موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون. میخواستم بدونم ایا ممکنه فرم ۱۳۱ را دستی هم پر بشه یا حتما باید انلاین پر کرد و پرینت گرفت؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعد از كلي زنگ زدن نامه دوم من هم ديروز اومد و وقت ٧ دسامبر داده بودن كه من بدون توجه به تاريخ امروز رفتم اداره و وقتي منشي به من گفت وقتت ٧ دسامبر گفتم بليط برگشت دارم قبول كردن و انگشت نگاري كردن. ممنون . موفق باشيد
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي مي دونه اگر حدود ١٣ ماه يك سال و يك ماه از خاك امريكا دور باشي بعلت بارداري و زايمان در ايران، آيا هنگام ورود با وجود داشتن مدارك پزشكي و نوزاد ٢ ماهه ممكنه گير بدند؟؟
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-01 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-01 ساعت 15:57 توسط kingrokh.)
انگار خوش شانس بودم.
١٦ نوامبر پست كردم نامه رو و Expedite رو نوشتم و كپي بليت رو هم گذاشتم.
٢٣ نوامبر نامه دوم اومد كه براي ٨ دسامبر وقت دادن.
امروز يعني ٣٠ نوامبر ساعت ٩ اينطورا رفتم دفتري كه آدرس دادن، خلوت خلوت بود و گفتن اگر هفته پيش ميومدين قبول نميكرديم ولي اين هفته مشكلي نيست. در واقع اصلا اجازه نداد حرف بزنم و بگم كه عجله دارم وقتم فلان روزه ولي الان.... نامه رو گرفت و فرم داد كه پر كنم ( همون قد و وزن و.... كه نگران تبديل قد و وزنتون نباشين دوستان خودش ميگه به كيلو گرم و سانتيمتر بنويس و وقتي فرم رو ميدي خودش از روي كاغذ كه كنارش هستش معادل پوند و فوتش رو مينويسه.
خلاصه بعد گفت خط قرمز رو دنبال كنيد، رفتم و يك خانم صدام زد و شروع كرد باركداي روي نامه ها رو اول با اسكن وارد سيستم كرد و مشخصاتم رو با مداركم چك كرد، بعد با كلي حساسيت و اسپري كردن آب به انگاشتام و خشك كردنشون عمليات درد آور انگشت نگاري را انجام داد و حي مدام ميگفت نگران نباش اين آب هستش.
قبلش هم عكسم رو گرفت.
و يك كاغذ نظرسنجي داد و گير داد كه پر كن بنداز تو صندوق، منم كه در عرض ١٠ دقيقه همه كارام انجام شده بود همه رو اكسلنت زدم.
در واقع كل مراحل من شد ١٤ روز.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
با توجه به وقت کمی که دارم و میخوام به ایران برگردم ، میشه راهنمایی کنید که چطوری میتونم پاس سفید بگیرم.
البته میدونم که باید تاپیک رو مطالعه کنم ولی چون صفحات زیاده و وقت کم ، خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سایتی که بشه مراحل صدور و ارسال پاس سفیدر رو پیگیری کرد چیه؟ ممنون میشم لینکشو برام بذارید
همسر و فرزندم حدودا 3 ماه پیش انگشت نگاری انجام دادند هنوز خبری از ارسالش نیست
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-07 ساعت 11:33)shahin61 نوشته: (2015-12-07 ساعت 10:15)ali3875 نوشته: دوستان سایتی که بشه مراحل صدور و ارسال پاس سفیدر رو پیگیری کرد چیه؟ ممنون میشم لینکشو برام بذارید
همسر و فرزندم حدودا ۳ ماه پیش انگشت نگاری انجام دادند هنوز خبری از ارسالش نیست
اگر Receipt Number دارید :
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
اگر ندارید وقت ملاقات بگیرید :
http://www.uscis.gov/about-us/find-uscis...ld-offices
در مجموع :
http://www.uscis.gov/
ممنون از راهنمایی شما
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days