موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 01:34)Kurosh_Salehi نوشته: (2014-04-04 ساعت 01:10)Rock نوشته: (2014-04-03 ساعت 18:24)Kurosh_Salehi نوشته: (2014-04-02 ساعت 03:47)Rock نوشته: دوستان یه سوال! برای سفارت اگر چند نفر باشیم! باید چنتا وقت بگیریم؟ چون برای هر وقت باید مبلغی پرداخت بشه که اگر اشتباه نکنم 160$ هست! پرداخت هم به سه صورت میشه انجام داد که دوتاش رو کارت اعتباری میخواد! یکیش هم نقدی هست که نمیدونم دقیقا چطور باید پرداخت کرد. اگر این هم راهنمایی کنید ممنون میشم. مرسی از همه!
شما بايد يک وقت بگيريد و تو قسمت اضافه کردن، مشخصات همراهاتون رو وارد کنيد.
بهتر هست از طريق اژانس هايی که وقت ميگيرن شما هم وقت بگيريد
فکر بدی هم نیست. شاید همینکار رو کردم. فعلاً دارم جذب اطلاعات میکنم کوروش عزیز.
ولی به شرطی که فاميل باشيد اگر فاميل نباشيد يک قسمت داره اقدام کردن ويزا گروهی، بايد از اون قسمت استفاده کنيد
ممنون ازت. آره اون رو تو سایت سفارت خوندم کامل توضیح داده بود. مرسی ازت کوروش عزیز.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میتونه مراحل پر کردن فرم ds160رو بصورت تصویری یا کامل توضیح بده فارسی هست و میشه فهمید چی میگه اما بعضی جاها ادرس شهر یا فردی تو امریکا رو میخواد که من کسی رو ندارم
ممنون میشم چون دوستان میگن پر کنید اما واقعا بعضی از قسمتها گیج کنندس
كسي كه مايل است خير ديگران را تامين كند، خير خود را هم تامين كرده است
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم دوستان با چندتا آزانس حرف زدم میگن بابت پر کردن فرم و واریز وجه و گرفتن وقت 220 دلار میگیریم.
یسوال :میگن سفارت امریکا در مالزی راحتر ویزای توریستی میده و روند کلیرنس یا اف بی ای چک کمتره مدت زمانش دوستان اطلاعات دقیقی دارن راجب این موضع که چقد صحت داره؟؟؟
سپاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-10 ساعت 12:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 12:09 توسط ghasr.)
مرسی رفیق
راستش من نظرم در مورد ارمنستان بود چون هزینش از ترکیه کمتر در میاد اما حالا که شما میگید انکارا بهتره میرم اونجا فقط نمیدونم هوائی برم یا با اتوبوس که کمتر هزینه برداره
بی پولم شدید
دوستان لطف میکنید بگید مدارکی که برای ویزای توریستی باید ترجمه رسمی بشه کدوما هستن و اینکه باید مهر وزارت امور خارجه و دادگشتری هم داشته باشن یا فقط ترجمه رسمی مدارک کفایت میکنه؟؟؟
ممنون میشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من تو شرکت راهسازی کار میکنم. حدود50میلیون تو بانک دارم
سند ی خونه ر وکالت تام الاختیار و بلاعزل دارم که پدرم بهم وکالت داده
سابقه بیمه تامین اجتماعی رو حدودا 2 ساله دارم تو همین شرکت 28 سال سن دارم.(مجرد) و کارشناسی دارم
به نظر شما کیس من برای کدوم سفارت بهتره و اینکه اصلا شانسی دارم برای گرفتن ویزای توریستی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ی سفر رفتم به اقلیم کردستان همین
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
براي مدارك لازم زمان مصاحبه ويزاي توريستي به كجا رجوع كنم. چه مداركي وقتي مي خوايم مصاحبه كنيم لازمه؟ ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي