کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-01-09 ساعت 09:35)gol1 نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 22:48)azadeh212 نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 09:35)gol1 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 18:36)azadeh212 نوشته:  [quote='gol1' pid='259623' dateline='1357457162']
دقیقا چه مدت است؟
[10روز هست که مدارک رو پست کردیم ولی حتی نامه اول وولکام هم نیومده

آیا می شود در کسی بجای ما پست کند تا ما زمان کمتری در آن آنجا باشیم؟

اگه بار اولتون هست که میخواهید وارد بشید باید همراه مدارک کپی ویزاتون که مهر ورود خورده رو پست کنید پس باید خودتون وارد آمریکا بشید تا ویزاتون مهر ورود بخوره ولی اگر گرین کارتتون رو دریافت کردین میتونین مدارک رو توسط فردی پست کنین( و امضای خودتون باید باشه تو فرم ) ولی موقع انگشت نگاری خودتون در آمریکا باشید.موفق باشید!
آیا من اشتباه می کنم
You must be physically present in the united states when you file the reentry permit applicatio .شامل ما می شود یا موضوع دیگری است که من را به شک انداخته خیلی برایم مهم است که جواب صحیح را بدانم
اصل منظور اینه که شما قبل از واردشدن برای اولین بار به خاک امریک به خاطر اینکه هنوز مهر دخول و شماره ای که به عنوان گرین کارت موقت تو پاستون نخورده نمیتونین اقدام کنید واسه پاس سفید چون مهمترین چیزی که باید همراه با فرم درخواست یا I131 ارسال کنید کپی اینه
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mhz_ir ، payam62
سلام دوستان

من اگه درست متوجه شده باشم حدود 7 هفته طول میکشه که از زمان ارسال مدارک برامون وقت مصاحبه برای انگشت نگاری بذارن و این زمان رو در موارد اضطراری میشه بین 2 تا 3 هفته در نظر گرفت.
زمان انگشت نگاری باید در آمریکا باشیم ولی اگه پاس دیرتر اماده شد میشه به آدرسمون پست بشه یا از نمایندگیهای آمریکا تو کشور محل اقامت دریافت کرد.

لطفا اگر اطلاعاتم کامل نیست یا نادرسته راهنمایی کنید.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، Tomas ، MAHDI2012 ، payam62
(2012-10-09 ساعت 12:33)mitr.p نوشته:  [quote='gol1' pid='223562' dateline='1349751711']
[
متن انگلیسی نامه را لطفا برایم بگذارید

دوست عزیز:
من دلایل شخصی خودم رو نوشتم . اینکه در ایران کار دارم !!
دلایل من شاید با شما فرق کنه!!
شما هم بهتره نامه شخصی خودتون رو بنویسید.
ی نامه نهایتا 10 خطی !!!

(2012-10-09 ساعت 10:47)montazer59 نوشته:  دوستان عزیز
من حدودا 4 هفته هست که انگشت نگاری انجام دادم و برگشتم ایران. ولی هنوز خبری از ویزا نیست و هنوز به آدرس فامیلمون در آمریکا پست نشده. دیر نشده؟ کار خاصی نباید انجام بدم؟
میترا خانم کمککککککک Smile

بعد از انگشت نگاری عملا کاری با شما ندارند . باید منتظر بمونید . برای ما حدودا 5 هفته بعد اومد. نگران نباشید

دوستان عزیز
آیا دلیل اینکه در ایران کار دارم باعث رد شدن تقاضا نمیشه؟از اونجایی میپرسم که داشتن کار در ایران به آن معنی هست که تمایل آمدن به آمریکا رو ندارید،البته من اینو از کسی شنیدم
بهترین دلیل چه دلیلی میتونه باشه ؟چه جوری باید بیان شه؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، Tomas ، payam62
آیا اگر ما پاس سفید بگیریم بازم لازمه اجازه ورود مجدد بگیریم؟
طبق این گفته

http://persian.iran.usembassy.gov/visas.html
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، Melon2015
(2013-01-15 ساعت 13:03)gbtm نوشته:  آیا اگر ما پاس سفید بگیریم بازم لازمه اجازه ورود مجدد بگیریم؟
طبق این گفته

نه !!

مامان من هم پاس سفید گرفت.بعد دقیقا دوسال باهم رفتیم بدون اینکه اطلاع بدیم ... بعد جالب بود اونجا اصلا ازش نپرسیدن چند وقت اینجا نبودی و اینا...اصلا نپرسیدن پاس سفید داری یا نه !
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، Tomas ، Rainy ، payam62 ، azadeh2014 ، atlantis770 ، kaziar
(2013-01-15 ساعت 13:03)gbtm نوشته:  آیا اگر ما پاس سفید بگیریم بازم لازمه اجازه ورود مجدد بگیریم؟
طبق این گفته

به نظر من که نیازی نیست:
نقل قول:اگر شما یک LPR هستید و پیش از خروج از آمریکا می دانید که بیش از یک سال در خارج از آمریکا خواهید بود، می توانید برای دریافت اجازه ورود مجدد اقدام کنید.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mitr.p ، gbtm ، frz61 ، Tomas ، payam62
دوستان عزيز من پاسپورت سفيد گرفتم به دليل اينكه با داشتن بچه كوچك نمي توانستم بدون همسرم در امريكا باشم و براي همسرم فايل مهاجرت باز كردم.با داشتن پاس سفيد قاعدتا من مجازم تا دوسال خارج از امريكا باشم ولي چند وقت پيش يه خانم وكيلي به من گفت حتي با داشتن پاس سفيد نميتونم بيش از شش ماه خارج از امريكا باشم و بايد مرتبا سفر كنم و برم وبيام!آخه اگر اينجوره مگه آدم مريضه پاس سفيد بگيره؟بنظر شما اين حرف خانم وكيل درسته و آيا حتي با داشتن پاس سفيد مثلا اگر من الان وارد امريكا بشم با توجه به اينكه بيشتر از يك ساله خارج از امريكا هستم به من گير ميدن يا ممكنه گرين كارتمو ازم بگيرن؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، MAHDI2012 ، sam11
(2013-01-15 ساعت 22:34)naka_sach نوشته:  دوستان عزيز من پاسپورت سفيد گرفتم به دليل اينكه با داشتن بچه كوچك نمي توانستم بدون همسرم در امريكا باشم و براي همسرم فايل مهاجرت باز كردم.با داشتن پاس سفيد قاعدتا من مجازم تا دوسال خارج از امريكا باشم ولي چند وقت پيش يه خانم وكيلي به من گفت حتي با داشتن پاس سفيد نميتونم بيش از شش ماه خارج از امريكا باشم و بايد مرتبا سفر كنم و برم وبيام!آخه اگر اينجوره مگه آدم مريضه پاس سفيد بگيره؟بنظر شما اين حرف خانم وكيل درسته و آيا حتي با داشتن پاس سفيد مثلا اگر من الان وارد امريكا بشم با توجه به اينكه بيشتر از يك ساله خارج از امريكا هستم به من گير ميدن يا ممكنه گرين كارتمو ازم بگيرن؟!

نه اصلا اینجوری نیس !!
این خانوم وکیله چرا اینو بهتون گفته واقعا ؟!!
شما پاس سفید میگیرین که دقیقا بتونین 2 سال خارج از امریکا باشین بدون اینکه برگردین..
زمانی که مادرم پاس سفید گرفت دقیقا مشکلش مثل شما بود.من مدرسه میرفتم و نمیتونست هی بره و برگرده.برای همین پاس سفید گرفت تا پیشم باشه و زمانی که کار من درست شد با من بره.و دقیقا دوسال نرفت.
نه گرین کارتتونو نمیگیرن.نگران نباشین ..اجازه دارین تا دوسال خارج از ایران باشین ..

موفق باشیدSmile
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ
(2013-01-16 ساعت 11:29)zahedi77 نوشته:  khanoome azadeh212
salam shoma kareton dorost shod nameh be dasteton resid
سلام نامه اول 11ژانویه رسید والان 16 ژانویه است وخبری از نامه دوم نشده و24 هم بلیط برگشت داریم پریروز هم به شماره تلفنی که در نامه اول بود زنگ زدیم وتوضیح دادیم که ما 24 بلیط برگشت داریم و.......ولی فعلا خبری نشده .از کار شما چه خبر؟شما کدوم شهر هستین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، payam62
(2013-01-17 ساعت 13:04)zahedi77 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 08:56)azadeh212 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 11:29)zahedi77 نوشته:  

(2013-01-17 ساعت 08:56)azadeh212 نوشته:  [quote='zahedi77' pid='263986' dateline='1358319579']
khanoome azadeh212
مشکل اینجاس نامه که بیاد ۱۴ روز بعدش انگشت نگاری داریم 

خلاصه بد جور قاطی‌ کردم خیلی‌ اوضاعم به هم ریخته
من رو هم به جمع تون اضافه کنید من مدارکم 15 ژانویه بدستشون رسیده و 29 ام پرواز برگشت دارم
یک سوال
میشه این پول رو پس گرفت؟ یا باهاش برای دفعه بعد اقدام کرد؟
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام نامه اول 11ژانویه رسید والان 16 ژانویه است وخبری از نامه دوم نشده و24 هم بلیط برگشت داریم پریروز هم به شماره تلفنی که در نامه اول بود زنگ زدیم وتوضیح دادیم که ما 24 بلیط برگشت داریم و.......ولی فعلا خبری نشده .از کار شما چه خبر؟شما کدوم شهر هستین؟
salam man alabama -birmingham hastam alan hodod 21roze nameh avalamresedeh vali hech khabari nashodeh shoma zang zadi che javabi dadan to sitam ke negah mekonam tekon nakhordeh

salam man alabama -birmingham hastam alan hodod 21roze nameh avalamresedeh vali hech khabari nashodeh shoma zang zadi che javabi dadan to sitam ke negah mekonam tekon nakhordeh
مشکل اینجاس نامه که بیاد ۱۴ روز بعدش انگشت نگاری داریم 

خلاصه بد جور قاطی‌ کردم خیلی‌ اوضاعم به هم ریخته
سلام ازما پرسیدن دلیل عجله تون چیه؟که مریضی پدرشوهرم رو بیان کردیم البته توی نامه که براشون دادیم دلایل بیشتری رو ذکر کردیم شماره linرو هم خواست وگفت که باید صبر کنید ولی هنوز خبری نشده اگر نامه دوم رو دریافت کردین به آدرسی که برای انگشت نگاری مشخص شده مراجعه کنید وکپی بلیط برگشتتون رو نشون بدید یکی از دوستان ما تاریخ انگشت نگاری رو که بعد از پروازش زده بودندزودتر انجام داد ما دوباره امروز میخواهیم تماس بگیریم موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، ASALI ، ronmony ، kaziar
پس دوستای خوبم لطفا نامه دوم که بتن رسید فراموش نکنید اطلاع بدین انگار یک دوست دیگه هم همین مشکل دارن من اسمشونو متوجه نشدم آزاده خانوم شما چند نفر هستید و کدوم شهر تشریف دارید
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، atlantis770
(2013-01-17 ساعت 21:35)zahedi77 نوشته:  پس دوستای خوبم لطفا نامه دوم که بتن رسید فراموش نکنید اطلاع بدین انگار یک دوست دیگه هم همین مشکل دارن من اسمشونو متوجه نشدم آزاده خانوم شما چند نفر هستید و کدوم شهر تشریف دارید

آزاده خانوم همین الان نامه دومم رسید ایشالا مال شما هم به زودی مرس
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، azadeh212 ، sam11 ، Tomas ، shatsi ، payam62
(2013-01-17 ساعت 23:32)zahedi77 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 21:35)zahedi77 نوشته:  پس دوستای خوبم لطفا نامه دوم که بتن رسید فراموش نکنید اطلاع بدین انگار یک دوست دیگه هم همین مشکل دارن من اسمشونو متوجه نشدم آزاده خانوم شما چند نفر هستید و کدوم شهر تشریف دارید

آزاده خانوم همین الان نامه دومم رسید ایشالا مال شما هم به زودی مرس
تبریک میگم خیلی خوشحال شدم کی براتون تاریخ انگشت نگاری زدن؟ما 4نفریم ودر نیو جرسی هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، sohi ، Tomas ، ronmony ، payam62
اگر امکان دارد دوستانی که انگشت نگاری نمودند تاریخ ارسال مدارک و دریافت نامه دوم و زمان انگشت نگاری و ایالتی که اقدام کردید را برای روشن شدن حدود زمانی بنویسید . با تشکر
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، ehsan_mohajer1 ، Tomas ، payam62