موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-19 ساعت 20:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-19 ساعت 20:23 توسط perforin.)
سلام
ممنون به خاطر همه کمک هاتون
اگه یه نفر آزمون را کامل پشت سر گذاشت اون وقت چه تخصص هایی را می تونه آمریکا بخونه؟
آیا محدودیتی واسه انتخاب وجود داره ؟
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام ثبت نام کنم تا قسمت انتخاب منطقه می ام اسیا رو میزنم بعد کع میخوام کشور رو انتخاب کنم بین کشورها ایران نیست که روش کلیک کنم.چیکار کنم؟
در وارد کردن تاریخ تولد هم روز رو میشه وارد کرد ولی ماه و سال نمیشه.به نظرتون چه باید کرد؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-30 ساعت 13:27)raminmedic نوشته: (2012-06-19 ساعت 13:56)SH1A2R3 نوشته: دوستان من میخوام ثبت نام کنم تا قسمت انتخاب منطقه می ام اسیا رو میزنم بعد کع میخوام کشور رو انتخاب کنم بین کشورها ایران نیست که روش کلیک کنم.چیکار کنم؟
در وارد کردن تاریخ تولد هم روز رو میشه وارد کرد ولی ماه و سال نمیشه.به نظرتون چه باید کرد؟
اگه منظورتون انتخاب محل امتحان هست که خوب طبیعتا ایران جزو مناطقی نیست که امتحان در اون برگزار بشه!
خوب دوستان مشکل من بالاخره بعد از 6 ماه حل شد! این هم عکس پروفایل جدیدم در OASIS:
و این هم scheduling permit صادر شده چند روز بعد از EMSWP Status Verification
خوش باشید
اوه اوه. عنکبوتا رو نگاه کن. این مدت این تاپیک اونقدر سوت و کور بود که همشون اینجا لونه کرده بودن
رامین جان تبریک می گم. حالا شما از من هم جلو زدین چون من این نامه رو هنوز نگرفتم. امیدوارم امتحانتون رو هم به خوبی پشت سر بذارین. بعد از پاس کردن step 2 و قبل از CS بهتره یه کارهایی بکنین که اگه عمری باقی بود در موردش توضیح می دم.
شاد و پیروز باشین.
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی عزیزانی که اطلاعاتشون واااااقعا مفید بود
من دانشجوام، ترم بعد هم تازه میخوام علوم پایه بدم ، فکر میکنید اگه الان بخوام یه وقتی واسه خوندنه کاپلان بزارم و از سال بعد جدی بخونم تا تو دوره ی استیجری امتحان بدم کار درستی یا اینکه خیلییییی زوده !!!!؟
شروع کردن با لکچرنوت بهتره یا DVD ؟
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-10 ساعت 15:03)mahtab.48 نوشته: سلام به همه ی عزیزانی که اطلاعاتشون واااااقعا مفید بود
من دانشجوام، ترم بعد هم تازه میخوام علوم پایه بدم ، فکر میکنید اگه الان بخوام یه وقتی واسه خوندنه کاپلان بزارم و از سال بعد جدی بخونم تا تو دوره ی استیجری امتحان بدم کار درستی یا اینکه خیلییییی زوده !!!!؟
شروع کردن با لکچرنوت بهتره یا DVD ؟
سلام مهتاب
به نظر من بهتره تا تموم شدن دوره پزشکی صبر کنین. همونطور که می دونین از تاریخ تایید، مدارک شما تا 5 سال معتبر هستند و از طرف دیگه هم نمره های کسب شده در آزمون ها مختلف تا 7 سال اعتبار دارن. شما هم به احتمال زیاد باید بعد از فارغ التحصیلی 2 سال برین طرح و تازه معلوم نیست تا اون موقع یه سری قانون جدید وضع نشه و شما بتونین به موقع دانشنامه تون رو بگیرین. به هر حال باز هم تصمیم بهتر رو خودتون می گیرین.
در مورد خوندن هم من lecture note می خونم بعد DVD نگاه می کنم.
ارادتمند
یاشار و ماری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خوشحالم كه با اين سايت اشنا شدم و امروز كل اين ده صفحه رو خوندم و از راهنمايي مفيد دوستان استفاده كردم واقعا بايد به اين روحيه و همكاري تبريك گفت . يه سوال برام پيش اومده كه ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد من ريز نمرات رو مهرتاييد امور خارجه نكردم ايا فكر ميكنيد براي ارسالشون به مشكل بر بخورم ؟؟؟
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-21 ساعت 00:34)وحيده نوشته: سلام خوشحالم كه با اين سايت اشنا شدم و امروز كل اين ده صفحه رو خوندم و از راهنمايي مفيد دوستان استفاده كردم واقعا بايد به اين روحيه و همكاري تبريك گفت . يه سوال برام پيش اومده كه ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد من ريز نمرات رو مهرتاييد امور خارجه نكردم ايا فكر ميكنيد براي ارسالشون به مشكل بر بخورم ؟؟؟
سلام تا اونجایی که من می دونم مهر تایید وزارت امور خارجه لازم نیست (چون ایران با ایالات متحده روابط سیاسی ندارن بنابراین وزارت امور خارجه کیلویی چنده) ولی اگه بزنین بهتره. هزینه اش زیاد نیست. اون موقع فکر کنم هر سند 5 تومن بود ولی خوب یه روزتون رو باید به اینکار اختصاص بدین.
ارادتمند
یاشار و ماری
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من همسرم داره برایUSMLE میخونه ،USMLE worldرا را برای دو ماه از خود سایت خریده و خیلی راضی است.فرق بسیار مهمی که با usmle wolrd که اینجا به صورتpdf عرضه میکنند این است که جدای از کیفیت سوال ها،مثلا بد از اینکه شما گزینه را انتخاب میکنید به شما میگوید که چند در صد از افراد شرکت کننده گزینیی شما را انتخاب کرده بودند ،چند درصد گزینهٔ صحیح،در ضمن هر سری که سوال میزنید میگوید که شما چند در صد زدید وaverage چند درصد زده اند و به طور کلی به طور دینامیک شما میتوانید خود را با بقیّه مقایسه کنید.علاوه بر این مثلا بعضی از سوالها اینطور است که حالا به اینauscultation گوش کنید و جواب سوال را بدهید و مثلمان در فرمت pdfنمیتوانید این کار را انجام بدهید.به نظر من و همسرم اگر بتوانید کمی هزینه کنید و از اصل این سوالها استفاده کنید بسیار سودمند تر است .
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ياشار و ماري عزيز مرسي از پاسختون راستش چون قبلا اين مداركو اماده كرده بوديم مهر امور خارجه نزده بوديم و الان تو مرحله اي هستيم كه مداركو بايد رئيس دانشگاه امضا كنه قربون مملكتمون بشم كه قضيه قير و قيف و همون داستانيه كه شما گفتيد تو ماه رمضون كه براي عبادتهاشون كه اميدوارم مقبول حق قرار بگيره تعطيل بودن اكثرا ،حالا امروزم رفتيم باز هم رئيس نبودن حواله دادن بعدا بياييد كه ميخوره به تعطيلات اجلاس سران ..... چي بگم دلمون پره تا يه جا پيدا ميكنيم هي ميخواييم حرف بزنيم راستي ما همچنان خوشحال ميشيم اگر اطلاعات جديدي كسب كرديد به گوش دل بشنويم. مرسي از همه