کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-04-16 ساعت 10:24)vistac نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 12:32)vistac نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 12:15)vistac نوشته:  سلام چندتا سوال در مورد پر کردن فرم 131 داشتم ممنون میشم جواب بدید

1- پارت اول گزینه 6 مربوط به آدرس کامل آمریکا میشه دیگه ؟

2- در پارت 2 اونجایی که باز مشخصات خواسته مثل پارت 1 باید پر کنیم ؟

3- پارت 6 و 7 رو چرا نباید پر کنیم و خالی بزاریم؟
4- در پارت 9 اگه فرم رو خودمون پر کنیم دیگه احتیاجی نیست پارت 9 رو امضا و پر کنیم؟

کسی نبود جواب بده؟

چرا اینجا کسی جواب نمیده؟بابا من 10 روز دیگه میخوام برم اینها برام مهمهSad
سلام دوست عزیز من تازه خوندم مطلبتونو
من دوسه روز پیش این فرم رو پرکردم
بند شش و هفت برای پناهنده هاو اون یکیش یادم نیست می باشد
ما هیچ کدومشون نیستیم
برای همین خالی بزارید
بند نه هم خالی بزارید یعنی خودتون این فرمو پرکردید
چون اگر کسی دیگه رو بنویسید باید مشخصات و جزییات چیزهایی رو که خواسته بنویسید حوصله داریدRolleyes
اگر ازبرنده های لاتاری هستید چون این فرمو پرکردم سوالی داشتید درخدمتم
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: vistac
(2014-04-17 ساعت 07:41)negar_karimi6 نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 12:15)vistac نوشته:  سلام چندتا سوال در مورد پر کردن فرم 131 داشتم ممنون میشم جواب بدید

4- در پارت 9 اگه فرم رو خودمون پر کنیم دیگه احتیاجی نیست پارت 9 رو امضا و پر کنیم؟

کسی نبود جواب بده؟

بند شش و هفت برای ******** هاو اون یکیش یادم نیست می باشد
ما هیچ کدومشون نیستیم
برای همین خالی بزارید
چون اگر کسی دیگه رو بنویسید باید مشخصات و جزییات چیزهایی رو که خواسته بنویسید حوصله داریدRolleyes
موفق باشید

ممنون از پاسختون
شما پارت 1 قسمت 3 رو dv نوشتید یا dv lotery?
پارت 1 قسمت 9 رو n/a زدید؟ چون فعلا که سوشیال نداریم
پارت 1 قسمت 1 رو هم یه صفر باید جلو شماره قرار داد و نوشت درسته؟
شما پارت 3 قسمت 2 رو به سال نوشتید یا روز؟

وسوال آخر اینکه شما الان اقدام کردید؟ بلیط من یکماهه هستش و بنظرتون تو یک ماه میتونم برم انگشت نگاری و برگردم؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
مدارک به چه آدرسی باید ارسال بشود ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-09 ساعت 10:24)gbtm نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 01:04)iranian1 نوشته:  سلام
آیا صحت داره که بعد ازگرفتن پاس سفید دوساله یکسال اون بعنوان اقامت محسوب میشود؟ اگر درست است منبع آن کجاست؟

سلام
این مسیله در صفحات قبل و همچنین در تاپیک بحث شیرین رفت و آمد به آمریکا صحبت شده و لینک مربوطه آورده شده
به طور خلاصه اگر با داشتن پاس سفید 2 سال خارج باشید یک سال (یک روز کمتر)
جزو اون 5 سال حساب میشه.زمانهای قبل از خروج هم صفر میشه

دوستان يعني من الان پاس سفيد بگيريم بعد برگرديم ايران تا 2 سال ديگه وارد امريكا بشيم بعد يكسال و نيم در امريكا باشيم اقامت دائم رو ميگيريم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: lossi
(2014-04-17 ساعت 09:17)vistac نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 07:41)negar_karimi6 نوشته:  

کسی نبود جواب بده؟

بند شش و هفت برای ******** هاو اون یکیش یادم نیست می باشد
ما هیچ کدومشون نیستیم
برای همین خالی بزارید
موفق باشید

ممنون از پاسختون
شما پارت 1 قسمت 3 رو dv نوشتید یا dv lotery?
پارت 1 قسمت 9 رو n/a زدید؟ چون فعلا که سوشیال نداریم
پارت 1 قسمت 1 رو هم یه صفر باید جلو شماره قرار داد و نوشت درسته؟
شما پارت 3 قسمت 2 رو به سال نوشتید یا روز؟

وسوال آخر اینکه شما الان اقدام کردید؟ بلیط من یکماهه هستش و بنظرتون تو یک ماه میتونم برم انگشت نگاری و برگردم؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم

سلام بنویسید دی وی لاتاری البته من طبق پاسپورتم که بعد از دی وی عدد یک رو هم نوشته بود نوشتم شماهم نگاهی به ویزاتون کنید
درباره سوشیال تو پرانتز نوشته اگر دارید
پس بدون داشتن اونم میتونید
بله پارت یک قسمت یک باید اول آ نامبرتون یه صفر بزارید
من پارت سه رو به روز نوشتم 730
گاهی شنیدم چیزی هم ننویسید کاری ندارن
حالاشما بنویسید ضرر نداره
همسر منم بلیطش یک ماه و نیم دیگه است طبق گفته بچه ها دراینجا هروقت نامه اومد که روز انگشت نگاری رو تعیین کرده بودن اگر زمانش بعد از بلیطتتون بود به همون ادرسی که تو نامه بهتون دادن برید و بلیط رو نشون بدید حتما همون روز کارتو نو راه میندازن
پاسخ
تشکر کنندگان: vistac
سلام دوستان متاسفانه بعد ازیه هفته مدارکی رو که برای پاس سفید فرستادم تماما پس فرستادن فکرکنم آدرسی که باید می فرستادم اداره مهاجرت شهر نبود بازم مطمئن نیستم متوجه نشدم برای کارولبنای شمالی که ما زندگی می کنیم کدوم اداره مهاجرت باید بفرستم خلاصه دوستان حواستون باشه به این مسئله ما که نتونستیم ار نوشته های دوستان جواب این سوالو که چندین نفر هم پرسیده بود که به کجا مدارک پست بشه بفهمیم فقط این جوابو دیدم که نوشته بود هر کسی باید بنا به شهر خودش محل اداره مهاجرت رو پیدا کنه ما هم مال همین شهر رو با 20 دلار بی زبون پست اکسپرس کردم که گویا درست نبوده راهنمایی ناقص دوستان به هرحال کاش با دقت بیشتری به سوالات دوستان جواب داده بشه ما الان مو ندیم این مانی اوردری که نوشته شده تکلیفش چیه اگر پشیمون شده با شیم از پاس سفید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-21 ساعت 04:03)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان متاسفانه بعد ازیه هفته مدارکی رو که برای پاس سفید فرستادم تماما پس فرستادن فکرکنم آدرسی که باید می فرستادم اداره مهاجرت شهر نبود بازم مطمئن نیستم متوجه نشدم برای کارولبنای شمالی که ما زندگی می کنیم کدوم اداره مهاجرت باید بفرستم خلاصه دوستان حواستون باشه به این مسئله ما که نتونستیم ار نوشته های دوستان جواب این سوالو که چندین نفر هم پرسیده بود که به کجا مدارک پست بشه بفهمیم فقط این جوابو دیدم که نوشته بود هر کسی باید بنا به شهر خودش محل اداره مهاجرت رو پیدا کنه ما هم مال همین شهر رو با 20 دلار بی زبون پست اکسپرس کردم که گویا درست نبوده راهنمایی ناقص دوستان به هرحال کاش با دقت بیشتری به سوالات دوستان جواب داده بشه ما الان مو ندیم این مانی اوردری که نوشته شده تکلیفش چیه اگر پشیمون شده با شیم از پاس سفید
سلام.اگر صفحات قبل رو میخوندید، پاسخ سوال شما توش بود،یعنی‌ چه یک سوال صد بار تکرار بشه؟

http://www.mohajersara.com/thread-3694-p...#pid341983

در ضمن در سایت ادارهٔ مهاجرت هم توضیح داده،یعنی‌ شما نه صفحات قبل رو خوندید نه سایت ادارهٔ مهاجرت رو.بعد هم گله می‌کنید که دوستان کامل توضیح نمیدن و این جور حرف ها. من نمیدونم کسی‌ که یک مطلب به این راحتی‌ رو نمی‌تونه دربیاره، واقعا چجوری می‌خواد اونجا زندگی‌ کنه؟

برای ایالت شما:

USCIS Dallas Lockbox

For U.S. Postal Service deliveries
USCIS

PO Box 660867

Dallas, TX 75266

For Express mail and commercial courier
deliveries:

USCIS

Attn: AOS
2501,
S. State Hwy. 121, Business
Suite 400

Lewisville, TX 75067
پاسخ
تشکر کنندگان: negar_karimi6
(2014-04-18 ساعت 16:26)vistac نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:24)gbtm نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 01:04)iranian1 نوشته:  سلام
آیا صحت داره که بعد ازگرفتن پاس سفید دوساله یکسال اون بعنوان اقامت محسوب میشود؟ اگر درست است منبع آن کجاست؟

سلام
این مسیله در صفحات قبل و همچنین در تاپیک بحث شیرین رفت و آمد به آمریکا صحبت شده و لینک مربوطه آورده شده
به طور خلاصه اگر با داشتن پاس سفید 2 سال خارج باشید یک سال (یک روز کمتر)
جزو اون 5 سال حساب میشه.زمانهای قبل از خروج هم صفر میشه

دوستان يعني من الان پاس سفيد بگيريم بعد برگرديم ايران تا 2 سال ديگه وارد امريكا بشيم بعد يكسال و نيم در امريكا باشيم اقامت دائم رو ميگيريم؟
نه دوست من
هر کس که پاس سفید می گیره کلیه سوابق قبلی اقامتش در امریکا از بین می رده و بعد از برگشت دوباره از صفر شروع میشه
اما بعد از برگشت فرایند سیتی زن شدن از 5 سال به 4 سال کاهش پیدا می کنه
موفق باشید
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shoshina ، vistac ، Natasha9
میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین
در ضمن من توی ایالت کالیفرنیا هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 21:23)pardis58 نوشته:  میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین

منم تا هفته آینده وارد امریکا میشم و میخوام برای پاس سفید اقدام کنم همون از کالیفرنیا شما کپی بلیط رو براشون قرار دادی تو پاکت؟ روی پاکت فوری نوشتید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 21:23)pardis58 نوشته:  میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین

طبق روال عادی باید صبر کنید تا نامه تعیین زمان انگشت نگاری بیاد. که از دست شما خارجه و زمانش مشخص نیست.
یه پیشنهاد دارم که ضرری توش نیست. ایمیلی که واستون اومده رو پرینت بگیرید به همراه بلیط برگشت، پاسپورت و سایر مدارکی که فکر میکنید نیاز بشه، تشریف ببرید اداره مهاجرت منطقه خودتون. شاید وقت انگشت نگاریتون توی سیستم اونها مشخص شده باشه و بتونن کارتون رو راه بندازن.
من اگر جای شما بودم این کار رو میکردم.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، ffrfar
(2014-04-21 ساعت 04:54)gbtm نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 04:03)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان متاسفانه بعد ازیه هفته مدارکی رو که برای پاس سفید فرستادم تماما پس فرستادن فکرکنم آدرسی که باید می فرستادم اداره مهاجرت شهر نبود بازم مطمئن نیستم متوجه نشدم برای کارولبنای شمالی که ما زندگی می کنیم کدوم اداره مهاجرت باید بفرستم خلاصه دوستان حواستون باشه به این مسئله ما که نتونستیم ار نوشته های دوستان جواب این سوالو که چندین نفر هم پرسیده بود که به کجا مدارک پست بشه بفهمیم فقط این جوابو دیدم که نوشته بود هر کسی باید بنا به شهر خودش محل اداره مهاجرت رو پیدا کنه ما هم مال همین شهر رو با 20 دلار بی زبون پست اکسپرس کردم که گویا درست نبوده راهنمایی ناقص دوستان به هرحال کاش با دقت بیشتری به سوالات دوستان جواب داده بشه ما الان مو ندیم این مانی اوردری که نوشته شده تکلیفش چیه اگر پشیمون شده با شیم از پاس سفید
سلام.اگر صفحات قبل رو میخوندید، پاسخ سوال شما توش بود،یعنی‌ چه یک سوال صد بار تکرار بشه؟

در ضمن در سایت ادارهٔ مهاجرت هم توضیح داده،یعنی‌ شما نه صفحات قبل رو خوندید نه سایت ادارهٔ مهاجرت رو.بعد هم گله می‌کنید که دوستان کامل توضیح نمیدن و این جور حرف ها. من نمیدونم کسی‌ که یک مطلب به این راحتی‌ رو نمی‌تونه دربیاره، واقعا چجوری می‌خواد اونجا زندگی‌ کنه؟

برای ایالت شما:

USCIS Dallas Lockbox

USCIS

PO Box 660867

Dallas, TX 75266

deliveries:

USCIS

2501,
Suite 400

Lewisville, TX 75067

سلام دوست عزیز کاش ازهمون اول که سوال می کنیم یکی مثل شما شسته و رفته آدرس می داد همه میگفتند آدرس بستگی به محل زندگیتون داره
ممکنه یه نفر عجله داشته باشه وقت نکنه 65 صفحه بخونه تا به جواب برسه
خلاصه بعد ازبرگشتو هزینه اضافی برای ادرس اشتباهی به همین آدرسی که شما الان نوشتید فرستاده بودم الان دیگه بیشتر مطمئن شدم که این بار ادرسم درسته بازم ممنون
می شه لطف کنید بگید اگر تا ده روزی هیچ نامه ای چیزی نداشتیم از طرف همین ادرس چه اقدامی باید کنیم اگر تلفنی ازشون دارید ممنون می شم

در آخر دوست عزیز نیاز به این همه سرزنش نبود و از کجا میدونید من مطالعه ای نکرده بودم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، atlantis770
(2014-04-25 ساعت 13:39)vistac نوشته:  

منم تا هفته آینده وارد آمریکا میشم و میخوام برای پاس سفید اقدام کنم همون از کالیفرنیا شما کپی بلیط رو براشون قرار دادی تو پاکت؟ روی پاکت فوری نوشتید؟

نه اما فرمی که فورم ی که اطلاعات رو با ایمیل و تل برات بفرستن رو براشون فرستادم اشتباه من این بود باید واشون کپی بلیط و یه نامه میزاشتم که من عجله درام تلفن زدم ده تا گزینه دارن که کارت رو سریعتر انجام می دن یکیش سرباز بودن یکیش به خطر افتدن شغل بود که من اون گفتم و یه فرم برام پر کرد گفت تا 5 روز دیگه میاد اگه نیومد دوباره زنگ بزن امروز مال خانمم رفت مرحله بعد تو سایت اما مال من هنوز همون مرحله اوله
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 19:42)negar_karimi6 نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 04:54)gbtm نوشته:  

برای ایالت شما:

USCIS Dallas Lockbox

USCIS

PO Box 660867

Dallas, TX 75266

deliveries:

USCIS

2501,
Suite 400

Lewisville, TX 75067

سلام دوست عزیز کاش ازهمون اول که سوال می کنیم یکی مثل شما شسته و رفته آدرس می داد همه میگفتند آدرس بستگی به محل زندگیتون داره
ممکنه یه نفر عجله داشته باشه وقت نکنه 65 صفحه بخونه تا به جواب برسه
خلاصه بعد ازبرگشتو هزینه اضافی برای ادرس اشتباهی به همین آدرسی که شما الان نوشتید فرستاده بودم الان دیگه بیشتر مطمئن شدم که این بار ادرسم درسته بازم ممنون
می شه لطف کنید بگید اگر تا ده روزی هیچ نامه ای چیزی نداشتیم از طرف همین ادرس چه اقدامی باید کنیم اگر تلفنی ازشون دارید ممنون می شم

در آخر دوست عزیز نیاز به این همه سرزنش نبود و از کجا میدونید من مطالعه ای نکرده بودم ؟
سلام.شرمنده اصلا نمیخواستام سرزنش کنم،ببخشید اگه اینجوری برداشت شد.

یکی‌ از دلایلی که این تاپیک همینجوری ۶۵ صفحه پر شده،اینه که فقط ی

یکی‌ از دلایلی که این تاپیک همینجوری ۶۵ صفحه پر شده،اینه که فقط
کی‌ دو سوال مرتب تکرار می‌شه.

در هر حل،امیدوارم کارتون سریع راه بیفته،اگه تا ۲ هفته خبری نشد، با همین تلفنهای USCIS تماس بگیرید،و بهشون بگید عجله دارید،امیدوارم تواین نامتون نوشته باشید سفارشی،اگه نامهٔ اولی‌ هم آمد،که با داشتن اون نامه و بلیط برگشت به آدرسUSCISمراجعه کنید (معمولاً اواسط هفته و اول وقت) که سرشون شلوغ نباشه،ایشالا کارتون رو مثل بقیه انجام میدان.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar_karimi6
دوستانی که در مورد پاس سفید سوال دارند، این مطلب کاملترین مطلبی که من در این رابطه خوندم، مجدداً لینک رو اینجا میگذارم( با تشکر از کاربر عزیز)

http://www.mohajersara.com/thread-3694-p...#pid369200
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mtcanada ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان