کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-01-04 ساعت 23:44)M_star1316 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 13:43)gbtm نوشته:  دوستان سلام

من در مورد پاس سفید یه سوال دارم.

میدونم که با این پاس تا دو سال میشه خارج از آمریکا موند.حالا میخوام بپرسم این دو سال از کی محاسبه میشه؟از زمان دریافت این پاس یا از زمان خروجمون از آمریکا حداکثر دو سال وقت داریم تا مجدد بیاییم؟

ممنون
سلام:
بازه زمانی رو توی خود پاس مینویسه که عبارتست از زمان صدور پاس سفید تا دوسال دیگه.
موفق باشید.
سلام
این بازه زمانی که به مدت 2 ساله از خروج شما از آمریکا یا زمان صدور که هرکدام زوردتره محاسبه میشه یعنی اگر شما از آمریکا خارج بشید اما پاس سفید شما 1 ماه بعد صادر بشه 2 سال از زمان خروج شما از آمریکا محاسبه میشه
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، gbtm ، ronmony ، payam62 ، EKAM
سلام دوستان
فرم I-797 چیست؟ در فرم راهنمایی I-131 نوشته برای بررسی بیشتر آیا برای کسی که بخواهد پاس سفید بگیرد لازم نیست؟ ممنون میشم پاسخ بدهید موفق باشید
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62
این فرم که پر کردنی نیست. جواب قبولی درخواست مهاجرت، واسه کسایی که واسه مهاجرت اپلای میکنن رو فرم I797 میگن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، azadeh212 ، payam62 ، EKAM ، حاجی واشنگتن
سلام دوست عزیز مرسی که پاسخم را دادید من دالاس هستم نمیدانم چه مدت طول میکشد برای پاس سفید که وقت انگشت نگاری بدهند آخه یکی از مراکز اقدام پاس نزدیک بهم است امیدوارم زیاد معطل نشوم آخه میخواهم بلیط برگشت بگیرم نمیدانم دقیقا برای چند روز دیگر باشد دوستان دعا کنید کار من هم هر چه زودتر راه بیفتد برگردم خسته شدم از بلاتکلیفی با این وکلایی که اطلاعات درست حسابی هم ندارند و روز بروز ناامید کننده تر حرف میزنند.به امید سلامتی و موفقیت همه دوستان
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، azadeh212
پروردگارا، بارالها
کار Sam11 رو زود راه بنداز. از ما خواسته براش دعا کنیم. آخه می خواد برگرده و خسته شده از بلاتکلیفی. اونم با این وکلایی که اطلاعات درست و حسابی به ایشان نمی دهند.
آمین
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh212 ، gbtm ، shatsi ، payam62
سلام
مرسی دوست عزیز که برایم دعا میکنید امیدوارم که خداوند گره از کار همه مان باز کند و هیچکس نا امید و پشیمان نشود موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan_mohajer1 ، gol1 ، Tomas ، azadeh212 ، MAHDI2012 ، shatsi ، payam62 ، ensan
(2013-01-22 ساعت 01:26)sam11 نوشته:  سلام دوست عزیز مرسی که پاسخم را دادید من دالاس هستم نمیدانم چه مدت طول میکشد برای پاس سفید که وقت انگشت نگاری بدهند آخه یکی از مراکز اقدام پاس نزدیک بهم است امیدوارم زیاد معطل نشوم آخه میخواهم بلیط برگشت بگیرم نمیدانم دقیقا برای چند روز دیگر باشد دوستان دعا کنید کار من هم هر چه زودتر راه بیفتد برگردم خسته شدم از بلاتکلیفی با این وکلایی که اطلاعات درست حسابی هم ندارند و روز بروز ناامید کننده تر حرف میزنند.به امید سلامتی و موفقیت همه دوستان

سلام از نظر زمانی‌ از شروع حداقل ۱ ماه رو حساب کن من هفته دیگه انگشت نگری دارم دقیقاً ۱ ماه شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، azadeh212
دوستان عزیز من نامه ام نرسیده بود ولی چون این هفته پرواز برگشت داشتم از قبل برای UCIS وقت ملاقات گرفته بودم
رفتم شرایطم رو توضیح دادم بعد از اندکی جستجو در سایت خودشون بهم گفت ریجکت شدم
دلیلش رو گفت مطمئن نیستم ولی با نامه دقیق بهتون توضیح می دن و این که اون آفیسر گفت احتمالا بخاطر امضا نکردن فرم ها از طرف ماست!!!!!
و گفت دوباره اقدام کنم
راستی کسی می دونه حالا این بار فرم من (جز امضاء) چه تغییری باید بکنه؟؟ میشه راهنمایی کنین
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، azadeh212 ، payam62
(2013-01-26 ساعت 01:38)frz61 نوشته:  دوستان عزیز من نامه ام نرسیده بود ولی چون این هفته پرواز برگشت داشتم از قبل برای UCIS وقت ملاقات گرفته بودم
رفتم شرایطم رو توضیح دادم بعد از اندکی جستجو در سایت خودشون بهم گفت ریجکت شدم
دلیلش رو گفت مطمئن نیستم ولی با نامه دقیق بهتون توضیح می دن و این که اون آفیسر گفت احتمالا بخاطر امضا نکردن فرم ها از طرف ماست!!!!!
و گفت دوباره اقدام کنم
راستی کسی می دونه حالا این بار فرم من (جز امضاء) چه تغییری باید بکنه؟؟ میشه راهنمایی کنین
سلام دختر من محل امضا رو اشتباها جای دیگری امضا کردچند روز بعدکل مدارک دخترم برگشت خورد وظی نامه ای گفتند که محل امضا تصحیح شوددخترم هم دوباره تو همون فرم امضا رو کرد ودوباره مدارک رو براشون پست کردیم هر چند که هنوز نامه ای جهت زمان انگشت نگاری دریافت نکردیم
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، frz61 ، payam62
در مورد ما:
پدر و مادرم قبل از رفتن به ایران برای re-entry permit اقدام کردند
من روی مدارک EXPEDITE نوشتم
۲ روز بد از رسیدن مدارک, ایمیل دریافت مدارک رو گرفتم و نامه رسید مدارک هم حدود یک هفته بعد به دستمون رسید
نامه زمان انگشت نگاری هم ۲ روز بعدش به دستمون رسید که برای هفته بعدش وقت داده بودند

الان در حدود ۳ ماه از انگشت نگاری میگذره و من هیچ نامه دیگری از USCIS دریافت نکردم. (permit رو هم هنوز نگرفتیم)
دوستانی که تجربه دارند میتونن راهنمایی کنن که آیا این نرمال هست و اینکه آیا قبل از ارسال Permit نامه دیگری هم میفرستند؟
merci
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh212 ، sam11 ، gol1 ، MAHDI2012 ، payam62 ، atlantis770
سلام
کسی هست که بدونه میشه مدت 2 سال مربوط به پا سفید رو دوباره تمدید کرد؟ منظورم اینه که میشه بعد از سپری شدن مدت 2 سال، یه بار دیگه اقدام کرد و 2 سال دیگه خارج از آمریکا موند؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62
(2013-01-29 ساعت 15:06)odiseh نوشته:  سلام
کسی هست که بدونه میشه مدت 2 سال مربوط به پا سفید رو دوباره تمدید کرد؟ منظورم اینه که میشه بعد از سپری شدن مدت 2 سال، یه بار دیگه اقدام کرد و 2 سال دیگه خارج از آمریکا موند؟

دوست عزیز در اینکه مجددا می‌تونی برای Re-entry Permit برای بار دوم اقدام کنی‌ شکّی نیست، اما اینکه برای بار دوم ۲ساله میدن یا ۱ساله توش حرف هست.
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، odiseh ، Danoosh ، ASALI ، saeid-ss ، payam62 ، EKAM
دوستان فرم پاس سفيد و مدارك لازم را ايا ميتونيم در ايران پر كنيم و اماده باشه بعد ببريم امريكا اونجا پست كنيم؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: mk_2002ir ، payam62
(2013-01-29 ساعت 17:09)yashim نوشته:  دوستان فرم پاس سفيد و مدارك لازم را ايا ميتونيم در ايران پر كنيم و اماده باشه بعد ببريم امريكا اونجا پست كنيم؟

بله yashim جان می‌تونی فرم و همهٔ مدارکی که لازم داره رو اینجا آماده کنی‌ و وقتی‌ رفتی‌ اونجا پست کنی‌، حتا کسانی‌ که دفعهٔ اولشون نیست می‌تونن مدرکشون رو برای کسی‌ در آمریکا بفرستن تا واسشون پست کنه، اما امثال ما که هنوز نرفتیم به این دلیل که مهر ورود روی ویزامون نخورده برای اقدام حتما باید بریم.Shy
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sam11 ، behzadb57 ، yashim ، Danoosh ، MAHDI2012 ، meh-tag ، payam62 ، EKAM ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان مهاجرسرایی
من هفته پیش مدارک پاس سفیدم فرستادم و دیروز یک ایمیل واسم اومد که گفتن مدارکتون در مرحله acceptance هست(یعنی یک هفته از تاریخ ارسال مدارک)،حالا میخوام بدونم که کی تاریخ انگشت نگاریمو اعلام میکنن؟

ممنون
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Danoosh ، MAHDI2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان