موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-06-16 ساعت 18:48)emad2014 نوشته: با سلام
من همسرم درخواست پاس سفید کرده متاسفانه اون زمان که مداررک را ارسال کردیم نمیدونستیم باید حتما خودش در آمریکا باشه به خاطر همین مدارک رو دادیم خواهرم که اونجاست پست کنه بعد همسرم رفت و کار انگشتنگارش هم کرد برگشت حالا نامه اومده چون شما موقع ارسال مدارک خودت اونجا نبودی مخالفت شده آیا میشه اعتراض کرد یا حداقل پولمون رو پس بگیریم.
ممنون
دقیقا این بلا سر ما هم اومد الان باید چکار کرد ؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من امروز یک فرم آی 131 را دانلود کردم که پرش کنم در PART5 بنظر می رسد یک گزینه جدید اضافه شده یعنی قسمت 1 که هست مدت زمان کلی که خارج از امریکا بوده اید .....ودر قسمت 2 راجع به پر کردن فرم مالیات هست ؟ ایا این جدیده؟ بهرحال می پرسد که از زمانیکه گرین کارت گرفته اید ایا بعنوان نون رزیدنت تکس ریترن پر کرده اید ؟ یا خودتان ر ا نان ر زیدنت فرض کرده اید و فرم پر نکرده اید ؟؟ دو گزینه یس و نه دارد .گفته اگر یس هست توضحیات اضافی بدهید . کسی میتواند کمک کند ؟ چون سوال دو پهلو است ....من هیج نوع فرم تکسی تا حالا پر نکردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آپدیت پروسه ی ما:
ارسال مدارک با فدکس (با درخواست expedition): سوم جولای
دریافت ای میل تایید مدارک: دهم جولای
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آپدیت پروسه ی ما:
ارسال مدارک با فدکس (با درخواست expedition): سوم جولای
دریافت ای میل تایید مدارک: دهم جولای
دریافت نامه اول: پانزدهم جولای
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2017-07-16 ساعت 08:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-07-16 ساعت 08:50 توسط samirakn.)
(2017-07-15 ساعت 15:30)shahin61 نوشته: (2017-07-15 ساعت 14:36)nargesi نوشته: (2017-07-15 ساعت 12:53)shahin61 نوشته: دوست عزیز من تمام USCIS را زیرورو کردم که بفهمم آیا اگر تاریخ صدور پاس بعداز تاریخ خروج باشد کدام را در نظر میگیرند نتیجه قانع کننده ای نیافتم..فقط همه جا ذکر شده دوسال بعداز تاریخ صدور یا برطیق تاریخ اکسپایر پاس یکروز قبل از پایان دوسال..از طرفی باتوجه به شرایط فعلی نمیتوان ریسک کرد ..چون ممکنه بپرسن کی خارج شدین و بعد گیر بدن اگرچه قانونآ لزومی به گیر دادن با توجه به تاریخ پاس ندارند چون برعکس این شرط هم هست..مثلآ خود من تاریخ خروجم بعداز صدور پاس هست و در نتیجه عملآ یاید کمتر از دوسال بیرون باشم!
اما در مورد گیر دادن افسر مرزبانی به دارنده پاس سفید معتبر بسیار نادر است و کاملآ غیر قانونی مگر اینکه از تاریخ اکسپایر پاس حتی بصورت چند روز که شده گذشته باشد..
روی این اصل من فکر میکنم به پورت ورودی ربطی نداشته باشد و به افسر مربوطه ربط دارد که شب قبل خوب خوابیده باشد یا خیر!!!
خب اینجا گفته
https://www.uscis.gov/green-card/after-g...ent#abroad
که گفته
What if my trip abroad will last longer than 1 year?
و گفته بیشتر 1 سال اگر میخواهید بیرون باشید ری انتری بگیرید و بیشتر 2 سال هم اصلا نمیشه و خب فکر کنم تاریخ خروج رو میگه که در هیچ صورت بیشتر 2 سال از تاریخ خروج از آمریکا نمیشه بیرون بود و اگر اینجور شد و بیشتر 2 سال بیشتر بودید باید مجدد ویزا بگیرید از سفارتی.
خب اگر بخوان سخت بگیرن طبق قانون انقضای ری انتری مهم نیست تاریخ خروج مهمه.
من جایی ندیدم بگه کل مدته ری انتری رو می تونید خارج باشید و بر نگردید.
احتمالا باید حداقل 1 بار قبل از 2 سال وارد شد و اگر ری انتری اعتبار داره باز میشه خارج شد و دوباره وارد شد.
در همین لینک تآکید کرده که اگر لازمست بیش از یک سال در خارج از کشور باشید حتمآ پاس سفید درخواست کنید که یطور معمول دو سال یشما اجازه خروج بدون نیاز یه بازگشت در این دو سال را میدهد..البته اینکه بخواهید در این مدت مرتب رفت و آمد کنید خللی در ماهیت پاس سفید تا زمان انقضا وارد نمیشود..درکل با توجه به سختگیری های اخیر بهتراست اگر تاریخ خروج زودتر از صدور پاس بوده همان تاریخ خروج را مد نظر قرار داد.
حالا اگر میدانید که در رآس موعد مقرر نمیتوانید وارد شوید سه ماه قبل از اکسپایر از یک سفارت تقاضای ویزای SB-1 کنید که نیاز به مدیکال مجدد و دنگوفنگ مصاحبه را دارد !
https://travel.state.gov/content/visas/e...nts.html#1
https://www.uscis.gov/sites/default/file...s/B5en.pdf
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها، من گیج شدم ،الان تاریخ خروج من و همسرم زودتر از تاریخ صدور پاس سفید، یعنی ما باید ۲ سال رو از تاریخ خروج حساب کنیم ؟ اگه این جور باشه، ما که تاریخ خروج رو هم تو فرم هامون می نویسیم، چرا اون رو در نظر نمی گیرن؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.