کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام دوستان
ببخشید من میخوام بدونم که ساکنان کالیفرنیا دقیقا باید مدارک رو به چه آدرسی ارسال کنن؟ هم صفحات قبل رو خوندم و هم فرم راهنما ولی میترسم اشتباه بفرستم و کلی زمانم تلف شه؟!
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میشه آدرس هتل رو در فرم i-131 قسمت اول برای مکاتبات داد؟
خب حالا آدرسی که پاس سفید رو میخوان برام پست کنن رو در قسمت 3 و پارت 10-a بنویسم دیگه ؟
تاریخ برگشتم رو چی؟ شاید نتوتم دقیقا همون تاریخ بلیط رو عوض کنم؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-07 ساعت 14:40)روشنک نصیری نوشته:  دوستان میخواستم ببینم اگر من پاس سفید بگیرم و هشت ماه بعد وارد بشم ایا پاس سفید من باطل میشود و یا از ان میتوانم بازاستفاده نمایم و شانزده ماه بعد هم با ان دوباره وارد بشوم ؟

تا تاریخ انقضاش میتونید استفاده کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: kaziar
(2014-08-07 ساعت 19:35)deineath نوشته:  از زمان ارسال فرم تا روزی که باید رفت برای انگشت نگاری حدودا چند روز طول میکشه ؟
کسی بخواد بیاد فقط برای پاس سفید جند وقته بلیط بگیره بنظر کافیه ؟

مرسی

اکسپدایت کنید حدود 20 روز(+-5). حداقل 25 روز.
پاسخ
تشکر کنندگان: yasejavan ، kaziar
(2014-08-07 ساعت 22:49)philter نوشته:  سلام دوستان
ببخشید من میخوام بدونم که ساکنان کالیفرنیا دقیقا باید مدارک رو به چه آدرسی ارسال کنن؟ هم صفحات قبل رو خوندم و هم فرم راهنما ولی میترسم اشتباه بفرستم و کلی زمانم تلف شه؟!

http://www.uscis.gov/i-131-addresses
با اکسپرس میفرستین به دومین آدرس بفرستین.
پاسخ
تشکر کنندگان: philter
(2014-08-07 ساعت 22:55)philter نوشته:  سلام دوستان
میشه آدرس هتل رو در فرم i-131 قسمت اول برای مکاتبات داد؟
خب حالا آدرسی که پاس سفید رو میخوان برام پست کنن رو در قسمت 3 و پارت 10-a بنویسم دیگه ؟
تاریخ برگشتم رو چی؟ شاید نتوتم دقیقا همون تاریخ بلیط رو عوض کنم؟

آدرس سکونت ثابت بدید بهتره و آدرس in care of رو باید بنویسید. همینطور قسمت 10-a که برای اطلاع هست که میگن مدرکتون آمادس برای پیک آپ.
همون تاریخی که فعلاً بلیطتون هست. یه کپی بلیط با تاریخ برگشت هایلایت شده هم تو مدارکتون بفرستید.
پاسخ
تشکر کنندگان: philter
من مدارکم رو 29 جون فرستادم و نامه دریافت مدارک رو به همراه یک Receipt Number به دستم رسید. من بعد از ارسال مدارک به کانادا رفتم.
الان که تو سایت USCIS کیس نامبر رو وارد می کنم وضعیت رو Request for Evidence نشون می ده و در توضیحات نوشته که ما در تاریخ 30 جولای نامه ای به منظور requesting additional evidence فرستادیم ولی ما تا کنون هیچ نامه ای دریافت نکردیم.
می خواستم ببینم آیا این درخواست مدارک اضافی یک امر طبیعی است یا اینکه فقط برای ما رخ داده ؟
ممنون می شوم که راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-09 ساعت 21:35)marco250 نوشته:  من مدارکم رو 29 جون فرستادم و نامه دریافت مدارک رو به همراه یک Receipt Number به دستم رسید. من بعد از ارسال مدارک به کانادا رفتم.
الان که تو سایت USCIS کیس نامبر رو وارد می کنم وضعیت رو Request for Evidence نشون می ده و در توضیحات نوشته که ما در تاریخ 30 جولای نامه ای به منظور requesting additional evidence فرستادیم ولی ما تا کنون هیچ نامه ای دریافت نکردیم.
می خواستم ببینم آیا این درخواست مدارک اضافی یک امر طبیعی است یا اینکه فقط برای ما رخ داده ؟

برای بار اول درخواست میدادید؟ نامه ی انگشت نگاری دریافت کردید؟ دلیل درخواستتون چی بوده؟ مثلا اگر تحصیل بوده شاید مدرکی در اون رابطه بخوان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-09 ساعت 22:39)himmlisch نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 21:35)marco250 نوشته:  من مدارکم رو 29 جون فرستادم و نامه دریافت مدارک رو به همراه یک Receipt Number به دستم رسید. من بعد از ارسال مدارک به کانادا رفتم.

برای بار اول درخواست میدادید؟ نامه ی انگشت نگاری دریافت کردید؟ دلیل درخواستتون چی بوده؟ مثلا اگر تحصیل بوده شاید مدرکی در اون رابطه بخوان.
بعله بار اول است که درخواست می دهم.
نامه انگشت نگاری هنوز نگرفتم.
فقط نوشته requesting additional evidence.
On July 30, 2014, we mailed a notice requesting additional evidence or information in this case I131 APPLICATION FOR USCIS TRAVEL DOCUMENT. Please follow the instructions on the notice to submit the requested information. This case will be in suspense until we receive the evidence or the opportunity to submit it expires. Once we receive the requested evidence or information and make a decision on the case, you will be notified by mail. If you move while this case is pending, please use our Change of Address online tool to update your case with your new address or call our customer service center at 1-800-375-5283.

A request for evidence is made when an application/petition is lacking required documentation/evidence (initial evidence) or the officer needs more documentation/evidence (additional evidence) to determine an applicant's eligibility for the benefit sought. We may send you a request for evidence at any stage of our review. The request will indicate what evidence or information is needed for us to fully evaluate your application or petition. The notice will explain where to send the evidence and will give the deadline for your response. Your application or petition will be held in suspense during that time. If you receive a request for evidence and have questions about what you need to submit, you may call our National Customer Service Center at 1-800-375-5283.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-10 ساعت 01:20)marco250 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 22:39)himmlisch نوشته:  

بعله بار اول است که درخواست می دهم.
نامه انگشت نگاری هنوز نگرفتم.
فقط نوشته requesting additional evidence.
On July 30, 2014, we mailed a notice requesting additional evidence or information in this case I131 APPLICATION FOR USCIS TRAVEL DOCUMENT. Please follow the instructions on the notice to submit the requested information. This case will be in suspense until we receive the evidence or the opportunity to submit it expires. Once we receive the requested evidence or information and make a decision on the case, you will be notified by mail. If you move while this case is pending, please use our Change of Address online tool to update your case with your new address or call our customer service center at 1-800-375-5283.

A request for evidence is made when an application/petition is lacking required documentation/evidence (initial evidence) or the officer needs more documentation/evidence (additional evidence) to determine an applicant's eligibility for the benefit sought. We may send you a request for evidence at any stage of our review. The request will indicate what evidence or information is needed for us to fully evaluate your application or petition. The notice will explain where to send the evidence and will give the deadline for your response. Your application or petition will be held in suspense during that time. If you receive a request for evidence and have questions about what you need to submit, you may call our National Customer Service Center at 1-800-375-5283.
به نظرم یه تماس با شماره ی بالا بگیرین ببینین چه مدرک اضافی ای خواستن و بفرستین واسشون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوباره دوستان
از فرستادن فرما ١٢ روز گذشته ، نامه انگشت نگاري هنوز نيومده ، بليط برگشت و گذاشته بودم ، بالاي فرم هم expedite نوشتم
حالا چي كار كنم ؟! عجله دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-11 ساعت 00:20)aniya نوشته:  سلام دوباره دوستان
از فرستادن فرما ١٢ روز گذشته ، نامه انگشت نگاري هنوز نيومده ، بليط برگشت و گذاشته بودم ، بالاي فرم هم expedite نوشتم
حالا چي كار كنم ؟! عجله دارم
بلیط گذاشتین و اکسپدایت کردین دیگه امروز فردا باید بیاد. حالا ببینید نهایت تا چند روز قبل پرواز میتونید عقب بندازید که الکی عقب نندازید. چون ممکنه حتی 4-5 روز بعد از دریافت نامه انگشت نگاری وقت داده باشند بهتون.
البته بدون نامه انگشت نگاری هم کسایی بودن که رفتن با بلیطشون به محل انگشت نگاری و کارشون انجام شده. اگه واقعاً نمی تونید صبر کنید، اینکارو امتحان کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: aniya
با سلام
برای سیتیزن شدن 1 سال از این 2 سال رو حساب میکنن درسته؟!؟
یکسال از پاس سفید
و 30 ماه حضور مستمر تو امریکا ؟!
اگه اینجوری باشه دیگه نیازی نیست که 5 سال از زمان گرین کارت گرفتن هم بگذره ؟!
یا باید 5 سال هم بگذره ؟!؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
یکسال از پاس سفید
و 30 ماه حضور مستمر تو امریکا ؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-11 ساعت 06:26)lossi نوشته:  با سلام
یکسال از پاس سفید
و 30 ماه حضور مستمر تو آمریکا ؟!

تا 364 روز حساب میشه. یعنی پس از بازگشت 4 سال بعدش اگه شرایطشو داشته باشین میتونین اقدام کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان