کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2012-07-31 ساعت 20:47)M_star1316 نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 19:40)afsanehh_197 نوشته:  سلام
جدیدا شنیدم هر کس بخواد درخواست پاس سفید کنه باید 30 ماه در آمریکا زندگی کرده باشه ، آیا صحت داره؟
من دو سه هفته پیش درخواست دادم و وقت انگشت نگاری برای فردا بهم دادن
یکماه هم بیشتر نیست که آمریکا بودم.

سلام من الان یک ماهه امریکام نمیدونم چطور پر کنم فرمشو ترو خدا کمک کنین من تنهم اینجام و بلیط برگشتم دو هفته دیگس تروووو خدااااا هر کی میدونه به من پیام بده
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 06:08)pnasgari نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 11:36)mitr.p نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 06:22)sezar نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 13:01)Toranj نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi نوشته:  شنيده بودم كسي كه re-entry permit داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟

SOHI جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه

ترنج خانم میشه لطف کنید مراحل اخذ پاس سفید را اجمالا شرح بدین چون تایپکش حذف شده با تشکر

1- اول از همه فرم رو از این سایت دانلود .و پرینت بگیر و پرش کن فرم I-131
* دستور العملش رو هم بخونی خوبه
2- انشالله زمانی که وارد آمریکا شدی از همون روز اقدام کن . احتیاج به SSN نیست. چون توی فرمش نوشته : اگه داری
3- گرین کارت لازمه . اما اگه برای بار اول میری ، کپی از ویزاتون که مهر ورود خورده به عنوان گرین کارت عمل میکنه ( ما هم این کا رو کردیم)
4- هر فرد باید یک فرم جدا پر کنه برای خودش
5- مداک لازم برای پاس سفید:
- کپی از ویزا که مهر ورود خورده
- دو قطعه عکس که پشتش نام و نام خانوادگی و A.number نوشته شده باشه( A.number همون رجیستر نامبرتون هست که توی ویزا نوشته . فقط اولش یک صفر اضافه کنید .میشه همون A.number (
- فرم I-131 پر شده
- اگه هم عجله دارید ، به نظ من بهتره یک نامه هم بنویسید که دلیل درخواست پاس سفیدتون چیه و چرا عجله دارید و میخواهید برگردید( این نامه اجباری نیست. اما بهتره باشه ...ننوشتید هم اصلا مهم نیست)

6- میرید اداره پست .
توی دستورالعمل فرم 131 رو که بخونید نوشته به ازای هر نفر دقیقا چقدر پول میخواد ( مثلا 360 دلار + 45 دلار هزینه انگشت نگاری)
* فرض کنید مثلا 400 دلار در کل میشه ، به اندازه همون از کارمند پست یک mony order بگیرید . ( یعنی 400دلار میدی به کارمند و اون یک فیش 400 دلاری میده...مثل همون فیش های بانکی خودمونه که باید مشخصاتمون رو توش بنویسیم.....هرکس برای خودش جدا بگیره)

7- به ازای هر نفر 2 تا پاکت دیگه(اکسپرس) هم بگیرید . چون دو تا نامه براتون میاد:
یکی اینکه تائید میکنه مدارک به دستشون رسیده.و دومی تاریخ انگشت نگاری رو مشخص میکنه
توجه: روی دو تا پاکت کوچیک حتما ادرس رو بنویسید . فقط مثل ما برای فرستنده و گیرنده اشتباه نکنید .
ادرس فرستنده باید همون اداره باشه و گیرنده باید ادرس شما باشه( جون اونا میخواند براتون دو تا نامه بفرستند. نه شما !!)

8- از اداره پست به پاکت کلی بگیرید و همه مدارکتون رو بگذارید تو پاکت ادرس فرستنده خودتون و گیرنده رو اداره انگشت نگاری بنویسید
اگه عجله دارید : بهتره از مداکتون رو با پست اکسپرس بفرستید هزینه اش 16 دلار از پست معمولی بیشتره . اما ارزش داره.
روی پاکت با یک ماژیک بزرگ بنویسید:
urgent یعنی فوری (برا همین گفتم ی نامه بنویسید که چرا عجله دارید. مثلا ما بلیط برگشت داشتیم و براشون نوشتیم)
* حواستون باشه اون 2 تا پاکت دیگه هم پست اکسپرس باشه

* با توجه به اینکه از کدوم شهر میخواین اقدام کنید ، ادرس اداره فرق میکنه که ادرس رو توی دستور العمل نوشته .
----------------
حدودا یک هفته بعد یک نامه میاد که توش تاریخ انگشت نگاری رو مشخص کرده که فلان ساعت باید فلان جا باشید. (که از روزی که مدارکتون رو ارسال کردید 14 روز بعده..)
موقع انگشت نگاری حتما باید داخل آمریکا باشید.
وقتی رفتید اونجا هم ی فرم میدند که پر کنید...همون مشخصات اصلیتونه + وزن و قد و رنگ چشم( حواستون باشه که وزن رو به پوند و قد رو به فوت و اینچ اون ها می نویسند . پس تو ایران از الان محاسبه کنید تا اونجا مثل ما هنگ نکنیدBig Grin)
بعد هم که ی عکس ازتون میگیرند و میگند: برید به سلامت...تموم
میتونید بعد از انگشت نگاری برگردید ایران ..مدارکتون حدودا 40 روز بعد به همون ادرسی که دادی پست میشه براتون . و دوستان و یا اقوامتون می تونند براتون بعدا بفرستند
--------------------
امیدوارم نوشته هام مفید باشه
برای نحوه پر کردن هم اگه سوال بود در خدمتتونمWink

مرسی که انقد خوب توضیح دادین. خیلی بهم کمک شد.

سلام خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون -یک سوفرق پر کردن و فرستادن فرم با ایمیل و پست چیه ؟ اخه شما گفتین با پست -تو خود سایت نوشته با ایمیل کدوم بهتره؟
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-13 ساعت 19:06)Molli نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 18:40)Molli نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 19:19)aniya نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 02:33)himmlisch نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 00:20)aniya نوشته:  سلام دوباره دوستان
از فرستادن فرما ١٢ روز گذشته ، نامه انگشت نگاري هنوز نيومده ، بليط برگشت و گذاشته بودم ، بالاي فرم هم expedite نوشتم
حالا چي كار كنم ؟! عجله دارم
بلیط گذاشتین و اکسپدایت کردین دیگه امروز فردا باید بیاد. حالا ببینید نهایت تا چند روز قبل پرواز میتونید عقب بندازید که الکی عقب نندازید. چون ممکنه حتی 4-5 روز بعد از دریافت نامه انگشت نگاری وقت داده باشند بهتون.
البته بدون نامه انگشت نگاری هم کسایی بودن که رفتن با بلیطشون به محل انگشت نگاری و کارشون انجام شده. اگه واقعاً نمی تونید صبر کنید، اینکارو امتحان کنید.

ممنون از راهنماييتون
سلام ميخواستم بدونم وقت انگشت نگاريتون اومد؟من هم شرايط شما رو دارم امروز شانزده روزه مدارك و فرستادم ولي فقط همون نامه اول اومده و تمام ،رفتم با اون نامه اداره انگشت نگاري ولي حتي راهم نداد برم تو
دوستم جواب منو بده لطفا ?نامه انگشت نگاريتون اومد؟

مال من هم 16 روز گذشته اما هنوز نامه انگشت نگاری
نفرستادن
تاریخ خروج از امریکا هم زدم 20 اگوست
:-(
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من امروز مدارکو حاضر کردم رفتم اداره پست ولی نمیدونستم به کدوم ادرس پست کنم !!!! من در مریلند هستم
دوستان اگه میدونن به چه ادرسی پست کنم بگین خیلی ممنونن خدا خیرتون بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من امروز مدارکو حاضر کردم رفتم اداره پست ولی نمیدونستم به کدوم ادرس پست کنم !!!! من در مریلند هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-16 ساعت 23:20)مژگان درگاه نوشته:  سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من امروز مدارکو حاضر کردم رفتم اداره پست ولی نمیدونستم به کدوم ادرس پست کنم !!!! من در مریلند هستم

http://www.uscis.gov/i-131-addresses
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter
(2014-08-17 ساعت 00:39)marco250 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 23:20)مژگان درگاه نوشته:  سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من امروز مدارکو حاضر کردم رفتم اداره پست ولی نمیدونستم به کدوم ادرس پست کنم !!!! من در مریلند هستم

ممنونم مارکو
USCIS Dallas Lockbox

U.S. Postal Service (USPS) deliveries:

USCIS
PO Box 660867
Dallas, TX 75266

Express mail and courier deliveries:

USCIS
ATTN: AOS
2501 S. State Hwy. 121 Business
Suite 400
Lewisville, TX 75067
ینی این اخری ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-09 ساعت 19:18)himmlisch نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 19:35)deineath نوشته:  از زمان ارسال فرم تا روزی که باید رفت برای انگشت نگاری حدودا چند روز طول میکشه ؟
کسی بخواد بیاد فقط برای پاس سفید جند وقته بلیط بگیره بنظر کافیه ؟

مرسی

اکسپدایت کنید حدود 20 روز(+-5). حداقل 25 روز.

ممنون . من بلیطم ۱۲ روزس از ۱۹ ام تا ۲۹ . بنظرتون مثلا اول ماه فرم رو بفرستم تا اون موقع جواب انگشت نگاری میاد ؟

البته می دونم تاریخ دقیقی نداره و همه دوستان چیزای مختلف گفتن . من می خوام‌ قبل بازه زمانی سفر فرم رو بفرستم که اونجا برم برای کارای حضوریش .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-17 ساعت 05:51)مژگان درگاه نوشته:  

ممنونم مارکو
USCIS Dallas Lockbox

USCIS
PO Box 660867
Dallas, TX 75266

USCIS
Suite 400
Lewisville, TX 75067
ینی این اخری ؟

اگر با پست معمولی usps می فرستی به ادرس Dallas
اگر با پستهای سریع و السیر و سفارشی مثل fedex و ups می فرستی به Lewisville
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-17 ساعت 07:00)marco250 نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 05:51)مژگان درگاه نوشته:  

ممنونم مارکو
USCIS Dallas Lockbox

USCIS
PO Box 660867
Dallas, TX 75266

USCIS
Suite 400
Lewisville, TX 75067
ینی این اخری ؟

اگر با پست معمولی usps می فرستی به ادرس Dallas
اگر با پستهای سریع و السیر و سفارشی مثل fedex و ups می فرستی به Lewisville

چشم خیلی ممنونم واقعا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
میخواستم بدانم ایا از بچه 14 ساله من انگشت نگاری میکنند /
و اگر انگشت نگاری ندارد ایا باید پول را کامل پرداخت کرد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-18 ساعت 09:46)روشنک نصیری نوشته:  میخواستم بدانم ایا از بچه 14 ساله من انگشت نگاری میکنند /
و اگر انگشت نگاری ندارد ایا باید پول را کامل پرداخت کرد

بعله از تمام افراد 14 تا 79 سال انگشت نگاری می شود و هزینه کامل باید پرداخت شود $445
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من امروز انگشت نگاري كردم برام براي دوم سپتامبر وقت داده بودن ولي امروز صبح من با نامه ي دوم رفتم و بدون هيچ سوال و جوابي انگشت نگاريم انجام شد
موفق. باشيد
ارسال مدارك ٢٦ جولاي
نامه اول ٤ اگست
نامه دوم ١٦ اگست
وقت انگشت نگاري ٢سپتامبر
انگشت نگاري ١٨ اگست
يرگشت به ايران ١٩اگست با پرداخت ٤٠٠دلار جريمه ????
پاسخ
تشکر کنندگان: himmlisch ، parsab
سلام دوستان
ايا حضور بچه هاي 9 و 11 ساله براي انگشت نگاري لازم هست يا نه؟
به عبارت ديگه ما 4 ماه پيش از امريكا برگشتيم و تصميم به انجام كارهاي نهايي و برگشت به امريكا رو داشتيم اما چون يك مشكل خانوادگي پيش امده حداقل براي يك سال ديگه نميتونيم بريم و بايد براي پاس سفيد اقدام كنم و سوال اينه كه اگه من و همسرم بدون بچه ها بريم ايا ميتونيم پاس سفيد براي بچه ها هم بگيريم يا نه؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هنوز درست متوجه نشدم که مدارک پاس سفید رو دقیقا باید به کجا پست کنیم، اداره مهاجرت شهر محل سکونت یا اداره انگشت نگاری؟. اگه کسی آدرس موردنظر برای شهر هیوستون رو بده خیلی ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: Xxamirvallaxx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان