کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-05-02 ساعت 11:45)gbtm نوشته:  دوستان سلام

در صورتی که در پاکت نامه کلمهExpress رو بنویسیم بنظرتون زمان انگشت نگاری چقدر طول میکشه؟

سلام
دوست عزیز توضیحات من رو تو صفحه قبل بخون همه رو نوشتم.
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، payam62 ، lonelyman ، ghasoo ، kaziar
ميخواستم بدونم من ميتونم درخواست reentry بكنم و برگردم منتظر نوبتم واسه انگشت نگارئ و باقئ قضايا بشم؟ شايد شما تجربه مشابهئ داشتيد. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman
(2013-05-04 ساعت 10:34)meh-tag نوشته:  سلام .
من permanent resident كانادا هستم و green card هم دارم. ميخواستم بدونم من ميتونم درخواست reentry بكنم و برگردم كانادا منتظر نوبتم واسه انگشت نگارئ و باقئ قضايا بشم؟ شايد شما تجربه مشابهئ داشتيد. ممنون

دوست عزیز ما هم اقامت دائم یکی از کشورهای اروپایی رو داشتیم هم گرین کارت یکماه و نیم پیش تقاضای پاس سفید کردیم و انگشت نگاری هم انجام دادیم و الان هم برگشتیم حالا البته ممکنه باز کانادا موضوعش فرق کنه حتما تحقیق بکنید که الکی وقتتون هدر نره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، lonelyman ، kaziar
سلام دوستان من وقتی گرین کارت آمریکا رو بگیرم میتونم 2 سال بعدش وارد آمریکا بشم؟ چون به هر حال باید یه سر و سامونی به اینجا بدم بعد برم؟ یا باید حتما برم و پاس سفید بگیرم و بیام؟چون میگن از 5 سال 30 ماه باید اونجا باشیم من میخوام 2.5 سال آخر رو برم و سیتی زن رو بگیرم آیا گرین کارتم باطل نمیشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: gitialyari ، payam62 ، lonelyman
(2013-05-04 ساعت 17:34)vistac نوشته:  سلام دوستان من وقتی گرین کارت آمریکا رو بگیرم میتونم 2 سال بعدش وارد آمریکا بشم؟ چون به هر حال باید یه سر و سامونی به اینجا بدم بعد برم؟ یا باید حتما برم و پاس سفید بگیرم و بیام؟چون میگن از 5 سال 30 ماه باید اونجا باشیم من میخوام 2.5 سال آخر رو برم و سیتی زن رو بگیرم آیا گرین کارتم باطل نمیشه؟
من شنیدم از هر یک سال 6 ماه باید اونج باشین تا گرین کارت باطل نشه وگرنه باطل میشه
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، payam62 ، lonelyman ، atlantis770
سلام دوستان
من دو تا سوال داشتم:
1- 15 روز قبل از اتمام پاسپورت سفید کافیه وارد آمریکا شد و مشکلی پیش نخواهد آمد ؟!
2- مگه تاریخ تمدید گرین کارت هر یک سال مرتبه نیست من خیلی از اطرافیان هر یک سال می روند و مشکلی برای آنها پیش نیامده است؟!
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
دوستان سلام

تصمیم دارم پاس سفید بگیرم و 2 سال خارج از آمریکا باشم
آیا امکانش هست بعد از ورود با پاس سفید (بعد از 2 سال) فقط یک ماه آمریکا بمانیم و دومرتبه برگردیم برای نزدیک به 6 ماه؟

بیشتر منظورم این است آیا بعد از استفاده از پاس سفید آیا باید مدت خاصی در آمریکا بمانیم؟یک ماه کم نیست؟

لطفا کسانی که این مرحله رو گذروندند و یا از کسی شنیدن راهنمایی کنند

ممنون
پاسخ
دوستان به نظر شما من ميتونم مداركم را به دوستم بفرسم كه واسم پست كنه؟ يا اگر خودم پست كنم ميتونم إز أمريكا خارج بشم و واسه انگشت نگارئ برگردم؟ لطفا اگر تجربه مشابهئ داشتيد به اشتراك بزارين. من نميتونم تو أمريكا ١ ماه منتظر بمونم واسه پاس سفيد. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman ، nimo80
دوستان که پاس سفید گرفتن کمک کنند چنتا سوال پیش اومده
1-شرایط عکسی که برای پاس سفید باید بفرستین چیه؟؟؟
2x2یا 5x5???
2-دقیقن منظور از anumber چیه؟؟
3-واقعن نیازی به گذاشتن پاکت خالی داخل داخل پاکتی که برای اداره مهاجرت پست میکنیم هست؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman ، ali3875
(2013-05-05 ساعت 21:02)jahanshahloo نوشته:  دوستان که پاس سفید گرفتن کمک کنند چنتا سوال پیش اومده
1-شرایط عکسی که برای پاس سفید باید بفرستین چیه؟؟؟
2x2یا 5x5???
2-دقیقن منظور از anumber چیه؟؟
3-واقعن نیازی به گذاشتن پاکت خالی داخل داخل پاکتی که برای اداره مهاجرت پست میکنیم هست؟؟؟

1- نیازی به عکس نیست در زمان انگشت نگاری عکس می گیرند اما من فرستادم 5*5
2-عددی است که در پاس می نویسند و یک صفر قبل از آن اضافه می کنیم
3- پاکت نمی خواهد من هم نگذاشتم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، Nightsky007 ، ASALI ، payam62 ، lonelyman ، atlantis770
دوستان كسئ جواب اين سؤال من را ميدونه.
من ميتونم مداركم را به دوستم بفرسم كه واسم پست كنه؟ يا اگر خودم پست كنم ميتونم إز أمريكا خارج بشم و واسه انگشت نگارئ برگردم؟ لطفا اگر تجربه مشابهئ داشتيد به اشتراك بزارين. من نميتونم تو أمريكا ١ ماه منتظر بمونم واسه پاس سفيد. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: mel
سلام دوستان به طور خلاصه میشه بگید چطور میشه پاس سفید گرفت؟ چون من 2014 برنده شدم نمیدونم چطور باید اقدام کنم البته هنوز برای مصاحبه نرفتم ولی از الان در فکرشم که بگیرم چون حتما باید یه دوساالی بمونم ایران(اینو میدونم باید برای گرین کارت یه سر بریم امریکا)
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman ، atlantis770
کسی نیست جواب بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 17:00)vistac نوشته:  سلام دوستان به طور خلاصه میشه بگید چطور میشه پاس سفید گرفت؟ چون من 2014 برنده شدم نمیدونم چطور باید اقدام کنم البته هنوز برای مصاحبه نرفتم ولی از الان در فکرشم که بگیرم چون حتما باید یه دوساالی بمونم ایران(اینو میدونم باید برای گرین کارت یه سر بریم آمریکا)

دوست عزیز الان برای گرفتن پاس سفید شما خیلی زوده شما باید برید مصاحبه ویزاتونو بگیرید وارد خاک آمریکا بشید از اونجا باید اقدام کنید برای گرفتن پاس سفید که تمام مراحلش هم در صفحات اولیه همین تاپیک نوشته شده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: vistac ، gol1 ، payam62 ، dana ، behzadb57 ، kasrafo ، lonelyman
دوستان مطلع من سوالي دارم.ما اگر كلير بشيم ميخوايم جولاي يكماه بريم امريكا و گرين كارت رو بگيريم و تا مي 2014 بيرون بمونيم يعني چيزي كمتر از يكسال.به نظر شما راه منطقي و درست گرفتن پاس سفيد هست يا اينكه در اين بين يك سفر كوتاه دوباره انجام بديم بعد 6 ماه؟ كداميك براي سيتيزنشيپ و به طور كلي مناسبتر است؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، lonelyman ، kaziar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان