کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
با سلام به همه دوستان
آیا کسی اطلاعی داره اگر در تاریخ مشخص شده برای انگشت نگاری مراجعه نکرده باشیم باید چه کار کرد؟

با تشکر
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
تو برگه ای که سفارت میده نوشته باید از داخل یو اس حداقل 30 روز قبل از خروج برای پاس سفید اقدام کنیم. حالا اگه کمتر از 1 ماه بخوایم بمونیم تکلیف چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
میخواستم بدونم اگر بخواهیم به محض ورود پاس سفید بگیریم لازم بازم لازم 165 دلار گرین کارت رو واریز کنیم یا نه ؟
و هزینه گرفتن پاس سفید چقدر و چطوری باید پرداخت کنیم (در آم ری ک ا یا از ایران ) ؟؟
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-06 ساعت 10:32)mahdii نوشته:  با سلام
میخواستم بدونم اگر بخواهیم به محض ورود پاس سفید بگیریم لازم بازم لازم 165 دلار گرین کارت رو واریز کنیم یا نه ؟
و هزینه گرفتن پاس سفید چقدر و چطوری باید پرداخت کنیم (در آم ری ک ا یا از ایران ) ؟؟

165 تا رو باید بدین. برا پاس سفید از داخل آمریکا پرداخت میکنین.
http://www.uscis.gov/i-131
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
با سلام خدمت دوستان
میخواسم بدونم اگه کسی وایت کارت بگیره و برگرده و تو ایران بچه دار بشه موقع برگشت به آمریکا تکلیف ویزای کودک چی میشه و باید چی کار کرد Tongue
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیقی داره منو راهنمایی کنه
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-10 ساعت 21:21)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
میخواسم بدونم اگه کسی وایت کارت بگیره و برگرده و تو ایران بچه دار بشه موقع برگشت به آمریکا تکلیف ویزای کودک چی میشه و باید چی کار کرد Tongue
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیقی داره منو راهنمایی کنه

باید تا قبل از دو سالگی، در اولین سفر مادر به آمریکا، وارد آمریکا بشه. نیازی به ویزا نداره و تو فرودگاه کارهای مهاجرتیش انجام میشه. در غیر این صورت نیاز به تشکیل پرونده و ... داره
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yasejavan ، niu2014 ، حاجی واشنگتن
ببخشید بچه ها تو فرم ه-131 قسمت 6 - class of admission یعنی چی ؟ ( چند صفحه ازین بخش رو خوندم اما جوابمو پیدا نکردم )
پاسخ
تشکر کنندگان:
یعنی از چه طریقی به آمریکا راه پیدا کرده اید. اگر ازطریق لاتاری بوده بنویسید dv lottery
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre61 ، atlantis770
با سلام
حدود 2ماه میگذره و من هنوز گرین کارتم را دریافت نکردم . یه نامه دریافت کردم که
گفتن که23 می پست شده و تا 60 روز باید صبر کنیند
در حال حاضر من میخوام برای پاس سفید اقدام کنم
اگر گرین کارت من تا 23 جولای نرسه من باید دوباره اقدام کنم ؟
و اگر اقدام کردم و پاس سفید رو هم گرفتم
میتونم با پاس سفید برگردم ایران ؟
احتمال داره که گرین کارت من تو این 2 سال اصلا نرسه ؟
اخه من مارچ وارد شدم اما فراموش کردم که پول گرین کارت دو پرداخت کنم و حدود یک ماه بعد اینکارو کردم و پروسه من از آپریل شروع شد
اما کلا هم به من ترک نامبر ندادن و نمیتونم پیگیری کنم که گرین کارتم کجاست
فقط تو سایت زده که 23 می پست شده
اگه گرین کارت من تا 23 جولای نرسه من دوباره باید اقدام کنم یا اینکه بازهم صبر کنم ؟
و یه سوال دیگه هم داشتم
ویزای من یکساله هست اما آفیسر تو فرودگاه زیر مهری که تو پاسپورتم زدن سال رو اشتباه نوشته
بجای 2015 نوشته 2014
من 8 مارچ 2014 وارد شدم
این مهر خورده
اما تاریخ اقامت یکساله من نوشته شده 7 مارچ 2014
من این تاریخ رو باید تو فرودگاه درست کنم یا جای دیگه؟؟؟
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
Mn font Farsi nadarm , mazerat,
Age bad az yak sal sokonat pass sefid begirim, in yen sal sokonat az file citizinimon hazf mish? Yani in modate sokonat qable passe sefid az bein mire?
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-29 ساعت 08:20)m0na_000 نوشته:  
(2012-09-29 ساعت 07:40)frozen mind نوشته:  
(2012-09-29 ساعت 04:31)m0na_000 نوشته:  دوستان کسی نمونه فرمو داره برا ما آپلود کنه
[en]
I-131: Application for Travel Document
N-470: Application to Preserve Residence for Naturalization Purposes
[/en]
برای توضیحات هر فرم، این صفحه را ببینین.

ممنون از راهنماییتون منظورم فرم پر شده بود برای اطمینان ببینم

دوستان یه سوال فوری دارم :
اگه تو پارت 5 مثلا 2 تا 3 سال رو مشخص کنیم ولی بتونیم زودتر برگردیم این زمان برای سیتیزن شدن در نظر گرفته میشه ؟
مرسی از توضیحاتتون , فرم N 470 چی هست و در چه صورت پر میشه ؟ برای ٢ سال خارج از امریکا بودن I 131 مگه کافی نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 04:46)pardis58 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 13:39)vistac نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 21:23)pardis58 نوشته:  میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین
در ضمن من توی ایالت کالیفرنیا هستم

منم تا هفته آینده وارد آمریکا میشم و میخوام برای پاس سفید اقدام کنم همون از کالیفرنیا شما کپی بلیط رو براشون قرار دادی تو پاکت؟ روی پاکت فوری نوشتید؟

نه اما فرمی که فورم ی که اطلاعات رو با ایمیل و تل برات بفرستن رو براشون فرستادم اشتباه من این بود باید واشون کپی بلیط و یه نامه میزاشتم که من عجله درام تلفن زدم ده تا گزینه دارن که کارت رو سریعتر انجام می دن یکیش سرباز بودن یکیش به خطر افتدن شغل بود که من اون گفتم و یه فرم برام پر کرد گفت تا 5 روز دیگه میاد اگه نیومد دوباره زنگ بزن امروز مال خانمم رفت مرحله بعد تو سایت اما مال من هنوز همون مرحله اوله
به کجا زنگ زدید ؟ شمارشو ممکنه بنویسید یا بگید از کجا باید شماره رو پیدا کنم!؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگه اطلاعی دارین
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، مرسي از راهنمايي هاتون
راستش الان به يه موردي برخورد كردم كه نگرانم كرد .. دوستان گفتن كه براي سريع تر شدن روند كار روي پاكت هم كلمه expedite رو بنويسيم .. ولي تو راهنماي پر كردن فرم ، نوشته روي خود فرم بنويسيد.. منم فقط رو فرما نوشتم .. خيليم عجله دارم !!
الان من استرس گرفتم :s مشكلي پيش مياد؟ Sad(((
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-30 ساعت 03:39)aniya نوشته:  سلام دوستان ، مرسي از راهنمايي هاتون
راستش الان به يه موردي برخورد كردم كه نگرانم كرد .. دوستان گفتن كه براي سريع تر شدن روند كار روي پاكت هم كلمه expedite رو بنويسيم .. ولي تو راهنماي پر كردن فرم ، نوشته روي خود فرم بنويسيد.. منم فقط رو فرما نوشتم .. خيليم عجله دارم !!
الان من استرس گرفتم :s مشكلي پيش مياد؟ Sad(((

منم فقط رو فرما نوشتم همونطور که تو اینستراکشنش نوشته بود. البته با پست اکسپرس به آدرس دومی که برای اکسپرس بود فرستادم. اگه لازم بود خودشون میگفتن رو پاکتم بنویسیم. قضیه مثل اون دو تا پاکت خالیه که نمی دونم از کجا اومده!
پاسخ
تشکر کنندگان: aniya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان