کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام
پیشاپیش عذر خواهی از دوستان اگر سوالم تکراریه

یکی ازدوستان در باره اینکه چه جوری میشه وقت اینترنتی برای uscis بگیریم نوشته بودند متاسفانه هر چه می گردم پیداش نمی کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
infopass.uscis.gov
با استفاده از این وبسایت میشه وقت گرفت اگه زیاد دورنیست ازتون بدون وقت اینترنتی بربن هم احتمال جواب دادنشون هست ولی یک ریسکه بستگی به افیسرش داره
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، negar_karimi6 ، حاجی واشنگتن
سلام. من و خانواده ام بیش از شش ماه هست امدیم ایران و قراره یکی دو ماه دیگه برگردیم به خاطر شرایط کاری نتونستم برگردم. حالا یک سری مدارک کمر درد شدید برای خانمم داریم درست میکنیم. تا اونجا ارائه کنیم. کسی اطلاعی داره به ما بگه ایا گیر میدند. یا مدارک رو قبول میکنند. راستش خیلی هزینه کردیم رفتیم . و بعد از چهار ماه برگشتیم حالا منتظریم بچه هام امتحانشون تمام بشه .کارمم هم فکر کنم باید استعفا بدم.نکنه دوباره این همه هزینه کنیم رامون ندند. تو رو خدا کسی راهی چیزی میدونه راهنمائی کنه ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-28 ساعت 13:40)kopenhak84 نوشته:  سلام. من و خانواده ام بیش از شش ماه هست امدیم ایران و قراره یکی دو ماه دیگه برگردیم به خاطر شرایط کاری نتونستم برگردم. حالا یک سری مدارک کمر درد شدید برای خانمم داریم درست میکنیم. تا اونجا ارائه کنیم. کسی اطلاعی داره به ما بگه ایا گیر میدند. یا مدارک رو قبول میکنند. راستش خیلی هزینه کردیم رفتیم . و بعد از چهار ماه برگشتیم حالا منتظریم بچه هام امتحانشون تمام بشه .کارمم هم فکر کنم باید استعفا بدم.نکنه دوباره این همه هزینه کنیم رامون ندند. تو رو خدا کسی راهی چیزی میدونه راهنمائی کنه ممنونم.
دوست عزیز اگه بار اولتون هستش و خروجتون زیر یکسال باشه به امید خدا کاریتون ندارن.همسر من هم بعد از 11 ماه که ایران بودن برگشتن و چون بار اول بود اصلاً ازشون سؤال هم نکردن.ایشالا که موردی پیش نمیاد.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، kopenhak84 ، negar_karimi6
(2014-04-17 ساعت 09:17)vistac نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 07:41)negar_karimi6 نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 10:24)vistac نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 12:32)vistac نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 12:15)vistac نوشته:  سلام چندتا سوال در مورد پر کردن فرم 131 داشتم ممنون میشم جواب بدید

1- پارت اول گزینه 6 مربوط به آدرس کامل آمریکا میشه دیگه ؟

2- در پارت 2 اونجایی که باز مشخصات خواسته مثل پارت 1 باید پر کنیم ؟

3- پارت 6 و 7 رو چرا نباید پر کنیم و خالی بزاریم؟
4- در پارت 9 اگه فرم رو خودمون پر کنیم دیگه احتیاجی نیست پارت 9 رو امضا و پر کنیم؟

کسی نبود جواب بده؟

چرا اینجا کسی جواب نمیده؟بابا من 10 روز دیگه میخوام برم اینها برام مهمهSad
سلام دوست عزیز من تازه خوندم مطلبتونو
من دوسه روز پیش این فرم رو پرکردم
بند شش و هفت برای ******** هاو اون یکیش یادم نیست می باشد
ما هیچ کدومشون نیستیم
برای همین خالی بزارید
بند نه هم خالی بزارید یعنی خودتون این فرمو پرکردید
چون اگر کسی دیگه رو بنویسید باید مشخصات و جزییات چیزهایی رو که خواسته بنویسید حوصله داریدRolleyes
اگر ازبرنده های لاتاری هستید چون این فرمو پرکردم سوالی داشتید درخدمتم
موفق باشید

ممنون از پاسختون
شما پارت 1 قسمت 3 رو dv نوشتید یا dv lotery?
پارت 1 قسمت 9 رو n/a زدید؟ چون فعلا که سوشیال نداریم
پارت 1 قسمت 1 رو هم یه صفر باید جلو شماره قرار داد و نوشت درسته؟
شما پارت 3 قسمت 2 رو به سال نوشتید یا روز؟

وسوال آخر اینکه شما الان اقدام کردید؟ بلیط من یکماهه هستش و بنظرتون تو یک ماه میتونم برم انگشت نگاری و برگردم؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم

با درود
اگر برنده اصلی هستید DV1 اکر همسر برنده DV2 اگر فرزند DV3
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: negar_karimi6
پس چراااااااااااااااااااا نامه اولی که منتظرشیم برای پاس سفید همسرم نمی یاد 10 روز گذشت ؟SadSadSadSadSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان در فرم g-1145نام و نام خانوادگی خودمونو بزنیم دیگه؟و اینکه چه برای خودم چه برای خانومم یه ایمیل بدیم کفایت میکنه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلم خدارو شکر بالاخره بعد ازدو هفته هم نامه اولی و هم تاریخ انگشت نگاری برای سه روز دیگه اومد دمشون گرم
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، Farshid22
دوستان سلام.یه سوال مهم و حیاتی دارم.من پارسال پاس سفیدم گرفتم و تا می 2015 اعتبار داره.به خاطر یه کاری الان امریکا هستم.ایا الان پاس سفیدم باطل شده؟یا من میتونم تا می 2015 ایران باشم؟لطفا کمکم کنید.حیاتیه.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 03:20)فاطمه نوری نوشته:  دوستان سلام.یه سوال مهم و حیاتی دارم.من پارسال پاس سفیدم گرفتم و تا می 2015 اعتبار داره.به خاطر یه کاری الان آمریکا هستم.ایا الان پاس سفیدم باطل شده؟یا من میتونم تا می 2015 ایران باشم؟لطفا کمکم کنید.حیاتیه.

سلام
بعید میدونم اینجوری باشه چون در خود فرم اولیه درخواست سوال شده که چن بار و به چه کشورهایی میخوایید مسافرت کنین و اصل قضیه پاس سفید حکم یک پاسپورت رو داره که اولش واسه پناهنده هایی که پاس هیج جا رو ندارن درنظر گرفتن که بتونن راحت رفت و امد کنن به بعضی کشورها جدیدا واسه گرین کارتیا که میخوان بیشتر از یک سال خارج امریکا باشن هم مورد استفاده قرار گرفته
البته این نظر شخصی بنده است چون خود من هم مثل شما بعد از شش ماه از صدور پاس سفید برگشتم و تو فرودگاه به افیسر هم نشون دادم اگه قراربود باطل بشه حتما یا میگرفت یا مهر باطلی میزد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان ما 7 مي وارد امريكا شديم و امروز كه 8 مي هست مدارك رو پست اكسپرس كردم اميدوارم زود جواب بدند
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 13:17)tartar نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 03:20)فاطمه نوری نوشته:  دوستان سلام.یه سوال مهم و حیاتی دارم.من پارسال پاس سفیدم گرفتم و تا می 2015 اعتبار داره.به خاطر یه کاری الان آمریکا هستم.ایا الان پاس سفیدم باطل شده؟یا من میتونم تا می 2015 ایران باشم؟لطفا کمکم کنید.حیاتیه.

سلام
بعید میدونم اینجوری باشه چون در خود فرم اولیه درخواست سوال شده که چن بار و به چه کشورهایی میخوایید مسافرت کنین و اصل قضیه پاس سفید حکم یک پاسپورت رو داره که اولش واسه ******** هایی که پاس هیج جا رو ندارن درنظر گرفتن که بتونن راحت رفت و امد کنن به بعضی کشورها جدیدا واسه گرین کارتیا که میخوان بیشتر از یک سال خارج آمریکا باشن هم مورد استفاده قرار گرفته
البته این نظر شخصی بنده است چون خود من هم مثل شما بعد از شش ماه از صدور پاس سفید برگشتم و تو فرودگاه به افیسر هم نشون دادم اگه قراربود باطل بشه حتما یا میگرفت یا مهر باطلی میزد
ممنون دوست عزیز از جوابتون.از اون جایی که این مساله خیلی واسم مهمه میشه یه منبعی معرفی کنید که مطمئن شم.با تشکر فراوان از شما
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میخواستم یک مسیله مهم رو بگم و خیلی رو از نگرانی در بیارم
من برای بار دوم پاس سفید گرفتم
در ضمن اوایل دسامبر کاراش رو کردم و از دسامبر برگشتم ایران و خبری از پاس نبود تا اواخر اپریل مدارک پست شد و رسید دست دوستم
یعنی پنج ماه بعد از انگشت نگاری پس نگرام تاخیر نباشید

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: immigrant2us ، philter ، atlantis770
(2014-04-28 ساعت 13:40)kopenhak84 نوشته:  سلام. من و خانواده ام بیش از شش ماه هست امدیم ایران و قراره یکی دو ماه دیگه برگردیم به خاطر شرایط کاری نتونستم برگردم. حالا یک سری مدارک کمر درد شدید برای خانمم داریم درست میکنیم. تا اونجا ارائه کنیم. کسی اطلاعی داره به ما بگه ایا گیر میدند. یا مدارک رو قبول میکنند. راستش خیلی هزینه کردیم رفتیم . و بعد از چهار ماه برگشتیم حالا منتظریم بچه هام امتحانشون تمام بشه .کارمم هم فکر کنم باید استعفا بدم.نکنه دوباره این همه هزینه کنیم رامون ندند. تو رو خدا کسی راهی چیزی میدونه راهنمائی کنه ممنونم.

سلام
من بعد از نه ماه برگشتم و چیزی ازم نپرسیدن
خیالت راحت تا یکسال اصلا مشکلی نداره

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: kopenhak84 ، immigrant2us ، mehdi47
(2014-05-10 ساعت 01:44)behzadb57 نوشته:  

سلام
من بعد از نه ماه برگشتم و چیزی ازم نپرسیدن
خیالت راحت تا یکسال اصلا مشکلی نداره
rvf,k n قربون دهنت ارومم کردی. در ضمن من میرم هیوستون کاش شما رو میشه دید. باز هم سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، behzadb57

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان