کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-07-10 ساعت 22:42)himmlisch نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 21:29)jahanshahloo نوشته:  مدت زمان این 2 سال دقیقن ازکی شروع میشه؟؟؟از زمان صدور پاسس سفید یا خروج از آمریکا؟؟لینکی چیزی ندارید بخونیم درموردش؟؟

هر کدوم زود تر اتفاق بیفته، از اون تاریخ تا 2 سال.

salam dostan vali man toye site khondam ke neveste az zamane sodore pass 2sal shoro mishe
سلام دوستان ولی‌ من توی سایت خوندم که نوشته از زمان صدور پاس ۲سال شروع می‌شه
فارسی بنویسین دوست عزیز. سعید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان دقت کنید، اینها از ما گیج ترند!!!!!
امروز نامه اومده و تاریخ انگشت نگاری را سوم جولای (یک هفته پیش) تعیین کرده.
حالا فردا می خواهیم بریم و ببینیم چه کار میشه کرد!!!!
اعصابم را بد جور به هم ریخته. نامه روش تمبر ۲۴ جون خورده و به اصطلاح فرست کلاس میل شده، الان رسیده.......
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 09:01)babi begayi نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 21:29)jahanshahloo نوشته:  مدت زمان این 2 سال دقیقن ازکی شروع میشه؟؟؟از زمان صدور پاسس سفید یا خروج از آمریکا؟؟لینکی چیزی ندارید بخونیم درموردش؟؟

salam dostan vali man toye site khondam ke neveste az zamane sodore pass 2sal shoro mishe .
شما دزست خوندین دوست عزیز مال ما هم از زمان صدورش دقیقا دو ساله زده و کاری به تاریخ خروجمون که یک ماه و خوردی قبل از صدوره نداشتن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 09:01)babi begayi نوشته:  

salam dostan vali man toye site khondam ke neveste az zamane sodore pass 2sal shoro mishe .
شما دزست خوندین دوست عزیز مال ما هم از زمان صدورش دقیقا دو ساله زده و کاری به تاریخ خروجمون که یک ماه و خوردی قبل از صدوره نداشتن
پاسخ
تشکر کنندگان: m.taj
(2013-07-11 ساعت 11:11)hoseyn نوشته:  دوستان دقت کنید، اینها از ما گیج ترند!!!!!
اعصابم را بد جور به هم ریخته. نامه روش تمبر ۲۴ جون خورده و به اصطلاح فرست کلاس میل شده، الان رسیده.......

دوست گرامی،بهترین کار حضور در همون مرکزی است که آدرسش رو براتون تو نامه زده و بهشون مشکل رو بگین . ایشالا که انگشت نگاری رو انجام بدن
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam dostan age bade angosht negari berim iran passemono mifrestan be adresi ke neveshtim dg yani be adrese familemon ke ona baramon post konan ya mifrestan be sefarati jae?
va inke form 1-131 ro mishe online por konim va befrestim ya bayad hatman post konimesh chon onjori fekonam zodtar mishe

سلام دوستان اگه بعد انگشت نگاری بریم ایران پاسمونو میفرستند به آدرسی که نوشتیم دیگه یعنی‌ به آدرس فامیلمون که اونا برامون پست کنن یا میفرستند به سفارتی جایی؟
و اینکه فرم ۱-۱۳۱ رو می‌شه انلاین پر کنیم و بفرستیم یا باید حتما پست کنیمش چون اونجوری فکرکنم زودتر می‌شه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-11 ساعت 15:54)hossein1234 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 11:11)hoseyn نوشته:  دوستان دقت کنید، اینها از ما گیج ترند!!!!!
دوست گرامی،بهترین کار حضور در همون مرکزی است که آدرسش رو براتون تو نامه زده و بهشون مشکل رو بگین . ایشالا که انگشت نگاری رو انجام بدن
ممنون از محبتتون
بله، تازه از اونجا اومدیم، خسته و کوفته....
قبول کردند که ازمون انگضت نگاری کنند. البته ما هشت نشده اونجا بودیم ولی گفتند باید اول کار امروزی ها را بیافته و به قول منشی دکترها ما را بین مریض ویزیت کردندو ساعت ۱۰ دیگه خدا را شکر کار تموم شد.
فقط دو تا نکته در مورد تغییر آدرس: اگر قصد تغییر دارید همون اول بگید، ما تا به خودمون اومدیم طرف سابمیت کرد و گفت دیگه بهش دسترسی ندارم. ضمنا برای بچه ها هم اینها نمی تونند تغییر آدرس بدهند. والا اینطور می گفت.
نهایتا خانمم آدرس را تغییر داد و من و دخترم را گفتند برید از سایت یا زنگ بزنید.
کسی تجربه ای داره؟ بدترش نکنیم یک وقت با پر کردن فرم تغییر آدرس!!!!
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از محبتتون
قبول کردند که ازمون انگضت نگاری کنند. البته ما هشت نشده اونجا بودیم ولی گفتند باید اول کار امروزی ها را بیافته و به قول منشی دکترها ما را بین مریض ویزیت کردندو ساعت ۱۰ دیگه خدا را شکر کار تموم شد.
فقط دو تا نکته در مورد تغییر آدرس: اگر قصد تغییر دارید همون اول بگید، ما تا به خودمون اومدیم طرف سابمیت کرد و گفت دیگه بهش دسترسی ندارم. ضمنا برای بچه ها هم اینها نمی تونند تغییر آدرس بدهند. والا اینطور می گفت.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
خیلی ممنون می شم اگر کسی منو راهنمایی کنه. من به دلیل مشکل سربازی باید برم فقط گرین کارتمو فعال کنم و پاس سفید بگیرم و برگردم. چون واسه فقط 20 روز با وثیقه اجازه دارم خارج از ایران باشم. خواستم ببینم امکان داره من بعد از 20 روز برگردم ایران و همسرم اونجا بمونه و با وکالت من بره پاس سفید رو بگیره یا حتما باید خودم برای دریافت پاس اونجا باشم؟
در ضمن فکر می کنید تو مدت 20 روز گرین کارت رو می دن یا نه؟
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 16:33)raheleh59 نوشته:  سلام دوستان عزیز
خیلی ممنون می شم اگر کسی منو راهنمایی کنه. من به دلیل مشکل سربازی باید برم فقط گرین کارتمو فعال کنم و پاس سفید بگیرم و برگردم. چون واسه فقط 20 روز با وثیقه اجازه دارم خارج از ایران باشم. خواستم ببینم امکان داره من بعد از 20 روز برگردم ایران و همسرم اونجا بمونه و با وکالت من بره پاس سفید رو بگیره یا حتما باید خودم برای دریافت پاس اونجا باشم؟
در ضمن فکر می کنید تو مدت 20 روز گرین کارت رو می دن یا نه؟
ممنونم

salam .fekr nemikonam to in modat betoni hame kararo bokoni faghat 20 roz age khosh shans bashi green cardet biyad pase sefidam ke motmaenan bishtar az 1mah tool mikeshe ba vekalatam fekr nakonam chon bayad khoet angosht negari koni.manam mese shoma moshkele sarbazi daram vali khob mondam va gheyde vasighamo zadam hala mikham bade 5 mah bargardam iran va beram sarbazi badesh dobare biyam.

سلام .فکر نمیکنم تو این مدت بتونی‌ همه کارارو بکنی‌ فقط ۲۰ روز اگه خوش شانس باشی‌ گرین کاردت بیاد پاسه سفیدم که مطمئنأ بیشتر از ۱ماه طول میکش با وکالتم فکر نکنم چون باید خودت انگشت نگری کنی‌.منم مثل شما مشکله سربازی دارم ولی‌ خوب موندم و قید وثیقمو زدم حالا می‌خوام بعده ۵ ماه برگردم ایران و برم سربازی بعدش دوباره بیام.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 01:01)hoseyn نوشته:  
ممنون از محبتتون

دوست گرامی از طریق سایت آدرس رو تعییر دهید و بعد از تغییر آدرس می پرسه که آیا pending case دارین شما هم اون رو انتخاب می کنید و مراحل رو تا آخر ادامه می دید .
شاد و سلامت باشین

پ.ن : ایران آلمان رو له کرده ... چه کرده این والیبال Smile
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان: barvos
بالاخره سایت آپدیت شد
من 10 جون انگشت نگاری شدم
سایت نوشته 11 جولای مدارک رو به آدرس فرستاده و اگه تا 30 روز دریافت نشد تماس بگیرم
فقط من قرار شده از کنسولگری آمریکا تحویل بگیرم
نمیدونم از کجا بدونم پاسم آماده است که وقت ملاقات بگیرم؟
کسی از دوستان اطلاعی داره؟ازکنسولگری با ما تماس میگیرن؟خودمون باید هماهنگ کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا اگر اطلاعاتی در این دو مورد دارین راهنمایی کنید
کسی از نیویورک درخواست پاس سفید داده ؟ چند روز طول میکشه تا زمان انگشت نگاری مشخص کنن ؟ چند روز طول میکشه پاس بیاد ؟
چهار روزه مدارک ارسال کردم
برای تعویض بلیط برگشت چند روز قبل باید اقدام کنم و هزینه تعویض چقدره ؟
متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن
(2013-07-03 ساعت 03:35)alireza1777 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،من تجربیات خودم را در مورد پاس سفید که اخیرا اقدام کردم رو مینویسم،امیدوارم مفید باشه
نکته:1- اگر قصد گرفتن پاس سفید را دارید فردای ورود به آمریکا اقدام کنید
2- فرمها و دستورالعمل آن را در ایران دانلود کنید و فرمها را بازائ هر نفر یک فرم پر کنید
مدارک مورد نیاز:برای هر نفر
1- فرم پر شده i131
2- فرم پر شده G1145
2- 3 قطعه عکس با شرایط عکسهایی که به سفارت دادین(پشت نویسی شده اسم و فامیلی و Aنامبر)
4- کپی از صفحه اول گذرنامه و صفحه ویزا که مهر ورود خورده
5- مانی اردر یا چک به مبلغ 445 دلار برای هر نفر
راهمنای پر کردن فرمها:فرم I-131
صفحه1
در مربع بالا چیزی نمی نویسید
پارت1:مشخصات شخصی به همراه آدرسی که بوسیله آن با شما مکاتبه میکنند و مدارکتون به آن آدرس میرسد
در قسمت class of admission باید همان کلمه نوشته شده درویزا زیر عبارت IV Category را بنویسید
از انجایی که تازه وارد هستید و سوشال نامبر ندارید در مربع آن N/A بنویسید
پارت2:مربع A را تیک بزنید و به بقیه صفحه کاری نداشته باشید
صفحه2
پارت3: در مربع 1 تاریخ خروج از آمریکا را بنویسید و در مربع 2 بنویسید 2سال و در قسمت 3 noرا علامت بزنیدو در قسمت 4 چون قبلا پاس سفید نگرفتید no بزنید
در قسمت 5 اگر a را علامت بزنید مدارکتون میره به همان آدرسی که تو صفحه 1 نوشتید پس اگر همون آدرسه علامت بزنید و به بقیه کاری نداشته باشید
پارت4: در مربع بزرگ دلیل مسافرت خود را بنویسید و در مربع کوچک کشوری را که به آن مسافرت میکنید یعنی ایران بنویسید
پارت5: در قسمت بالا Less than six months را علامت بزنید و در قسمت پایین no را علامت بزنید چون تا حالا مالیات ندادین..............
با تشکر از توضیحات بسیار مفید شما ..
یه سوال داشتم .. در قسمت 5 شما نوشتید کمتر از 6 ماه رو علامت بزنید
خوب ما که بدون پاس سفید هم میتونیم کمتر از 6 ماه بیرون از امریکا باشیم
این پاس رو میگیریم که بیشتر بیرون باشیم مثلا 2 سال ... میشه منظور رو
بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، aniya ، atlantis770
اگر زمان انگشت نگارى خارج از امريكا باشيم ميتونيم درخاست تغيير زمان اونو بديم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان