کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
ببخشید case number من 30000 هست ؟ فکر میکنید چه موقع نوبتم بشه ؟ .و ضمنا چه مدت واسه ارسال فرمها فرصت هست ؟ آیا deadline دارد ؟ ودر مورد بارکد نامه قبولی آیا ضرورت دارد که یک پرینت از نامه قبولی گرفته بشه و همراه با فرمها ارسال گردد ؟ ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
سلام به بچه هاي خو ش شانس لاتاري 2012
مي خواستم چند راهنمايي كلي بكنم كه خودم در حدود يك سالي هست بدست اورده ام تا افقي باشه براي بچه هاي 2012
بطور كلي زماني كه شما دعوت مي شوديد به مصاحبه از اول اكتبر هست تا اخر sebt سال 2012 يعني از زماني كه متوجه مي شويد كه قبول شديد تا بريد به مصاحبه بين 3 ماه تا يك سال ونيم طول مي كشد كه بستگي به شماره كيس نامبرتون داره كه هر چه كمتر باشه بهتره پس توي فرستادن فرم ها خيلي عجله نكنيد با هر كيس نامبري كه باشيد تا يك سال وقت داريد كه فرم ها رو به kcc بفرستيد ولي اگر هر چه زودتر بفرستيد بهتر هست اگر روند كه گفته شده يعني داشتن ديپلم ، انجام كارهاي پزشكي و ترجمه مدارك كه خواسته شده داشته باشيد حتما ويزا مي گيريد مگر در چند مورد
1. بچه داشته باشيد ولي در ثبت نام اوليه اسمشو ننويسد
2. همسر داشته باشيد و اسمشو در در ثبت نام اوليه اسمشو ننويسد
3. همسر نداشته باشيد و در ثبت نام اوليه اسمشو بنويسيدمثلا اسم دوست دخترتون نوشته باشيد
اگر هر يك از موارد بالا شامل شما شود ديگه ويزا گرفتن رو فراموش كنيد و اصلا دنبال كارهايتون نريد چون اگر ادامه داديد بعد از كلي خرج كردن توي سفارت افيسر ردتون مي كنه براي افيسر مهم نيست كه چرا شما اشتباه كرديد مهم اينه كه شما اين اشتباه رو كرديد حالا به هر دليلي.
در مورد تاريخ تولد يا اسمتون اگر اشتباه شده از همين جا كه هستيد درستش كنيد يعني به kcc ميل بزنيد و بگيدوگرنه ممكنه رد بشيد
اون هايي هم كه كيس نامبرسون بالا هست فعلا به زندگي عادي خودتون ادامه بديد چون حدود 1.5 سال بايد صبر كنيد در ضمن توي بلندگو هم داد نزنيد كه برنده لاتاري شديد چون ممكنه به اواخر سبتامبر بخوره و كلير شما نياد و ويزا نگيريد مانند لاتاري 2010 با توجه به اينكه امسال همه از طريق اينترنت متوجه قبولي مي شوند و مثل سال هاي قبل نامه نيست كه بيايد و اين مسيله با عث مي شه كه خيلي كه قبول شدند بفمند كه قبول شدند و شانس كيس نامبر هاي بالا براي گرفتن ويزا كمتر ميشه چون ويزاي لاتاري محدوديت داره و 50 درصد قبول شدگان ويزا مي گيرند( در سال هاي گذشته چون از طريق نامه مي يومد خيلي ها متوجه قبوليشون نمي شدند چون نامه به دستشون نمي رسيد} پس تا زماني كه ويزا نگرفتيد به كسي نگيد چون اگر نگرفتيد همه مسخرتون مي كنند به اميد موفقيت براي همتون
تشکر کنندگان: Masoudpish ، ali.narooei ، jordanir ، outlaw ، kopol ، ozone ، smmyp ، amiry
دوستان . آیا کسی‌ که قبول می‌کنه اسپانسر باشه باید کار خاصی‌ انجام بده منظورم به طور رسمی و اینکه باید مدرک خاصی‌ برای ما بفرسته که بریم سفارت با اون؟؟؟. یا تنها کار اینه که توی فرم اسمش رو بنویسیم با آدرس و یک سری مشخص؟؟؟
شماره کیس : 2012AS00006XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۲۳ آگوست
کنسولگری: فرانکفورت
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه: دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:۵ مارس
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام ببخشید این case number من که 30000 هست خیلی بالاست . این طور نیست ؟ اصلا امکان قبولی وجود داره ؟ ضمنا میشه لطف کنید بفرمایید که اشکالی نداره فرمها رو تا 3 ماه دیگه send کنیم ؟ ممنون از شما
تشکر کنندگان:
آقا بنده که بالای 69000 تشریف دارم. ولی اصلا اعتقادی به بالا یا پایین بودن ندارم. هر چی که قسمت باشه همون میشه دست منو شما هم نیست ولی فقط باید دقت کنیم که فرم ها درست پر بشه و از همه مهمتر با صداقت.

فعلا که هنوز فرمها را هم پرینت نکردم و حتی درست نخوندم، فعلا دارم با دوستان این انجمن بیشتر آشنا میشم و از دوستان کسب فیض میکنم. حالا اونجام رفتیم رفتیم. این نیز بگذرد. مهم نگهداشتن گرین کارته که خب هم هزینه داره و هم پیگیری میخواد. تازه اول راهیم.
امیدوارم که همه موفق باشیم.
تشکر کنندگان: h4di ، الی الی
نقل قول:اون هايي هم كه كيس نامبرسون بالا هست فعلا به زندگي عادي خودتون ادامه بديد چون حدود 1.5 سال بايد صبر كنيد در ضمن توي بلندگو هم داد نزنيد كه برنده لاتاري شديد چون ممكنه به اواخر سبتامبر بخوره و كلير شما نياد و ويزا نگيريد مانند لاتاري 2010 با توجه به اينكه امسال همه از طريق اينترنت متوجه قبولي مي شوند و مثل سال هاي قبل نامه نيست كه بيايد و اين مسيله با عث مي شه كه خيلي كه قبول شدند بفمند كه قبول شدند و شانس كيس نامبر هاي بالا براي گرفتن ويزا كمتر ميشه چون ويزاي لاتاري محدوديت داره و 50 درصد قبول شدگان ويزا مي گيرند( در سال هاي گذشته چون از طريق نامه مي يومد خيلي ها متوجه قبوليشون نمي شدند چون نامه به دستشون نمي رسيد} پس تا زماني كه ويزا نگرفتيد به كسي نگيد چون اگر نگرفتيد همه مسخرتون مي كنند به اميد موفقيت براي همتون

اتفاقا به نظر من امسال چون پاکتی به خونه نمیاد خیلی ها نمیفهمند. چون kcc حتی ایمیل هم نمیزنه. یک نمونه اش خود من که در انتظار پاکت بودم. اما چند روز قبل از 15 جولای فهمیدم که باید چک کنم.
اما با اون قسمت که باید به زندگی عادیمون ادامه بدیم شدیدا موافقم.
امیدوارم بچه هایی که واقعا دوست دارن به آمریکا برن و فکر میکنن که اونجا میتونن دوام بیارن و زندگی خوبی داشته باشن به آرزوشون برسن.
تشکر کنندگان:
اسپانسر باید تمکین مالی داشته باشه. و باید یک فرم رو پر کنه که در اون تعهد بده هزینه های مالی شما رو به عهده میگیره (در صورت نیاز) و به همراه کپی برگه های مالیاتی بفرسته به KCC

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2621&page=2

(2011-07-28 ساعت 13:42)maryam.r نوشته:  دوستان . آیا کسی‌ که قبول می‌کنه اسپانسر باشه باید کار خاصی‌ انجام بده منظورم به طور رسمی و اینکه باید مدرک خاصی‌ برای ما بفرسته که بریم سفارت با اون؟؟؟. یا تنها کار اینه که توی فرم اسمش رو بنویسیم با آدرس و یک سری مشخص؟؟؟

تشکر کنندگان:
کسی می دونه اگه اینجا حساب بانکیت به اندازه کافی پول داشته باشه بازم اسپانسر نیاز داری یا نه؟ ممنون.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام
کسی میدونه یه نفر (مجرد) و سیتیزت که تازگی داره اسپانسر مادر پدرش میشه اشکالی پیش میاد اسپانسر نفر سوم هم بشه؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-28 ساعت 17:55)الی الی نوشته:  سلام
کسی میدونه یه نفر (مجرد) و سیتیزت که تازگی داره اسپانسر مادر پدرش میشه اشکالی پیش میاد اسپانسر نفر سوم هم بشه؟

دوست عزیز سلام
شرایط اسپانسر شدن برای هر تعداد نفر بستگی به این داره که اسپانسرتون درامدشدون چقدر بالای خط فقر امریکا باشد
مثلا اگر خط فقری که همه ساله از سوی دولت امریکا اعلام میشه 1500$ درآمد ماهیانه باشه و اسپانسر شما درآمد ماهیانه اش 6000$ باشه میتونه هزینه 1500 خودشو که میزاره کنار اسپانسر 3 نفر دیگه هم بشه (3 تا 1500 $) البته به شرط اینکه مجرد باشه
حالا اینکه ملاکشون برای سنجش درآمد افراد چی هست ، دقیقا Tax سالیانه ای هست که تو 3 سال اخیر اسپانسرتون پرداخت کرده است
موفق باشید
تشکر کنندگان: الی الی
[quote='h4di' pid='122767' dateline='1311851221']
اسپانسر باید تمکین مالی داشته باشه. و باید یک فرم رو پر کنه که در اون تعهد بده هزینه های مالی شما رو به عهده میگیره (در صورت نیاز) و به همراه کپی برگه های مالیاتی بفرسته به KCC

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2621&page=2

[quote='maryam.r' pid='122745' dateline='1311844378']
دوستان . آیا کسی‌ که قبول می‌کنه اسپانسر باشه باید کار خاصی‌ انجام بده منظورم به طور رسمی و اینکه باید مدرک خاصی‌ برای ما بفرسته که بریم سفارت با اون؟؟؟. یا تنها کار اینه که توی فرم اسمش رو بنویسیم با آدرس و یک سری مشخص؟؟؟
Sad Sad
!!!!!!!!یعنی‌ هم زمان با فرمهای مرحلهٔ اول, من از اسپانسرم بخوام که فرم مورد نظر را پر کنه و بفرسته به KCC.یا اینکه جور دیگه باید مراحل انجام بشه؟من یه کم گیج شدم. لطفا منو راهنمای کنید.

شماره کیس : 2012AS00006XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۲۳ آگوست
کنسولگری: فرانکفورت
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه: دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:۵ مارس
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :Big Grin
تشکر کنندگان:
(2011-07-28 ساعت 10:21)salam100 نوشته:  مي خواستم چند راهنمايي كلي بكنم كه خودم در حدود يك سالي هست بدست اورده ام تا افقي باشه براي بچه هاي 2012

سلام دوست عزیز
آیا برای راهنمایی هایی که کردید رفرنسی هم دارید؟
مثلا اینکه شرایطی که برشمردید و گفتید که بقیه حتما ویزا میگیرند (!) راهنماییتون میکنم به تالارهای کلیرنس 2011 یا حتی 2010 که 2011 های بدبخت دارن مثل سیرو سرکه میجوشند ولی سفارت جواب ایمیلشون رو هم نمیده بعد شما میاید خیلی راحت میگید "بقیه حتما ویزا میگیرند"
یا اینکه میگید برای ارسال فرمها یکسال فرصت دارید (!!!!!!!!!)
آخه این چه حرفیه ؟!؟
دوست عزیز فرمها بایستی هرچه سریعتر ارسال بشه و الا به عنوان امتنان شما از ادامه دادن کیستون تلقیش میکنن

دوست عزیز بارها هم گفتم وقتی پای سرنوشت و عوض شدن کلی خط زندگی یک انسان درمیون هست اینقدر راحت وغیر مستدل و غیر حرفه ای راهنمایی نکنید
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2011-07-28 ساعت 17:46)funnybluesolea نوشته:  کسی می دونه اگه اینجا حساب بانکیت به اندازه کافی پول داشته باشه بازم اسپانسر نیاز داری یا نه؟ ممنون.
اگر برای هر نفر به اندازه 20 تا 30 میلیون پرینت حساب ببری مشکلی نداری و اسپانسر نمی خواهی
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: funnybluesolea ، Hediyeh
خيلي ممنون ميشم اگه دوستاني كه به آنكارا براي مصاحبه دعوت شدن و حالا برگشتن و تجربه دارن پاسخ اين سوالات منو بدن

1 - اولاً مدارك رو كه بايد 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت بفرستيم بايد چطوري مشخص كنيم مال ماست (‌ منظور اينكه بايد با مداد روي اونا كيس نامبر رو يادداشت كنيم)‌ يا يه كار ديگه بايد انجام بديم ؟

2 - چه مداركي رو بايد به آنكارا بفرستيم ؟

3 - چه پستي براي اين كار مطمئن تر هستش ؟

4 - در ضمن اگه نامه دوم براي مصاحبه نيومد و من به KCC نامه زدم و زمان مصاحبه مشخص شد آيا اولاً نيازي به ارائه اون نامه به سفارت نيست ؟ دوماً اگه يه كم زودتر مثلاً 25 روز و نه 15 روز جلوتر مدارك رو بفرستم اشكالي نداره ؟
تشکر کنندگان:
لطفا خیلی فوری کمک کنید
من روز پانزده جولای سایت لاتاری را چک کردم و گفت که قبول شدم و کیس نامبر هم داد و مدارکمم هم به کی سی سی فرستادم و اونها هم گفتند که تحویل گرفتن
حالا امروز هرچی تو سایت DVLOTTERY.STATE.GOV مشخصاتمو می زنم می گه قبول نشده
چرا اینجوری شده لطفا اونایی که قبول شدن یه چک کنن
خیلی نگرانم
ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان