کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-26 ساعت 19:58)afshin4749 نوشته:  دوستان من ديروز فرمهام رو به KCC ارسال كردم . خب تا اينجا آفرين ولي چطوري ميتونم از كارنت شدنم مطلع شوم يعني بولتن ويزا رو از كجا ميتونم ببينم . لطفاً اگر شما ميدونيد راهنمايي كنيد . خيلي متشكرم

سلام
ایم صفحه شه دوست عزیز

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 16:19)میتی نوشته:  سلام به همه دوستان ! من دیروز فهمیدم که برنده شدم!
فقط یه مشکلی هست ، من الان باردارم ، سه ماهمه ، نی نی ام آخر بهمن به دنیا میاد ، چی کار باید بکنم؟ فرمها رو بفرستم یا صبر کنم بعد از تولد نی نی ، می ترسم اون موقع دیر بشه.
شماره پرونده: 2012AS0002xxxx

خیلی استرس دارم، کمکم کنید!

سلام
فرمها رو سریعتر بفرستید که دیر نشه
بعد از تولد و حتی در روز مصاحبه هم میتونید اعلام کنید که نی نی به کیستون اضافه شده
موفق باشید
تشکر کنندگان: frozen mind ، میتی
(2011-07-26 ساعت 20:05)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 19:58)afshin4749 نوشته:  دوستان من ديروز فرمهام رو به KCC ارسال كردم . خب تا اينجا آفرين ولي چطوري ميتونم از كارنت شدنم مطلع شوم يعني بولتن ويزا رو از كجا ميتونم ببينم . لطفاً اگر شما ميدونيد راهنمايي كنيد . خيلي متشكرم

سلام
ایم صفحه شه دوست عزیز

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

موفق باشید

دوست خوبم خيلي ممنون كه پاسخم رو سريع دادي . اگر امكان داره نحوه استفاده رو هم برام بنويس اگه دوست داشتي ايميل كن اگر هم لازم دونستي كه دوستان ديگر هم استفاده كنن لطفاً شرح بدين . خيلي خيلي متشكرم . اميدوارم كه جبران اين لطف شما رو بكنم .

تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان
من لیسانس عمران دارم و با پروانه مهندسی کار میکنم میخواستم بدونم اصلا نیازی هست که سابقه کاری هم بنویسم منظورم هر دو فرم هست
آخه بعضیا میگن برای دیپلم به بالا سابقه کار نیازی نیست خواهشا جواب بدین
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 20:37)sezar نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من لیسانس عمران دارم و با پروانه مهندسی کار میکنم میخواستم بدونم اصلا نیازی هست که سابقه کاری هم بنویسم منظورم هر دو فرم هست
آخه بعضیا میگن برای دیپلم به بالا سابقه کار نیازی نیست خواهشا جواب بدین

بله دوست عزیز بنویس

دادن اطلاعات کاملتر = کلیرنس کوتاهتر
موفق باشید
(2011-07-26 ساعت 20:30)afshin4749 نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 20:05)vahidvm60 نوشته:  http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

دوست خوبم خيلي ممنون كه پاسخم رو سريع دادي . اگر امكان داره نحوه استفاده رو هم برام بنويس اگه دوست داشتي ايميل كن اگر هم لازم دونستي كه دوستان ديگر هم استفاده كنن لطفاً شرح بدين . خيلي خيلي متشكرم . اميدوارم كه جبران اين لطف شما رو بكنم .

خواهش میکنم
شما هم یه روز برای 2013 ها جبران کن انگار برا من کردیدWink
طریقه خاصی برای استفاده نداره
روش کار با ویزا بولتن
اگر دقت کنید ویزا بولتن یک بولتن برای کسانی که در ماه جاری کیس نامبرشون کارنت شده داره و یک بولتن هم برای ماه آینده داره

5 رقم آخر کیس نامبر رو در جدول میزنه یعنی تا قبل از شماره ای که در جدول میزنه کیس نامبرها کارنت هستند
کارنت شدن هم یعنی اینکه از شما در اون ماهی که کارنت میشید دعوت میشه برای مصاحبه
شما بعد از سپتامبر که کارنت شدن 2011 به اتمام میرسه در کتگوریDV و برای ASIA چک کن ببنی 5 رقم آخر شماره کیس نامبرتون کی کارنت میشه

در ضمن با تعقیب روند کارنت شدن شماره ها در ماههای مختلف میتونی دقیقا ماهی که کیس نامبرت کارنت میشه رو حدس بزنی
موفق باشید
تشکر کنندگان: sezar ، frozen mind ، sinswimer
دوستان عزیز 2012 اگر میخواهید به پستی پاسخ بدید لازم نیست همه اون پست رو در پاسختون بیارید
موارد اضافه رو پاک کنید و فقط مطلب مورد نظرتون رو نگه دارید
با این کار از حجیم شدن بی دلیل سایت و صفحات و در نتیجه کاهش بار اطلاعاتی سایت جلوگیری میکنید

ضمنا برای تشکر اگر فقط اون دکمه تبریک و تشکر پایین پست رو بزنید بیشتر دوستون دارم تا اینکه یه پست جداگونه بزنید
با این کار از پاک شدن پستتون توسط مدیران سایت و ناراحتی خودتون جلوگیری میکنید
بازم ممنون از همه که رعایت میکنند

موفق باشید
تشکر کنندگان: h4di ، ozone ، royce ، frozen mind ، amiry
(2011-05-02 ساعت 15:48)alisarshar نوشته:  
(2011-05-02 ساعت 14:09)erfoly نوشته:  سلام . من امسال قبول شدم .میخواستم بدونم باید اون دوتا فرم رو که گفتین رو الان آماده کنیم یا اینکه منتظر نامه پستی قبولی باشیم؟؟؟

اگر نامه قبولي هنوز دستتون نرسيده بايد طبق تاريخي كه تو سايت موقع چك كردن بهتون اعلام شده صبر كنيد اگر تا اون زمان هم نرسيد بايد به Kcc ايميل بزنيد بعد اونجا بهتون ميگه كه اگر نامه نداريد دو تا فرم I-122و I-230 رو كامل پر كنيد و همراه 2قطعه عكس 5*5 به آدرس كنسولگري عنايت بفرماييدسپس بايد چند ماهي سماغ بمكيد تا از طريق سفارتي كه تو فرمها اعلام كرديد شماره كيس و تاريخ مصاحبتونو بگيريد البته همه اين موارد اگر مثل پارسال باشه و تغييرات اساسي ديگري نداشته باشه. پس الان بهتره كه سر فرصت برين و 2تا فرم پر كنيدBig Grin
عزیزم امسال اصلا نامه اولی نمیاد پس سر فرصت و درست فرمها که دوستمون گفتو بفرست/
تشکر کنندگان: ozone
ببخشید یه سوال دیگه دارم از حضورتون . این kcc در آمریکاست ؟ و آیا آدرسش همونی هست که در قسمت بالا سمت راست برگه قبولیمون هست ؟ ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
بله در آمریکاست. آدرس:

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A.

(2011-07-26 ساعت 22:29)elhamy نوشته:  ببخشید یه سوال دیگه دارم از حضورتون . این kcc در آمریکاست ؟ و آیا آدرسش همونی هست که در قسمت بالا سمت راست برگه قبولیمون هست ؟ ممنون از پاسختون

تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 22:29)elhamy نوشته:  ببخشید یه سوال دیگه دارم از حضورتون . این kcc در آمریکاست ؟ و آیا آدرسش همونی هست که در قسمت بالا سمت راست برگه قبولیمون هست ؟ ممنون از پاسختون

با سلام
بله ذوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html

ضمنا در Google و در گزینه جستجو همین سایت هم میتونید جوابتون رو پیدا کنید
موفق باشید
تشکر کنندگان: malekan
(2011-05-02 ساعت 18:25)gt3333 نوشته:  مگه امسال نامه میاد ؟؟ تروخدا یکی که واقعا میدونه از سایت رسمی تکلیف رو روشن کنه امسال نامه میاد یا نه.
بیزحمت یه من انگلیسی آماده بدید سوال بپرسم از kcc یا خودتون بپرسید
نه نمیاد واسه همینم بارکد رو آنلاین میدن.
تشکر کنندگان: ozone ، malekan
دوستان حالا بغير از بولتن و كنترل جهت دعوت به مصاحبه ، از كجا ميشه فهميد كه مدارك به KCC رسيده و كارنت شده ؟ آيا بايد به اونجا تلفن كرد يا ايميل زد و يا از نظر امنيتي ايميل وسيله درستيه ؟ ممنون اگه پاسخ بدين
(2011-07-26 ساعت 23:44)outlaw نوشته:  
(2011-05-02 ساعت 18:25)gt3333 نوشته:  
(2011-05-02 ساعت 15:48)alisarshar نوشته:  
(2011-05-02 ساعت 14:09)erfoly نوشته:  سلام . من امسال قبول شدم .میخواستم بدونم باید اون دوتا فرم رو که گفتین رو الان آماده کنیم یا اینکه منتظر نامه پستی قبولی باشیم؟؟؟

اگر نامه قبولي هنوز دستتون نرسيده بايد طبق تاريخي كه تو سايت موقع چك كردن بهتون اعلام شده صبر كنيد اگر تا اون زمان هم نرسيد بايد به Kcc ايميل بزنيد بعد اونجا بهتون ميگه كه اگر نامه نداريد دو تا فرم I-122و I-230 رو كامل پر كنيد و همراه 2قطعه عكس 5*5 به آدرس كنسولگري عنايت بفرماييدسپس بايد چند ماهي سماغ بمكيد تا از طريق سفارتي كه تو فرمها اعلام كرديد شماره كيس و تاريخ مصاحبتونو بگيريد البته همه اين موارد اگر مثل پارسال باشه و تغييرات اساسي ديگري نداشته باشه. پس الان بهتره كه سر فرصت برين و 2تا فرم پر كنيدBig Grin
مگه امسال نامه میاد ؟؟ تروخدا یکی که واقعا میدونه از سایت رسمی تکلیف رو روشن کنه امسال نامه میاد یا نه.
بیزحمت یه من انگلیسی آماده بدید سوال بپرسم از kcc یا خودتون بپرسید

نه نمیاد واسه همینم بارکد رو آنلاین میدن.
عزيزم اين سري براي كسي نامه نمياد . درضمن دوست عزيزي كه راهنمايي ميكنيد اين فرمها DSP-122 و DS-230 هستش و بدونيد كه اگه از اول اين فرمها رو ارسال نكنيد اصلاً كارنت نميشيد و عدم ارسال آنها به منزله انصراف هستش . شما بايد دوستان رو درست راهنمايي كنيد تا سرنوشتشون تغيير نكنه . ممنون

تشکر کنندگان: malekan
(2011-05-04 ساعت 09:15)sib 24 نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 09:18)ms_au نوشته:  من اون موقع كه ثبت نام كردم واسه خودم يه اسم مخفف هم به كنار اسم كامل گذاشتم.حالا نمي دونم چه كار كنم.كسي يادشه تو فرم اول ثبت نام ازمون middle name خواستن يا nick name به غير از اسم اصلي?اگه middle name باشه و من اشتباه پر كرده باشم چي كار كنم؟تورو خدا كمك كنيد.خيلي استرس دارم.الان اسمم اين جوريه تو فرم اصليم.
اون اسم مخفف اسم كوچك فاميلي
حالا نكنه اين اسم مخففه دردسر ساز بشه؟راهنمايي كنيد تو رو خدا.
دوست عزیز استرس نداره.شما باید قبل از مصاحبه این مشکل رو حل کنید.هم بهشون ایمیل بزنید هم اینکه تو فرم‌های که میفرستید اسم حقیقیتون رو بنویسید.
ممنون كه جواب مي دين.كسي رو مي شناسين به دليل مشابه يا اشكال در اسم رد شده باشه؟وكيل خوب مي شناسين معرفي كنين؟
[/quote]
عزیزم وکیل میخواد چیکا کنه واست؟ اکه فامیلتو نوشتی اشتباهی که توضیح بده.خیلی هم حاد نیست.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان آیا کسی می تونه اسپانسر 2 نفر شه و شرطش چیه؟
تشکر کنندگان:
با سلام . ببخشید چند سوال داشتم از حضورتون و اون اینکه این بارکدی که روی نامه قبولی وجود داره به منزله اینه که میبایستی یک کپی از نامه گرفته بشه و همراه با فرمها send بشه ؟ وضمنا آخرین مهلت جهت ارسال فرمها چه وقته ؟ و دیگر اینکه آیا امکانش هست که نام نامزد را درج کنیم در حالیکه عقد حدود 4 ماه دیگه صورت میگیره ! واقعا ممنون میشم از پاسختون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان