کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2016-01-31 ساعت 15:35)atlantis770 نوشته:  سلام.
من حدود 9 ماه پيش پاس سفيد گرفتم و الان ايرانم. ميشه بگيد اين 2 سالي كه ايران هستم چه تاثيري روي سيتي زن شيپي من داره؟ اصلا چيزي حساب ميشه؟ چيزهاي متفاوتي شنيدم.
ممنونم.

تا انجاييكه من مي دونم مدت زماني كه شما تا قبل از پرميت در امريكا بوديد صفر ميشه و از دوسال مدت پرميتتان هم تنها يكسال محاسبه ميشه ، يعني شما ٤ سال بعد از دريافت پرميت مي تونيد براي سيتيزني اقدام كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: samane1363 ، atlantis770
(2016-02-08 ساعت 09:11)Scorsizi5374 نوشته:  آیا میشه من مدارکو برای کسی تو آمریکا بفرستم و اون برام بفرسته؟قبل از اینکه خودم وارد بشم؟بدون کپی ویزا؟آیا کسی این کارو کرده؟طبق مطالب قبلی من اینو متوجه نشدم که مطمنا میشه این کارو کرد یا باید حتما خودم وقتی رسیدم این کارارو انجام بدم،چون 3 هفته بیشتر نمیتونم بمونم.ممنون میشم از راهنمایی

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

خیر.باید کپی ویزاونیز کپی مهرورود هم باشد.
اگرهمان روزاول ورود مدارک را اکسپرس پست کنید ، احتمال دریافت نامه انگشت نگاری و انجام ان بالاست..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-08 ساعت 09:11)Scorsizi5374 نوشته:  آیا میشه من مدارکو برای کسی تو آمریکا بفرستم و اون برام بفرسته؟قبل از اینکه خودم وارد بشم؟بدون کپی ویزا؟آیا کسی این کارو کرده؟طبق مطالب قبلی من اینو متوجه نشدم که مطمنا میشه این کارو کرد یا باید حتما خودم وقتی رسیدم این کارارو انجام بدم،چون 3 هفته بیشتر نمیتونم بمونم.ممنون میشم از راهنمایی

از لحاظ قانونی شما باید آنجا باشید و این ریسک است که بعضی از دوستان انجام داده اند و به مشکلی بر نخوردند ولی من توصیه نمی کنم چون کل مسافرتتان در اضطراب هستید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-03 ساعت 17:19)mona_gh نوشته:  دوستان یه سوال در مورد پرکردن فرم 131 دارم
صفحه 2 قسمت 4.b و 4.c  من که برای بار دوم دارم اقدام میکنم برای پاس سفید چه بنویسم
فکر میکنم قسمت b  تاریخ صدور پاس سفید میباشد ؟
ولی قسمت C را نمی دانم
ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید

مرقوم بفرمایید attached وپاس راضمیمه و ارسال کنید.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: mmb
ممنون.البته نگرانی دیگر این است که در مدت 3 هفته فرصت انگشت نگاری خواهد بود و اگر نشد 6 ماه بعد چطور میشود پروسه را پیگیری کرد؟آیا هزینه پرداختی منتفی میشود؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-08 ساعت 10:41)Scorsizi5374 نوشته:  ممنون.البته نگرانی دیگر این است که در مدت 3 هفته فرصت انگشت نگاری خواهد بود و اگر نشد 6 ماه بعد چطور میشود پروسه را پیگیری کرد؟آیا هزینه پرداختی منتفی میشود؟

اگر همان روز اول ارسال کنید(اکسپرس)، احتمال دریافت نامه هست که بدون توجه به تاریخ ذکر شده، میتوانید بروید و با ذکر اظطراری بودن، انجام دهید..اگر نشد ومجبور به رفتن شدید، میتوانید متوالیا و با ارساب نامه ، تقاضای تعویق در تاریخ را انجام دهید تا برگردید..معمولا این هزینه به طریقی که عرض شد، از بین نمیرود..مگر با  بد شانسی..

پاسخ
تشکر کنندگان: mmb
(2016-02-08 ساعت 10:38)shahin61 نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 17:19)mona_gh نوشته:  دوستان یه سوال در مورد پرکردن فرم 131 دارم
صفحه 2 قسمت 4.b و 4.c  من که برای بار دوم دارم اقدام میکنم برای پاس سفید چه بنویسم
فکر میکنم قسمت b  تاریخ صدور پاس سفید میباشد ؟
ولی قسمت C را نمی دانم
ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید

مرقوم بفرمایید attached وپاس راضمیمه و ارسال کنید.

متشکرم از توجه شما
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
کسی از دوستان میدونه reciept number رو از کجا باید پیدا کرد؟ من 165 دلار رو پرداخت کردم یک رسید بانکی به ایمیل اومد ولی از طرف بانکه نه usc و همچین عددی توش نیست.سایت پرداخت مثل اینکه با قبل تفاوت کرده و مستقیما با درج A_number و کیس نامبر پرداخت انجام میشه ولی خود سایت usc رسیدی نمیده.ممنون میشم اگرکسی پاسخ بده

پاسخ
تشکر کنندگان: camaro
(2016-02-09 ساعت 17:47)Scorsizi5374 نوشته:  کسی از دوستان میدونه reciept number رو از کجا باید پیدا کرد؟ من 165 دلار رو پرداخت کردم یک رسید بانکی به ایمیل اومد ولی از طرف بانکه نه usc و همچین عددی توش نیست.سایت پرداخت مثل اینکه با قبل تفاوت کرده و مستقیما با درج A_number و کیس نامبر پرداخت انجام میشه ولی خود سایت usc رسیدی نمیده.ممنون میشم اگرکسی پاسخ بده

scorsizi جان شما تونستی reciept number رو بگیری؟ من یه زنگ زدم اداره مهاجرت، گفتن باید صبر کنی بعد از 1 ماه اگر نیومد تماس بگیر، ولی فکر کنم از سر خودشون باز کردن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-09 ساعت 23:25)camaro نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 17:47)Scorsizi5374 نوشته:  کسی از دوستان میدونه reciept number رو از کجا باید پیدا کرد؟ من 165 دلار رو پرداخت کردم یک رسید بانکی به ایمیل اومد ولی از طرف بانکه نه usc و همچین عددی توش نیست.سایت پرداخت مثل اینکه با قبل تفاوت کرده و مستقیما با درج A_number و کیس نامبر پرداخت انجام میشه ولی خود سایت usc رسیدی نمیده.ممنون میشم اگرکسی پاسخ بده

scorsizi جان شما تونستی reciept number رو بگیری؟ من یه زنگ زدم اداره مهاجرت، گفتن باید صبر کنی بعد از 1 ماه اگر نیومد تماس بگیر، ولی فکر کنم از سر خودشون باز کردن
یعنی کجا باید بیاد؟ایمیل یا پست؟!!

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-09 ساعت 23:28)Scorsizi5374 نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 23:25)camaro نوشته:  

یعنی کجا باید بیاد؟ایمیل یا پست؟!!

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapa
متاسفانه دقیقاً متوجه نشدم که پست میشه یا ایمیل!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من پاس سفيد گرفتم.
خواستم بپرسم موقعي كه پاس سفيدم منقضي شد و خواستم برگردم آمريكا، آيا مدرك خاصي لازم هست ببرم؟ يا فقط همون پاس سفيد كافيه(البته خب علاوه بر گرين كارت)؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-14 ساعت 15:41)atlantis770 نوشته:  دوستان من پاس سفيد گرفتم.
خواستم بپرسم موقعي كه پاس سفيدم منقضي شد و خواستم برگردم آمريكا، آيا مدرك خاصي لازم هست ببرم؟ يا فقط همون پاس سفيد كافيه(البته خب علاوه بر گرين كارت)؟

هیچ مدرکی لازم نیست
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
دوستان کسی بطور قطع و یقین میداند با گرین کارت چه مدت میتوان خارج آمریکا ماند؟ 6 ماه یا یکسال؟هرجایی چیزی گفتند!کسی قانونی مساله را میدونه؟ممنون میشم از پاسختون<br />
<br />

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یک لینکی در اینجا دیده بودم الان چند وقته می گردم پیدا نمیشه مربوط به پاس سفید ویکسال اقامت محسوب میشود این قانون uscs هستش میخوام به وکیل نشون بدم ایشان میگه پاس سفید 2ساله هستش و کامل در ایران بمانم یکسال اقامت حساب نمیشه دوستان اگر این لینک استنادی آمریکا را اگر دارید به من بدهید.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان