موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-05 ساعت 08:59)AlmFarzaneh نوشته: برام هفدهم دادن ولى من پونزدهم بليط دارم چيكار كنم؟؟؟؟
فكر كنم با نامه و پرينت بليت ميتونيد مراجعه كنيد و درخواست كنيد كارتونو زودتر انجام بدن.
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان عزیز
خواستم عرض کنم پاسهای سفید ما به دست فامیلمون رسید
برای این نوشتم چون ما برای بار دوم اقدام به گرفتن پاس سفید کردیم و اینکه مدارک رو قبل از ورود به امریکا برا اقوام پست کردیم و اونا از اونجا پست کردن برا اداره مهاجرت 2 روز قبل انگشت نگاری هم وارد امریکا شدیم با وجود اینکه 9 ماه از آخرین ورودمون میگذشت هیچی بهمون نگفتن و 5 روز بعد از انگشت نگاری هم برگشتیم انگشت نگاریمون هفته اول آذر بود
سپاس از دوستانی که منو راهنمایی کردند
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من امروز رفتم با نامه ى انگشت نگارى كارم رو زودتر انجام دادن فقط فرمى كه قد و وزن رو نوشته بودن به خودم برگردوند أشكال نداره ؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان تو مدتي كه ما انجا بوديم دوبار رفتيم كانادا ولي دم مرز ونكوور فقط پليس كانادا مارو چك كرد و پليس امريكا جايي ثبت نميكنه كه از امريكا خارج شدي. براي برگشت هم پليس امريكا فقط ورود ميزنه و ازت ميپرسه چند روز كانادا بودي.دوست ما اينجا گفت شده كه من اومدم لب مرز از دوتي فري سيگار گرفتم دور زدم برگشتم ازم پرسيده چند روز كانادا بودي گفتم دو روز و متوجه نشده.حالا سوال اينه كه١- ما ميتونيم از كانادا بليط بگيريم بيايم ايران؟ميزارن ما از كانادا از مرز ديگه اي خارج بشيم؟
٢-اگه ما از كانادا بيايم ايران و موقع بر گشت هم بيايم كانادا و از كانادا بيايم امريكا و نگيم مثلاً دو سال نبوديم چي و پاس سفيد نگيريم؟
كسي از دوستان بوده كه خودش يا از دوستانشون همچين تجربه اي داشته باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وقتي ميخوايد بريد كانادا خروجتون ثبت نميشه چون ما يك راست وارد بردر كانادا ميشيم.اينو تو اين دو بار چك كردم.
ما فردا يا پس فردا دوباره نامه هارو پست ميكنيم.اين سري دقيق تر چك كرديم مداركو تا دوباره اشتباهي پيش نياد.حتماً از روال كار خبر دارتون ميكنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما امروز دوباره مداركمون رو پست كرديم و اين دفعه من و خانمم مدارك رو با يك پاكت فرستاديم،اون برگ سبز و اون نامه اي كه گفته بود مدارك ناقص هست رو هم گذاشتيم داخل پاكت.اميد به خدا ببينيم چي ميشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما نامه هامون ١٠ مارچ رسيد و اين دفعه با usps فرستادي.دوستان دعا كنيد كارمون اين دفعه زود درست بشه