موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-18 ساعت 01:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-18 ساعت 01:09 توسط الهه سابق.)
دوست عزیز اشتباه به عرضتون رسوندن که اگه با توریستی برید میتونید با گرفتن وکیل وضعیتتونو به اقامت تبدیل کنید. مگر اینکه پ.ن.ا.ه.ن.د.ه بشید که اون هم شرایطشو نمیدونم و اصولا فکر نکنم به این راحتی ها هم باشه.
در مورد توریستی هم که احتمالش ضعیفه که بتونید 3 نفری بگیرید. آفیسرها بسیار روانشناسهای قهاری هستن. تبحر خیلی خاصی توی این زمینه دارن و واقعا با نگاه کردن به شخص، فکرشو میخونن
درضمن موجودیتون کنه. واسه هر نفر حدود 15-20 تومن باید توی حساب داشته باشید یعنی بین 45 تا 60 تومن واسه 3 نفر. درضمن باید مدارک محکمی ارائه بدید که شما به ایران وابستگی دارید و به ایران بازخواهید گشت. مدارکی از قبیل گواهی اشتغال به کار، ویزای شینگن، درآمد مناسب در ایران، مرخصی از محل کار. گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و .....
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
البته رهن خونه می تونه دلیلی باشه که ایشون به ایران بر میگرده ولی به یه خانواده کامل ویزا نمیدن
ممکنه به مادر تنها یا مادر و بچه و یا به پدر تنها ویزا بدن. به یکی از این 3 حالت.
بغیر این 3 حالت، حالت دیگه ای هم داریم ؟؟ هااان یه راهم همیشه هست بریم برزیل ایرانو ببینیم !
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ممنون که پاسخ دادید
من میدونم که رهن به دردشون نمی خوره متاسفانه داراییم پراکندخ هست
نمیدونم چه جوری متمرکزشون کنم ، بخاطر اینکه مجبورم ثابت کنم که بر میگردم . ضمنا توی یه شرکت درست حسابی کار می کنم بیمه هستم و حقوق نسبتا بالایی دارم ، می تونم گردش مالی بالا تو 1 یا دو ماه توش راه بندازم. تورو خدا یکی یه راهی بهم پیشنهاد کنه ، من باید برم
ممنون
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-18 ساعت 23:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-18 ساعت 23:54 توسط Blaze.)
sadegh59 جان ،
روی این جمله خانم negi تمرکز کن :
" از خاله خانمتون خواهش کنید که توی دعوتنامه قید کنند که همه مخارج سفر و اقامت شما رو به عهده خواهند گرفت و شانستون رو یکبار دیگه امتحان کنید."
البته فکر میکنم هر کسی دعوت نامه میده باید یه جورایی شما رو ساپورت کنه و اسپانسر شما بشه یه جورایی مثل اسپانسر در کیس های خانوادگی
چون شخص خاصی از شما دعوت می کنه و ضمانت هایی برای پشتیبانی از شما باید بده.
یکی از آشنایان بهمین صورت اقدام کرده بود ، خواهر خانمش برای خانواده خانم دعوت نامه داده بود ،سفارت قبول نکرده بود و گفته بود اگر انگلیس به شما ویزا بده ما هم میدیم ! و اونها هم 3 بار خانوادگی انگلستان رفتن (هر بار یک تا دو هفته) و برای انگلستان گردش حساب و مانده 50 تومانی در سال 87 داشتند.
( تبدیلش به نرخ فعلی با خودتان)
در نهایت، تنها به شوهر خانواده ویزا داده شد ! و برای خود خانم که دعوت شونده اصلی بود بهمراه بچه ، ویزا ندادند و گفتند علتی باشه که شما در تاریخ مقرر برگردید.
فقط اینو بدونین که هر کیس شرایط خودشو داره و نمیشه کاملا بگیم نتیجه عین هم میشن، ویزای شینگن شما هم نکته کاملا مثبتی هست که نشون میده هم به شما اعتماد شده و هم شما جواب اعتماد رو پس دادین و برگشتین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
blaze جان
خیلی از راهنماییت ممنونم ، سر شینگن یکم امیدوارم کردید
نمیدونم چی بگم فقط حالم خیلی بده من و همسرم بشدت احتیاج داریم که بریم اونجا و فقط از این استرس زندگی بلاتکلیف تو ایران خلاص شیم
حاضرم کار کنم جون بکنم فقط آرامش داشته باشیم و پسرم مثل ما به ... نره
مرسی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ارمنستان از 17 دسامبر ویزای توریستی رو مصاحبه میکنه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من برای کسی دارم این سوال رو میپرسم، ممنون میشم راهنماییم کنین:
اگه کسی تمکن مالی و دلایلی که وابستگیشو به اینجا نشون بده، داشته باشه، از کدوم سفارت بهتره اقدام کنه برای توریستی؟؟
در ضمن اگه بخواد با پدر و مادرش بره امریکا و بخواد جایی بره که مصاحبه فارسی باشه کجا بره بهتره؟؟؟
توضیحات اضافی:
پدر و مادرش بارها رفتن کانادا و برگشتن (فکر کنم این 1 مزیت باشه واسه این که نشون بدن قصد موندن ندارن)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها .میشه از بعد کریسمس واسه اسفند از آنکارا وقت گرفت؟یعنی واسه 2 ماه دیگه.من تایپیک ها رو خیلی گشتم ولی فقط یه مورد دیدم که قدیمی بوده و نمیدونم واقعا میشه یا نه.و اینکه کردیت کارت اعتباری مطمئن از کجا پیدا کنم که سرم کلاه نره.اکثر بچه هایی که رفتن حتما خرید داشتن دیگه.لطفا راهنماییم کنین.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
روشا جان ارمنستان فکر کنم خوب باشه. هم زودتر وقت میده و هم هنوز خیلی گیر نیستن
s-1983 آنکارا الان زودترین وقتی که داره واسه 13 مارچه. ولی دوبی 6 ژانویه و ایروان 9 ژانویه وقت میده. کارت اعتباری که لازم نیست بخرید، اگه آشنایی توی آمریکا دارید بگید واستون پرداخت کنه وگرنه توی اینترنت اگه بگردید خیلی جاها هستن که یه مبلغی ازتون میگیرنو از کارت خودشون واستون واریز میکنن
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون نظرتون درباره تاجیکستان چیه؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
تاجیکستان مگه ایرانیارو میپذیره؟ ترکمنستان شنیدم خوبه. اون که پایتختش عشق آباده ترکمنستانه یا تاجیکستان؟ خلاصه عشق آباد ایرانیارو میپذیره و وقت هاشم تا پارسال که زود وقت میداد. ولی واسه رفتن به عشق آباد ویزا میخواهید و فکر کنم 1 ماه اومدن ویزاش طول میکشه ها
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
واللا الان که گفتین یه مقدار شک کردم اما تقریبا مطمئنم اون کسی که بهم گفته بود حرف از تاجیکستان میزد. حالا ترکمنستان اگه بتونی ویزاشو بگیری، خوبه؟ خوب ویزا میده؟ میدونین؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آره عشق آباد خوبه. بهتر از دبی و آنکاراست
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
عشق آباد هم فارسی مصاحبه میکنن؟
تاجیکستان چی؟
میدونم زبونشون فارسیه اما آفیسر هم فارسی بلده؟؟؟