کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-04-22 ساعت 13:11)gbtm نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 09:38)mehD نوشته:  نه قربان چی چی برو همونجا که بودیBig Grin با این شرایط که گفتی همه چی معتبره.
پاس سفید اسم درستش travel documen اصلا برای travel ساخته شده. expire date هم داره. که دوستموت توی پست قبل گفتن اگه تاریخ خروج قبل از expiry date بود اون تاریخ ملاکه من جایی ندیدم اینو اما کاملا منطقی به نظر میاد. شما تو این مدت 1000 بار برو بیا. فقط بحث citizen شدنه که قانوناشو حتما بخون. یکیش اینه که اگه بیش از یک سال بیرون باشی و کار کنی دوره اقامت 5 ساله برای واجد شرایط citizen شدن صفر میشه.

سلام
من این مطلب رو جایی خونده بودم

بهتره این قسمت رو از دوستانی که پاس سفید گرفتند راهنمایی بگیریم که به قول معروف روزه شک دار نگیریم.

1.زمان انقضا پاس سفید دقیقا چقدر است؟(آیا دقیقا دو سال بعد از صدور است؟)
2.در صورتی که بعد از انگشت نگاری و قبل از صدور پاس سفید خارج شویم آیا این خروج بر زمان اتقضا پاس سفید اثر میگذارد؟

بله منم قبلا همینجا توی مهاجرسرا خونده بودم و منظورم این بود که توی سایت های .gov جایی ندیدم. به هر حال من خودم طبق نظریه شما عمل خواهم کرد.
من پاس سفید گرفتم و اگر جسارت نباشه کسایی که پاس سفید گرفتن الزاما همه چیو نمی دونن (مثل خودم). یه فرمه ساده است که ممکنه آدمو سمت هیچ چیز جز پر کردن فرم نبره. بهتره همیشه با منابع اصلی چک کنیم.
1- زمان انقضا دقیقا 1 روز کمتر از 2 سال بعد از تاریخ صدوره. امـــــــــــــا توی فرمی که پر کردم پرسیده بود سفری که میرید فکر میکنید چقدر طول بکشه منم نوشتم 2 سال. شاید جواب این سوال در تاریخ انقضا پاس سفید موثر باشه.
2- من همین کارو کردم و هیچ اثری نداشت و تاریخ صدور 2 هفته بعد از خروج منه.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، ASALI ، mhz_ir ، kasrafo ، payam62 ، lonelyman ، behzadb57 ، atlantis770 ، حاجی واشنگتن
(2013-04-22 ساعت 13:39)hitab نوشته:  ما پاس سفید گرفتیم ولی قبل از یکسال داریم برمیگردیم واسه زندگی کردن(11ماه ). نمیدونم آیا تو فرودگاه باید ارائه بدیم یا نه ؟ و این که ما داریم زودتر برمیگردیم در روند سیتی زن شدن ما تاثیری خواهد گذاشت ؟
فکر کنم منظورتون این بود که 11 ماه بیرون امریکا بودین. به هر حال حتما توی فرودگاه از دفتر immigration بپرسید که پاس سفید رو باید به کی پس بدید. شاید همونجا ازتون بگیرن. اگه هم مطمئنید که دوباره نمی خواید خارج شید حتما اولین فرصت پاس سفید رو تحویل بدین. اگر زیر یک سال وارد بشید به نفعتونه.

(2013-04-22 ساعت 10:27)آسمان نیلگون نوشته:  ممنون قربان
خانواده ای را از نگرانی در آوردید Smile
حالا که کار به اینجا رسیدBig Grin و قضیه حساس شد:
اینارم چک کنید اما خیلی بعیده مغایر باشه:
entries: M
restrictions: NONE
شاید توی شرایط خاصی متفاوت باشه. من نمی دونم. معنیشونم که بهتر میدونین اولی تعداد ورود multiple و دومی هیچ محدودیت و تبصره ای قائل نشده.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، payam62 ، lonelyman
(2013-04-22 ساعت 18:09)mehD نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 13:11)gbtm نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 09:38)mehD نوشته:  نه قربان چی چی برو همونجا که بودیBig Grin با این شرایط که گفتی همه چی معتبره.
پاس سفید اسم درستش travel documen اصلا برای travel ساخته شده. expire date هم داره. که دوستموت توی پست قبل گفتن اگه تاریخ خروج قبل از expiry date بود اون تاریخ ملاکه من جایی ندیدم اینو اما کاملا منطقی به نظر میاد. شما تو این مدت 1000 بار برو بیا. فقط بحث citizen شدنه که قانوناشو حتما بخون. یکیش اینه که اگه بیش از یک سال بیرون باشی و کار کنی دوره اقامت 5 ساله برای واجد شرایط citizen شدن صفر میشه.

سلام
من این مطلب رو جایی خونده بودم

بهتره این قسمت رو از دوستانی که پاس سفید گرفتند راهنمایی بگیریم که به قول معروف روزه شک دار نگیریم.

1.زمان انقضا پاس سفید دقیقا چقدر است؟(آیا دقیقا دو سال بعد از صدور است؟)
2.در صورتی که بعد از انگشت نگاری و قبل از صدور پاس سفید خارج شویم آیا این خروج بر زمان اتقضا پاس سفید اثر میگذارد؟

بله منم قبلا همینجا توی مهاجرسرا خونده بودم و منظورم این بود که توی سایت های .gov جایی ندیدم. به هر حال من خودم طبق نظریه شما عمل خواهم کرد.
من پاس سفید گرفتم و اگر جسارت نباشه کسایی که پاس سفید گرفتن الزاما همه چیو نمی دونن (مثل خودم). یه فرمه ساده است که ممکنه آدمو سمت هیچ چیز جز پر کردن فرم نبره. بهتره همیشه با منابع اصلی چک کنیم.
1- زمان انقضا دقیقا 1 روز کمتر از 2 سال بعد از تاریخ صدوره. امـــــــــــــا توی فرمی که پر کردم پرسیده بود سفری که میرید فکر میکنید چقدر طول بکشه منم نوشتم 2 سال. شاید جواب این سوال در تاریخ انقضا پاس سفید موثر باشه.
2- من همین کارو کردم و هیچ اثری نداشت و تاریخ صدور 2 هفته بعد از خروج منه.

سلام

ممنون که منو از اشتباه درآوردید

پس با این حساب اگه فرضا امروز انگشت نگاری بشیم و فردا از کشور خارج بشیم
ولی پاس سفیدمون دو ماه بعد صادر بشه این خروج باعث نمیشه زمان انقضای ویزامون دو ماه کمتر بشه. درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mehD ، lonelyman ، lingni
فکر کنم منظورتون زمان انقضای پاس سفید بود. خوب برای من اینجوری نشد. اما من تاریخ خروجمو ملاک محاسبه قرار میدم. پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو کنید.
حالا ما اینارو اینجا می نویسیم از فردا همه ور ندارن امروز انگشت نگاری کنن فرداش برگردن. ریسک خودشو داره. زمان کافی برای کارای اداری بذاریم بهتره.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، mhz_ir ، payam62 ، lonelyman
(2013-04-23 ساعت 09:30)mehD نوشته:  فکر کنم منظورتون زمان انقضای پاس سفید بود. خوب برای من اینجوری نشد. اما من تاریخ خروجمو ملاک محاسبه قرار میدم. پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو کنید.
حالا ما اینارو اینجا می نویسیم از فردا همه ور ندارن امروز انگشت نگاری کنن فرداش برگردن. ریسک خودشو داره. زمان کافی برای کارای اداری بذاریم بهتره.

راستش برای اینکه محکم کاری کنم به چند تا از دوستانی که پاس سفید گرفتند پیام خصوصی زدم و پرسیدم به نتیجه قطعی برسم اینجا اعلام میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: آسمان نیلگون ، ASALI ، mehD ، payam62 ، lonelyman
Can a person stay outside the US for more than two years if the reentry permit is valid?
It’s not possible to stay outside the United States for a period longer than two years, even if the reentry permit is valid. In such cases, the person may be prevented from reentering the country. One option in such this case is to approach the nearest consular and apply for a Returning Resident visa (SB-1) by submitting proof that their status as a United States permanent resident was maintained during this period.
http://www.justanswer.com/topics-reentry-permit

پس نتیجه میگیریم خروج از کشور (بعد از انگشت نگاری و قبل از صدور پاس سفید) زمان انقضا اون رو تحت تاثیر قرار میده
با این حساب زمان انقضا پاس سفید میشه دو سال بعد از صدور یا دو سال بعد از خروج(هر کدوم که سریعتر اتفاق بیفته)

دوستان اگر نظری دارند لطفا اعلام کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، mk_2002ir ، mehD ، kasrafo ، payam62 ، lonelyman ، mhz_ir ، atlantis770 ، حاجی واشنگتن
سلام.
در مورد تاثیر پاس سفید بر پروسه شهروندی، تو تاپیک قبلی (حذف شده) دوستان عنوان کرده بودند که پاس سفید 1 سال جزو مدت اقامت حساب میشه!!! این قضیه واقعا درسته؟! آخه هرچی USCIS و سایتهای دیگه رو زیر و رو کردم در این مورد چیز خاصی پیدا نکردم. آخه به نظر غیر منطقی میاد!
سوال دیگه اینکه مانی اوردر که میفرمائین اینطوریه؟ سمت چپ اسم و آدرس گیرنده حواله، سمت راست اسم و آدرس فرستنده؟

[عکس: lw9opm7fci2ywvg1qpu.jpg]

یه سوال هم از مدیران دارم. تاپیک قبلی حذف شده یا آرشیو؟
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، mhz_ir ، M_star1316 ، kasrafo ، payam62 ، lonelyman
...............................................................
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman
(2013-04-23 ساعت 14:24)2013selectee نوشته:  سلام.
در مورد تاثیر پاس سفید بر پروسه شهروندی، تو تاپیک قبلی (حذف شده) دوستان عنوان کرده بودند که پاس سفید 1 سال جزو مدت اقامت حساب میشه!!! این قضیه واقعا درسته؟! آخه هرچی USCIS و سایتهای دیگه رو زیر و رو کردم در این مورد چیز
...
بله درسته. گاهی رفرنس دادن آسون نیست باید بگردم پیدا کنم اما با اطمینان میگم:
شما برای پروسه شهروندی باید 2 چیز رو پر کنید (هی میگن پر کنم پر کنم تو مملکت راه انداختن شئونات نظام رو ... Big Grin):
A: continuous residence period of 5 years
B: 30 months physical presence
اگر با پاس سفید 2 سال بیرون باشید و اگر به موقع برگردید وقتی برگشتید حساب کتابتون با اداره مهاجرت 364 روز continuous residence خواهد بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، ASALI ، M_star1316 ، Saeedv13 ، payam62 ، lonelyman ، lingni ، babak12
If you return within 2 years, some of your
time
out of the country
does count. In
fact, the last 364 days of your time out of
the country (1 year minus 1 day) counts
toward meeting your continuous residence
requirement.

http://www.uscis.gov/files/article/M-476.pdf

صفحه 22
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، ASALI ، mhz_ir ، mk_2002ir ، M_star1316 ، mehD ، Saeedv13 ، payam62 ، lonelyman
دوستان
آیا می توان جهت اقدام پاس سفید از سفارت دبی یا انکارا اقدام کرد؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman
(2013-04-24 ساعت 22:49)hassanes نوشته:  دوستان

فکر کنم جواب خیر باشه ...چون شما حتما باید حضور فیزیکی در اونجا داشته باشید ...برای انگشت نگاری و ...
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، lonelyman
(2013-04-24 ساعت 22:53)ASALI نوشته:  

فکر کنم جواب خیر باشه ...چون شما حتما باید حضور فیزیکی در اونجا داشته باشید ...برای انگشت نگاری و ...

خوب انگشت نگاری را داخل سفارت امریکا که جزی از خاک امریکا محسوب میشود انجام داد؟
آیا کسی تا الان ایمیل زده به سفارت دبی یا انکارا و این سوال را بپرسد؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، payam62 ، lonelyman
(2013-04-24 ساعت 23:30)hassanes نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 22:53)ASALI نوشته:  

خوب انگشت نگاری را داخل سفارت آمریکا که جزی از خاک آمریکا محسوب میشود انجام داد؟
آیا کسی تا الان ایمیل زده به سفارت دبی یا انکارا و این سوال را بپرسد؟

فایل راهنمای دریافت reentry permit رو مطالعه کنید. ذکر شده که باید در آمریکا حضور داشته باشید. ولی میتونید توی فرمها درخواست بدید که پاس سفید شما به یکی از سفارتها یا دفاتر uscis در کشورهای دیگه ارسال بشه. یعنی میتونید بعد از انگشت نگاری از آمریکا خارج شوید.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، behzadb57 ، babak82 ، hassanes ، kasrafo ، lonelyman ، حاجی واشنگتن
(2013-04-23 ساعت 21:55)gbtm نوشته:  If you return within 2 years, some of your
time
out of the country
does count. In
fact, the last 364 days of your time out of
the country (1 year minus 1 day) counts
toward meeting your continuous residence
requirement.

http://www.uscis.gov/files/article/M-476.pdf

صفحه 22

دوستان سوالی داشتم. در بالای همین متنی که شما لینک آن را قرار داده اید نوشته است که اگر بیش از 1 سال بیرون باشید ممکن است بتوانید به آمریکا بازگردید اما تمام سابقه اقامت شما پاک خواهد شد. متن آن نیز به صورت زیر است :
If you leave the country for 1 year or
longer, you may be eligible to re-enter as a
Permanent Resident if you have a Re-entry
Permit. But none of the time you were in
the United States before you left the country
counts toward your time in continuous
residence.

خوب دوستان باید کدوم جمله را در نظر گرفت؟ این مسئله خیلی مهمه
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، payam62 ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان