موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2018-01-23 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-01-23 ساعت 00:52 توسط darya_17801.)
با سلام خدمت دوستان
بنده دوسال پیش اقدام به اخذ پاس سفید کردم
و الان اعتبارش رو به اتمام هست و 5 روز دیگه مسافر آمریکام
میخواستم تو پر کردن فرمهای i-131 و g-1145 راهنماییم کنید
آخه شیوه پر کردن رو فراموش کردم و به ظاهر تغییراتی ایجاد شده
با تشکر از دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من ۲ ماه پیش انگشت نگاری انجام دادم،ولی هنوز پاس سفیدم نیومده
ممکنه مشکلی باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز در مورد پروسه پاس سفید به مشکلی برخورد کردم که میخواستم از راهنمایی هاتون استفاده کنم:
بنده با توجه به اینکه مشغول به تحصیل در رم هستم بعد از انجام انگشت نگاری به اینجا برگشتم و تو فرم هم درخواست دادم که پاس سفید رو به سفارت آمریکا تو رم بفرستن ولی آدرس پستی ام تو این جا رو آدرس مغازه ی یکی از آشناهامون دادم، ظاهرا ایشون به مشکل برخورد کردن و نامه هاشون به دستشون نمیرسه. میخواستم بدونم که دریافت اون نامه خیلی مهم هستش یا میتونم با مراجعه به سفارت پاس سفید رو دریافت کنم؟ و یا اینکه آدرسم رو عوض کنم؟ وقتی هم که به سایت USCIS مراجعه میکنم این پیام رو نشون میده:
On December 12, 2017, we produced your Reentry Permit for your Form I-131
و اینکه معمولا چقدر طول میکشه تا پاس به دستمون برسه؟ ( در تاریخ 17 اکتبر انگشت نگاری رو انجام دادم.)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و وقت بخیر
من 1 هفته هست رسیدم نیویورک و می خواهم برای پاس سفید اقدام کنم. تاریخ بلیط برگشتم برای 1 ماه دیگه یعنی اول مارچ هستش. به نظرتون با توجه به شلوغی الان فرصت میشه که من همه کارهارو انجام بدم؟ به نظرتان نیویورک اقدام کنم یا برم یه جای خلوت تر مثل اورلاندو؟ ممنون از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و وقت بخیر
من 1 هفته هست رسیدم نیویورک و می خواهم برای پاس سفید اقدام کنم. تاریخ بلیط برگشتم برای 1 ماه دیگه یعنی اول مارچ هستش. به نظرتون با توجه به شلوغی الان فرصت میشه که من همه کارهارو انجام بدم؟ به نظرتان نیویورک اقدام کنم یا برم یه جای خلوت تر مثل اورلاندو؟ ممنون از شما