موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اگه درست متوجه شده باشم حدود 7 هفته طول میکشه که از زمان ارسال مدارک برامون وقت مصاحبه برای انگشت نگاری بذارن و این زمان رو در موارد اضطراری میشه بین 2 تا 3 هفته در نظر گرفت.
زمان انگشت نگاری باید در آمریکا باشیم ولی اگه پاس دیرتر اماده شد میشه به آدرسمون پست بشه یا از نمایندگیهای آمریکا تو کشور محل اقامت دریافت کرد.
لطفا اگر اطلاعاتم کامل نیست یا نادرسته راهنمایی کنید.
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-15 ساعت 13:03)gbtm نوشته: آیا اگر ما پاس سفید بگیریم بازم لازمه اجازه ورود مجدد بگیریم؟
طبق این گفته
http://persian.iran.usembassy.gov/visas.html
نه !!
مامان من هم پاس سفید گرفت.بعد دقیقا دوسال باهم رفتیم بدون اینکه اطلاع بدیم ... بعد جالب بود اونجا اصلا ازش نپرسیدن چند وقت اینجا نبودی و اینا...اصلا نپرسیدن پاس سفید داری یا نه !
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز من پاسپورت سفيد گرفتم به دليل اينكه با داشتن بچه كوچك نمي توانستم بدون همسرم در امريكا باشم و براي همسرم فايل مهاجرت باز كردم.با داشتن پاس سفيد قاعدتا من مجازم تا دوسال خارج از امريكا باشم ولي چند وقت پيش يه خانم وكيلي به من گفت حتي با داشتن پاس سفيد نميتونم بيش از شش ماه خارج از امريكا باشم و بايد مرتبا سفر كنم و برم وبيام!آخه اگر اينجوره مگه آدم مريضه پاس سفيد بگيره؟بنظر شما اين حرف خانم وكيل درسته و آيا حتي با داشتن پاس سفيد مثلا اگر من الان وارد امريكا بشم با توجه به اينكه بيشتر از يك ساله خارج از امريكا هستم به من گير ميدن يا ممكنه گرين كارتمو ازم بگيرن؟!
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-15 ساعت 22:34)naka_sach نوشته: دوستان عزيز من پاسپورت سفيد گرفتم به دليل اينكه با داشتن بچه كوچك نمي توانستم بدون همسرم در امريكا باشم و براي همسرم فايل مهاجرت باز كردم.با داشتن پاس سفيد قاعدتا من مجازم تا دوسال خارج از امريكا باشم ولي چند وقت پيش يه خانم وكيلي به من گفت حتي با داشتن پاس سفيد نميتونم بيش از شش ماه خارج از امريكا باشم و بايد مرتبا سفر كنم و برم وبيام!آخه اگر اينجوره مگه آدم مريضه پاس سفيد بگيره؟بنظر شما اين حرف خانم وكيل درسته و آيا حتي با داشتن پاس سفيد مثلا اگر من الان وارد امريكا بشم با توجه به اينكه بيشتر از يك ساله خارج از امريكا هستم به من گير ميدن يا ممكنه گرين كارتمو ازم بگيرن؟!
نه اصلا اینجوری نیس !!
این خانوم وکیله چرا اینو بهتون گفته واقعا ؟!!
شما پاس سفید میگیرین که دقیقا بتونین 2 سال خارج از امریکا باشین بدون اینکه برگردین..
زمانی که مادرم پاس سفید گرفت دقیقا مشکلش مثل شما بود.من مدرسه میرفتم و نمیتونست هی بره و برگرده.برای همین پاس سفید گرفت تا پیشم باشه و زمانی که کار من درست شد با من بره.و دقیقا دوسال نرفت.
نه گرین کارتتونو نمیگیرن.نگران نباشین ..اجازه دارین تا دوسال خارج از ایران باشین ..
موفق باشید
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-17 ساعت 13:04)zahedi77 نوشته: (2013-01-17 ساعت 08:56)azadeh212 نوشته: (2013-01-16 ساعت 11:29)zahedi77 نوشته:
(2013-01-17 ساعت 13:04)zahedi77 نوشته: (2013-01-17 ساعت 08:56)azadeh212 نوشته: [quote='zahedi77' pid='263986' dateline='1358319579']
khanoome azadeh212
salam shoma kareton dorost shod nameh be dasteton resid
مشکل اینجاس نامه که بیاد ۱۴ روز بعدش انگشت نگاری داریم
خلاصه بد جور قاطی کردم خیلی اوضاعم به هم ریخته
من رو هم به جمع تون اضافه کنید من مدارکم 15 ژانویه بدستشون رسیده و 29 ام پرواز برگشت دارم
یک سوال
میشه این پول رو پس گرفت؟ یا باهاش برای دفعه بعد اقدام کرد؟
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پس دوستای خوبم لطفا نامه دوم که بتن رسید فراموش نکنید اطلاع بدین انگار یک دوست دیگه هم همین مشکل دارن من اسمشونو متوجه نشدم آزاده خانوم شما چند نفر هستید و کدوم شهر تشریف دارید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اگر امکان دارد دوستانی که انگشت نگاری نمودند تاریخ ارسال مدارک و دریافت نامه دوم و زمان انگشت نگاری و ایالتی که اقدام کردید را برای روشن شدن حدود زمانی بنویسید . با تشکر
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180