کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستان عزیز بلاخره پاس سفید ما هم رسید ولی ما چهار نفریم من و شوهرم و دوتا بچه کوچیک دوستمون گفت که سه تا بسته رسیده هر سه تاشم به نام شوهرمه میخواستم بدونم دوستانی که پاسشونو گرفتن راهنمایی کنند آیا مال شما هم اینطوری بود همه پاکتها به اسم یه نفر بود ؟؟؟ بعد الان سه تا پاکت اومده یعنی مال یه نفرمون نیومده یا ممکنه مال بچه هام تو یه پاکت باشه کلا گیج شدیم نمیدونیم چیکار کنیم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: Biz Biz ، مرآت74
(2013-07-21 ساعت 01:13)babi begayi نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 16:38)noobnoobi نوشته:  یه سوال داشتم از دوستان که ذهنم رو مشغول کرده:

آیا شدنی هست که من که مشمول هستم و 20 روز اجازه خروج از کشور دارم.و چون پروسه پاس سفید ممکنه بیش از 20 روز بشه بعد از دریافت ویزا که A-Number مورد نیاز برای پاس سفید روش درج شده است. قبل رفتن به آمریکا مدارک مورد نیاز برای پاس سفید رو پست کنم و برای حضور در انگشت نگاری برم آمریکا و بعد انگشت نگاری برگردم؟
بعد از دریافت پاس سفید 2 سال وقت دارم که برم سربازی و بعد با خیال راحت برم؟
این کار شدنی هست؟

مرسی اگه دوستان کمک کنن...
salam .bebin ye zare sakhte ke beshe karat to 20 roz anjam beshe manam mesle shoma vasighe gozashtam omadam amrica green cartamo gereftam va 5 mahe ke injam va gheyde vasighamo zadam albate man be onvane safare elmi omadam va 5 melyon bishtar zarar nakardam vali alan madarekamo ferstadam ta pase sefidamo begiram va bargardam iran ke beram sarbazi badesh dobare biyam amrica fekonam shomam hamin karo bokoni behtar bashe va steresesham kamtare vali ghabl az inke biyay amrica 1roz ghable khorojet daftarche ezameto post kon va ta omadi karaye pase sefideto bokon va green cartetam begir bad ke angosht negari kardi yani taghriban 2 mah mikeshe bargard iran va boro sarbazi ke sari ghabl az etmame 24 mahet brgardi amrica

سلام. ببین یه ذره سخته که بشه کارات تو 20 روز انجام بشه منم مثل شما وثیقه گذاشتم اومدم آمریکا گرین کارتمو گرفتم و 5 ماهه که اینجام و قید وثیقمو زدم البته من به عنوان سفر علمی اومدم و 5 میلیون بیشتر ضرر نکردم ولی الان مدارکمو فرستادم تا پاس سفیدمو بگیرم و برگردم ایران که برم سربازی بعدش دوباره بیام آمریکا فک کنم شمام همین کارو بکنی بهتر باشه و استرسشم کمتره ولی قبل از اینکه بیای آمریکا 1 روز قل خروجت دفترچه اعزامتو پست کن و تا اومدی کارای پاس سفیدتو بکن و گرین کارتتو بگیر بعد که انگشت نگاری کردی یعنی تقریبا 2 ماه طول می کشه برگردی ایران و برو سربازی که سریع قبل از اتمام 24 ماهت برگردی آمریکا

مهاجرسرا انجمنی به زبان فارسی است. لطفاً به جای پینگلیش مطالب را به فارسی تایپ کنید. این کار علاوه بر افزایش خوانایی به جستجوی مطالب هم کمک می‌کند. اگر صفحه کلید فارسی ندارید می‌توانید از منبع زیر استفاده کنید:

به‌نویس: http://www.behnevis.com

شیمودا

خوب اگه من دفترچه رو پست کنم ممنوع الخروج نمیشم؟
و اگه برگشتم تو فرودگاه دستگیر میکنن؟Big Grin
تبعیدمون نکنن مرزی چیزی بدبخت شیم؟
و چقدر اضافه خدمت میخورم و آیا تو این مدت که نیستم مراحل اعزام پیش میره تا من اومدم سریع اعزام شم تا 24 ماه تموم نشده؟
شنیدم 21 ماه خدمته یعنی به محض رسیدن هم اگه بریم 3 ماه وقت داریم و ممکنه کارت پایان خدمت و گرفتن پاس جدید بیشتر بشه؟
در ضمن شما چطوری علمی گرفتین؟

ببخشید سوالام زیاد شد ولی واقعا از دوستان میخوام اگه اطلاعی دارن کمک کنن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
دوستان نامه ی اول ما برای پاس سفید 17 روز پیش اومده ولی هنوز خبری از نامه ی دوم نیست من خیلی نگرانم چقدر طول میکشه تا بیاد؟Sad
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 20:15)الا نوشته:  دوستان نامه ی اول ما برای پاس سفید 17 روز پیش اومده ولی هنوز خبری از نامه ی دوم نیست من خیلی نگرانم چقدر طول میکشه تا بیاد؟Sad

چند روز طول کشید تا نامه اول رو زدن ؟؟

میشه لطفا جواب این سوالا منو بدید

ممنون

من مدارک پاس سفید رو ( فرم g-1145 و i-131 - کپی پاس و صفحه مهر - نامه توضیحات - مانی اردر 445 $ ) رو به

USCIS
ATTN: Deferred Action for Childhood Arrivals
131 S. Dearborn - 3rd Floor
Chicago, IL 60603-5517

پست کردم
از کجا میتونم پیگیری کنم در چه وضعیتی هست
الان یه هفته شده ولی نه ایمیل و اس ام اس نزدن
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، اریوبرزن
(2013-07-24 ساعت 23:13)mahdi/sh نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 20:15)الا نوشته:  دوستان نامه ی اول ما برای پاس سفید 17 روز پیش اومده ولی هنوز خبری از نامه ی دوم نیست من خیلی نگرانم چقدر طول میکشه تا بیاد؟Sad

چند روز طول کشید تا نامه اول رو زدن ؟؟

میشه لطفا جواب این سوالا منو بدید

ممنون

من مدارک پاس سفید رو ( فرم g-1145 و i-131 - کپی پاس و صفحه مهر - نامه توضیحات - مانی اردر 445 $ ) رو به

USCIS
ATTN: Deferred Action for Childhood Arrivals
131 S. Dearborn - 3rd Floor
Chicago, IL 60603-5517

پست کردم
از کجا میتونم پیگیری کنم در چه وضعیتی هست
الان یه هفته شده ولی نه ایمیل و اس ام اس نزدن
8 روز بعد از ارسال مدارکم ایمیل زدن برام و شماره ی پیگیری بهم دادن و 4 روز بعد ازایمیل هم نامه ی اول رو برامون فرستادند ولی هنوز خبری از نامه ی دوم بعد از 17 روز از نامه ی اول نیست.........
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi/sh ، payam62 ، مرآت74
دوستان به نظرتون نامه ی دوم دیر نشده زنگ بزنیم پیگیری کنیم؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
ُسلام دوستان
با توجه به اینکه درخواست پاس سفید زمانبر و سکونت در امریکا هزبنه بره، به نظر می رسه واس خیلی از افرادی که گرین کارت دارند بهتره مدارکشونو از ایران بفرستند و فقط زمان انگشت نگاری در آمریکا باشند. با این روش، زمان حضور در امریکا حتی میتونه به یک هفته تقلیل پیدا کنه. ولی ایرادی که این روش داره، طبق قوانین اداره مهاجرت آمریکا، فرد درخواست کننده باید زمان ارائه درخواست پاس سفید در امریکا باشد. با این حال، مشاهده شده چند نفر از دوستان این کار رو کردند و نتیجه هم گرفتند.
برای اینکه یه آمار واقعی و قابل مستند داشته باشیم از همه دوستانی که با این روش پاس سفید گرفتند خواهش می کنم تجربیاتشونو در اختیار بقیه افراد بگذراند.
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، man.u65a ، مرآت74 ، اریوبرزن
دوستانی که اوایل June/اواخر May انگشت نگاری شدند لطفا اطلاع رسانی کنند کارشون تو چه مرحله ایه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
تجربیات بنده در مورد پاس سفید
مدارک مورد درخواست را به انضمام فرمهای مورد نیاز و مانی اوردر ها (که از پست خریدم برای بزرگ سال ها 445 و بچه ها 360 دلار ) به آدرس ذکر شده در راهنمای پر کردن فرمها ارسال کردم و دقیقاً 9 روز بعد یک ایمیلی اومد که 7 تا 10 روز آینده منتظر نامه ای باشید که وقت انگشت نگاری در اون مشخص شده و دقیقاً 6 روز بعد اون نامه اومد که فردای اون روز رو برای انگشت نگاری مشخص کرده بود . یعنی از زمان پست مدارک ، 15 روز بعد انگشت نگاری و گرفتن عکس انجام شد . (دیروز )
از اداره پرسیدم میتونیم بریم مسافرت که گفت اگر باشید بهتره چون بعضی ها رفتند و بعد مشکل شده . حالا در هر صورت ما باید برگردیم و بعد که پاس ها مون اومد به آدرسی که دادیم اونها برامون پست می کنند . دوستان اگر نظری دارند بفرمایند .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a
با سلام خدمت همه دوستان
ما ایرانی ها عادت داریم که خودمون برای هر چیزی اسم بزاریم مثلا همین اسم پاس سفید در حالی که نه رنگش سفیده نه روش پاس سفید نوشته حتی آمریکا یی ها هم نمی گن از مدیر محترم تالار میخوام که اسم این تالار رو تغییر بده و اسم آون رو مجوز ورود مجدد که همان permit to re-enter بزاره که داستان این پاس سفید از اولش با اسم صحیح آغاز بشه و کسانی که بدنبال اون هستند بهتر مفهوم اون رو درک کنند عکس اون رو براتون میزارم و شامل 24 صفحه هست که روی صفحه 2 عکس و مشخصات شما چاپ شده و همچنین تاریخ صدور و منقضی شدن آن که 2 ساله همانطور که قبلا هم توضیح دادم روند آن کاملا ساده و راحت هست و بهترین موقع برای استفاده از این آپشن برای تازه ورودی ها هست چون دقت کنید اگر شما 1 سال آمریکا بمانید و اون وقت استفاده کنید اقامت 1 ساله شما میسوزه و برای سیتیزن شدن منظور نمیشه موفق باشید
[عکس: 24088174434331571866.jpg]
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
پاسخ
(2013-07-23 ساعت 20:01)golesang نوشته:  دوستان عزیز بلاخره پاس سفید ما هم رسید ولی ما چهار نفریم من و شوهرم و دوتا بچه کوچیک دوستمون گفت که سه تا بسته رسیده هر سه تاشم به نام شوهرمه میخواستم بدونم دوستانی که پاسشونو گرفتن راهنمایی کنند آیا مال شما هم اینطوری بود همه پاکتها به اسم یه نفر بود ؟؟؟ بعد الان سه تا پاکت اومده یعنی مال یه نفرمون نیومده یا ممکنه مال بچه هام تو یه پاکت باشه کلا گیج شدیم نمیدونیم چیکار کنیم

سلام
پاس هر کس به نام خودش داخل 1 پاکت به آدرسش پست میشه
به دوستتون بگید پاکت ها رو باز کنه و مشخصات شما رو چک کنه
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang
من مدارکم 18 ام رسیده بوده امروز یه نامه زدن و تمام مدارک و مانی اوردر رو پس فرستادن و یه نامه هم زمیمه کردن که به دلیل نبود فرم I-821D کیس من ریجکت شده
بعد از تحقیق فهمیدم فرم به من مربوط نمیشه حالا دوشنبه باید زنگ بزنم ببینم داستان از چه قراره
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 02:12)alireza1777 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:01)golesang نوشته:  دوستان عزیز بلاخره پاس سفید ما هم رسید ولی ما چهار نفریم من و شوهرم و دوتا بچه کوچیک دوستمون گفت که سه تا بسته رسیده هر سه تاشم به نام شوهرمه میخواستم بدونم دوستانی که پاسشونو گرفتن راهنمایی کنند آیا مال شما هم اینطوری بود همه پاکتها به اسم یه نفر بود ؟؟؟ بعد الان سه تا پاکت اومده یعنی مال یه نفرمون نیومده یا ممکنه مال بچه هام تو یه پاکت باشه کلا گیج شدیم نمیدونیم چیکار کنیم

سلام
پاس هر کس به نام خودش داخل 1 پاکت به آدرسش پست میشه
به دوستتون بگید پاکت ها رو باز کنه و مشخصات شما رو چک کنه
بچه های من سه سالشونه و شوهرم عوض اونها امضا کرد فرمها رو ممکنه این سه تا پاکت مربوط به شوهرم و دوتا بچه هام باشه که مال بچه هام هم به نام پدرشون اومده باشه ؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-17 ساعت 11:58)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 03:35)alireza1777 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،من تجربیات خودم را در مورد پاس سفید که اخیرا اقدام کردم رو مینویسم،امیدوارم مفید باشه
نکته:1- اگر قصد گرفتن پاس سفید را دارید فردای ورود به آمریکا اقدام کنید
2- فرمها و دستورالعمل آن را در ایران دانلود کنید و فرمها را بازائ هر نفر یک فرم پر کنید
مدارک مورد نیاز:برای هر نفر
1- فرم پر شده i131
2- فرم پر شده G1145
2- 3 قطعه عکس با شرایط عکسهایی که به سفارت دادین(پشت نویسی شده اسم و فامیلی و Aنامبر)
4- کپی از صفحه اول گذرنامه و صفحه ویزا که مهر ورود خورده
5- مانی اردر یا چک به مبلغ 445 دلار برای هر نفر
راهمنای پر کردن فرمها:فرم I-131
صفحه1
در مربع بالا چیزی نمی نویسید
پارت1:مشخصات شخصی به همراه آدرسی که بوسیله آن با شما مکاتبه میکنند و مدارکتون به آن آدرس میرسد
در قسمت class of admission باید همان کلمه نوشته شده درویزا زیر عبارت IV Category را بنویسید
از انجایی که تازه وارد هستید و سوشال نامبر ندارید در مربع آن N/A بنویسید
پارت2:مربع A را تیک بزنید و به بقیه صفحه کاری نداشته باشید
صفحه2
پارت3: در مربع 1 تاریخ خروج از آمریکا را بنویسید و در مربع 2 بنویسید 2سال و در قسمت 3 noرا علامت بزنیدو در قسمت 4 چون قبلا پاس سفید نگرفتید no بزنید
در قسمت 5 اگر a را علامت بزنید مدارکتون میره به همان آدرسی که تو صفحه 1 نوشتید پس اگر همون آدرسه علامت بزنید و به بقیه کاری نداشته باشید
پارت4: در مربع بزرگ دلیل مسافرت خود را بنویسید و در مربع کوچک کشوری را که به آن مسافرت میکنید یعنی ایران بنویسید
پارت5: در قسمت بالا Less than six months را علامت بزنید و در قسمت پایین no را علامت بزنید چون تا حالا مالیات ندادین..............
با تشکر از توضیحات بسیار مفید شما ..
یه سوال داشتم .. در قسمت 5 شما نوشتید کمتر از 6 ماه رو علامت بزنید
خوب ما که بدون پاس سفید هم میتونیم کمتر از 6 ماه بیرون از آمریکا باشیم
این پاس رو میگیریم که بیشتر بیرون باشیم مثلا 2 سال ... میشه منظور رو
بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر از توضییحات خوب ومفید شما .لطفا بگید به جه ادرسی باید مدارک رو پست کنیم.ممنونSmile
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
پاسخ
تشکر کنندگان: iman398
دوستانی که اطللاع دارند راهنمایی کنند هنوز نامه ی دوم ما نیومده و 14 روز دیگه هم برمیگردیم باید چیکار کنیم؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان