کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
(2014-06-01 ساعت 18:11)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 17:06)sina454 نوشته:  سلام دوستان عزیز
خواهش دارم این سوال من و اگر اطلاعی دارید جواب بدهید[ انجمن دعوت نامه مطرح کردم متاسفانه کسی جواب نداد] چون وقت سفارت و بلیط گرفتم معطل این مورد هستم وجواب لازمم' دخترم از طریق
دامادم که من تو فرم سفارت ایشون را قید کردم حالا که میخواهد دعوت نامه را برایم بفرسته تازه چک کرده و فهمیده پاس دامادم تاریخش گذشته ایا باید فوتوش راحتما بفرسته که تاریخش اعتبارنداره'؟ یا فرم ۱۳۴ ومدارک بانکی و مالیاتی کافیه '?اگر این تاریخ گذشته بودن مشکل سازه باید چکار کنه با توجه به اینکه تعویض خیلی طول میکشه البته دامادم سیتیزن است.
و سوال دیگر که این فرم ها از سایت پرینت کنه و دستی پر کنه یا باید با مدارکش جایی برای تایید مراجعه کنه وایا این مدارک میشه اینترنتی برایم بفرستند و من پرینت کنم یا باید حتما پست بشه؟خلاصه حسابی نگرانم ممنون اگر زودتر جواب بدهید
موفق باشید
سلام.
نگران نباشيد احتياج به عوض کردن پاسپورت نيست همون فرم 134 به همراه مدارک مالی و بانکی کافی هست و حتماً يک نسخه کپی از پاسپورت همراشون باشه.
فرم هارو ميتونيد اينترنتی دانلود کنيد و دستی پر کنيد.
موفق باشيد

ممنون از پاسخ پس اینطور که متوجه شدم برای اینکه شیرفهم بشم یه باره دیگه جواب لازمم !اینه که من دریافتم از پاسخ شماکه پاس دامادم که تاریخش گذشته من انجا اگر خواستند فوتوشونشان بدهم یعنی همراه من باشه دیگه? 'و مورد دوم پس دامادم فرم را پر کنه و امضا 'بعدبرایم ایمیل کنه من پرینتش و ببرم اشکالی ندارد?حله دیگه
بازم ممنون از پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 18:39)sina454 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 18:11)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 17:06)sina454 نوشته:  سلام دوستان عزیز
خواهش دارم این سوال من و اگر اطلاعی دارید جواب بدهید[ انجمن دعوت نامه مطرح کردم متاسفانه کسی جواب نداد] چون وقت سفارت و بلیط گرفتم معطل این مورد هستم وجواب لازمم' دخترم از طریق
دامادم که من تو فرم سفارت ایشون را قید کردم حالا که میخواهد دعوت نامه را برایم بفرسته تازه چک کرده و فهمیده پاس دامادم تاریخش گذشته ایا باید فوتوش راحتما بفرسته که تاریخش اعتبارنداره'؟ یا فرم ۱۳۴ ومدارک بانکی و مالیاتی کافیه '?اگر این تاریخ گذشته بودن مشکل سازه باید چکار کنه با توجه به اینکه تعویض خیلی طول میکشه البته دامادم سیتیزن است.
و سوال دیگر که این فرم ها از سایت پرینت کنه و دستی پر کنه یا باید با مدارکش جایی برای تایید مراجعه کنه وایا این مدارک میشه اینترنتی برایم بفرستند و من پرینت کنم یا باید حتما پست بشه؟خلاصه حسابی نگرانم ممنون اگر زودتر جواب بدهید
موفق باشید
سلام.
نگران نباشيد احتياج به عوض کردن پاسپورت نيست همون فرم 134 به همراه مدارک مالی و بانکی کافی هست و حتماً يک نسخه کپی از پاسپورت همراشون باشه.
فرم هارو ميتونيد اينترنتی دانلود کنيد و دستی پر کنيد.
موفق باشيد

ممنون از پاسخ پس اینطور که متوجه شدم برای اینکه شیرفهم بشم یه باره دیگه جواب لازمم !اینه که من دریافتم از پاسخ شماکه پاس دامادم که تاریخش گذشته من انجا اگر خواستند فوتوشونشان بدهم یعنی همراه من باشه دیگه? 'و مورد دوم پس دامادم فرم را پر کنه و امضا 'بعدبرایم ایمیل کنه من پرینتش و ببرم اشکالی ندارد?حله دیگه
بازم ممنون از پاسخ
بله.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sina454
دوستان كسي اژانسي ميشناسه بتونه براي من وقت سفارت امريكا در انكارا براي توريستي بگيره؟ لطفا بهم اطلاع بديد ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 16:32)Roya91b نوشته:  دوستان كسي اژانسي ميشناسه بتونه براي من وقت سفارت امريكا در انكارا براي توريستي بگيره؟ لطفا بهم اطلاع بديد ممنون
دوست عزيز سفارت امريکا در انکارا چند ماهی هست که وقت های توريستی رو بسته .
تا وقتی خود سفارت وقت ها رو باز نکنه هيچ کس و هيچ آژانسی نميتونه برای شما وقت بگيره.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sunflower00
دوستان من یه سوال دارم که جوابش خیلی برام مهمه دوستان مطلع لطفا راهنمایی کنین
من برنده لاتری 2014 بودم و تا دسامبر 2014 ویزام وقت داره خاله ای در امریکا دارم که تصمیم گرفته حالا من دارم میرم برای مادر بزرگم دعوتنامه بده تا من همراهیشون کنم ولی نه من و نه خاله از نحوه ی وقت گرفتن و کارهای جانبیش اطلاعی نداریم سفارت مورد نظرمون دبی هست
و همینطور اگه دوستانی که از امریکا برای کسی دعوتنامه دادن میشه متن ایمیلتونو اینجا بزارین و اگه خیلی تکراری سوال کردم دوستانی که قصد کمک دارن تو خصوصی راهکارش رو برام بزارین لطفا
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام و خسته نباشيد
من هفته گذشته وقت سفارت امريكا داشتم تو دبي، من و پسر چهارساله ام
متاسفانه ريجكت شدم اونم فكر كنم بر اثر يك سوء تفاهم در يه سوال و جوابش! و اشتباهي كه خودم مرتكب شدم و فرم دي ١٦٠ رو خودمون پر كرديم و اونجايي كه اسم شخصي رو تو امريكا براي آي دن تي فاي خواست، اسم دوست خواهرم رو كه س ي ا س ي بود دادم
الان دقيقاا نميدونم چرا ريجكت شدم اما مي خوام بدونم كي مي تونم دوباره اقدام كنم؟

لطفا اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-25 ساعت 14:24)Yashita نوشته:  سلام و خسته نباشيد
من هفته گذشته وقت سفارت امريكا داشتم تو دبي، من و پسر چهارساله ام
متاسفانه ريجكت شدم اونم فكر كنم بر اثر يك سوء تفاهم در يه سوال و جوابش! و اشتباهي كه خودم مرتكب شدم و فرم دي ١٦٠ رو خودمون پر كرديم و اونجايي كه اسم شخصي رو تو امريكا براي آي دن تي فاي خواست، اسم دوست خواهرم رو كه س ي ا س ي بود دادم
الان دقيقاا نميدونم چرا ريجكت شدم اما مي خوام بدونم كي مي تونم دوباره اقدام كنم؟

لطفا اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
اولين وقتی که بتونيد بگيريد ميتونيد دوباره اقدام کنيد ولی پيشنهاد اين هست که 1 ماه فاصله بزاريد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Yashita
اقاي صالحي خيلي ممنون از كمك هاتون، مثل هميشه
من بخوام دوباره اقدام كنم اونجايي كه اسم شخص يا سازماني رو مي خوان براي اي دن تي فاي كردنه من چي بايد بنويسم؟ اگه اسم نفر قبلي رو ندم تو مصاحبه جديد ازم نمي پرسن چرا اسم رو تغيير دادي؟ چي بايد جواب بدم؟
تو مصاحبه افيسره ازم يه سوال پرسيد كه كاملا از نظر دستور زبان فارسي اشتباه بود پرسيد" ايا تو امريكا بچه خواهي خورد؟!!" من پرسيدم متوجه منظورتون نشدم تو امريكا بچه دارم؟! نه ندارم.. خيره منو نگاه كرد يعني نه اون فهميد من چي گفتم نه من فهميدم اون چي گفت!!!؟ نميدونم چرا انگليسي حرف نزدم! Sad
بنظرتون به چه دليل منو ريجكت كردن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-25 ساعت 16:32)Yashita نوشته:  اقاي صالحي خيلي ممنون از كمك هاتون، مثل هميشه
من بخوام دوباره اقدام كنم اونجايي كه اسم شخص يا سازماني رو مي خوان براي اي دن تي فاي كردنه من چي بايد بنويسم؟ اگه اسم نفر قبلي رو ندم تو مصاحبه جديد ازم نمي پرسن چرا اسم رو تغيير دادي؟ چي بايد جواب بدم؟
تو مصاحبه افيسره ازم يه سوال پرسيد كه كاملا از نظر دستور زبان فارسي اشتباه بود پرسيد" ايا تو امريكا بچه خواهي خورد؟!!" من پرسيدم متوجه منظورتون نشدم تو امريكا بچه دارم؟! نه ندارم.. خيره منو نگاه كرد يعني نه اون فهميد من چي گفتم نه من فهميدم اون چي گفت!!!؟ نميدونم چرا انگليسي حرف نزدم! Sad
اصلاً تو فرم دی اس 160 کوچيکترين تغييری ايجاد نکنيد و همون اسم نفر قبل رو بزنيد .
بله اون لحظه حرف همديگرو نفهميديد و بهتر بود انگليسی ازشون يک بار ديگه ميخواستين که سؤال رو بپرسه.
والا رجکت کردن يا قبول کردنشون اصلاً حساب کتاب نداره ولی تا اونجايی که من ميدونم و تجربه دارم وقتی متوجه حرف های شما نشن اصلاً حال و حوصله ندارن يک بار ديگه سؤال کنن و با خيال راحت رجکت ميکنن...
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Yashita
(2014-08-25 ساعت 17:02)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 16:32)Yashita نوشته:  اقاي صالحي خيلي ممنون از كمك هاتون، مثل هميشه
اصلاً تو فرم دی اس 160 کوچيکترين تغييری ايجاد نکنيد و همون اسم نفر قبل رو بزنيد .
بله اون لحظه حرف همديگرو نفهميديد و بهتر بود انگليسی ازشون يک بار ديگه ميخواستين که سؤال رو بپرسه.
والا رجکت کردن يا قبول کردنشون اصلاً حساب کتاب نداره ولی تا اونجايی که من ميدونم و تجربه دارم وقتی متوجه حرف های شما نشن اصلاً حال و حوصله ندارن يک بار ديگه سؤال کنن و با خيال راحت رجکت ميکنن...

اقاي صالحي براتون پيام خصوصي دادم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

کسی میتونه یه وکیل خوب به من معرفی کنه؟

ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-16 ساعت 05:25)jilibo نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 02:31)negi نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 10:27)jilibo نوشته:  سلام من برای پدر و مادرم وقت سفارت گرفتم و خودم هم آمریکا زندگی می کنم و گرین کارت دارمو می خواستم بپرسم اگه پدر و مادر من روز مصاحبه بگن که برای دیدار من دارن میان خوب نیست ؟؟ و البته بگن که آمریکا رو هم با من می خوان بگردن؟؟ پیشکسوتان عزیز میشه نظر بدین. ممنون
دوست عزیز می تونم خواهش کنم ازتون جزئیات سیستم وقت دهی رو اینجا بنویسید. از چه طریقی اقدام کردید؟ چقدر منتظر بودید؟ تلفنی یا آنلاین ؟ و برای چند وقت بعد بهتون وقت دادند؟

ممنون

سلام باید بگم در جواب سوالتون که تا حدودا 1 یا 2 ماه پیش تلفنی وقت می دادند ولی الان آن لاین و از طریق وب سایت هست. شما باید اول فرم Ds-160 را پر کنید بعد به وب سایت http://usvisa-info.com برید و بعد از پرداخت 160 دلار در همین وب سایت وقت ها را به شما نشون میده و شما می تونید انتخاب کنید.

دوست عزیز من هم همین مشکل شما رو برای گرفتن وقت سفارت برای پدر . مادرم دارم ( تبدیل نام فامیل به همدیگه) میشه بگید چجوری برای دوتاشون یه وقت گرفتین؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
وقتی تو حساب کاربری سفارت می خوام اسم پدرم رو به عنوان عضو خانواده به حساب مادرم اضافه کنم که براشون یه وقت مشترک بگیرم سایت فامیلی مادرم رو برای پدر هم در نظر میگیره و نهایتا قبول نمی کنه . می تونید لطفا راهنماییم کنید؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-26 ساعت 11:20)narcis_ala نوشته:  وقتی تو حساب کاربری سفارت می خوام اسم پدرم رو به عنوان عضو خانواده به حساب مادرم اضافه کنم که براشون یه وقت مشترک بگیرم سایت فامیلی مادرم رو برای پدر هم در نظر میگیره و نهایتا قبول نمی کنه . می تونید لطفا راهنماییم کنید؟؟؟
مهم نيست، شما يه اکانت جدا گانانه برای پدرتون تو سايت باز کنيد
برای پدرتون يه وقت جدا گانه بگيريد و روز مصاحبه باهم برن و دم در وقتی ميخوان نوبت برای مصاحبه بهشون بدن بگن ما باهم هستيم و ميخواييم باهم مصاحبه بشيم.
و يک نوبت به 2 تاشون ميدن
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: narcis_ala
برای گرفتن وقت از سفارت امریکا کجا باید برم ؟ و چگونه شروع کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان