2017-02-23 ساعت 23:48
شماره رسيد همون شماره اى هست كه با Lin شروع ميشه؟؟؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
|
2017-02-23 ساعت 23:48
شماره رسيد همون شماره اى هست كه با Lin شروع ميشه؟؟؟؟
2017-02-23 ساعت 23:49
(2017-02-23 ساعت 22:44)shahin61 نوشته:(2017-02-23 ساعت 22:41)nargesi نوشته:بسیار تجربه خوبی ذکر کردید..ممنونم.(2017-02-23 ساعت 22:19)shahin61 نوشته: فکر نکنم که قبلا هم بدون نامه انگشت نگاری انجام میشده...فقط زمان رو با داشتن نامه انگشت نگاری میشد جلو انداخت..شما قبل از دریافت نامه انگشت نگاری تونستین انجام بدین ؟؟ تشکر کنندگان: manamilad
2017-02-24 ساعت 01:07
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810 https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485 لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید. قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند.. همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
2017-03-01 ساعت 11:13
سلام دوستان.من و همسرم هركدوم جدا نامه هامونو فرستاديم كه طبق راهنمايي يكي از دوستان همين تايپيك فرم آي١٣١ و جي١١٤٥ و ماني اردر به مبلغ٦٦٠ دلار،كپي پاسپورت،كپي گرين كارت رو فرستاديم كه همينجا خوندم كه ديگه عكس و دوتا نامه خالي رو ديگه داخل پاكت نگذاشتيم.پر كردن فرم هم فك كنم سه صفحه قبل يكي از دوستان زحمت كشيد و براي پر كردنش توضيح داده بود.القصه اينكه نامه من كه از طريق پست فدكس فرستاده بوديم گم شد و نامه دوممون هم بعد از دو هفته برگشت خورد كه كامل نيست.يعني اينكه ٢٥ روزه الان اينجاييم و دوباره بايد از نو همه چيزو ار اول انجام بديم و اينكه خيلي هزينه هاي زيادي رو دستمون گذاشت.دوستان در ارسال مدارك دقت كنيد.بنويسيد كدوم ماني اوردر رو در كدام پاكت ميزاري و مال كدوم هست.آدرس هارو چك كنيد.
2017-03-01 ساعت 12:47
(2017-02-03 ساعت 21:31)shahin61 نوشته:(2017-02-03 ساعت 21:29)makhayat نوشته: درودکاملآ طبیعی...جای نگرانی نیست.. دوستان پاس سفید من 15 فوریه صادر شد و به دستم رسید. ممنون از کمکها و راهنمایی تون.
F2A همسر
PD: Oct-2016 Approve: Jan-2018 Case No and InvoiceID: May-2018 ABD2018 Case Completed: Sep-2018 Interview: Feb-2019 Interview result: Waiver request & AP OR: 28-Nov-2019 2nd Interview email: 26-Dec-2019 2nd Interview Date: 3-Feb-2020 تشکر کنندگان: shahin61
(2017-03-01 ساعت 11:13)mahdif نوشته: سلام دوستان.من و همسرم هركدوم جدا نامه هامونو فرستاديم كه طبق راهنمايي يكي از دوستان همين تايپيك فرم آي١٣١ و جي١١٤٥ و ماني اردر به مبلغ٦٦٠ دلار،كپي پاسپورت،كپي گرين كارت رو فرستاديم كه همينجا خوندم كه ديگه عكس و دوتا نامه خالي رو ديگه داخل پاكت نگذاشتيم.پر كردن فرم هم فك كنم سه صفحه قبل يكي از دوستان زحمت كشيد و براي پر كردنش توضيح داده بود.القصه اينكه نامه من كه از طريق پست فدكس فرستاده بوديم گم شد و نامه دوممون هم بعد از دو هفته برگشت خورد كه كامل نيست.يعني اينكه ٢٥ روزه الان اينجاييم و دوباره بايد از نو همه چيزو ار اول انجام بديم و اينكه خيلي هزينه هاي زيادي رو دستمون گذاشت.دوستان در ارسال مدارك دقت كنيد.بنويسيد كدوم ماني اوردر رو در كدام پاكت ميزاري و مال كدوم هست.آدرس هارو چك كنيد.متآسفم از آنچه که پبش آمده.. ولی کاش میفرمودید که اشکال کار کجا بوده ..چه چیزی کم بوده که برگشت دادند ؟ سرنوشت نامه خودتان که گم شده بوده به کجا کشیده...؟ چرا ار فدکس استفاده کردید در حالیکه پست آفیس های خود شرکت پست بنظر من معتبر تر هستند... هرچه بیشتر تجربه هایتان را کامل شرح دهید طبیعتآ کمک بزرگیست برای سایر دوستان..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810 https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485 لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید. قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند.. همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
2017-03-02 ساعت 03:05
(2017-03-01 ساعت 16:01)shahin61 نوشته:(2017-03-01 ساعت 11:13)mahdif نوشته: سلام دوستان.من و همسرم هركدوم جدا نامه هامونو فرستاديم كه طبق راهنمايي يكي از دوستان همين تايپيك فرم آي١٣١ و جي١١٤٥ و ماني اردر به مبلغ٦٦٠ دلار،كپي پاسپورت،كپي گرين كارت رو فرستاديم كه همينجا خوندم كه ديگه عكس و دوتا نامه خالي رو ديگه داخل پاكت نگذاشتيم.پر كردن فرم هم فك كنم سه صفحه قبل يكي از دوستان زحمت كشيد و براي پر كردنش توضيح داده بود.القصه اينكه نامه من كه از طريق پست فدكس فرستاده بوديم گم شد و نامه دوممون هم بعد از دو هفته برگشت خورد كه كامل نيست.يعني اينكه ٢٥ روزه الان اينجاييم و دوباره بايد از نو همه چيزو ار اول انجام بديم و اينكه خيلي هزينه هاي زيادي رو دستمون گذاشت.دوستان در ارسال مدارك دقت كنيد.بنويسيد كدوم ماني اوردر رو در كدام پاكت ميزاري و مال كدوم هست.آدرس هارو چك كنيد.متآسفم از آنچه که پبش آمده.. توضيحات بيشتر رو ميدم الان درگير فرستادن دوباره نامه ها هستيم.تو نامه اي كه برگشت خورده فقط نوشته كامي نيست،ننوشته چي كامل نيست. (2017-03-02 ساعت 03:05)mahdif نوشته:معمولآ ذکر میشود که چه بخشی کامل نبوده و یا چه مدارکی کسری داشته..(2017-03-01 ساعت 16:01)shahin61 نوشته:(2017-03-01 ساعت 11:13)mahdif نوشته: سلام دوستان.من و همسرم هركدوم جدا نامه هامونو فرستاديم كه طبق راهنمايي يكي از دوستان همين تايپيك فرم آي١٣١ و جي١١٤٥ و ماني اردر به مبلغ٦٦٠ دلار،كپي پاسپورت،كپي گرين كارت رو فرستاديم كه همينجا خوندم كه ديگه عكس و دوتا نامه خالي رو ديگه داخل پاكت نگذاشتيم.پر كردن فرم هم فك كنم سه صفحه قبل يكي از دوستان زحمت كشيد و براي پر كردنش توضيح داده بود.القصه اينكه نامه من كه از طريق پست فدكس فرستاده بوديم گم شد و نامه دوممون هم بعد از دو هفته برگشت خورد كه كامل نيست.يعني اينكه ٢٥ روزه الان اينجاييم و دوباره بايد از نو همه چيزو ار اول انجام بديم و اينكه خيلي هزينه هاي زيادي رو دستمون گذاشت.دوستان در ارسال مدارك دقت كنيد.بنويسيد كدوم ماني اوردر رو در كدام پاكت ميزاري و مال كدوم هست.آدرس هارو چك كنيد.متآسفم از آنچه که پبش آمده.. ممکنه متن نامه را بنویسید ؟ به تنها چیزی که گهگاهی ممکنست گیر بدن علت درخواست هست که بندرت پبش میاید.. بهرحال امیدوارم اینبار اوکی شود... اگرکمک یا مشورتی لازم میبینید درمبان بگذارید.. موفق باشید.
2017-03-02 ساعت 04:24
دوستان بايد براي هر نفر يه پاكت فرستاد؟يا منو همسرم ميتونيم مداركمونو تو يه پاكت بزاريم؟
2017-03-02 ساعت 07:23
(2017-03-02 ساعت 03:22)shahin61 نوشته:This is in reference to the i131'application for travel document,you submitted.yor i131'fee,and any supporting documentation is being returned to you for the following reason(2017-03-02 ساعت 03:05)mahdif نوشته:معمولآ ذکر میشود که چه بخشی کامل نبوده و یا چه مدارکی کسری داشته..(2017-03-01 ساعت 16:01)shahin61 نوشته: متآسفم از آنچه که پبش آمده.. The application /petition not been fully completed: -Application type Pleas be sure to complete the application fully,submit the appropriate fees,and include all required supporting documentation.
2017-03-02 ساعت 07:36
(2017-03-02 ساعت 03:22)shahin61 نوشته:(2017-03-02 ساعت 03:05)mahdif نوشته:معمولآ ذکر میشود که چه بخشی کامل نبوده و یا چه مدارکی کسری داشته..(2017-03-01 ساعت 16:01)shahin61 نوشته: متآسفم از آنچه که پبش آمده.. فدكس رو انتخاب كردم چون شبانه روزي بود و صبح نميتونستيم بريم پست نامه خودم كه گم شد گفتن ١٠٠ دلار بابت خسارت و غيره برات فرستاديم به صندق پستي و ته چك ماني اوردرو با ١٥ دلار بايد براي يه جايي پست كنم تا ظرف يك ماه پولشو برگردونن ماني اردري هم كه برگشت خورد بايد عوض كنم كه از فروشگاه فردماير گرفته بودم كه گفت مبلغ بالاست ما نميتونيم كه بايد برم بانك برام پاسش كنه و گفته مبلغ ٤ دلار هزينشه فرم اي ١٣١ هم همونطوري كه خودتون فرموده بودين پر كردم با ماني اردر٦٦٠ دلاري،كپي گرين كارت و پاسپورت و فرم جي ١١٤٥،براي هر نفر پاكت جداگانه طبق گفته شما عكس و پاكت خالي نزاشتم حالا پيدا كنيد پرتقال فروش را تشکر کنندگان: shahin61
2017-03-02 ساعت 09:14
(2017-03-02 ساعت 07:23)mahdif نوشته:(2017-03-02 ساعت 03:22)shahin61 نوشته:This is in reference to the i131'application for travel document,you submitted.yor i131'fee,and any supporting documentation is being returned to you for the following reason(2017-03-02 ساعت 03:05)mahdif نوشته: توضيحات بيشتر رو ميدم الان درگير فرستادن دوباره نامه ها هستيم.تو نامه اي كه برگشت خورده فقط نوشته كامي نيست،ننوشته چي كامل نيست.معمولآ ذکر میشود که چه بخشی کامل نبوده و یا چه مدارکی کسری داشته..
2017-03-02 ساعت 14:15
(2017-03-02 ساعت 07:36)mahdif نوشته:(2017-03-02 ساعت 03:22)shahin61 نوشته:(2017-03-02 ساعت 03:05)mahdif نوشته: توضيحات بيشتر رو ميدم الان درگير فرستادن دوباره نامه ها هستيم.تو نامه اي كه برگشت خورده فقط نوشته كامي نيست،ننوشته چي كامل نيست.معمولآ ذکر میشود که چه بخشی کامل نبوده و یا چه مدارکی کسری داشته.. من خودم تو 1 ساله گذشته 2 بار فدکس از امریکا نامه به اداره مهاجرت فرستادم و 1 بار هم نامه از امریکا به اروپا و خوب بوده و مشکلی نبوده. مطمئنید آدرسی که برگشت خورده درست نوشته بودید؟ فرمها رو امضا کردید؟ تو فرم ها تیک زدید که ری اینتری پرمیت درخواست کردید؟ برای هر کدوم مانی اردر 660 گذاشتید؟ من خودم مانی اردر از همون اداره پست گرفتم. یکم گنگه که چرا یکی اصلا نرسیده یکی هم اشتباه بوده.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود سفرنامه تشکر کنندگان: shahin61
2017-03-02 ساعت 15:01
من خودم تو 1 ساله گذشته 2 بار فدکس از آمریکا نامه به اداره مهاجرت فرستادم و 1 بار هم نامه از آمریکا به اروپا و خوب بوده و مشکلی نبوده.
مطمئنید آدرسی که برگشت خورده درست نوشته بودید؟ فرمها رو امضا کردید؟ تو فرم ها تیک زدید که ری اینتری پرمیت درخواست کردید؟ برای هر کدوم مانی اردر 660 گذاشتید؟ من خودم مانی اردر از همون اداره پست گرفتم. یکم گنگه که چرا یکی اصلا نرسیده یکی هم اشتباه بوده. [/quote] نامه من گم شده و آخرين جايي كه سايت فدكس نشون ميداد در يكي از دفاترشون در ممفيس بود.آدرسها هر دو به يه شكل نوشته شده بود و از سايت برداشته بوديم چون نامه اي كه ناقص بوده به دستشون رسيده بود و برگشت زده بودن و ديروز اومد به صندوق بله فرم ها امضا شده بود بله ماني اردر ٦٦٠ فردا قراره تماس بگيرم و تلفني بپرسم چه چيزايي ميخواد و چه چيزيم كامل نبوده
2017-03-02 ساعت 15:04
(2017-03-02 ساعت 14:15)nargesi نوشته:(2017-03-02 ساعت 07:36)mahdif نوشته:(2017-03-02 ساعت 03:22)shahin61 نوشته: معمولآ ذکر میشود که چه بخشی کامل نبوده و یا چه مدارکی کسری داشته.. نامه من گم شده و آخرين جايي كه سايت فدكس نشون ميداد در يكي از دفاترشون در ممفيس بود.آدرسها هر دو به يه شكل نوشته شده بود و از سايت برداشته بوديم چون نامه اي كه ناقص بوده به دستشون رسيده بود و برگشت زده بودن و ديروز اومد به صندوق بله فرم ها امضا شده بود بله ماني اردر ٦٦٠ فردا قراره تماس بگيرم و تلفني بپرسم چه چيزايي ميخواد و چه چيزيم كامل نبوده |