کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
ممنون از رهنماییتان
تشکر کنندگان:
با سلام.ممکنه یکی به من جواب بده. ممنون میشم. آیا باید از فرمها پرینت بگیرم و به صورت دستی پر کنم ؟ آیا عکس های 5 در5 باید مشخصات خاصی داشته باشه ؟ اگه به آتلیه بگم میدونن چطور بگیرن ؟ عکس قبلیمو با حجاب فرستادم حالا این یکی رو هم با حجاب send کنم ؟ ضمنا case number من 30000 هست چقدر احتمال قبولیم هست ؟ فکر میکنید کی نوبتم میشه واسه مصاحبه ؟راستی در فرم اسم نامزدم رو بنویسم ؟ فکر میکنم تا قبل از مصاحبه ازدواج کنیم . ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
نقل قول:سلام
دوست عزیز به نظر من کار جالبی نکردید که فرمت اصلی رو عوض کردید.
پس اینکارو به عنوان یک سند (چون خودتون انجام دادید) به دیگران توصیه نکنید
چون صحبت از زندگی و آینده یک نفر هست که با یک بی دقتی کوچیک ممکنه کل مسیرش عوض بشه
موفق باشید

شما درست میگین. دوستان در صورتی آشنایی با این نرم افزار دارن و مسئولیتش رو به گردن میگیرند اقدام به ویرایش فرم کنند.
من هم در فرمت اصلی به هیچ وجه دست نبردم . فقط 2-3 تا کادر رو کمی گشادتر کردم و در 2-3 مورد فونتها رو کمی کوچک کردم تا در کادر جا بشوند. مشکلی نباید باشه.
تشکر کنندگان:
سلام به همه

من فرم ها رو پست کردم . از این به بعد باید به http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html سربزنم و ببینیم در قسمت
Upcoming month's visa bulletin>DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY>ASIA کیس نامبر من کارنت خواهد شد یا نه . درسته ؟؟؟
مثل اینکه در حال حاضر فقط برندگان 2011 در حال کارنت شده هستند . چون به DV-2011 اشاره شده .
من باید منتظر باشم تا در این قسمت نوبت به برندگان سال 2012 برسه ؟
نوبت 2011 ها کی تموم میشه و ما 2012 ها از کی باید منتظر کارنت شدن باشیم و مدام به سایت سر بزنیم؟
بعد از کارنت شدن باید روز دقیق مصاحبه رو از KCC بپرسم . آیا بعد از اینکه روز مصاحبه مشخص شد باید بصورت اینترنتی هم برای روز مصاحبه از سفارت وقت بگیرم ؟ یا قبلاً خود KCC با سفارت هماهنگ می کنه !!!
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.... در فرم 122 اگر شماره 6 را که تحصیلات است تکمیل کنیم آیا لازم هست سابقه کاری بنویسیم...
من لیسانس دارم و هم با سابقه کاری 3 ساله تا بالان ......می خواهم بدانم اگر در قسمت 7 علامت خیر را بزنم تداخلی با فرم 230 شماره 32 مربوط به سوابق شغلی پیدا نمی کند...هر کسی نظریه متفاوتی میدهد ...یکسری می نویسند یکسری می گویند چون 12 سال تحصیلی را انتخاب نمودند نیاز به انخاب گزینه بله در سوال 7 122 نمی باشد....لطفاً مرا راهنمایی کنید!!!!!
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 12:08)tenesi نوشته:  سلام به همه

من فرم ها رو پست کردم . از این به بعد باید به http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html سربزنم و ببینیم در قسمت
Upcoming month's visa bulletin>DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY>ASIA کیس نامبر من کارنت خواهد شد یا نه . درسته ؟؟؟
مثل اینکه در حال حاضر فقط برندگان 2011 در حال کارنت شده هستند . چون به DV-2011 اشاره شده .
من باید منتظر باشم تا در این قسمت نوبت به برندگان سال 2012 برسه ؟
نوبت 2011 ها کی تموم میشه و ما 2012 ها از کی باید منتظر کارنت شدن باشیم و مدام به سایت سر بزنیم؟
بعد از کارنت شدن باید روز دقیق مصاحبه رو از KCC بپرسم . آیا بعد از اینکه روز مصاحبه مشخص شد باید بصورت اینترنتی هم برای روز مصاحبه از سفارت وقت بگیرم ؟ یا قبلاً خود KCC با سفارت هماهنگ می کنه !!!

بله شما باید منتظر باشید تا در همان لینکی که اشاره کردید کیس نامبر شما اعلام شود. البته به دلیل تاخیری که در اعلام نتایج وجود داشته قطعا" ترافیک کاری بیشتر از تاریخ مشابه پارسال است و نمی توان پیش بینی کرد اما به نظرم شما از ماه آینده چک کنید.
خود kcc با سفارت هماهنگ خواهد کرد.
تشکر کنندگان: sinswimer ، ozone ، tenesi
سلام
1- آیا به غیر از فرستادن فرم ها نیازی به ایمیل زدن به KCC هست.
2- من کیس نامبرم پایینه اگر قبل از رسیدن نامه مصاحبه، از طریق بولتن ویزا کارنت شدنم رو متوجه شوم باید ایمل بزنم تا از زمان مصاحبه مطلع بشم؟
ممنون

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: Kivan
(2011-07-25 ساعت 21:47)Masoudpish نوشته:  سلام
1- آیا به غیر از فرستادن فرم ها نیازی به ایمیل زدن به KCC هست.
2- من کیس نامبرم پایینه اگر قبل از رسیدن نامه مصاحبه، از طریق بولتن ویزا کارنت شدنم رو متوجه شوم باید ایمل بزنم تا از زمان مصاحبه مطلع بشم؟
ممنون

سلام
1- اصلا
2- حتما
موفق باشید
(2011-07-25 ساعت 20:28)royce نوشته:  سلام دوستان

من دیپلمم 11 ساله هست وپیش دانشگاهی ندارم و می خوام برای جبران دیپلم (چون اونا میگن باید 12 ساله باشه) سابقه کار ارائه بدم با توجه به اینکه طبق قانون ایران دیپلم حساب میشه توی فرم high school diploma رو علامت بزنم؟

سابقه کارم باید مطابق رشته تحصیلی دیپلم باشه یا ربطی به هم نداره؟

لطفا راهنمایی کنید چون نمیدونم تو فرم چی بزنم

دوست عزیز جواب سوال اولو نمیدونم
اما جواب سوال دومت خیر هست لازم نیست هماهنگ باشه. مثلا سابقه کار هماهنگ با رشته ریاضی چی میشه؟ ریاضی دان؟Big Grin

برای سوال اولت از امکان جستجو در سایت استفاده کن و فورا به جوابت برس و حالشو ببر
موفق باشی
تشکر کنندگان: Masoudpish
(2011-07-23 ساعت 00:29)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 18:25)parydaryai نوشته:  ببخشید یه سوال داشتم خیلی‌ گیر کردم..من مدارک دوران ابتدیم رو ندارم تو اون قسمت که گفته همه سالهای تحصیلیتون رو بنویسید من ابتدیم رو باید بنویسم؟اگه بنویسمش تو مصاحبه مدرکش رو نمیخوان؟آخه من ۲سال مونده تا لیسانسمو بگیرم و باید دنشگامو انصراف بدم ...اینطوریم می‌مونه دوران ابتدایی(که مدرکشرو ندارم) ،راهنمایی‌،دبیرستان،پیش دانشگایی...
چه‌جوری باید بنویسمش؟ اینطوری:؟؟؟ (دیپلمم انسانی هستش..باید اینم بنویسم؟)

ممکن یه توضیح کامل دربارش بدین؟ممنون میشم ازتون SadSad

دوست عزیز استرس به خودت راه نده
هیچ مشکلی نیست
مشخصاتت رو کامل بنویس
مدرک ابتدایی رو هم ازت نمیخوان
فقط دیپلم + پیش + گواهی اشتغال به تحصیل (بعضیا تونستن یگیرن و بردن و بعضیا هم تو مصاحبه گفتن که گواهی برامون صادر نمیشه)
موفق باشی
(2011-07-22 ساعت 23:01)manitala نوشته:  پس من الان به سرعت مدارک رو به عنوان مجرد بفرستم بعد که کارنت شدم مدارک ترجمه شده عقد رو به همراه درخواست بفرستم برای سفارت؟

برای سفارت و قبلش kcc
ضمنا یک توصیه به تو و همه قبولی های 2012 دارم:

دوستان این یک اتفاق خیلی خوب و بزرگ هست که در زندگیتون افتاده و بایستی با جدیت و تمام وجود مراحل پروندتون رو دنبال کنید
ولی
سعی کنید به لاتاری به عنوان یک اتفاق خوب در کنار بقیه اتفاقات خوب زندگیتون نگاه کنید (و نه ماورای اونها)
اینو میخوام بگم که در پایان همه برنامه ریزیها ، نامه نگاریها ، تحقیق کردنها ، مهاجرسرا اومدن ها و پیگیری کردن ها این احتمال کوچیک رو هم در نظر داشته باشید که به هر دلیلی ممکنه این پروسه در میانه راه قطع بشه و به سرانجام مقصود نرسه. پس لطف کنید و همه پلهای پشت سر رو خراب نکنید و به اطرافیان هم اعلام قطعی نکنید.
این پست قطعا جاش اینجا نیست و از مدیران عزیز عذر میخوام
موفق باشید
این یه جمله رو خوب اومدی واقعا مرسی

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان:
ببخشید case numbere من 30000 هست. فکر میکنید کی نوبتم میشه ؟ تا کی وقت دارم واسه ارسال فرمها ؟ وآیا عکس 5 در 5 باید مشخصات خاصی داشته باشه ؟ بدون روتوش ؟

تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 23:50)elhamy نوشته:  ببخشید case numbere من 30000 هست. فکر میکنید کی نوبتم میشه ؟ تا کی وقت دارم واسه ارسال فرمها ؟ وآیا عکس 5 در 5 باید مشخصات خاصی داشته باشه ؟ بدون روتوش ؟

1-احتمالا در بهار نوبتتونه 2-تا تابستان اينده هم وقت داريد ارسال كنيد ولي تا فرمها ارسال نشه پروندتون به جريان نميوفته پس بهتره بعد از اين كه با دقت پر كرديد كه از سرعت مهمتره زياد معطل نكنيد و ارسال كنيد 3- بله عكس شرايط خاصي داره مثل پس زمبنه روشن و از روبرو بودن... كه بهتره عكاسي معتبر بريد كه خودشون ميدونند 4-براي روتوش بين علما اختلاف نظره بعضي ها ميگن بدون روتوش بايد باشه بعضي ها هم ميگن با روتوش هم باشه اشكال نداره بعضي ها هم كه ميخوان دو طرف قضيه رو داشته باشن كم روتوش ميگيرن
تشکر کنندگان:
ببخشید مگه deadline نداره واسه ارسال فرمها ؟

تشکر کنندگان:
چیزی برای دد لاین گفته نشده. اما منطقا تا 1 ماه باید فرمها رو پر کنید و بفرستید. برای کیس نامبرهای پایین هر چه سریع تر بهتر.

(2011-07-26 ساعت 00:53)elhamy نوشته:  ببخشید مگه deadline نداره واسه ارسال فرمها ؟

تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان ! من دیروز فهمیدم که برنده شدم!
فقط یه مشکلی هست ، من الان باردارم ، سه ماهمه ، نی نی ام آخر بهمن به دنیا میاد ، چی کار باید بکنم؟ فرمها رو بفرستم یا صبر کنم بعد از تولد نی نی ، می ترسم اون موقع دیر بشه.
شماره پرونده: 2012AS0002xxxx

خیلی استرس دارم، کمکم کنید!
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
تشکر کنندگان:
دوستان من ديروز فرمهام رو به KCC ارسال كردم . خب تا اينجا آفرين ولي چطوري ميتونم از كارنت شدنم مطلع شوم يعني بولتن ويزا رو از كجا ميتونم ببينم . لطفاً اگر شما ميدونيد راهنمايي كنيد . خيلي متشكرم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان