کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
در فرم 131 وقتی فرم رو برای دخترم پر میکنم هم پارت 8 رو پر کنم هم پارت 9؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-10 ساعت 11:24)vistac نوشته:  در فرم 131 وقتی فرم رو برای دخترم پر میکنم هم پارت 8 رو پر کنم هم پارت 9؟
بلی
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
به نظرتون ميشه پاس سفيد رو كنسل كرد؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-14 ساعت 00:26)ninimi نوشته:  سلام دوستان

کنسل کردن نمیخواد، هزینه رو دادی دیگه، خواستی بمون نرو
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-14 ساعت 10:31)mehdiyk نوشته:  

کنسل کردن نمیخواد، هزینه رو دادی دیگه، خواستی بمون نرو

سلام
اگر پاس سفید بگیریم سفرهای بعد از گرفتن و مدت اقامت در امریا رو به حساب میارند در اخر موقعه گرفتن سیتیزن شیپی یا خیر؟
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
پاسخ
تشکر کنندگان:

شما وقتی وارد امریکا بشی دیگه پاس سفیدت منقضی میشه دوست عزیز
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان و مديران محترم
من حدود دوسال گرين كارت دارم هر شش ماه هم رفتم امريكاه مدتي ماندم و برگشتم بنا بدلايلي اين مرتبه ميخواهم پاس سفيد بگيرم خواستم ببينم اطلاعاتي اگر دراين مورد داريد راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيزم ، من مدت سه سال و نيم است كه از طريق خواهرم گرين كارت گرفته ام و در اين مدت بترتيب چهار ماه ، ٤٥ روز ، ٢٠ روز ، شش ماه و آخرين بار سه ماه در آمريكا اقامت داشته ام . يعني حدودپانزده ماه . ضمناً هميشه قبل از شش ماه به آمريكا باز گشته ام . اين بار در مرز ورودي با رفتار تند آفيسر مواجه شدم و مرا به نزد پليس مهاجرت فرستادند و تهديد به  پس گرفتن گرين كارت نمودند. وقتي به آنها گفتم كه هرگز بيش از شش ماه آمريكا را ترك نكرده ام گفتند كه ملاك اين نيست بلكه تو بايد بيايي طولاني اينجا بماني. حالا سؤالي از شما عزيزان دارم و آن اينكه من نمي خواهم از پاس سفيد استفاده كنم ، آيا اگر من هر بار ششماه تمام در آمريكا اقامت كنم و بعد به ايران بروم و زودتر از شش ماه هم برگردم آنها مي توانند قانوناً  از من ايراد بگيرند؟ از پاسختان به اين سؤال كه موجب نگراني من شده قدرداني مي كنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-22 ساعت 10:09)Mehri Sadat نوشته:  سلام دوستان عزيزم ، من مدت سه سال و نيم است كه از طريق خواهرم گرين كارت گرفته ام و در اين مدت بترتيب چهار ماه ، ٤٥ روز ، ٢٠ روز ، شش ماه و آخرين بار سه ماه در آمريكا اقامت داشته ام . يعني حدودپانزده ماه . ضمناً هميشه قبل از شش ماه به آمريكا باز گشته ام . اين بار در مرز ورودي با رفتار تند آفيسر مواجه شدم و مرا به نزد پليس مهاجرت فرستادند و تهديد به  پس گرفتن گرين كارت نمودند. وقتي به آنها گفتم كه هرگز بيش از شش ماه آمريكا را ترك نكرده ام گفتند كه ملاك اين نيست بلكه تو بايد بيايي طولاني اينجا بماني. حالا سؤالي از شما عزيزان دارم و آن اينكه من نمي خواهم از پاس سفيد استفاده كنم ، آيا اگر من هر بار ششماه تمام در آمريكا اقامت كنم و بعد به ايران بروم و زودتر از شش ماه هم برگردم آنها مي توانند قانوناً  از من ايراد بگيرند؟ از پاسختان به اين سؤال كه موجب نگراني من شده قدرداني مي كنم

هر زمان افیسر متوجه بشود که از گرین کارت به عنوان ویزای توریستی استفاده  می کنید می تواند تذکر دهد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.من مدت یکماه بیشتر نمیتونم آمریکا بمونم،اگر وقت انگشت نگاری تو این مدت نیومد چی میشه؟پولی که دادیم از بین میره؟آیا میشه ادامه پروسه رو از طریق سفارت مثلا ترکیه ادامه داد؟ممنون

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.
من حدود 9 ماه پيش پاس سفيد گرفتم و الان ايرانم. ميشه بگيد اين 2 سالي كه ايران هستم چه تاثيري روي سيتي زن شيپي من داره؟ اصلا چيزي حساب ميشه؟ چيزهاي متفاوتي شنيدم.
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
چند بار این سوال رو پرسیدم ولی بس که سوالم مبتدیانست که فکر می کنم کسی جواب نداد Smile))

تو سایت http://www.i131reentrypermit.com/ برای reentry permit زده 4 تا 36 ماه سوالم اینه که میشه بعد از گرفتن پاس سفید میشه چند ماه از 24 ماه خارج از us بود یا مثلا پاس سفید 36 ماهه یا کلا بیشتر از 24 ماه وجود داره کلا ؟ بیشتر منظور سوالم اینه که کسی میشه با پاس سفید بیاد ایران و مثلا به جای 24 ماه 28 ماه بمونه ؟
اگه مشکلی به وجود بیاد برای گرین کارت میشه رفت پیش پلیس مهاجرت و با سند ومدرک دلیل طولانی بودن رو ثابت کرد ؟
یعنی بعد از اینکه 28 ماه گذشت میشه اصلا پا مون برسه فرودگاه اونجا و حرف زد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-26 ساعت 17:51)Scorsizi5374 نوشته:  سلام.من مدت یکماه بیشتر نمیتونم آمریکا بمونم،اگر وقت انگشت نگاری تو این مدت نیومد چی میشه؟پولی که دادیم از بین میره؟آیا میشه ادامه پروسه رو از طریق سفارت مثلا ترکیه ادامه داد؟ممنون<br />
<br />
فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk...لطفا یه عزیزی جواب بده:'(

فرستاده شده از C6602ِ من با

زمان انگشت نگاري ايالت به ايالت فرق ميكنه. من هيوستون بودم و فاصله ي بين ارسال مدارك تا رسيدن نامه ي دوم(انگشت نگاري) چيزي حدود 45-50 روز برام طول كشيد. عده اي از دوستان هم گفتن كه 20 روزه به دستشون رسيده. وقتي كه اين نامه ي انگشت نگاريتون مياد براي حدود   2   هفته ي بعدش به شما وقت ميدن(يعني توي نامه مينويسه كه 2 هفته ي بعد بياييد براي بيومتريك). اما اگر نامه ي دوم شما اومد منتظر اون 2 هفته نمونيد و با در دست داشتن همون نامه ي اول و دوم و البته بليط برگشتتون به ايران ، به اداره اي كه براتون معين شده برويد و بگيد كه مجبوريد سريعتر برگرديد ايران.
اميدوارم نامه تون زود به دستتون برسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-01-27 ساعت 16:54)atlantis770 نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 17:51)Scorsizi5374 نوشته:  سلام.من مدت یکماه بیشتر نمیتونم آمریکا بمونم،اگر وقت انگشت نگاری تو این مدت نیومد چی میشه؟پولی که دادیم از بین میره؟آیا میشه ادامه پروسه رو از طریق سفارت مثلا ترکیه ادامه داد؟ممنون<br />
<br />

زمان انگشت نگاري ايالت به ايالت فرق ميكنه. من هيوستون بودم و فاصله ي بين ارسال مدارك تا رسيدن نامه ي دوم(انگشت نگاري) چيزي حدود 45-50 روز برام طول كشيد. عده اي از دوستان هم گفتن كه 20 روزه به دستشون رسيده. وقتي كه اين نامه ي انگشت نگاريتون مياد براي حدود   2   هفته ي بعدش به شما وقت ميدن(يعني توي نامه مينويسه كه 2 هفته ي بعد بياييد براي بيومتريك). اما اگر نامه ي دوم شما اومد منتظر اون 2 هفته نمونيد و با در دست داشتن همون نامه ي اول و دوم و البته بليط برگشتتون به ايران ، به اداره اي كه براتون معين شده برويد و بگيد كه مجبوريد سريعتر برگرديد ايران.
ممنون از پاسختون ولی سوال اصلی من اینه که اگر تا یکماه نیومد و من برگشتم ایران آیا از سفارت میشه پیگیری کرد،یا اینکه دفعه بعدی که اومدم؟یا پرونده بسته میشه و پول ریخته شده از بین میره؟؟سپاس فراوان

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-27 ساعت 17:52)Scorsizi5374 نوشته:  
(2016-01-27 ساعت 16:54)atlantis770 نوشته:  
<br />

ممنون از پاسختون ولی سوال اصلی من اینه که اگر تا یکماه نیومد و من برگشتم ایران آیا از سفارت میشه پیگیری کرد،یا اینکه دفعه بعدی که اومدم؟یا  پرونده بسته میشه و پول ریخته شده از بین میره؟؟سپاس فراوان

در اينمورد اطلاعي ندارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان