کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستای خوبم

من هم فرمها رو فرستادم.
میشه راهنمایی کنید تا قبل از زمان مصاحبه چیکار باید بکنیم.
تشکر کنندگان: الی الی
(2011-07-28 ساعت 23:01)AMI4SAL نوشته:  لطفا خیلی فوری کمک کنید
من روز پانزده جولای سایت لاتاری را چک کردم و گفت که قبول شدم و کیس نامبر هم داد و مدارکمم هم به کی سی سی فرستادم و اونها هم گفتند که تحویل گرفتن
حالا امروز هرچی تو سایت DVLOTTERY.STATE.GOV مشخصاتمو می زنم می گه قبول نشده
چرا اینجوری شده لطفا اونایی که قبول شدن یه چک کنن
خیلی نگرانم
ممنون

زیاد نگران نباش. من هم چک کردم مینویسه شما قبول نشدی... یا دیتا بیس مشکل داره یا دباره کنسل شده. زیاد حرص نخور چون با حرص خوردن و ناراحتی هیچی درست نمیشه. پس صبر کن و ببین چی مشه.من که همین کار و میکنم چون کار دیگه ای از دستم بر نمیاد
خوش باشی و شاد
تشکر کنندگان:
(2011-07-28 ساعت 23:18)adambarfi نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 23:01)AMI4SAL نوشته:  لطفا خیلی فوری کمک کنید
من روز پانزده جولای سایت لاتاری را چک کردم و گفت که قبول شدم و کیس نامبر هم داد و مدارکمم هم به کی سی سی فرستادم و اونها هم گفتند که تحویل گرفتن
حالا امروز هرچی تو سایت DVLOTTERY.STATE.GOV مشخصاتمو می زنم می گه قبول نشده
چرا اینجوری شده لطفا اونایی که قبول شدن یه چک کنن
خیلی نگرانم
ممنون

زیاد نگران نباش. من هم چک کردم مینویسه شما قبول نشدی... یا دیتا بیس مشکل داره یا دباره کنسل شده. زیاد حرص نخور چون با حرص خوردن و ناراحتی هیچی درست نمیشه. پس صبر کن و ببین چی مشه.من که همین کار و میکنم چون کار دیگه ای از دستم بر نمیاد
خوش باشی و شاد

دقیقا!!!! منم این مشکل رو دارم. یعنی‌ چی‌ آخه؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS00006XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۲۳ آگوست
کنسولگری: فرانکفورت
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه: دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:۵ مارس
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :Big Grin
تشکر کنندگان:
من الان با دفتر کی سی سی تماس گرفتم گفت که سیستم های وبسایتشون مشکل داره و معلوم نیست کی درست بشه
اشکال وب سایتشونه
خدا رحم کنه!!!
تشکر کنندگان: kopol

سلام ببخشید من یه سوال داشتم از حضورتون و اون اینکه تا کی‌ مهلت هست واسه ارسال فرمها ؟ یه سری از برندگان میگن تا سال دیگه هم وقت هست ، به نظر شما عجیب نیست ؟ آیا فرصت هست تا ۳ ماه دیگه ارسال کرد؟ اصلا دد لاین داره ؟ و دیگر اینکه اگر یکی‌ از برندگان حدود یکی‌ دو ماه قبل از مصاحبه متاهل گردد و قاعدتاً فرد مورد نظر را در سفارت و زمان مصاحبه معرفی‌ کند ، آیا این امکان وجود دارد که فرد معرفی‌ شده به همراه فرد برنده به آمریکا برود در حالیکه چنین شخصی‌ در زمان ارسال فرمها فقط به عنوان نامزد فرد بوده است و طبیعتاً نام شخص نمیتوانسته به عنوان همسر در فرمها ذکر گردد . ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:

ببخشید منم توی سایت لاتاری همین الان چک کردم برای منم مینویسه قبول نشدم در حالیکه ۱۵ جولای اعلام قبولیم بود . این چه معنی‌ داره ؟ لطفا کمک کنید ؟ کسی‌ می‌دونه ؟
تشکر کنندگان:
ظاهرا سایتشون مشکل پیدا کرده بنا بر گفته خودشون
باید دید کی درست میشه
فقط انشاالله که درست بشه و دوباره مشکلی پیش نیاد!
(2011-07-29 ساعت 00:05)elhamy نوشته:  ببخشید منم توی سایت لاتاری همین الان چک کردم برای منم مینویسه قبول نشدم در حالیکه ۱۵ جولای اعلام قبولیم بود . این چه معنی‌ داره ؟ لطفا کمک کنید ؟ کسی‌ می‌دونه ؟

تشکر کنندگان:
(2011-07-29 ساعت 00:09)AMI4SAL نوشته:  ظاهرا سایتشون مشکل پیدا کرده بنا بر گفته خودشون
باید دید کی درست میشه
فقط انشاالله که درست بشه و دوباره مشکلی پیش نیاد!
(2011-07-29 ساعت 00:05)elhamy نوشته:  ببخشید منم توی سایت لاتاری همین الان چک کردم برای منم مینویسه قبول نشدم در حالیکه ۱۵ جولای اعلام قبولیم بود . این چه معنی‌ داره ؟ لطفا کمک کنید ؟ کسی‌ می‌دونه ؟

براي منم همين پيغام رو ميده!!!! در صورتي كه 15 جولاي و تا چند روز پيش ميزد كه قبول شدين!

‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان:
من از یه نفر شنیدم که دوباره کنسل شده . منم از قبول شده ها بودم ولی الان دیگه اسمم نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
لطفا شایعه پراکنی نکنید دیگه اینقدر هم بی قانون نیست که دوباره کنسل شه
من خودم با کی سی سی تماس گرفتم گفت مشکلی نیست و قبول شدید و وبسایتمون مشکل داره
شما خودتون هم می تونید تماس بگیرید
تشکر کنندگان: kopol ، maryam.r
برای من هم همینو می نویسه احتمالاً سایتشون مشکل پیدا کرده ، دیشب که چک کردم درست بود ولی امشب اینطور شده
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA** ، Hediyeh
منم امیدوارم که کنسل نشده باشه ولی‌ واقعا برای من که یه امیل خصوصی از بچه های سایت آمده به این مضمون *نتیجهٔ سری دوم لاتاری نیز همانند دفعات قبل کنسل گردید * . پس شما که با سایت تماس داشتید گفتن مشکلی‌ نیست ؟
تشکر کنندگان:
نه خود دفتر کی سی سی که شمارش پایین نامه قبولیتون هست تماس گرفتم گفت که مشکل وب سایتشون و مشکلی در قبولی نیست
پیشنهاد می کنم شما ها هم تماس بگیرید و چک کنید
البته این جوابی هست که فعلا می دن
انشاالله که همین هست و هیچ جای نگرانی نیست

(2011-07-29 ساعت 01:01)elhamy نوشته:  منم امیدوارم که کنسل نشده باشه ولی‌ واقعا برای من که یه امیل خصوصی از بچه های سایت آمده به این مضمون *نتیجهٔ سری دوم لاتاری نیز همانند دفعات قبل کنسل گردید * . پس شما که با سایت تماس داشتید گفتن مشکلی‌ نیست ؟

تشکر کنندگان:
دوستان بیخودی بخودنون استرس وارد تکنید مطمئن باشید هیچ دوره ای مثل ایندفعه مراقب درست انجام شدن کار نبودن چون سری قبل اون مشکل بوجود آمد ایندفعه مراقب همه چیز بودند درضمن اگر هم کنسل می شد مثل دفعه قبل امکان چک کردن کانفیرم نامبر نبود پس مطمئن باشید مشکل از سایتشون نه از فرعه کشیشون یادتون نره اونجا آمریکاست نه ایران
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: AMI4SAL ، Hediyeh

ببخشید می‌شه لطفا راهنمایی‌ بفرمایید که تا کی‌ فرصت هست برای ارسال فرمها ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان