موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز تماس گرفتم به اداره مهاجرت که وقت انگشت نگاریم جلو بندازن ولی بهم گفتن هیچ راهی نداره و باید صبر کنم، من باید چی کار کننننننننم؟؟؟؟؟؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
وقت انگشت نگاری اگر برایت آمده بردار برو به همان اداره ای که آدرس دادند و بلیط برگشت را نشانشان بدهید کارتان را انجام میدهند من دیروز رفتم و کارم انجام شد و این هفته به امید خدا دارم برمیگردم.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از ایمیلی که اداره uscis برایم فرستاده بود پرینت گرفتم و باپیشنهاد دوست گرامی که برایم پیغام گذاشته بودند همه مدارکم و نامه وقت انگشت نگاری را برداشتم و صبح پنجشنبه 14 فوریه رفتم به همان آدرسی که در نامه بود. پس از تو صف ایستادن و نوبت شدنم دوستم برای خانمی که شماره میداد توضیح داد و حتی بلیط و ایمیل را نشانش دادیم اما قبول نمیکرد چون متوجه منظور ما نشده بود و به اشتباه فکر میکرد ما منظور از سریع تر شدن کارمان گرفتن سریع پاس سفید است و گفت ما هیچ کاری نمیتوانیم بکنیم که دوستم بلافاصله متوجه شد و برایش توضیح داد که فقط الان میخواهیم انگشت نگاری کنیم و بعد با همسرش برمیگردد و پاس را میگیرد که آنوقت برگشت به صف منتظران نگاه کرد و گفت چون امروز خلوت است بهتان شماره میدهم که خدا را شکر فرم را مهر کرد و من پر کردم شماره داد و نشستیم تا نوبتمان شد خیلی سریع کارهایمان را انجام دادیم و آمدیم تا کارهای برگشتم را ردیف کنم و دوشنبه هم تعطیل هستند و خدا میخواست من آن روز بروم و خلوت باشد!!!!!!!به امید خدا دوست عزیز خانم فاطمه نوری وقتی خواستید بروید سعی کنید آخر هفته نباشد زیرا شلوغ است و صبح ساعت 9 آنجا باشید تا همینکه باز شد وارد شوید نگران نباشید من هم خیلی استرس داشتم ولی خیلی راحت کارهایم انجام شد توکل کنید به خداوند خودش همه کارها را درست میکند !!!!! ببخشید طولانی شد خواستم یک تجربه ای در اختیار دوستان بگذارم تا منظورشان را بخوبی به آنها تفهیم کنند سلامت و موفق باشید
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-17 ساعت 11:04)فاطمه نوری نوشته: (2013-02-17 ساعت 01:05)sam11 نوشته: سلام دوستان
من از ایمیلی که اداره uscis برایم فرستاده بود پرینت گرفتم و باپیشنهاد دوست گرامی که برایم پیغام گذاشته بودند همه مدارکم و نامه وقت انگشت نگاری را برداشتم و صبح پنجشنبه 14 فوریه رفتم به همان آدرسی که در نامه بود. پس از تو صف ایستادن و نوبت شدنم دوستم برای خانمی که شماره میداد توضیح داد و حتی بلیط و ایمیل را نشانش دادیم اما قبول نمیکرد چون متوجه منظور ما نشده بود و به اشتباه فکر میکرد ما منظور از سریع تر شدن کارمان گرفتن سریع پاس سفید است و گفت ما هیچ کاری نمیتوانیم بکنیم که دوستم بلافاصله متوجه شد و برایش توضیح داد که فقط الان میخواهیم انگشت نگاری کنیم و بعد با همسرش برمیگردد و پاس را میگیرد که آنوقت برگشت به صف منتظران نگاه کرد و گفت چون امروز خلوت است بهتان شماره میدهم که خدا را شکر فرم را مهر کرد و من پر کردم شماره داد و نشستیم تا نوبتمان شد خیلی سریع کارهایمان را انجام دادیم و آمدیم تا کارهای برگشتم را ردیف کنم و دوشنبه هم تعطیل هستند و خدا میخواست من آن روز بروم و خلوت باشد!!!!!!!به امید خدا دوست عزیز خانم فاطمه نوری وقتی خواستید بروید سعی کنید آخر هفته نباشد زیرا شلوغ است و صبح ساعت 9 آنجا باشید تا همینکه باز شد وارد شوید نگران نباشید من هم خیلی استرس داشتم ولی خیلی راحت کارهایم انجام شد توکل کنید به خداوند خودش همه کارها را درست میکند !!!!! ببخشید طولانی شد خواستم یک تجربه ای در اختیار دوستان بگذارم تا منظورشان را بخوبی به آنها تفهیم کنند سلامت و موفق باشید
مرسی از لطفتون و اینکه تجربیاتتون را در اختیارم گذاشتید،امیدوارم کار من هم انجام شود...
منتظر اعلام نتیجه هستم که آیا می توان با کمتر از یکماه کار را انجام داد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-18 ساعت 15:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-18 ساعت 15:46 توسط مريم361.)
(2013-02-07 ساعت 20:46)frz61 نوشته: [quote='mk_2002ir' pid='273663' dateline='1360249702']
[quote='hamid_reza' pid='273641' dateline='1360243998']
دوستان گرامی سلام . یه سئوال داشتم از حضورتون .
من واسه 19 مارچ دارم میرم آمریکا و 31 مارچ هم بر می گردم . می خوام پاس سفید بگیرم . فرمهای لازم رو از توی اینترنت دانلود کردم . می خوام ابنو بدونم چون مدت زیادی توی خاک آمریکا نیستم و می خوام زود برگردم ، باید از کجا شروع کنم . اول باید برم یه دفتر پستی ؟ یا اداره هایی که سوشیال سکوریتی میدن ؟ میشه بصورت دقیق یکی منو راهنمایی کنه ؟ ممنون از زحماتی که شما مهربونا می کشین . خوش باشین و خوش بگذره .
دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید در اولین قدم با فرمهای پرشده، پاسپرتتون(با ویزا و مهر ورود) و کپیش و همچنین Money Order به مبلغی که از این جدول میتونید محاسبه کنید باید به پست برید. اونجا بقیهٔ کارها رو راهنمای میکنن. اما با توجه به وقت کمی که دارید (۱۲ روز) فقط یه آدم خیلی خوشبین میتونه بگه "حتما انگشت نگاریتون تا اونوقت تموم میشه"!!
[/quote]
مسئول اداره مهاجرت به من گفت :
می تونید کلیه مدارک رو بدین به یک دوست و آشنایی که تو خاک آمریکا دارین و اون شخص 30-40 روز قبل اومدن شما فرم ها رو براتون ارسال کنه تا وقتی اومدین کاراتون سریع راه بیفته
البته لازم هست مدرکی که با استناد به اون تقاضای پاس سفید می کنین رو هم ارسال کنید
دقت کنید اگه فرم رو شما امضا نمی کنید قسمت بعد از امضا خود فرد جایی داره برای این که مشخص می کنه کسی از طرف شما داره این کار رو می کنه و باید مشخصات و امضا خودش رو بگذاره
[/quote]
دوست عزيز با سلام مي تونين منو راهنمايي كنيد ايا اگر كسي ديگر جاي ما مدارك را بفرستد پروسه ما طولاني تر نمي شود؟
(2013-01-29 ساعت 18:32)mk_2002ir نوشته: [quote='yashim' pid='269437' dateline='1359463161']
دوستان فرم پاس سفيد و مدارك لازم را ايا ميتونيم در ايران پر كنيم و اماده باشه بعد ببريم امريكا اونجا پست كنيم؟
بله yashim جان میتونی فرم و همهٔ مدارکی که لازم داره رو اینجا آماده کنی و وقتی رفتی اونجا پست کنی، حتا کسانی که دفعهٔ اولشون نیست میتونن مدرکشون رو برای کسی در آمریکا بفرستن تا واسشون پست کنه، اما امثال ما که هنوز نرفتیم به این دلیل که مهر ورود روی ویزامون نخورده برای اقدام حتما باید بریم.
[/quo
دوست من سلام ببينم مگر ماني اردر را نبايد خودمان امضا كنيم؟ پس چطو مي تواند ديگري برايمان مدارك را بفرستد؟
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-14 ساعت 05:43)ehsan_mohajer1 نوشته: (2013-02-06 ساعت 07:27)mitr.p نوشته: دوستان عزیز:
لطفا برای سوالات عمومی از ایمیل و یا پیغام خصوصی استفاده نکنید
در تاپیبک های عمومی مطرح کنید تا همه استفاده کنند:
[font=Arial]
white pigeon نوشته: سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه ، من چند تا سوال داشتم
من کارت سبز گرفتم از طریق لاتاری ولی الان توی ایران دانشجو هستم ، میخوام درسمو تموم کنم ، بعد به طور کامل بیام اینجا
اول این که چقدر به چقدر باید بیام که بهم گیر ندان؟ ۶ماه ۶ماه؟ یا ۱سال ۱سال؟
دوم این که دفعهٔ بعد که میام دقیقا چقدر باید اینجا باشم که بتونم واسه Re-Entry (Visaye Sefid) apply کنم؟
ممنونم از وقتی که میگذارید
با تشکر
سلام دوست عزیز
برای اقدام کرده به سیتی زنی نباید بیشتر از 6 ماه از امیرکا دور باشید...یعنی وقتی بیشتر از 6 ماه باشید تا اون زمان صفر مشه و به عنوان مرحله سیتی زنی حساب نمیشه
برای حفظ گرین کارت هم نباید بیشتر از 1 سال از آمریکا دور باشید
مگه اینکه پاس سفید بگیرید . در اولین ورودتون هم میتونید اقدام کنید
سلام
ببخشید، برای اقدام به سیتی زنی، منظورتون اینه که نباید بیش از 6 ماه در سال از آمریکا خارج بود تا زمانمون صفر نشه؟ یا اینکه می شه 5 ماه ایران بود و بعد یکماه آمریکا و دوباره 5 ماه ایران و یک ماه آمریکا !
آخه در حالت دوم شخص 10 ماه در سال ایران هستش و دو ماه آمریکا، لطفاً دقیق بفرمایید نباید بیش از 6 ماه در سال خارج از آمریکا بود؟ یا می شه متناوباً ایران رفت و برگشت؟؟
ممنونم
دوست عزیز/ک
شما زمانی که برای سیتی زنی اقدام میکنید باید 5 سال از اولین ورودتون به امریکا گذشته باشه و تو این 5 سال ، 3 سال رو مفید پرکرده باشید.
حالا تو این مدت نباید بیشتر از 6 ماه از امریکا دور باشید
مثلا فرض کنید که دو سال اول شما بیشتر از 6 ماه از امریکا دور بودید ، دولت اون دو سال رو براتون حساب نمیکنه یعنی هرچقدر بودید انگار که نه انگار....
درضمن فقط موندن در امریکا برای سیتیزنی ملاک نیست . شما باید مالیات بدید و یکسیری از مدارکتون که نشون بده و ثابت کنه شما دارید زندگی میکنید
برای اطلاع بیشتر این دو تاپیک رو بخونید
سیتیزن شیپ و سوالات مربوطه
مراحل سیتیزن شدن بعد از گرفتن گرین کارت
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان این میگم که استرستون صفر بشه
زمانیکه من برای پاس سفید رفتم امر-یکا بلیط رفت و برگشتم به فاصله 16 روز بود و گرفتم یعنی میشه
تازه یه نکته رو اضافه کنم که حساب من به دلیل خرید بلیط از ایران به صورت آنلاین بسته شده بود و چکهایی که فرستاده بودم هم برگشت خورده بود و با این حال همه چی ردیف شد. دم خودم گرم
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-19 ساعت 02:01)behzadb57 نوشته: دوستان این میگم که استرستون صفر بشه
زمانیکه من برای پاس سفید رفتم امر-یکا بلیط رفت و برگشتم به فاصله 16 روز بود و گرفتم یعنی میشه
تازه یه نکته رو اضافه کنم که حساب من به دلیل خرید بلیط از ایران به صورت آنلاین بسته شده بود و چکهایی که فرستاده بودم هم برگشت خورده بود و با این حال همه چی ردیف شد. دم خودم گرم
ممکن است از تجربه تان بنویسید که چه کاری باید انجام دهیم که در زمان کمتری کارمان انجام گردد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-19 ساعت 11:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-19 ساعت 11:45 توسط frz61.)
(2013-02-19 ساعت 10:18)mk_2002ir نوشته: دوستان این ۲سالی که با پاس سفید خارج از آمریکا هستیم برای سیتیزنشیپ چجوری حساب میشه؟ یا بهتره بپرسم اصلا حساب میشه؟
راستش من گشتم و مطلبی در این مورد پیدا نکردم، ممنون میشم اگه کسی میدونه توضیح بده
من مطمئن نیستم و با پرس و جو از چند تا دفتر وکالت ( مهاجرت) این طور دستم امده
که هر موقع که بیش از 180 روز (روز مهمه نه ماه) خارج از خاک آمریکا باشین پروسه مهاجرت صفر میشه و مثل این می مونه که تازه روز اولیه که وارد آمریکا شدین. با پاس سفید هم اگه این 2 سال اصلا نرین اونجا همین طور حساب میشه
((( تاکید فراوان دارم که این ها برداشت های منه و ممنون میشم اگه غلطه کسی درستش رو به من هم اعلام کنه)))))
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015