت 12:25 توسط behzad84.)
با سلام خدمت خانم دکتر CMBT
من کتاب راهنمای PCRC رو دارم,ولی همونطور که میدونید,اینجور کتابها به درد ما که سیستممون کاملا فرق داره ,نمیخوره و مثلا واسه دانشگاه خدا بیامرز ما(IUMS) یه کارمندی به نام خانم خراطی,همه کارها رو انجام میده و فقط اون کاری رو که بلده و براش تعریف شده, انجام میده و چیزی از مکاتبه کردن با دانشگاه های خارج به معنای واقعیش, نمیدونه و فقط در مورد USMLE اطلاعاتی داره.
حالا اگه میشه,میتونید کمی از مراحل ثبت نام در PCRC رو واسمون توضیح بدید(البته نسخه وطنی شده)
با سپاس و درود