2017-12-31 ساعت 13:39
(2017-12-30 ساعت 21:05)shahin61 نوشته:(2017-12-30 ساعت 20:12)nargesi نوشته:ASC (دفتر انگشت نگاری) در اصل یخشی از USCIS هست که در بعضی از مراکز در همان دفتر USCIS هم واقع شده که نصیب شما شد ..ولی در کل ASC با توجه یه معرفی نامه از USCIS عمل میکند..(2017-12-29 ساعت 00:12)kingrokh نوشته: یعنی شما از داخل سایت وقت حضوری گرفتین ؟
چون من دوبار اون روز با بلیت برگشت رفتم و آقایی که اونجا گویا سوپروایزر هم بود باهاش صحبت کردم و حتی کار به التماس و مرگ من و این حرفا هم کشید ولی گفتن من هر چی تو سیستم میزنم سیستم اجازه نمیده که کاری برات انجام بدیم.
به کاستمر سرویس هم زنگ زدم گفتن بعد از اینکه نامه اومد برید و بگید مورد اورژانسی هست و زودتر انجامش میدن.
دفعه قبل هم با نامه دوم که تاریخش بعد از پرواز من بود رفتم و بدون چون و چرا انجامش دادن.
ولی الان به هییییییییچ سراطی مستقیم نیستن.
نمیدونم شانس منه یا سیستم اینا عوض شده. اصلا دفعه پیش من همین جا رفته بودم برای انگوشت نگاری که خییییلی سیستم ریخت و قیافه دفترشون فرق میکرد.
من اون زمان از
https://my.uscis.gov/appointment
وقت گرفته بودم اما چیزی در مورد انواع مختلف دفترا که می گین uscis , asc نداشتم، دفتری که وقت گرفتم بودم (با توجه به کد پستی) همونجا انگشت نگاری رو انجام دادن. حالا نمی دونم شانسی این دفتر مرکز انگشت نگاری داشت یا همه دارن نمی دونم.
من فک نمی کنم نظر آفیسر که صحبت کردین ربط به قبول شدن ری انتری پرمیت باشه اون در مورد اورژانسی بودن کیستون احتمالا گفته. دفترا دیگه ای که می دونید یا وقت بگیرید حضوری برید.
منهم معتقدم که دوستمان با مراجعه حضوری انشالا که بتوتند مشگل را حل کند
خب پس من در واقع اینجور بود اول رفتم دفتر uscis افیسر نامه اول و بلیط برگشت رو دید و بعد برگه داد برای اون قسمت انگشت نگاری. این 2 تا تو یه ساختمون بودن تو 2 تا سالن اما من قسمت انگشت نگاری با برگه ای که uscis داد رفتم. شاید اگر تو همون ساختمون نبود برگه میداد برم جایه دیگه.
اگر asc قبول نمی کنن بدون نامه بهتره همون دفتر uscis رفت. البته نمی دونم ایشون که گفتن قبول نکردن کجا رفته بودن.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه