موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من همسرم درخواست پاس سفید کرده متاسفانه اون زمان که مداررک را ارسال کردیم نمیدونستیم باید حتما خودش در آمریکا باشه به خاطر همین مدارک رو دادیم خواهرم که اونجاست پست کنه بعد همسرم رفت و کار انگشتنگارش هم کرد برگشت حالا نامه اومده چون شما موقع ارسال مدارک خودت اونجا نبودی مخالفت شده آیا میشه اعتراض کرد یا حداقل پولمون رو پس بگیریم.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلأم، کسی أز دوستأن برأی دفعه سوم وأسه پاس سفید اقدام کرده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند وقت است دوستان اطلاعات و زمان دریافت پاس سفید شون را کمتر اعلام میکنند. این موضوع با عوض شدن شرایط روز آمریکا برای خیلی ها که میخوان برای بار اول یا دوم اقدام کنن خیلی مهم و پر رنگ تر شده, بنابر این از دوستان گرامی که اخیرا (در سال جدید) پاس میگیرن درخواست دارم قبول زحمت کرده و اطلاعات را Share کنند.
بخش زیادی ار کار اکثر ما با اطلاعات دریافتی از این سایت انجام شده , پس یک جوراییی به این سایت مدیون هستیم تا اطلاعاتمون را Share کنیم.
ممنون از همه هموطنان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خداروشكر پاس سفيدم ٥مي پست شد و به دستم رسيد.
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-06-23 ساعت 13:15)shahin61 نوشته: (2017-06-23 ساعت 13:04)m_kh نوشته: سلام دوستان خداروشكر پاس سفيدم ٥مي پست شد و به دستم رسيد.
ممنون از به اشتراک گذاری..پس در مجوع دوماه و دو هفته (حدودآ) طول کشید.
من ١ فروردين رفتم انگشتنگاري فكر كنم ١٥ ارديبهشت پاسمو پست كردن.
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من ديروز با بليط برگشتى كه داشتم رفتم و انگشت نگاريم رو زودتر از وقتى كه برام مشخص كرده بودن انجام دادم ، از من فقط انگشت نگارى و كردن و عكس گرفتن و گفتن تمام شد، ولى وضعيتم تو سايت تغييرى نكرده كه بگه انگشت نگارى انجام شد الان من بايد بهشون اطلاع بدم كه زودتر رفتم و انجام دادم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام برای بار دوم برای پاس سفید اقدام کنم اما پاس سفید قبلیم هنوز اکسپایر نشده یه دو سه ماهی مونده ازش آیا نیازه همراه با فرم I-131 که پست میکنم پاس سفید قبلی رو هم پست کنم ؟
یا همون موقع که برای انگشت نگاری میریم باید تحویل بدیم پاس قبلی رو
ممنون
کیس : 2015AS00000### رویت قبولی : 1May سفارت : آنکارا تاریخ مصاحبه : 2Dec تعداد افراد : 3 نفر وضعیت :دریافت گرین کارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من و مادرم دو سال پیش به آمریکا اومدیم و برای پاس سفید درخواست دادیم. همه چیز عالی پیش رفت و کار سریع انجام شد. حالا دوباره اومدیم و درخواست دادیم، به مرور با جزییات روند کار رو براتون ارسال میکنم. اما نکته ای که لازم میدونم بدونم اینه که با وجود داشتن پاس سفید افسر فرودگاه به ما سخت گرفت و پافشاری میکرد که با وجود این مدرک هم شما بیشتر از یک سال نباید خارج از آمریکا باشید که البته حرف غلطیه و من هم اصرار کردم که اینطور نیست و خوشبختانه بالاخره راضی شد. خواستم بگم که حتی با داشتن این مدرک ممکنه افسر سخت گیری گیرتون بیاد که ققط در این مورد باید سعی کنید با آرامش و قاطعیت جواب بدین. این رو هم فراموش نکنید که اونجا میتونید تقاضای مترجم یا وکیل بکنید.
--------
و اما روند پاس جدید:
ارسال مدارک (با درخواست expedition): سوم جولای
به گفته ی سایت fedex پنجم جولای مدارک رسیده
ادامه رو براتون مینویسم.
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-07-07 ساعت 05:50)touba نوشته: سلام.
من و مادرم دو سال پیش به آمریکا اومدیم و برای پاس سفید درخواست دادیم. همه چیز عالی پیش رفت و کار سریع انجام شد. حالا دوباره اومدیم و درخواست دادیم، به مرور با جزییات روند کار رو براتون ارسال میکنم. اما نکته ای که لازم میدونم بدونم اینه که با وجود داشتن پاس سفید افسر فرودگاه به ما سخت گرفت و پافشاری میکرد که با وجود این مدرک هم شما بیشتر از یک سال نباید خارج از آمریکا باشید که البته حرف غلطیه و من هم اصرار کردم که اینطور نیست و خوشبختانه بالاخره راضی شد. خواستم بگم که حتی با داشتن این مدرک ممکنه افسر سخت گیری گیرتون بیاد که ققط در این مورد باید سعی کنید با آرامش و قاطعیت جواب بدین. این رو هم فراموش نکنید که اونجا میتونید تقاضای مترجم یا وکیل بکنید.
--------
و اما روند پاس جدید:
ارسال مدارک (با درخواست expedition): سوم جولای
به گفته ی سایت fedex پنجم جولای مدارک رسیده
ادامه رو براتون مینویسم.
دوست عزیز، یعنی واقعا این جوریه؟ چرا آخه، پاس سفید که کاملا قانونی هس. ما هم پاس سفید گرفتیم ، فقط به خاطر این که از این استرس ها رها بشیم، اما مثل اینکه تمومی نداره. دوستان اگه مورد مشابه بوده بیان و تجربه رو در اختیار ما بزارند.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.