کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
(2014-04-04 ساعت 01:34)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 01:10)Rock نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 18:24)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 03:47)Rock نوشته:  دوستان یه سوال! برای سفارت اگر چند نفر باشیم! باید چنتا وقت بگیریم؟ چون برای هر وقت باید مبلغی پرداخت بشه که اگر اشتباه نکنم 160$ هست! پرداخت هم به سه صورت میشه انجام داد که دوتاش رو کارت اعتباری میخواد! یکیش هم نقدی هست که نمیدونم دقیقا چطور باید پرداخت کرد. اگر این هم راهنمایی کنید ممنون میشم. مرسی از همه!
شما بايد يک وقت بگيريد و تو قسمت اضافه کردن، مشخصات همراهاتون رو وارد کنيد.
بهتر هست از طريق اژانس هايی که وقت ميگيرن شما هم وقت بگيريد

فکر بدی هم نیست. شاید همینکار رو کردم. فعلاً دارم جذب اطلاعات میکنم کوروش عزیز.
ولی به شرطی که فاميل باشيد اگر فاميل نباشيد يک قسمت داره اقدام کردن ويزا گروهی، بايد از اون قسمت استفاده کنيد

ممنون ازت. آره اون رو تو سایت سفارت خوندم کامل توضیح داده بود. مرسی ازت کوروش عزیز.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میتونه مراحل پر کردن فرم ds160رو بصورت تصویری یا کامل توضیح بده فارسی هست و میشه فهمید چی میگه اما بعضی جاها ادرس شهر یا فردی تو امریکا رو میخواد که من کسی رو ندارم
ممنون میشم چون دوستان میگن پر کنید اما واقعا بعضی از قسمتها گیج کنندس
كسي كه مايل است خير ديگران را تامين كند، خير خود را هم تامين كرده است
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 10:17)ghasr نوشته:  دوستان کسی میتونه مراحل پر کردن فرم ds160رو بصورت تصویری یا کامل توضیح بده فارسی هست و میشه فهمید چی میگه اما بعضی جاها ادرس شهر یا فردی تو آمریکا رو میخواد که من کسی رو ندارم
شما در ان قسمت ميتوانيد ادرس و اسم هتلي را از گوگل در بياريد و انجا اضافه كنيد ،
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
(2014-04-09 ساعت 13:03)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 10:17)ghasr نوشته:  دوستان کسی میتونه مراحل پر کردن فرم ds160رو بصورت تصویری یا کامل توضیح بده فارسی هست و میشه فهمید چی میگه اما بعضی جاها ادرس شهر یا فردی تو آمریکا رو میخواد که من کسی رو ندارم
شما در ان قسمت ميتوانيد ادرس و اسم هتلي را از گوگل در بياريد و انجا اضافه كنيد ،

دوست عزیز به نظر من بهترین راه اینه که شمااینکاررا به افرادی بسپرید که تخصصشون اینه البته دقت کنید مورد سو استفاده قرارنگیرید.
خدایا به تو پناه میبرم!
آخه میگن تو پناهنده میپذیری اونم بدون هیچ محدودیتی!!!!.Rolleyes
کیس نامبر:نمیگم
نوع ویزا:E2
دوستی حرف قشنگی میزد!!!میگفت:
دکمه تشکر زیر پست ها قراردارهCool
درضمن هزینه هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: ghasr
ممنونم دوستان با چندتا آزانس حرف زدم میگن بابت پر کردن فرم و واریز وجه و گرفتن وقت 220 دلار میگیریم.
یسوال :میگن سفارت امریکا در مالزی راحتر ویزای توریستی میده و روند کلیرنس یا اف بی ای چک کمتره مدت زمانش دوستان اطلاعات دقیقی دارن راجب این موضع که چقد صحت داره؟؟؟
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی رفیق
راستش من نظرم در مورد ارمنستان بود چون هزینش از ترکیه کمتر در میاد اما حالا که شما میگید انکارا بهتره میرم اونجا فقط نمیدونم هوائی برم یا با اتوبوس که کمتر هزینه برداره
بی پولم شدید

دوستان لطف میکنید بگید مدارکی که برای ویزای توریستی باید ترجمه رسمی بشه کدوما هستن و اینکه باید مهر وزارت امور خارجه و دادگشتری هم داشته باشن یا فقط ترجمه رسمی مدارک کفایت میکنه؟؟؟
ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 12:09)ghasr نوشته:  مرسی رفیق
راستش من نظرم در مورد ارمنستان بود چون هزینش از ترکیه کمتر در میاد اما حالا که شما میگید انکارا بهتره میرم اونجا فقط نمیدونم هوائی برم یا با اتوبوس که کمتر هزینه برداره
بی پولم شدید

دوستان لطف میکنید بگید مدارکی که برای ویزای توریستی باید ترجمه رسمی بشه کدوما هستن و اینکه باید مهر وزارت امور خارجه و دادگشتری هم داشته باشن یا فقط ترجمه رسمی مدارک کفایت میکنه؟؟؟
ممنون میشم
شما از شرايط خودتون و مداركتون يكم توضيح بديد از ديگران كمك بگيريد در مورد كيستون و به راحتي فرم دي-اس رو خودتون پر كنيد . زياد هم وقتتون رو براي انتخاب كردن اين ٣ تا ( تركيه و دوبي و ارمنستان ) از دست نديد كه آسمون خدا همه جا يه رنگ هست و قانون واسه همه سفارت ها يكي هست.
شناسنامه - کارت پايان خدمت - گواهی کاری - سند ملک - کار ملی
من خودم هيچ کدوم از مدارکم رو مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نزدم فقط ترجمه رسمی مترجم خود قوه قضائیه زدم که کافی بود
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ghasr ، Saeedv13 ، Rock
من تو شرکت راهسازی کار میکنم. حدود50میلیون تو بانک دارم
سند ی خونه ر وکالت تام الاختیار و بلاعزل دارم که پدرم بهم وکالت داده
سابقه بیمه تامین اجتماعی رو حدودا 2 ساله دارم تو همین شرکت 28 سال سن دارم.(مجرد) و کارشناسی دارم
به نظر شما کیس من برای کدوم سفارت بهتره و اینکه اصلا شانسی دارم برای گرفتن ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 16:59)ghasr نوشته:  من تو شرکت راهسازی کار میکنم. حدود50میلیون تو بانک دارم
سابقه بیمه تامین اجتماعی رو حدودا 2 ساله دارم تو همین شرکت 28 سال سن دارم.(مجرد) و کارشناسی دارم
به نظر شما کیس من برای کدوم سفارت بهتره و اینکه اصلا شانسی دارم برای گرفتن ویزای توریستی
يک سری امتياز های منفی داريد مثل نداشتن سند خانه . مجرد بودن ، سابقه بيمه تامين اجتمايی برای سفارت مهم نيست و اصلاً نگاه نميکنن
از هر سفارتی اقدام کنيد مهم نيست همه جا يه قانون داره.
مسافرت های قبلی کجاها رفتين ؟
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
ی سفر رفتم به اقلیم کردستان همین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 12:59)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 12:09)ghasr نوشته:  مرسی رفیق
بی پولم شدید

ممنون میشم
شما از شرايط خودتون و مداركتون يكم توضيح بديد از ديگران كمك بگيريد در مورد كيستون و به راحتي فرم دي-اس رو خودتون پر كنيد . زياد هم وقتتون رو براي انتخاب كردن اين ٣ تا ( تركيه و دوبي و ارمنستان ) از دست نديد كه آسمون خدا همه جا يه رنگ هست و قانون واسه همه سفارت ها يكي هست.
شناسنامه - کارت پايان خدمت - گواهی کاری - سند ملک - کار ملی
من خودم هيچ کدوم از مدارکم رو مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نزدم فقط ترجمه رسمی مترجم خود قوه قضائیه زدم که کافی بود
حق با آقای صالحی هست راجع به یکی بودن قوانین همه سفارت ها وشایعات زیادی راجع به اینکه سفارت فلان جا بهتر ویزا میده وفلان جا ویزا نمیده و.... هست اما مستند ترین حرف راجع به این موضوع ،صحبت افرادی هست که به اقتضای شغلشون اطلاعات مستند دارند توضیحات بیشتر را تو پست جداگانه تو همین تاپیک ارسال میکنم
خدایا به تو پناه میبرم!
درضمن هزینه هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 17:23)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 16:59)ghasr نوشته:  من تو شرکت راهسازی کار میکنم. حدود50میلیون تو بانک دارم
يک سری امتياز های منفی داريد مثل نداشتن سند خانه . مجرد بودن ، سابقه بيمه تامين اجتمايی برای سفارت مهم نيست و اصلاً نگاه نميکنن
از هر سفارتی اقدام کنيد مهم نيست همه جا يه قانون داره.
مسافرت های قبلی کجاها رفتين ؟
ضمن تایید نظر آقای صالحی عزیز،نظر شخصی بنده اینه که شما از طریق آنکارا اقدام کنید واصلا فکر دبی را هم نکنید!!(نظرشخصی)
خدایا به تو پناه میبرم!
درضمن هزینه هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
پوینت های مثب کیس شما:
وکالت سند ملکی،پرینت ۵۰میلیونی،وسابقه بیمه امکان داره به دردتون بخوره البته یه گواهی اشتغال به کار هم از محل کارتون به علاوه یه موافقت نامه مرخصی از شرکتتتون بگیری همه را ترجمه کنید وبه عنوان یه سلاح داشته باشید بودنش بهتره نبودنشه!
فرم سنوات بیمه+دفترچه تامین اجتماعی را هم ترجمه واصلش راببرید
شانس شما از نظر من طبق تجربه کیس های مشابهه(البته نظر شخصی منه ها!!!):بالای ۸۰٪هست منوط به اینکه تو مصاحبه کنسول رافیتیله پیچ کنیWink
واسه خرداد بتونی از آنکارا وقت بگیری خیلی خوبه
واسه ۴روز قبل وقت سفارتت یه بلیط قطار تهران ترکیه یه طرفه بگیر ولی واسه برگشت هواپیما بگیر
چون رفتنه خیلی قطار باحاله من که توی بیش از۲۵تا سفرم به ترکیه همش اینجوری رفتم ولی برگشتنه با قطار نیا که پوست مبارکتون کنده میشهBig Grin
اینجوری هم تو هزینه ها صرفه جویی کردی هم حالشو بردی واسه اسکان و.... هم از اون پیام خصوصی میتونی استفاده کنی جاهای ارزون زیاد هست مواظب باش این شرکتای گردشگری و.... هتل ۱۰۰لیری را بهت ندن ۵۰۰لیرBig Grin
وقت گرفتی خبر بده ترکیه بودم ۲روز مهمون من باش نه پول هتل میدی نه تاکسی. ونه .......
فقط ایشالله اون موقع من ترکیه باشم.
به امید دیدار
خدایا به تو پناه میبرم!
درضمن هزینه هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: ghasr
دوستان عزیز چند نکته مهم!
شاید تاحالا بارها شنیدید فلان مدارک را حتما ببر فلان مدرک را نمیخواد ببری و....
توجه داشته باشید واسه ارائه مدرک هیچ قانون خاصی تعریف نشده پس نتیجه اخلاقی اینکه:
شما هر آنچه مدرک که بتونه دو مسئله مهم را اثبات کنه که نبض صدور ویزا ست
۱وابستگی شما به مملکتتون
۲توانایی مالی برای مخارج سفر ومخارج پیش بینی نشده مثله بیماری ،تصادف وامثال اینا پس به غیر مدارک
پرینت مالی،سند ملک،اشتغال به کار که خیلی مهمه هر آنچه که حدس میزنید بتونه نقش دفاعیه را تو سفارت واستون ایفا کنه ترجمه کنید وببرید با خودتون مگه چقدر هزینه داره!!!!
البته نه اینکه ببریپ بزنید تو پیشآنی کنسولاBig Grin
همراه داشته باشید اگه خواست ازتون یا موردی پیش اومد که شک آفیسر را برانگیخت ارائه بدید!
موفق باشید.
خدایا به تو پناه میبرم!
درضمن هزینه هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
سلام دوستان .
براي مدارك لازم زمان مصاحبه ويزاي توريستي به كجا رجوع كنم. چه مداركي وقتي مي خوايم مصاحبه كنيم لازمه؟ ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان