کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
تو این فایل PDF جواب اکثر سوالات رو میشه پیدا کرد.
http://www.uscis.gov/USCIS/Resources/B5en.pdf
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، frz61 ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، ASALI ، gbtm ، odiseh ، payam62 ، kaziar ، zohre02
(2013-02-20 ساعت 00:37)behzadb57 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 11:44)frz61 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 10:18)mk_2002ir نوشته:  دوستان این ۲سالی‌ که با پاس سفید خارج از آمریکا هستیم برای سیتیزنشیپ چجوری حساب می‌شه؟ یا بهتره بپرسم اصلا حساب می‌شه؟

راستش من گشتم و مطلبی در این مورد پیدا نکردم، ممنون میشم اگه کسی‌ می‌دونه توضیح بدهRolleyes
من مطمئن نیستم و با پرس و جو از چند تا دفتر وکالت ( مهاجرت) این طور دستم امده
که هر موقع که بیش از 180 روز (روز مهمه نه ماه) خارج از خاک آمریکا باشین پروسه مهاجرت صفر میشه و مثل این می مونه که تازه روز اولیه که وارد آمریکا شدین. با پاس سفید هم اگه این 2 سال اصلا نرین اونجا همین طور حساب میشه
((( تاکید فراوان دارم که این ها برداشت های منه و ممنون میشم اگه غلطه کسی درستش رو به من هم اعلام کنه)))))

با تشکر از frz61 اگه همین تاپیک رو به دقت بخونین می بینین که پاس سفید پروسه رو صفر نمی کنه هیچ به میزان جدود یکسال (یک روز کمتر از یکسال) هم از 30 ماه کم می کنه فکر کنم منبع خبر رو هم نوشتن

بهزاد عزیز فکر می‌کنم منظورتون اینه که از این ۲سال یک سالش جز پروسه سیتیزنشیپ حساب می‌شه، درست فهمیدم؟

یعنی‌ غیر از این ۲سال وقتی‌ وارد آمریکا شدی باید ۴سال دیگه بگذره تا بتونی‌ برا سیتیزنشیپ اقدام کنی‌؟
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، odiseh ، payam62
(2013-02-19 ساعت 10:18)mk_2002ir نوشته:  
((( تاکید فراوان دارم که این ها برداشت های منه و ممنون میشم اگه غلطه کسی درستش رو به من هم اعلام کنه)))))

با تشکر از frz61 اگه همین تاپیک رو به دقت بخونین می بینین که پاس سفید پروسه رو صفر نمی کنه هیچ به میزان جدود یکسال (یک روز کمتر از یکسال) هم از 30 ماه کم می کنه فکر کنم منبع خبر رو هم نوشتن

من تو سرچی که امروز انجام دادم به این لینک ها رسیدم لطفا نگاهش کنین تا با هم نتیجه گیری کنیم

ارسال 19th March 2010, 09:08 PM تا 20th March 2010, 05:07 PM
http://forums.immigration.com/showthread...it-expires

http://immigration.terra.com/greencard_r...ermit.html

http://www.antaoandchuang.com/en/other-m...purposes-n
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mk_2002ir ، sam11 ، ASALI ، payam62
(2013-02-20 ساعت 01:41)mk_2002ir نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 10:18)mk_2002ir نوشته:  دوستان این ۲سالی‌ که با پاس سفید خارج از آمریکا هستیم برای سیتیزنشیپ چجوری حساب می‌شه؟ یا بهتره بپرسم اصلا حساب می‌شه؟

راستش من گشتم و مطلبی در این مورد پیدا نکردم، ممنون میشم اگه کسی‌ می‌دونه توضیح بدهRolleyes
من مطمئن نیستم و با پرس و جو از چند تا دفتر وکالت ( مهاجرت) این طور دستم امده
که هر موقع که بیش از 180 روز (روز مهمه نه ماه) خارج از خاک آمریکا باشین پروسه مهاجرت صفر میشه و مثل این می مونه که تازه روز اولیه که وارد آمریکا شدین. با پاس سفید هم اگه این 2 سال اصلا نرین اونجا همین طور حساب میشه

بهزاد عزیز فکر می‌کنم منظورتون اینه که از این ۲سال یک سالش جز پروسه سیتیزنشیپ حساب می‌شه، درست فهمیدم؟

یعنی‌ غیر از این ۲سال وقتی‌ وارد آمریکا شدی باید ۴سال دیگه بگذره تا بتونی‌ برا سیتیزنشیپ اقدام کنی‌؟
منم به شک افتادم می گردم اگه مطلب مستندی دیدم می زارم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: mk_2002ir ، frz61 ، kasrafo ، sam11
دوستان عزیز من چند تا سوال داشتم
اول اینکه آیا آدرسی که ما برای پاس سفید میدیم باید همون آدرس گرین کارتمون باشه چون ما آدرس منزل یکی از دوستانمون رو برای گرین کارت داده بودیم که اون دوستمون چند ماه پیش منزلشو عوض کرد حالا اگه آدرس جای دیگه ای رو برای پاس سفید بدیم قبول میکنند ؟

دومین سوالمم اینه که خوندم که همه دوستان گفتن بعد از انگشت نگاری میتونیم برگردیم میخواستم بدونم آیا ما درخواست بدیم برای پاس سفید صد درصد بهمون تعلق میگیره یا اینکه باید تصمیم گیری کنند و اگر تصمیم گیری میکنند اون روز انگشت نگاری مشخص میشه که دوستان همه بعد انگشت نگاری برمیگردن ؟؟؟

سوال سومم اینکه دوستان گفتن وقتی پاس سفید اومد به آدرسی که دادیم دوستان ما میتونند اون رو برای ما پست کنند ولی جایی هم نوشته بودید که باید امضای خودمون باشه من اینجاش رو نفهمیدم بلاخره دوستان ما میتونند برامون پست کنند ؟؟؟

سوال آخرمم اینه که آیا ما بلیط رفت و برگشتمون رو یکماهه بگیریم از نظر زمانی کافیه با توجه به اینکه ما تا یکی دوهفته دیگه بیاییم آمریکا 11.5 ماه میشه که بدون پاس سفید بیرون از آمریکا هستیم خلاصه با کلی استرس و ترس و لرز داریم میاییم به نظرتون طولانی بودن زمان خروجمون از آمریکا تاثیری روی پاس سفید گرفتنمون داره یا نه البته یکی از دوستان راهنماییمون کردن که تاثیری نداره ولی نظر بقیه دوستان وارد رو هم خواستم بدونم

ببخشید سوالاتم طولانی شد واقعا استرس دارم ما اصلا فکر نمیکردیم کارمون اینقدر طول بکشه حالا فقط خدا کنه موقع ورود بهمون گیر ندن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، ali234 ، sam11 ، ASALI ، payam62
(2013-02-25 ساعت 18:01)golesang نوشته:  دوستان عزیز من چند تا سوال داشتم
اول اینکه آیا آدرسی که ما برای پاس سفید میدیم باید همون آدرس گرین کارتمون باشه چون ما آدرس منزل یکی از دوستانمون رو برای گرین کارت داده بودیم که اون دوستمون چند ماه پیش منزلشو عوض کرد حالا اگه آدرس جای دیگه ای رو برای پاس سفید بدیم قبول میکنند ؟

دومین سوالمم اینه که خوندم که همه دوستان گفتن بعد از انگشت نگاری میتونیم برگردیم میخواستم بدونم آیا ما درخواست بدیم برای پاس سفید صد درصد بهمون تعلق میگیره یا اینکه باید تصمیم گیری کنند و اگر تصمیم گیری میکنند اون روز انگشت نگاری مشخص میشه که دوستان همه بعد انگشت نگاری برمیگردن ؟؟؟

سوال سومم اینکه دوستان گفتن وقتی پاس سفید اومد به آدرسی که دادیم دوستان ما میتونند اون رو برای ما پست کنند ولی جایی هم نوشته بودید که باید امضای خودمون باشه من اینجاش رو نفهمیدم بلاخره دوستان ما میتونند برامون پست کنند ؟؟؟

سوال آخرمم اینه که آیا ما بلیط رفت و برگشتمون رو یکماهه بگیریم از نظر زمانی کافیه با توجه به اینکه ما تا یکی دوهفته دیگه بیاییم آمریکا 11.5 ماه میشه که بدون پاس سفید بیرون از آمریکا هستیم خلاصه با کلی استرس و ترس و لرز داریم میاییم به نظرتون طولانی بودن زمان خروجمون از آمریکا تاثیری روی پاس سفید گرفتنمون داره یا نه البته یکی از دوستان راهنماییمون کردن که تاثیری نداره ولی نظر بقیه دوستان وارد رو هم خواستم بدونم

ببخشید سوالاتم طولانی شد واقعا استرس دارم ما اصلا فکر نمیکردیم کارمون اینقدر طول بکشه حالا فقط خدا کنه موقع ورود بهمون گیر ندن
سلام دوست عزیز
اصلا استرس نداشته باشید
کیس من مثل شما بود،من الآن آمریکا هستم و بعد از 10 ماه که اومدم بهم اصلا گیر ندادن
سفر من هم 1 ماه بود و کارای انگشت نگاریم هم انجام شد،بعد از انگشت نگاری هم میتونید برگردید.
از ایران میتونید مدارک پست کنید،نگران هیچ چی نباشید
موفق باشید

دوستان من فقط یه سوال دارم
اینکه 2 سال پاس سفید از چه تاریخی شروع مشه؟از ارسال کارت سفید یا از زمان خروج از آمریکا یا...؟!!!
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، sam11 ، golesang ، ASALI ، payam62
(2013-02-25 ساعت 20:31)فاطمه نوری نوشته:  دوستان من فقط یه سوال دارم
اینکه 2 سال پاس سفید از چه تاریخی شروع مشه؟از ارسال کارت سفید یا از زمان خروج از آمریکا یا...؟!!!

دوست عزیز اون ۲سال از بین :
۱. تاریخ صدور پاس سفید
۲. یا اولین خروجتون از آمریکا بعد از انگشت نگاری
هرکدوم که زودتر اتفاق بیفته شروع می‌شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Soap McTavish ، gbtm ، payam62
(2013-02-25 ساعت 21:32)mk_2002ir نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 20:31)فاطمه نوری نوشته:  دوستان من فقط یه سوال دارم

دوست عزیز اون ۲سال از بین :
۱. تاریخ صدور پاس سفید
۲. یا اولین خروجتون از آمریکا بعد از انگشت نگاری
هرکدوم که زودتر اتفاق بیفته شروع می‌شه.

سلام دوستان؛ پاس سفید که صادر میشه توش تاریخ صدور و انقضا داره که فاصله این دو تاریخ 2 سال است قاعدتا این مدرک بعد انقضا دیگه اعتبار نداره پس به تاریخ صدور و انقضا بستگی داره

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، ASALI ، payam62 ، EKAM ، lingni ، حاجی واشنگتن
سلام به همه دوستان عزیز که همیشه راهنماییاشون کارساز بوده
یه سوال داشتم و اون هم اینکه اگه کسی که پاس سفید داره پشیمون شه و بخواد بره آمریکا، میتونه بره؟در این صورت وضعیت فرد به چه صورت در میاد؟پاس سفید باطل میشه یا به قوت خود باقیست؟اصلا میشه پس سفید کنسل کرد؟
ممنون
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-01 ساعت 02:58)فاطمه نوری نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز که همیشه راهنماییاشون کارساز بوده
یه سوال داشتم و اون هم اینکه اگه کسی که پاس سفید داره پشیمون شه و بخواد بره آمریکا، میتونه بره؟در این صورت وضعیت فرد به چه صورت در میاد؟پاس سفید باطل میشه یا به قوت خود باقیست؟اصلا میشه پس سفید کنسل کرد؟
ممنون

بله می‌تونه بره و هیچ مشکلی‌ هم برای پاس سفید پیش نمیاد. پاس سفید فقط یه امکان جدید به شما میده که "میتونید تا ۲سال به آمریکا نرید و گرین کارتتون باطل نشه"
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، payam62 ، lingni ، حاجی واشنگتن
(2013-02-25 ساعت 20:31)فاطمه نوری نوشته:  

سلام دوست عزیز
اصلا استرس نداشته باشید
کیس من مثل شما بود،من الآن آمریکا هستم و بعد از 10 ماه که اومدم بهم اصلا گیر ندادن
سفر من هم 1 ماه بود و کارای انگشت نگاریم هم انجام شد،بعد از انگشت نگاری هم میتونید برگردید.
موفق باشید

ممنون دوست عزیز از جوابتون فقط اینکه نوشتید از ایران هم میشه مدارک پست کرد یعنی چی ؟ مگه نباید از پست اونجا یه سری مدارک ( پاکت و اینها ) رو گرفت و پول رو واریز کرد اونوقت چطور میشه یا اینکه منظورتون بعد از انگشت نگاری هست ؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62
(2013-03-02 ساعت 00:20)golesang نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 20:31)فاطمه نوری نوشته:  

سلام دوست عزیز
اصلا استرس نداشته باشید
موفق باشید

ممنون دوست عزیز از جوابتون فقط اینکه نوشتید از ایران هم میشه مدارک پست کرد یعنی چی ؟ مگه نباید از پست اونجا یه سری مدارک ( پاکت و اینها ) رو گرفت و پول رو واریز کرد اونوقت چطور میشه یا اینکه منظورتون بعد از انگشت نگاری هست ؟
شما میتونید مدارکتون(فرم I-131،کپی گرین کارت،کپی پاسپورت،فرم G-145)را برای یکی از دوستانتون در آمریکا بفرستید و ایشون مدارک پست میکنند.احتیاج به عکس و پاکت اضافی هم نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، gol1 ، ASALI ، payam62
سلام بر همه دوستان
دیروز یعنی 28 فوریه مدارک پاس سفید را با پست ارسال کردم فقط یک مورد نگران ام کرده من برای هر 4 نفر جمعا 1780 مونی اوردر گرفتم حالا نگران این هستم که باید 4*445 $ مونی اوردر میگرفتم .دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارند ممنون می شم راهنمایی کنند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، azadeh212 ، tabrizi
(2013-03-02 ساعت 11:07)MAHDI2012 نوشته:  سلام بر همه دوستان
دیروز یعنی 28 فوریه مدارک پاس سفید را با پست ارسال کردم فقط یک مورد نگران ام کرده من برای هر 4 نفر جمعا 1780 مونی اوردر گرفتم حالا نگران این هستم که باید 4*445 $ مونی اوردر میگرفتم .دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارند ممنون می شم راهنمایی کنند

من اگر جای شما بودم به آن فکر نمی کردم . روند کاریتان را دنبال می کنم لطفا در صورت دریافت هر نامه و زمان انگشت نگاری را اعلام نمایید . در کدام ایالت هستید؟
تاریخ بلیط برگشتتان کی می باشد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh212
(2013-03-02 ساعت 14:57)gol1 نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 11:07)MAHDI2012 نوشته:  سلام بر همه دوستان

من اگر جای شما بودم به آن فکر نمی کردم . روند کاریتان را دنبال می کنم لطفا در صورت دریافت هر نامه و زمان انگشت نگاری را اعلام نمایید . در کدام ایالت هستید؟
تاریخ بلیط برگشتتان کی می باشد؟
Dallas-TX
40 روز بعد از ارسال مدارک
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان