2014-06-01 ساعت 18:39
(2014-06-01 ساعت 18:11)Kurosh_Salehi نوشته:(2014-06-01 ساعت 17:06)sina454 نوشته: سلام دوستان عزیزسلام.
خواهش دارم این سوال من و اگر اطلاعی دارید جواب بدهید[ انجمن دعوت نامه مطرح کردم متاسفانه کسی جواب نداد] چون وقت سفارت و بلیط گرفتم معطل این مورد هستم وجواب لازمم' دخترم از طریق
دامادم که من تو فرم سفارت ایشون را قید کردم حالا که میخواهد دعوت نامه را برایم بفرسته تازه چک کرده و فهمیده پاس دامادم تاریخش گذشته ایا باید فوتوش راحتما بفرسته که تاریخش اعتبارنداره'؟ یا فرم ۱۳۴ ومدارک بانکی و مالیاتی کافیه '?اگر این تاریخ گذشته بودن مشکل سازه باید چکار کنه با توجه به اینکه تعویض خیلی طول میکشه البته دامادم سیتیزن است.
و سوال دیگر که این فرم ها از سایت پرینت کنه و دستی پر کنه یا باید با مدارکش جایی برای تایید مراجعه کنه وایا این مدارک میشه اینترنتی برایم بفرستند و من پرینت کنم یا باید حتما پست بشه؟خلاصه حسابی نگرانم ممنون اگر زودتر جواب بدهید
موفق باشید
نگران نباشيد احتياج به عوض کردن پاسپورت نيست همون فرم 134 به همراه مدارک مالی و بانکی کافی هست و حتماً يک نسخه کپی از پاسپورت همراشون باشه.
فرم هارو ميتونيد اينترنتی دانلود کنيد و دستی پر کنيد.
موفق باشيد
ممنون از پاسخ پس اینطور که متوجه شدم برای اینکه شیرفهم بشم یه باره دیگه جواب لازمم !اینه که من دریافتم از پاسخ شماکه پاس دامادم که تاریخش گذشته من انجا اگر خواستند فوتوشونشان بدهم یعنی همراه من باشه دیگه? 'و مورد دوم پس دامادم فرم را پر کنه و امضا 'بعدبرایم ایمیل کنه من پرینتش و ببرم اشکالی ندارد?حله دیگه
بازم ممنون از پاسخ