کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
با سلام خدمت دوستان
دوتا سوال داشتم از دوستان
1- بعد از ورود به آمریکا باید حتما برای پاس سفید اقدام کرد؟ مثلا ما که بچه مدرسه داریم شاید نتونیم تا یکسال خارج بشیم ،لازمه که حتما پاس و بگیریم یا میشه دیرتر اقدام کرد!!!
2-بعد از ورود به آمریکا حتما باید یه مدت تو یک ایالت بمونیم یا میشه عوض کرد
ممنون میشم از پاسختون
محل مصاحبه انکارا
کیس نامبر **2016as3
زمان مصاحبه هفته اول اکتبر
تعداد افراد کیس:3 نفر...نفر اصلی خودم که با پسرم یک ضرب گرفتیم و همسرم ap(نداشتن cv)
تعداد آپدیتها:6و7و13و14و16و19و23و27و30 اکتبرو4 و 10و16و19 نوامبر
کلیر 19 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-07 ساعت 15:32)haaaa نوشته:  با سلام خدمت دوستان
دوتا سوال داشتم از دوستان
۱- بعد از ورود به آمریکا باید حتما برای پاس سفید اقدام کرد؟ مثلا ما که بچه مدرسه داریم شاید نتونیم تا یکسال خارج بشیم ،لازمه که حتما پاس و بگیریم یا میشه دیرتر اقدام کرد!!!
۲-بعد از ورود به آمریکا حتما باید یه مدت تو یک ایالت بمونیم یا میشه عوض کرد
ممنون میشم از پاسختون
با درود
دوست عزیز پاس سفید مجوز عدم برگشت به امریکا بمدت حداکثر دوسال میباشد. یعنی شما با داشتن پاس سفید یا Reentry-permit میتوانید حداکثر دوسال خارج از امریکا بمانید(بدون نیاز به رفت و آمد 6 ماهه)

http://www.uscis.gov/sites/default/files...s/B5en.pdf
اینهم لینکش میتونید دانلود کنید.

ضمنا شما پس از ورود به امریکا هیچ اجباری به ماندن در یک ایالت ندارید و هر جا که مایل هستید میتوانید بروید و ساکن شوید.

موفق باشید
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: haaaa ، Danoosh ، ed2008
با عرض سلام
یه سوال داشتم از حضورتون
اینطور که من مطالعه کردم با گرین کارت نمیشه بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا بود و باید قبل از 6 ماه به آمریکا برگشت!من درست متوجه شدم؟؟؟
و اگر اینطور باشه با گرفتن پاس سفید این زمان به حداکثر دو سال تغییر میکنه؟یعنی اگر پاس سفید و بگیریم میتونیم حداکثر تا2 سال خارج از آمریکا باشیم؟؟
خیلی ممنون میشم اگر پاسخ بدید
محل مصاحبه انکارا
کیس نامبر **2016as3
تعداد افراد کیس:3 نفر...نفر اصلی خودم که با پسرم یک ضرب گرفتیم و همسرم ap(نداشتن cv)
کلیر 19 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 00:07)haaaa نوشته:  با عرض سلام
یه سوال داشتم از حضورتون
اینطور که من مطالعه کردم با گرین کارت نمیشه بیشتر از ۶ ماه خارج از آمریکا بود و باید قبل از ۶ ماه به آمریکا برگشت!من درست متوجه شدم؟؟؟
و اگر اینطور باشه با گرفتن پاس سفید این زمان به حداکثر دو سال تغییر میکنه؟یعنی اگر پاس سفید و بگیریم میتونیم حداکثر تا۲ سال خارج از آمریکا باشیم؟؟
دقیقا...واین پاس تا 3 بار قابل دریافت است..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: haaaa
(2015-12-08 ساعت 00:10)shahin61 نوشته:  
یه سوال داشتم از حضورتون
اینطور که من مطالعه کردم با گرین کارت نمیشه بیشتر از ۶ ماه خارج از آمریکا بود و باید قبل از ۶ ماه به آمریکا برگشت!من درست متوجه شدم؟؟؟
و اگر اینطور باشه با گرفتن پاس سفید این زمان به حداکثر دو سال تغییر میکنه؟یعنی اگر پاس سفید و بگیریم میتونیم حداکثر تا۲ سال خارج از آمریکا باشیم؟؟
دقیقا...واین پاس تا ۳ بار قابل دریافت است..

ممنون از پاسختون
ولی این رفت و آمدها برای سیتیزن شدن مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
محل مصاحبه انکارا
کیس نامبر **2016as3
کلیر 19 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 00:23)haaaa نوشته:  
یه سوال داشتم از حضورتون

ممنون از پاسختون
جرا که نه..حتمآ..زمانی که نیستید به حساب نمیاید..حتی زمانی که بوده اید هم خط میخورد..این به درد وقتی میخورد که اضطرار دارید..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: haaaa ، Danoosh
(2015-12-08 ساعت 00:28)shahin61 نوشته:  
یه سوال داشتم از حضورتون

ممنون از پاسختون
جرا که نه..حتمآ..زمانی که نیستید به حساب نمیاید..حتی زمانی که بوده اید هم خط میخورد..این به درد وقتی میخورد که اضطرار دارید..

طبق قانون:
شما وقتي پاس سفيد دريافت ميكنيد قانونا اداره مهاجرت ميتونه و اجازه داره كه اگر صلاح بدونه تمام حضورتان تا قبل از تاريخ صدور پاس سفيد رو نديده بگيره، اگر هم خوش شانس باشيد كه حذف نخواهد شد حضورتان. ( منبع: به گفته مسئول محترمي كه بنده تلفني باهاشون صحبت كردم در مورد كيسم تو اداره USCIS و همينطور مقاله اي از يك وكيل در لس آنجلس )

پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ed2008
سلام،واسه پاس سفيد و گرين كارت عكس هم نيازه؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 11:48)M.d نوشته:  سلام،واسه پاس سفيد و گرين كارت عكس هم نيازه؟

براي گرين كارت كه همان عكسي كه تو سفارت روز مصاحبه و تكميل مدارك ميدين لحاظ ميشه.
براي پاس سفيد هم نيازي نيست خودشون ازتون ميندازن. البته اگر براي re-entry permit اقدام كرده باشيد.

پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ed2008
سلام دوستان عزیز
یه سوال دارم
اگه کسی که دوسال امریکا بوده بخواد پاس سفید اپلای کنه ( چون نمیدونه کارش تو ایران چقد طول میکشه ) و بره ایران
اما زیر 6 ماه برگرده امریکا-
آیا سابقه اقامت دو سال گذشته اش توی امریکا باز هم صفر میشه؟؟ صرفا به دلیل گرفتن پاس سفید ؟؟
خیلی مهمه و خواهش میکنم اگه میدونید بگید .
وقت خوش
ساکن نیویورک
برنده 2011

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-10 ساعت 09:48)آسمان نیلگون نوشته:  سلام دوستان عزیز
یه سوال دارم
اگه کسی که دوسال آمریکا بوده بخواد پاس سفید اپلای کنه ( چون نمیدونه کارش تو ایران چقد طول میکشه ) و بره ایران
اما زیر ۶ ماه برگرده آمریکا-
آیا سابقه اقامت دو سال گذشته اش توی آمریکا باز هم صفر میشه؟؟ صرفا به دلیل گرفتن پاس سفید ؟؟
خیلی مهمه و خواهش میکنم اگه میدونید بگید .
وقت خوش

تاپيك رو با دقت بخونيد به جوابتون ميرسيد. سخت نيست، دو تا پست بالاي پست خودتون.

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام روند کارمن
ارسال مدارک 20 اکتبر(اکسپدایت)
دریافت نامه اول 30 اکتبر
دریافت نامه دوم 2 نوامبر(تاریخ انگشت نگاری 9 نوامبر)
انگشت نگاری 3 نوامبر(خودم رفتم)
تاریخ تولید و ارسال پاس 2 دسامبر
تاریخ دریافت از طریق پست 11 دسامبر
ضمنا پاکت اضافی و عکس اصلا نیاز نیست.
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
سلام
باعرض معذرت لطفا امکان داره کسی که وارد عست به مراحل گرفتن پاس سفید و مدارک ان توضیحی از مراحل بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 00:50)kingrokh نوشته:  
(2015-12-08 ساعت 00:28)shahin61 نوشته:  
یه سوال داشتم از حضورتون

ممنون از پاسختون

طبق قانون:
شما وقتي پاس سفيد دريافت ميكنيد قانونا اداره مهاجرت ميتونه و اجازه داره كه اگر صلاح بدونه تمام حضورتان تا قبل از تاريخ صدور پاس سفيد رو نديده بگيره، اگر هم خوش شانس باشيد كه حذف نخواهد شد حضورتان. ( منبع: به گفته مسئول محترمي كه بنده تلفني باهاشون صحبت كردم در مورد كيسم تو اداره USCIS و همينطور مقاله اي از يك وكيل در لس آنجلس )

سلام به همه دوستان
پاسخها بسیار دقیق و کاربردی هستند ولی شرایط افراد خیلی با هم فرق داره

سپاس از اینکه تجربتون را در اختیار من میگذارید
من خیلی گیج شدم هر کسی چیزی میگه
من و همسرم و دخترم دارای گرین کارت هستیم و در حال حاضر در ایران هستیم

حدود دو ماه دیگر باید برای مدت یکماه به آمریکا مسافرت کنیم و حدود یکماه در آمریکا اقامت داریم

ما می خواهیم که پاسپورت سفید بگیریم اگر لطف کنید چند سوال دارم

اول قبل از اینکه وارد آمریکا بشویم میتوانیم برای پاسپورت سفید اقدام کرد یا نه
به دلیل اینکه زمان گرفتن وقت انگشت نگاری خیلی طول میکشه چکار باید کرد

لطفا اگر ممکنه زودتر پاسخ دهید
باز هم سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان پاس سفید همسر و فرزندم خدا رو شکر با پست رسید البته از طریق سایتش مرتب پیگیر روند ارسالش بودم
کل زمان صدور پاس سفید از انگشت نگاری تا رسیدن دست ما 64 روز طول کشید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، mmb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان