موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم از دوستان کسی بتونه کمکم کنه,من گرین کارتم تازه اومده, تاریخش هست 01.2014تا 01.2024 من 29 دسامبر 2014از آمریکا خارج شدم.
1-من کی مجبورم باز آمریکا باشم.
2-من آلمان هستم اینجا هم کنسولگری داره آمریکا , آیا برای پاس سفید میتونم آلمان اقدام کنم یا مجبورم آمریکا باشم?
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
1- شما باید قبل از 29 june وارد امریکا بشید
2- فکر نکنم از آلمان امکانپذیر باشه باید در امریکا اقدام کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-18 ساعت 21:31)behzadb57 نوشته: (2015-06-17 ساعت 08:24)mamanraya نوشته: مورد بسيار عجيب ما:
پاس سفید ما تقریبا 11 ماه بعد از انگشت نگاری ارسال شد ، دیگه تقریبا داشتیم ناامید میشدیم که حتما مشکلی داشته اینقدر طول کشیده ، چون علی رغم اصرار ما زمان بیومتریک فقط از ما انگشت نگاری کردند و عکس نگرفتن ،حالا پاس ها اومده و از عکسایی که خودمون فرستاده بودیم استفاده کردن(قابل توجه دوستانی که میگن عکس نمی خواد)
نکته عجیب ترش اینه که تاریخ چاپ پاس ها به روزه ، یعنی تقریبا سه سال بعد از آخرین خروجمون اعتبار داره.
یعنی بعد از سه سال به ما گیر نمیدن؟
سلام دوست عزیز
هنگام ورود باید پاستون منقضی نشده باشه
منم بار اول چهار یا پنج ماه دیر پاسم صادر شد و من بیش از دو سال ایران بودم موقع ورود مشگلی پیش نیومد
بار دومم گرفتم بیش از شش ماه طول کشید هنوز برنگشتم پنج شش ماه دیگه برمی گردم آمریکا
برای بار دوم با 2 سال موافقت کردند؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
سلام.
ممنون ميشم كسي پاسخ بده (اگرچه شايد تكراري باشه):
1- من 30 آپريل 2015 بيومتريكم رو انجام دادم. چقدر طول ميكشه پاس سفيد برسه دستم؟-
2- من آدرسم رو از هيوستون به كاليفرنيا تغيير دادم و اين رو هم در سايت پست و هم در سايت USCIS اعلام كردم. بنظرتون پاس سفيدم به كدوم آدرس ميره؟
2- واقعا ميشه تا 2 بار براي پاس سفيد اقدام كرد؟ اگر براي بار دوم دليل خواستند چي بايد بگيم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان اگر از یک خانواده ۳ نفری پس از مراجعه به آمریکا و دریافت گرین کارت ۱ نفر پاس سفید بگیره و برگرده به جهت کار و تامین مخارج ۲ نفر دیگه و با این فرض که پس از دو سال هم هر ۶ ماه سفری به اونجا بکنه تا گرین کارتش باطل نشه ایا پس از ۵ سال و درست شدن رزیدنت خانوادش خودش هم رزیدنت میشه ؟و یا می تونن براش درخواست کنن ؟ یا حتما اون هم باید ۳ سال اقامت رو پرکنه؟
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-21 ساعت 10:40)روشنک نصیری نوشته: دوستان سلام من برای بار سوم پس از 11 ماه از پورت لوس انجلس وارد شدم (تعطیلات عید ) خیلی مورد سوال و جواب قرار گرفتم قبلا بطور غیابی درخواست پاس سفید داده بودیم چون هزینه بیومتریک پسر 13/۵ ساله خودم را 445 دلار کامل مانی اوردر داده بودم درخواست او برگشت خورده بود و دوباره تقاضا دادم لذا انگشت نگاری من و همسرم قبل از تاریخ بلیط برگشت با هم انجام شد اما مال پسرم پس از تاریخ برگشت وقت داده بودند که با رایه بلیط برگشت ان را هم زوتر انجام دادیم
خانوم نصیری، شما چند روز قبل از ورودتون مدارک رو براتون ارسال کرده بودن؟ من هم چون 20 روز آمریکا میمونم میخوام بدم زودتر برام بفرستن، میخواستم ببین زمان ارسال و دریافت نامه های شما کی بوده. ممنون از راهنماییتون.
با این که نوشته شده باید اونجا باشین و مدارک رو بفرستین ولی چاره ای ندارم منم چون وقتم کمه باید مدارک رو زودتر بفرستم.
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان اگر از یک خانواده ۳ نفری پس از مراجعه به آمریکا و دریافت گرین کارت ۱ نفر پاس سفید بگیره و برگرده به جهت کار و تامین مخارج ۲ نفر دیگه و با این فرض که پس از دو سال هم هر ۶ ماه سفری به اونجا بکنه تا گرین کارتش باطل نشه ایا پس از ۵ سال و درست شدن رزیدنت خانوادش خودش هم رزیدنت میشه ؟و یا می تونن براش درخواست کنن ؟ یا حتما اون هم باید ۳ سال اقامت رو پرکنه؟
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
روشنک خانم امکان داره کامل بفرمایید چطوری قبل از ورودتون به us غیابی تقاضای پاس سفید کردیدـ
تا ما هم بتونیم زمان کمتری وقت برای انجام این کار بذاریم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آیا شخصی هست که برای بار دوم برای 2 سال پاس سفید گرفته باشه؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180