کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دلیلی که واسشون توی فرم مینویسیم مهمه ؟؟
مثلا اگه بنویسیم میخوایم بریم خدمت ممکنه موافقت نکنن ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 08:28)dela نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 07:26)روشنک نصیری نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 14:57)luigiazzuri4 نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 10:40)روشنک نصیری نوشته:  دوستان سلام من برای بار سوم پس از 11 ماه از پورت لوس انجلس وارد شدم (تعطیلات عید ) خیلی مورد سوال و جواب قرار گرفتم قبلا بطور غیابی درخواست پاس سفید داده بودیم چون هزینه بیومتریک پسر 13/۵ ساله خودم را 445 دلار کامل مانی اوردر داده بودم درخواست او برگشت خورده بود و دوباره تقاضا دادم لذا انگشت نگاری من و همسرم قبل از تاریخ بلیط برگشت با هم انجام شد اما مال پسرم پس از تاریخ برگشت وقت داده بودند که با رایه بلیط برگشت ان را هم زوتر انجام دادیم

خانوم نصیری، شما چند روز قبل از ورودتون مدارک رو براتون ارسال کرده بودن؟ من هم چون 20 روز آمریکا میمونم میخوام بدم زودتر برام بفرستن، میخواستم ببین زمان ارسال و دریافت نامه های شما کی بوده. ممنون از راهنماییتون.
با این که نوشته شده باید اونجا باشین و مدارک رو بفرستین ولی چاره ای ندارم منم چون وقتم کمه باید مدارک رو زودتر بفرستم.

دو هفته قبل از ورود و expedite کرده بودم و ایمیل و text اولیه پس از ده روز امد
دوستان سلام
روشنک خانم امکان داره کامل بفرمایید چطوری قبل از ورودتون به us غیابی تقاضای پاس سفید کردیدـ
تا ما هم بتونیم زمان کمتری وقت برای انجام این کار بذاریم
ما فرم های مربوطه را در ایران پر کردیم و امضا کردیم و برای هر کدام جداگانه یک نامه ضمیمه کردیم که توضیح دادیم چرا برای پس سفید اقدام میکنیم و همینطور گپی بلیط برگشت و کپی گواهینامه کالیفرنیا را نیز ضمیمه کردیم بعد مدارک را توسط مسافر به دست برادرم رساندم و مانی اوردر ها را برادرم از بانک تهیه و همگی را پست اکسپرس کرد تلفن او را هم در فرم قید کرده بودم ( جهت text )
پاسخ
تشکر کنندگان: dela ، ed2008 ، luigiazzuri4
(2015-06-24 ساعت 10:11)روشنک نصیری نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 14:57)luigiazzuri4 نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 10:40)روشنک نصیری نوشته:  دوستان سلام من برای بار سوم پس از 11 ماه از پورت لوس انجلس وارد شدم (تعطیلات عید ) خیلی مورد سوال و جواب قرار گرفتم قبلا بطور غیابی درخواست پاس سفید داده بودیم چون هزینه بیومتریک پسر 13/۵ ساله خودم را 445 دلار کامل مانی اوردر داده بودم درخواست او برگشت خورده بود و دوباره تقاضا دادم لذا انگشت نگاری من و همسرم قبل از تاریخ بلیط برگشت با هم انجام شد اما مال پسرم پس از تاریخ برگشت وقت داده بودند که با رایه بلیط برگشت ان را هم زوتر انجام دادیم

خانوم نصیری، شما چند روز قبل از ورودتون مدارک رو براتون ارسال کرده بودن؟ من هم چون 20 روز آمریکا میمونم میخوام بدم زودتر برام بفرستن، میخواستم ببین زمان ارسال و دریافت نامه های شما کی بوده. ممنون از راهنماییتون.
با این که نوشته شده باید اونجا باشین و مدارک رو بفرستین ولی چاره ای ندارم منم چون وقتم کمه باید مدارک رو زودتر بفرستم.

دوستان سلام
روشنک خانم امکان داره کامل بفرمایید چطوری قبل از ورودتون به us غیابی تقاضای پاس سفید کردیدـ
ما فرم های مربوطه را در ایران پر کردیم و امضا کردیم و برای هر کدام جداگانه یک نامه ضمیمه کردیم که توضیح دادیم چرا برای پس سفید اقدام میکنیم و همینطور گپی بلیط برگشت و کپی گواهینامه کالیفرنیا را نیز ضمیمه کردیم بعد مدارک را توسط مسافر به دست برادرم رساندم و مانی اوردر ها را برادرم از بانک تهیه و همگی را پست اکسپرس کرد تلفن او را هم در فرم قید کرده بودم ( جهت text )

روشنک خانم ممنون از توضیح تون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 07:47)mel نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 14:58)atlantis770 نوشته:  سلام.
ممنون ميشم كسي پاسخ بده (اگرچه شايد تكراري باشه):
۱- من 30 آپريل ۲۰۱۵ بيومتريكم رو انجام دادم. چقدر طول ميكشه پاس سفيد برسه دستم؟-
۲- من آدرسم رو از هيوستون به كاليفرنيا تغيير دادم و اين رو هم در سايت پست و هم در سايت USCIS اعلام كردم. بنظرتون پاس سفيدم به كدوم آدرس ميره؟
۲- واقعا ميشه تا ۲ بار براي پاس سفيد اقدام كرد؟ اگر براي بار دوم دليل خواستند چي بايد بگيم؟

سلام دوست عزيز لطف ميكنيد لينك ادرس اين دوجايي كه براي تغيير ادرس اقدام كرديد رو به من هم بديد خيلي خيلي ممنون ميشم

سلام.
آدرس پست آمريكا براي تغيير آدرس:
https://moversguide.usps.com/icoa/home/i...erral=MG82

آدرس USCIS براي تغيير آدرس:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do
پاسخ
تشکر کنندگان: mel
(2015-06-24 ساعت 11:10)dela نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 14:57)luigiazzuri4 نوشته:  خانوم نصیری، شما چند روز قبل از ورودتون مدارک رو براتون ارسال کرده بودن؟ من هم چون 20 روز آمریکا میمونم میخوام بدم زودتر برام بفرستن، میخواستم ببین زمان ارسال و دریافت نامه های شما کی بوده. ممنون از راهنماییتون.

دوستان سلام

ممنون روشنك خانم. ولي 2 تا سوال؟
براي پاس سفيد بايد بيومتريك انجام بديد و از شما انگشت نگاري بشه. وقتي ايران بوديد چطور انجام داديد؟!!
در ضمن يكي از مداركي كه بايد براي دريافت پاس سفيد براشون ارسال كنيم كپي از ويزاي مهر ورود خورده هست. وقتي خودتون آمريكا نرفتيد كه نميشه كه!!!
ميشه لطفا پاسخ بديد. ممنون ميشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 09:24)rezasadeghi نوشته:  دلیلی که واسشون توی فرم مینویسیم مهمه ؟؟
مثلا اگه بنویسیم میخوایم بریم خدمت ممکنه موافقت نکنن ؟؟
تقريبا ميتونم بگم خيلي به دلايل توجه نميكنند.
ولي ترجيحا حرفي از خدمت و .... نزنيد.
بگيد كه چون قراره براي مهاجرت و زندگي در آمريكا آماده بشيد نياز به فروش خونه و ماشين و... داريدو رسيدگي به اين مسائل كمي براتون وقتگير هست.
يا مثلا دانشجو هستيد و نياز داريد كه درستون رو تموم كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: rezasadeghi
(2015-06-24 ساعت 12:47)atlantis770 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 11:10)dela نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 07:26)روشنک نصیری نوشته:  دو هفته قبل از ورود و expedite کرده بودم و ایمیل و text اولیه پس از ده روز امد
دوستان سلام

ممنون روشنك خانم. ولي ۲ تا سوال؟
براي پاس سفيد بايد بيومتريك انجام بديد و از شما انگشت نگاري بشه. وقتي ايران بوديد چطور انجام داديد؟!!
در ضمن يكي از مداركي كه بايد براي دريافت پاس سفيد براشون ارسال كنيم كپي از ويزاي مهر ورود خورده هست. وقتي خودتون آمريكا نرفتيد كه نميشه كه!!!
ميشه لطفا پاسخ بديد. ممنون ميشم.
برای انگشت نگاری باید حتما انجا حضور داشته باشید و یادتان باشد که قبل از انگشت نگاری انگشت ها را نگاه میکنند که سالم باشد ( بریدگی و ... نداشته باشد ) کپی پشت و روی گرین کارت را هم همراه مدارک فرستاده بودم
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
دوستان ، میشه این پروسه رو قبل از ورود به جریان انداخت ؟؟
چون من 20 روز بیشتر فرصت ندارم .
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشید دوستان.من یه سوال دارم.من نمیتونم پیغام خصوصی بذارم.همش ارور میده که تا 25 پست در مهاجر سرا نداشته باشید این امکان وجود نداره.در صورتیکه قبلا راحت پیغام میذاشتم.الان چند وقته که این ارور رو میده.کسی اگه میدونه علتش چیه خواهشا بهم پیغام خصوصی بده.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 12:41)atlantis770 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 07:47)mel نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 14:58)atlantis770 نوشته:  سلام.
ممنون ميشم كسي پاسخ بده (اگرچه شايد تكراري باشه):
۱- من 30 آپريل ۲۰۱۵ بيومتريكم رو انجام دادم. چقدر طول ميكشه پاس سفيد برسه دستم؟-
۲- من آدرسم رو از هيوستون به كاليفرنيا تغيير دادم و اين رو هم در سايت پست و هم در سايت USCIS اعلام كردم. بنظرتون پاس سفيدم به كدوم آدرس ميره؟
۲- واقعا ميشه تا ۲ بار براي پاس سفيد اقدام كرد؟ اگر براي بار دوم دليل خواستند چي بايد بگيم؟

سلام دوست عزيز لطف ميكنيد لينك ادرس اين دوجايي كه براي تغيير ادرس اقدام كرديد رو به من هم بديد خيلي خيلي ممنون ميشم

مرسی خیلی لطف کردید Smile

سلام.
آدرس پست آمريكا براي تغيير آدرس:
https://moversguide.usps.com/icoa/home/i...erral=MG82

آدرس USCIS براي تغيير آدرس:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
دیروز(25 june) بعد از 55 روز از انگشت نگاری پاس سفید من به دستم رسید تاریخ انقضای اونم 16 june سال 2017 میباشد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، BardiyaSeVen
سلام آیا شخصی برای بار دوم به مدت 2سال پاس سفید گرفته؟

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، atlantis770
سلام دوستان
یه سوال.. کسی که پاس سفید داره تا تاریخ اکسپایر شدن پاس میتونه خارج از امریکا باشه یا دو سال بعد از آخرین خروج؟
چون پاس ما یک ماه بعد از خرجمون صادر شده
ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، atlantis770
(2015-06-25 ساعت 12:10)masuodrh نوشته:  سلام دوستان
یه سوال.. کسی که پاس سفید داره تا تاریخ اکسپایر شدن پاس میتونه خارج از آمریکا باشه یا دو سال بعد از آخرین خروج؟
چون پاس ما یک ماه بعد از خرجمون صادر شده
ممنون

اتفاقا این سوال منم هست چون منم 11 می خارج شدم پاسم 25 جون تاریخ زده
ولی فکر کنم به احتمال زیاد تاریخ انقضای پاس مهمتره
دوستانی که این تجربه را داشتند و مطلع هستند لطفا اظهار نظر نمایند
ممنون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: masuodrh ، BardiyaSeVen
(2015-06-25 ساعت 07:01)ali3875 نوشته:  دیروز(25 june) بعد از 55 روز از انگشت نگاری پاس سفید من به دستم رسید تاریخ انقضای اونم 16 june سال 2017 میباشد

سلام ببخشيد ما تاريخ ٢٤ اپريل انگشت نگاري رفتيم يعني ٦٠ روز هم گذاشته ولي خبري از پاسپورت ما نيست مي شه اگه كسي اطلاع داره جايي هست كه ما پيگيري كنيم در ضمن شما كه بعد ٥٥ روز پاسپوتتون اومده ايا تو سايت هم اپديت شده بود واينكه پاسپورت تو صندوق پستي شما بود يا تحويل گرفتيد ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان