2013-04-22 ساعت 18:09
(2013-04-22 ساعت 13:11)gbtm نوشته:(2013-04-22 ساعت 09:38)mehD نوشته: نه قربان چی چی برو همونجا که بودی با این شرایط که گفتی همه چی معتبره.
پاس سفید اسم درستش travel documen اصلا برای travel ساخته شده. expire date هم داره. که دوستموت توی پست قبل گفتن اگه تاریخ خروج قبل از expiry date بود اون تاریخ ملاکه من جایی ندیدم اینو اما کاملا منطقی به نظر میاد. شما تو این مدت 1000 بار برو بیا. فقط بحث citizen شدنه که قانوناشو حتما بخون. یکیش اینه که اگه بیش از یک سال بیرون باشی و کار کنی دوره اقامت 5 ساله برای واجد شرایط citizen شدن صفر میشه.
سلام
من این مطلب رو جایی خونده بودم
بهتره این قسمت رو از دوستانی که پاس سفید گرفتند راهنمایی بگیریم که به قول معروف روزه شک دار نگیریم.
1.زمان انقضا پاس سفید دقیقا چقدر است؟(آیا دقیقا دو سال بعد از صدور است؟)
2.در صورتی که بعد از انگشت نگاری و قبل از صدور پاس سفید خارج شویم آیا این خروج بر زمان اتقضا پاس سفید اثر میگذارد؟
بله منم قبلا همینجا توی مهاجرسرا خونده بودم و منظورم این بود که توی سایت های .gov جایی ندیدم. به هر حال من خودم طبق نظریه شما عمل خواهم کرد.
من پاس سفید گرفتم و اگر جسارت نباشه کسایی که پاس سفید گرفتن الزاما همه چیو نمی دونن (مثل خودم). یه فرمه ساده است که ممکنه آدمو سمت هیچ چیز جز پر کردن فرم نبره. بهتره همیشه با منابع اصلی چک کنیم.
1- زمان انقضا دقیقا 1 روز کمتر از 2 سال بعد از تاریخ صدوره. امـــــــــــــا توی فرمی که پر کردم پرسیده بود سفری که میرید فکر میکنید چقدر طول بکشه منم نوشتم 2 سال. شاید جواب این سوال در تاریخ انقضا پاس سفید موثر باشه.
2- من همین کارو کردم و هیچ اثری نداشت و تاریخ صدور 2 هفته بعد از خروج منه.