موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ندا خانوم سلام زيپ كد ٢٠١٦٤ در استرلينگ چجوره؟ آيا امكانش هست يه ليست به ترتيب خوب به متوسط در محله هاي اطراف از نظر خودتون بديد و اينكه استرلينگ كجاي اين ليست قرار ميگيره. منظورم بر اساس شاخص امنيت و امكانات و كلاس محله ها است. تشكر
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ساکن ویرجینیا سلام.
میخواستم بدونم کسی که گواهی نامه ایران رو داره در ویرجینیا اون رو باید کجا ترجمه کنه که مورد قبول DMV باشه؟ آیا سفارت گواهینامه بین المللی صادر مبکنه؟ یا DMV مترجمای رسمی داره؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات رو به من بده.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 07:51)Megan94 نوشته: دوستان ساکن ویرجینیا سلام.
میخواستم بدونم کسی که گواهی نامه ایران رو داره در ویرجینیا اون رو باید کجا ترجمه کنه که مورد قبول DMV باشه؟ آیا سفارت گواهینامه بین المللی صادر مبکنه؟ یا DMV مترجمای رسمی داره؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات رو به من بده.
شما گواهینامه تون را توی ایران ترجمه کنید. نیازی به مهر امور خارجه و ... هم نیست، مترجم رسمی کافی است. اصل گواهینامه را هم برای ارائه به DMV حتما همراه داشته باشید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان,
سوالی داشتم راجع به Herndon, کسی اطلاعاتی راجع به این منطقه دارد؟
ممنون از راهنماییتان
موفق باشین
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
من حدود 13 ماه ویرجینیا هستم و مایلم به دوستانی که تازه وارد ویرجینیا میشوند ،اگر کمکی میتونم انجام بدم در خدمتون باشم .
کمکهایی که میتونم به دوستان کنم :
1-کمک تو باز کردن حساب بانکی
2-کمک تو خرید ماشین
3-بیام فرودگاه دنبال دوستان تا هزینه ای بابت تاکسی ندن (اگر سر کار نباشم)
4-راهنمایی بابت پیدا کردن کار
دوستان اگر کمکی خواستند پیام خصوصی بدن ،شمارمو خدمتشون بدم. من مدیون سایت مهاجرسرا و دوستانی که به محض ورود کمکم کردن هستم. امیدوارم بتونم با کمکم جبران کرده باشم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما الکساندریا میشینیم، کسی راهی سراغ داره که برای رفتن به فرودگاه دالس ارزون باشه؟ تاکسی حدود 100 دلار آب میخوره...کمک...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-20 ساعت 07:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-20 ساعت 07:04 توسط amiry.)
(2013-11-20 ساعت 06:53)honey62 نوشته: سلام دوستان
ما الکساندریا میشینیم، کسی راهی سراغ داره که برای رفتن به فرودگاه دالس ارزون باشه؟ تاکسی حدود 100 دلار آب میخوره...کمک...
مترو وست فال چرچ شاتل داره برای فرودگاه دالس. البته من فقظ تابلوش را دیدم و خودم امتحان نکردم. همینطور ایستگاه مترو رازلین هم اتوبوس داره. این یکی را هم امتحان نکردم
ولی قیمت های ون super shuttle مناسبه. اینو خودم امتحان کردم. یه قیمتی ازش بگیرید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من از همون شاتل ون گرفتم، یه تلفن داشت 3826-258-800 به این زنگ زدم یه خانومه اطلاعتم رو گرفت برام رزرو کرد، ساعت پرواز رو جلوتر بهش گفتم که زود برسیم فرودگاه، قیمتش 45 دلار برای 2 نفر. میشه 35 دلار برای یک نفر و 10 دلار برای هر نفر اضافه. اگه برگشت رو هم میگرفتم میشد 70 دلار. از توی سایتش هم میشد ولی انگار مشکل داشت رزرو نمیکرد. میاد جلوی در خونه دنبالمون. بریم ببینیم چطوریه میام میگم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...