موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خوب اگه با تور برید که دیگه مشکل ویزا ندارید آخه تورها ویزاهاشونو گروهی میگیرن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
من دایی خانمم آمریکا هست آیا اون می تونه برای ما دعوتنامه بفرسته برای گرفتن ویزای توریستی؟
اگر جواب مثبت هست و ما بریم اونجا و توی خاک امریکا تقاضای اقامت کنیم احتمال دلره با موندن ما موافقت بشه؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 19:43)amirrrr نوشته: درود بر شما
من دایی خانمم آمریکا هست آیا اون می تونه برای ما دعوتنامه بفرسته برای گرفتن ویزای توریستی؟
اگر جواب مثبت هست و ما بریم اونجا و توی خاک امریکا تقاضای اقامت کنیم احتمال دلره با موندن ما موافقت بشه؟
بله میتونید با دعوتنامه ایشون برید. ولی جواب سوال دومتون منفی هستش دوست عزیز. اصلا امکانش نیست.
تنها راهش اینه که دایی خانومنون واسه مادر خانومتون اقدام کنن و ایشون بعد از سیتیزنی واسه دخترشون و شما اقدام کنن که روی هم بالای 20 سال طول میکشه. اگه تاپیک مهاجرت خانوادگیو ببینید میبینید اعدادی که بهتون گفتم دقیقا درسته. حدود 12 سال طول میکشه مادر خانومتون گرین کارت بگیرن بعدش 5 سال طول میکشه سیتیزن بشن بعدشم یه 9 سالی طول میکشه که کار شما درست بشه. میشه سرجمع 26 سال!!!
مگر اینکه از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید که اون بحثش جداست.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان
من در نظر دارم برای حدود شش ماه دیگه از یکی از سفارت های امریکا وقت مصاحبه بگیرم چون تا اون موقع باید گردش مالیمو تکمیل کنم. از نظر صحبت به زبان انگلیسی مشکلی ندارم و به دنبال جایی هستم که درصد قبولی بیشتری داشته باشه... شما کجاهارو پیشنهاد می کنین؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون از حالا برا شش ماهه دیگه اقدام کنم وقت بگیرم یا زوده؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه یه نفر دقیقا بگه الان برای ویزای توریستی از کدوم سفارت ها میشه اقدام کرد؟
مثلا ترکیه آیا استانبول هست یا آنکارا؟؟؟!! یا هر دو؟
برای گرفتن وقت هم آخرین اخباری که دارید را بفرمایید ممنون میشم.
در ضمن از وقتی تلفنی شده بعید میدونم دیگه دلال بازی باشه و همش حرفه خودتون میتونید اقدام کنید.
موفق باشید
حامد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ميخواستم بدونم آيا ممكنه كسي ديگه از امريكا براي من از آنكارا تلفني وقت مصاحبه ويزاي توريستي بگيره آخه من كرديت كارد ندارم و فكر كردم اگه اطلاعات پاسپورتم رو به شخصي كه در امريكاست بدم بتونه اين كار رو برام بكنه. آيا ممكنه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-30 ساعت 22:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-30 ساعت 22:53 توسط اليس.)
سلام
براي گرفتن ويزاي امريكا و كانادا بدون دعوتنامه كسي ميدونه چه مداركي رو لازم داريم؟در ضمن من يه دختر 16 ساله هم دارم نميدونم بهش ويزا ميدن يا نه؟با يه دفتر وكالت صحبت كردم گفتن شايد ويزا بهش ندن به همين خاطر بهمون گفتن بايد از طريق دفاتر وكالت آقدام كنيد ايا اين حرف درسته؟ميدونم اينجا فقط مربوط به امريكا هست ولي جايي و براي پرسيدن كانادا پيدا نكردم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز دفتر وکالت هیچ کاری برای شما نخواهد کرد.
شما علاوه بر پر کردن فرم ویزا و بردن مدارک عمومی مثل ترجمه شناسنامه و عقدنامه و عکس، باید مدارکی نشون بدید که به ایران وابستگی دارید و برخواهید گشت. اینکه با دخترتون اقدام کنید شانسو میاره پایین.
مدارکی که باید نشون بدید اولا ترجمه پرینت گردش 6 ماهه حساب بانکیتونه که باید طوری باشه که بیانگر این باشه که شما مرتب پول توی حسابتون میومده و برداشت میشده و این به این معناست که شما روال عادی زندگیتونو توی ایران دارید. مدارک دیگه شامل ترجمه سند خونه و ترجمه گواهی اشتغال به کارتون و اشتغال به تحصیل دخترتون.
اگر با همسرتون زندگی میکنید و فقط با دخترتون میخواهید برید خوب یه کم اوضاع بهتر میشه ولی اگه با همسرتون زندگی نمیکنید و دخترتونو میخواهید ببرید نشون دهنده اینه که به احتمال زیاد میخواهید اونجا بمونید و قصد برگشت به ایرانو ندارید.
اگه احیانا پدر یا مادر یا خواهر و برادری دارید که بیمار هستن و شما ازشون پرستاری میکنید، مدارک پزشکیشونو ببرید و یک نامه هم بنویسید و توش توضیح بدین که پرستاری از فلان شخص با منه.
پولی که باید توی حسابتون باشه واسه 2 نفر حدود 30 میلیون خوبه.
رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل و بیمه مسافرتی هم ببرید.