کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
سلام
ممنون به خاطر همه کمک هاتون
اگه یه نفر آزمون را کامل پشت سر گذاشت اون وقت چه تخصص هایی را می تونه آمریکا بخونه؟
آیا محدودیتی واسه انتخاب وجود داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: raminmedic ، SH1A2R3 ، Mojtaba448 ، lingni
جالبه، زنگ زدم دانشگاه، گفتن این ایمیل که با عنوان Dean of Faculty از طریق ایمیل فرستاده شده چیز خاصی نیست اما ecfmg می گه که باید این نامه جواب داده بشه تا برای شرکت در امتحان eligible بشم.
کسی نظری نداره؟

-->
پاسخ
تشکر کنندگان: kourosh2011 ، SH1A2R3 ، kia_0950 ، lingni
(2012-04-19 ساعت 20:21)perforin نوشته:  سلام
ممنون به خاطر همه کمک هاتون
اگه یه نفر آزمون را کامل پشت سر گذاشت اون وقت چه تخصص هایی را می تونه آمریکا بخونه؟
آیا محدودیتی واسه انتخاب وجود داره ؟

دوست گرامى محدوديتى براى انتخاب وجود نداره.
اما شانس پذيرش مهاجران در رشته هاى لوكس (پوست، جراحى پلاستيك، ارتوپدى، راديولوژى و...) خيلى پايينه. در شرايط فعلى و اونطور كه من سايتها و فارومهاى پذيرش و مطالب مرتبط رو ميبينم، بنظر مياد اگه تو همون رشته هاى معمول مورد توجه مهاجران مثل داخلى و اطقال و پزشك خانواده هم بتونيم پذيرش بگيريم بايد خوشحال باشيم!
البت اگر سابقه درخشان research و letter of recommendation قوى داشته باشيد و نمره هاى امتحانتون بسيار خوب و بالا باشه، اونوقت همه چيز ممكنه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kia_0950 ، lingni ، delir ، الدورادو
(2012-04-21 ساعت 10:40)raminmedic نوشته:  جالبه، زنگ زدم دانشگاه، گفتن این ایمیل که با عنوان Dean of Faculty از طریق ایمیل فرستاده شده چیز خاصی نیست اما ecfmg می گه که باید این نامه جواب داده بشه تا برای شرکت در امتحان eligible بشم.
کسی نظری نداره؟

دوست گرامى ضمن تشكر از پستهاى مفيد و اطلاعات مفيدى كه ارائه ميكنين ، من فكر ميكنم غير از شما و دوستمون ياشار هنوز كسى مراحل ecfmg certification رو طى نكرده. براى همين اگر هم قرار باشه كسي بتونه در اين زمينه به شما كمك كنه همانا ياشار است و لاغير!
اما لااقل ميشه از همين تفاوت نظر دانشگاه و ecfmg فهميد كه شما باىد به دانشگاه بفهمونى كه يه جورى اون ايميلو جواب بدن. بهرحال فعلا ريشت پيش هردوتا (دانشگاه و ecfmg) گيره و هرطورشده دانشگاه رو وادار كن به اون ايميل غيرمهم (!) جواب بدن كه eligible بشى خيالت راحت بشه.
اطلاعاتت خيلى مفيده و اميدوارم بقيه رو كماكان در جريان روند كارت قرار بدى تا بقيه بتونن بعدها ازش استفاده كنن و شما رو دعا كنن Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، raminmedic ، kourosh2011 ، kia_0950 ، maryam.ft ، farshid_k7 ، lingni
Question 
و باز باران با ترانه، با گوهرهای فراوان ..... !

و باز تماس با ecfmg که آقا دانشگاه ما می گه ما عضو EMSWP هستیم و status ما رو verified کردن از طریق EMSWP، اما در OASIS ما هنوز نوشته:
Waiting for verification of status from your medical school
و فرمودند این سایت بمحض تایید شما توسط دانشگاه، اتوماتیک شما رو تایید می کنه و می تونید در امتحان شرکت کنید.

حال این سایت آمریکایی ها چه اشکالی داره من مانده ام در اندرونش. Sad

-->
پاسخ
تشکر کنندگان: kia_0950 ، SH1A2R3 ، lingni
دوستان من میخوام ثبت نام کنم تا قسمت انتخاب منطقه می ام اسیا رو میزنم بعد کع میخوام کشور رو انتخاب کنم بین کشورها ایران نیست که روش کلیک کنم.چیکار کنم؟
در وارد کردن تاریخ تولد هم روز رو میشه وارد کرد ولی ماه و سال نمیشه.به نظرتون چه باید کرد؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni
(2012-06-19 ساعت 13:56)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من میخوام ثبت نام کنم تا قسمت انتخاب منطقه می ام اسیا رو میزنم بعد کع میخوام کشور رو انتخاب کنم بین کشورها ایران نیست که روش کلیک کنم.چیکار کنم؟
در وارد کردن تاریخ تولد هم روز رو میشه وارد کرد ولی ماه و سال نمیشه.به نظرتون چه باید کرد؟

اگه منظورتون انتخاب محل امتحان هست که خوب طبیعتا ایران جزو مناطقی نیست که امتحان در اون برگزار بشه! Wink

خوب دوستان مشکل من بالاخره بعد از 6 ماه حل شد! این هم عکس پروفایل جدیدم در OASIS:
-->

و این هم scheduling permit صادر شده چند روز بعد از EMSWP Status Verification
-->

خوش باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، یاشار و ماری ، kia_0950 ، cmbt ، maryam.ft ، lingni ، BitaM
(2012-06-30 ساعت 13:27)raminmedic نوشته:  
(2012-06-19 ساعت 13:56)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من میخوام ثبت نام کنم تا قسمت انتخاب منطقه می ام اسیا رو میزنم بعد کع میخوام کشور رو انتخاب کنم بین کشورها ایران نیست که روش کلیک کنم.چیکار کنم؟

اگه منظورتون انتخاب محل امتحان هست که خوب طبیعتا ایران جزو مناطقی نیست که امتحان در اون برگزار بشه! Wink

خوب دوستان مشکل من بالاخره بعد از 6 ماه حل شد! این هم عکس پروفایل جدیدم در OASIS:

و این هم scheduling permit صادر شده چند روز بعد از EMSWP Status Verification

خوش باشید
اوه اوه. عنکبوتا رو نگاه کن. این مدت این تاپیک اونقدر سوت و کور بود که همشون اینجا لونه کرده بودن Wink
رامین جان تبریک می گم. حالا شما از من هم جلو زدین چون من این نامه رو هنوز نگرفتم. امیدوارم امتحانتون رو هم به خوبی پشت سر بذارین. بعد از پاس کردن step 2 و قبل از CS بهتره یه کارهایی بکنین که اگه عمری باقی بود در موردش توضیح می دم.
شاد و پیروز باشین.
ارادتمند
یاشار و ماری

شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ben10 ، كاميلا ، kia_0950 ، kourosh2011 ، saeid-ss ، raminmedic ، maryam.ft ، lingni ، delir
یه سوال از دوستان
من می خوام برای امتحان MCCEE ثبت نام کنم .
این سایت مجموعه سوالات برای این امتحان رو معرفی کرده . کسی نظری داره ؟
MCCEE Canada
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام به همه ی عزیزانی که اطلاعاتشون واااااقعا مفید بود
من دانشجوام، ترم بعد هم تازه میخوام علوم پایه بدم ، فکر میکنید اگه الان بخوام یه وقتی واسه خوندنه کاپلان بزارم و از سال بعد جدی بخونم تا تو دوره ی استیجری امتحان بدم کار درستی یا اینکه خیلییییی زوده !!!!؟
شروع کردن با لکچرنوت بهتره یا DVD ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-10 ساعت 15:03)mahtab.48 نوشته:  سلام به همه ی عزیزانی که اطلاعاتشون واااااقعا مفید بود
من دانشجوام، ترم بعد هم تازه میخوام علوم پایه بدم ، فکر میکنید اگه الان بخوام یه وقتی واسه خوندنه کاپلان بزارم و از سال بعد جدی بخونم تا تو دوره ی استیجری امتحان بدم کار درستی یا اینکه خیلییییی زوده !!!!؟
شروع کردن با لکچرنوت بهتره یا DVD ؟
سلام مهتاب
به نظر من بهتره تا تموم شدن دوره پزشکی صبر کنین. همونطور که می دونین از تاریخ تایید، مدارک شما تا 5 سال معتبر هستند و از طرف دیگه هم نمره های کسب شده در آزمون ها مختلف تا 7 سال اعتبار دارن. شما هم به احتمال زیاد باید بعد از فارغ التحصیلی 2 سال برین طرح و تازه معلوم نیست تا اون موقع یه سری قانون جدید وضع نشه و شما بتونین به موقع دانشنامه تون رو بگیرین. به هر حال باز هم تصمیم بهتر رو خودتون می گیرین.
در مورد خوندن هم من lecture note می خونم بعد DVD نگاه می کنم.
ارادتمند
یاشار و ماری

پاسخ
تشکر کنندگان: cmbt ، maryam.ft ، lingni ، delir
سلام خوشحالم كه با اين سايت اشنا شدم و امروز كل اين ده صفحه رو خوندم و از راهنمايي مفيد دوستان استفاده كردم واقعا بايد به اين روحيه و همكاري تبريك گفت . يه سوال برام پيش اومده كه ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد من ريز نمرات رو مهرتاييد امور خارجه نكردم ايا فكر ميكنيد براي ارسالشون به مشكل بر بخورم ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-21 ساعت 00:34)وحيده نوشته:  سلام خوشحالم كه با اين سايت اشنا شدم و امروز كل اين ده صفحه رو خوندم و از راهنمايي مفيد دوستان استفاده كردم واقعا بايد به اين روحيه و همكاري تبريك گفت . يه سوال برام پيش اومده كه ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد من ريز نمرات رو مهرتاييد امور خارجه نكردم ايا فكر ميكنيد براي ارسالشون به مشكل بر بخورم ؟؟؟
سلام تا اونجایی که من می دونم مهر تایید وزارت امور خارجه لازم نیست (چون ایران با ایالات متحده روابط سیاسی ندارن بنابراین وزارت امور خارجه کیلویی چنده) ولی اگه بزنین بهتره. هزینه اش زیاد نیست. اون موقع فکر کنم هر سند 5 تومن بود ولی خوب یه روزتون رو باید به اینکار اختصاص بدین.
ارادتمند
یاشار و ماری

پاسخ
تشکر کنندگان: وحيده ، raminmedic ، maryam.ft ، الدورادو
دوستان من همسرم داره برایUSMLE می‌خونه ،USMLE worldرا را برای دو ماه از خود سایت خریده و خیلی‌ راضی‌ است.فرق بسیار مهمی‌ که با usmle wolrd که اینجا به صورتpdf عرضه میکنند این است که جدای از کیفیت سوال ها،مثلا بد از اینکه شما گزینه را انتخاب می‌کنید به شما می‌گوید که چند در صد از افراد شرکت کننده گزینیی شما را انتخاب کرده بودند ،چند درصد گزینهٔ صحیح،در ضمن هر سری که سوال میزنید می‌گوید که شما چند در صد زدید وaverage چند درصد زده اند و به طور کلی‌ به طور دینامیک شما میتوانید خود را با بقیّه مقایسه کنید.علاوه بر این مثلا بعضی‌ از سوال‌ها اینطور است که حالا به اینauscultation گوش کنید و جواب سوال را بدهید و مثلمان در فرمت pdfنمیتوانید این کار را انجام بدهید.به نظر من و همسرم اگر بتوانید کمی‌ هزینه کنید و از اصل این سوال‌ها استفاده کنید بسیار سودمند تر است .
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
ياشار و ماري عزيز مرسي از پاسختون راستش چون قبلا اين مداركو اماده كرده بوديم مهر امور خارجه نزده بوديم و الان تو مرحله اي هستيم كه مداركو بايد رئيس دانشگاه امضا كنه قربون مملكتمون بشم كه قضيه قير و قيف و همون داستانيه كه شما گفتيد تو ماه رمضون كه براي عبادتهاشون كه اميدوارم مقبول حق قرار بگيره تعطيل بودن اكثرا ،حالا امروزم رفتيم باز هم رئيس نبودن حواله دادن بعدا بياييد كه ميخوره به تعطيلات اجلاس سران ..... چي بگم دلمون پره تا يه جا پيدا ميكنيم هي ميخواييم حرف بزنيم راستي ما همچنان خوشحال ميشيم اگر اطلاعات جديدي كسب كرديد به گوش دل بشنويم. مرسي از همه
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان