کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2011-08-20 ساعت 17:30)Hediyeh نوشته:  دوست عزيز
اصلاً نگران نباش
فعلاً در آن قسمت چيزي ننويس، ولي روز مصاحبه ازت يك آدرس تو آمريكا ميخوان، كه براي فرستادن گرين كارت لازمه.
تا روز مصاحبه هم بگرد يك كسي رو پيدا كن كه بتوني آدرسشو بگيري و بدي.
البته چون گرين كارت به اون آدرس مياد، بايد قابل اعتماد باشه، در اين مورد هم راهكاري هست، كه شما انشاالله موقع ورود به آمريكا،‌در فرودگاه ميتوانيد آدرستونو عوض كنيد.
موفق باشيد

ممنون از راهنماییه دلگرم کنندتونRolleyes

دوست عزیز حتما مشکلی پیش نمی اد اما به شرطی که N/A )not applicable) بزنی در غیر این صورت بهت میگن کامل نیست فرم.خالی نزار جایی از فرمو.
(2011-08-23 ساعت 03:24)afshin_m7 نوشته:  با سام :
*دوستان در قسمت 39 که نوشته نام و آدرس Petitioner چی بنویسیم.؟
*همچنین در قسمت 33 که مربوط به درس است کسی که دانشگاه هست و هنوز درسش را تمام نکرده چی بنویسد در قسمت Degree or diploma ؟ خالی بزاره.؟

با سپاس...

جای تاریخ پایان بزن present خالی بودن مدرک دیگه مسئله ای نداره اما اگه حساسیت داری می تونی N/A بزنی .
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: afshin_m7
با سلام به دوستان.آیا باید نام و CN در گوشهٔ سمت راست فرمها نوشته شود یا این قانون برای مکاتباتی غیر از فرمها است و دیگه اینکه آیا دوستان confirmation letter از KCC در مورد قابل قبول بودن فرمها شون دریافت کردند یا نه؟

مرسی‌
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 11:38)cmbt نوشته:  با سلام به دوستان.آیا باید نام و CN در گوشهٔ سمت راست فرمها نوشته شود یا این قانون برای مکاتباتی غیر از فرمها است و دیگه اینکه آیا دوستان confirmation letter از KCC در مورد قابل قبول بودن فرمها شون دریافت کردند یا نه؟

مرسی‌

در تمام مکاتبات با kcc و همچنین ارسال هرگونه ایمیلی به kcc باید نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و case number ذکر شود. البته در فرمها نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد لازم نیست. فقط کیس نامبر را بنویسید.
در مورد سوال دوم برای من در جواب ایمیل زدند که فرمها رسیده است و اطلاعات قابل قبول می باشد.
تشکر کنندگان: cmbt ، ali.narooei
(2011-08-20 ساعت 18:18)3rip نوشته:  کند و طی این چند روز ارسال کند.
درباره دوستم بگویم که دیپلم از هنرستان فنی و حرفه ای گرفته و الان در دانشگاه مشغول تحصیل است در شاخه کاردانی پیوسته و ترم 3 و سن 20 سال.
حالا با این مشخصات سوالات را می پرسم :

1) در قسمت 10 و 11 که مربوط به آدرس است، درسته که نوشته (اگر
1) اینجور که پیداست از بچه های امسال از طریق ایمیل خواسته بودن که آدرس رو وارد کنند. به هر حال شما باید روز مصاحبه آدرس رو بدی، اگه الان بدی که چه بهتر

2) شغل رو N/A بزاره. دوست عزیز متاسفانه فقط توی ایران دانشجویی شغل محسوب میشه

3) شغلی که تمایل داره داشته باشه رو بنویسه . student شغل نیست

4) امضا میتونه حرف اول نام+نقطه+نام خانوادگی باشه مانند A.Karimi
امضای ایرانی مورد قبول نیست. در ضمن باید این امضا رو به خاطر بسپره . چون از این به بعد باید از این امضا استفاده کنه

دوستان . برای راهنمایی مفید و موثر به همدیگر خواهش میکنم فقط مواردی رو که اطمینان داریم رو به هم راهنمایی کنیم و وقتی میخواهیم به حدثیات شخصی استناد کنیم حتما از عباراتی چون "به نظر من استفاده کنیم چرا که این می تونه برای دوستانمون مشکل ساز باشه و بهتره با اعلام عدم مستند بودن پاسخمون دوستمان را متوجه کنیم که این فقط نظر ماست. مثلا در مورد امضا تنها چیزی که مهم است اینست که امضای فرمها با امضای پاسپورتتان مطابقت داشته باشد حال اگر کسی هنوز داخل پاسپورتش را امضا نکرده میتونه از امضای انگلیسی یا فارسی استفاده کنه.( به عنوان تجربه کاملا مستند) در مورد Present occupation هرچند دانشجو بودن occupation نیست ولی به نظر من نوشتن N/A ممکنه این ابهام رو ایجاد کنه که شما هیچگونه فعالیت مفیدی ندارین و این در فرهنگ آنها یعنی کسی که کار نمیکند و مالیات دهنده ها هزینه هایش را می پردازند و این با واقعیت شما متفاوت است. در مورد شغلی که در آنجا خواهید داشت هم به نظر من به هیچ عنوان N/A نزنید و توضیح دهید در ابتدا تمایل به ادامه تحصیل و پس از آن در زمینه ... تمایل به کار دارین. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر میتوانید در google تایپ کنید Is student an occupation
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: t.azimaie ، ali.narooei
(2011-08-23 ساعت 15:08)MPU نوشته:  
درباره دوستم بگویم که دیپلم از هنرستان فنی و حرفه ای گرفته و الان در دانشگاه مشغول تحصیل است در شاخه کاردانی پیوسته و ترم 3 و سن 20 سال.

1) اینجور که پیداست از بچه های امسال از طریق ایمیل خواسته بودن که آدرس رو وارد کنند. به هر حال شما باید روز مصاحبه آدرس رو بدی، اگه الان بدی که چه بهتر

امضای ایرانی مورد قبول نیست. در ضمن باید این امضا رو به خاطر بسپره . چون از این به بعد باید از این امضا استفاده کنه

دوستان . برای راهنمایی مفید و موثر به همدیگر خواهش میکنم فقط مواردی رو که اطمینان داریم رو به هم راهنمایی کنیم و وقتی میخواهیم به حدثیات شخصی استناد کنیم حتما از عباراتی چون "به نظر من استفاده کنیم چرا که این می تونه برای دوستانمون مشکل ساز باشه و بهتره با اعلام عدم مستند بودن پاسخمون دوستمان را متوجه کنیم که این فقط نظر ماست. مثلا در مورد امضا تنها چیزی که مهم است اینست که امضای فرمها با امضای پاسپورتتان مطابقت داشته باشد حال اگر کسی هنوز داخل پاسپورتش را امضا نکرده میتونه از امضای انگلیسی یا فارسی استفاده کنه.( به عنوان تجربه کاملا مستند) در مورد Present occupation هرچند دانشجو بودن occupation نیست ولی به نظر من نوشتن N/A ممکنه این ابهام رو ایجاد کنه که شما هیچگونه فعالیت مفیدی ندارین و این در فرهنگ آنها یعنی کسی که کار نمیکند و مالیات دهنده ها هزینه هایش را می پردازند و این با واقعیت شما متفاوت است. در مورد شغلی که در آنجا خواهید داشت هم به نظر من به هیچ عنوان N/A نزنید و توضیح دهید در ابتدا تمایل به ادامه تحصیل و پس از آن در زمینه ... تمایل به کار دارین. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر میتوانید در google تایپ کنید Is student an occupation

سلام دوست من

در جواب شما دوست عزیز، و برای اینکه دوستی که سوال پرسیده بودن گمراه نشوند عرض کنم . در اینکه برای عنوان شغل نمی توان دانشجو نوشت که هیچ شک و شبه ای نیست . ولی در مورد اینکه گفتید اگر N/A بگذارند ممکن است آنجا فکر کنند هیچ فعالیت مهمی انجام نداده است: کیس من و شما و آن دوست عزیز کیس لاتاری است و یک کیس کاری یا تحصیلی نیست ، و اینکه قرار باشد ما باری بر دوش مالیات دهندگان امریکا باشیم یا نه را فرم اسپانسرمان و یا برگه تمکن مالیمان مشخص میکند و نه نوشتن شغل در فرم ها. بر فرض محال هم اگر آفیسر به گفته شما تصور کند که این شخص چون برای شغل نوشته است N/A پس باری بر دوش مالیات دهندگان آمریکاییست، آیا شما می فرمایید که این دوستمان به دروغ برای خود یک عنوان شغلی بنویسد ؟ به نظر شما این کار بیشتر کیسشان را با خطر مواجه نمی کند ؟

در مورد امضا هم دوست من نظر شخصی خودم را ننوشتم ، بلکه روال عادی است که دارد انجام می شود. می توانید از تاپیک های گرین کارت سالهای قبل سوال فرمایید ، اگر یک نفر امضای گرین کارتش و فرمهایش همان امضای ایرانی خودش بود من حرفم را پس میگیرم. در این مورد می توانید از دوستان با تجربه تر هم سوال فرمایید که آیا می شود از امضای ایرانی خودمان استفاده کنیم یا خیر؟

امیدوارم متوجه شده باشبد که بنده حدسیات و نظر شخصی در پاسخ به آن دوست عزیز به کار نبرده ام و عین چیزی است که دوستان دیگر استفاده کرده اند و بنده علاوه بر استفاده از تجربیات دوستان مهاجر سرایی ، با چند تن از آشنایانی که از طریق لاتاری به آمریکا رفته اند در تماس هستم و در موارد متعددی از ایشان کمک گرفته ام. من جمله مورد امضا، که همگی یک جواب به من دادند، همان جوابی که برای آن دوستمان گذاشتم
به هر حال از گفته های شما با قسمت "وقتی میخواهیم به حدسیات شخصی استناد کنیم حتما از عباراتی چون "به نظر من" استفاده کنیم" موافق هستم .

موفق باشید
تشکر کنندگان: kopol
(2011-08-23 ساعت 19:14)3rip نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 15:08)MPU نوشته:  

سلام دوست من

در جواب شما دوست عزیز، و برای اینکه دوستی که سوال پرسیده بودن گمراه نشوند عرض کنم . در اینکه برای عنوان شغل نمی توان دانشجو نوشت که هیچ شک و شبه ای نیست . ولی در مورد اینکه گفتید اگر N/A بگذارند ممکن است آنجا فکر کنند هیچ فعالیت مهمی انجام نداده است: کیس من و شما و آن دوست عزیز کیس لاتاری است و یک کیس کاری یا تحصیلی نیست ، و اینکه قرار باشد ما باری بر دوش مالیات دهندگان امریکا باشیم یا نه را فرم اسپانسرمان و یا برگه تمکن مالیمان مشخص میکند و نه نوشتن شغل در فرم ها. بر فرض محال هم اگر آفیسر به گفته شما تصور کند که این شخص چون برای شغل نوشته است N/A پس باری بر دوش مالیات دهندگان آمریکاییست، آیا شما می فرمایید که این دوستمان به دروغ برای خود یک عنوان شغلی بنویسد ؟ به نظر شما این کار بیشتر کیسشان را با خطر مواجه نمی کند ؟

در مورد امضا هم دوست من نظر شخصی خودم را ننوشتم ، بلکه روال عادی است که دارد انجام می شود. می توانید از تاپیک های گرین کارت سالهای قبل سوال فرمایید ، اگر یک نفر امضای گرین کارتش و فرمهایش همان امضای ایرانی خودش بود من حرفم را پس میگیرم. در این مورد می توانید از دوستان با تجربه تر هم سوال فرمایید که آیا می شود از امضای ایرانی خودمان استفاده کنیم یا خیر؟

امیدوارم متوجه شده باشبد که بنده حدسیات و نظر شخصی در پاسخ به آن دوست عزیز به کار نبرده ام و عین چیزی است که دوستان دیگر استفاده کرده اند و بنده علاوه بر استفاده از تجربیات دوستان مهاجر سرایی ، با چند تن از آشنایانی که از طریق لاتاری به آمریکا رفته اند در تماس هستم و در موارد متعددی از ایشان کمک گرفته ام. من جمله مورد امضا، که همگی یک جواب به من دادند، همان جوابی که برای آن دوستمان گذاشتم
به هر حال از گفته های شما با قسمت "وقتی میخواهیم به حدسیات شخصی استناد کنیم حتما از عباراتی چون "به نظر من" استفاده کنیم" موافق هستم .

موفق باشید

دوست عزیز:
لغت OCCUPATION با لغت JOB متفاوت است. برای دلیل تفاوتشان همین وجود دو کلمه کافیست.
با شما درمورد این که دانشجویی شغل نیست موافقم. با این وجود به دوستمون توصیه میکنم برای سوالی که اشتغال فعلی رو پرسیند - دانشجو وارد کنند و برای سوالی که درباره ی اشتغال در آمریکا پرسیدند از واژه ی researcher in the field of ... محقق در زمینه ی ... فلان رشته در عوض studentاستفاده کنند.
موفق و پیروز باشید
کیس نامبر :2012AS00001XXX
تاریخ ارسال فرم ها :اوت 2011
ماه به جریان در آمدن پرونده: اکتبر
محل مصاحبه: بریتانیای کبیر-لندن
تاریخ مصاحبه: دوم نوامبر 2011
دریافت ویزا: نا معلوم( پرونده در حال بررسی بیشتر/ اف بی آی چک)
تشکر کنندگان: t.azimaie ، 3rip
با سلام
دوستان من دارم فرمها رو پر میکنم. ولی در بعضی موارد جای متن کم میاورم مثل وقتی که میخواهم آدرس بنویسم. با نرم افزار foxit هم دارم مینویسم. میشه راهنمایی کنید که چطور میشه فونتش رو کوچک کرد
در ضمن من اگه از ابتدایی بخواهم سوابق تحصیلیمو بنویسم 6 تا جا میخواهم ولی 4 تا جا بیشتر نداره/ دوستان اینو چیکار میشه کرد؟
ممنون
شماره کیس:‌ 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1
تشکر کنندگان:
(2011-08-25 ساعت 10:55)mahdicivil نوشته:  با سلام
دوستان من دارم فرمها رو پر میکنم. ولی در بعضی موارد جای متن کم میاورم مثل وقتی که میخواهم آدرس بنویسم. با نرم افزار foxit هم دارم مینویسم. میشه راهنمایی کنید که چطور میشه فونتش رو کوچک کرد
در ضمن من اگه از ابتدایی بخواهم سوابق تحصیلیمو بنویسم 6 تا جا میخواهم ولی 4 تا جا بیشتر نداره/ دوستان اینو چیکار میشه کرد؟
ممنون

در مورد نرم افزار ، میتونی از Nitro Pdf professional استفاده کنی که اجازه تغغیر اندازه فونت بهتون میده

در مورد موارد اضافه که در فرم ها جا نمیشه . می بایست در یک برگه A4 جداگانه که بالا سمت راست کیس نامبرتون ، نام و مام خانوادگیتون و تاریخ تولدتون نوشته شده موارد اضافی را بنویسید. به اینصورت که ابتدا شماره سوال را مشخص کنید و سپس آیتم مورد نظر را مشخص کنید و درآخر اطلاعاتتون رو بنویسید
تشکر کنندگان:
(2011-08-25 ساعت 10:55)mahdicivil نوشته:  با سلام
ممنون

هموطن سلام و درود
1.به نظر من بهتره از برگه ی اظافه استفاده کنید و در جاهایی که جا کم هست بنویسید:refer to the added separate sheet یعنی رجوع شود به برگه ی اضافه شده ی جداگانه
2. تحصیلات را از آخر به اول بنویسید. من هم دچار مشکل شما بودم ولی در برگه ی اضافه شده جدولی مثل جدول فرم ساختم و همه ی موارد را وارد کردم
فراموش نکنید شماره ی پرونده ی خود را روی همه ی برگه ها علی الخصوص برگه ی اضافه شده وارد کنید.
برای اطلاعات بیشتر به پست های قبلی یا تاپیک های سال های پیش رجوع کنید
موفق و پیروز باشید
کیس نامبر :2012AS00001XXX
تاریخ ارسال فرم ها :اوت 2011
ماه به جریان در آمدن پرونده: اکتبر
محل مصاحبه: بریتانیای کبیر-لندن
تاریخ مصاحبه: دوم نوامبر 2011
دریافت ویزا: نا معلوم( پرونده در حال بررسی بیشتر/ اف بی آی چک)
تشکر کنندگان: mahdicivil ، 3rip
سلام دوستان

من به یک مشکل بر خوردم ومیشه دوستان با تجربه راهنماییم کنند..من واسه ثبت نام اولیه لاتاری فامیلم با یک (k) وارد کردم یادم نبود که تو پاسپورتم (kk) داره ولی الان که فرم ها رو پر کردم ومثل پاسپورتم نوشتم..حالا به نظر شما من چیکار کنم ،ایمیل بزنم به kccو توضیح بدم این اشتباه سهوی بوده و یک errorتایپی بوده یا نه برم پاسم عوض کنم..به نظر دوستان چه قدر این مسئله دردسر ساز میشه؟؟خواهشششش می کنم کمککک کنید.....
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام خدمت اساتید محترم

من خواهرم مخابرات خونده توی فرماش نوشتم telecommunication در صورتی که درستش communication هه حالا چیکار کنم؟Sad ایمیل بزنم اطلاع بدم؟
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2011-08-29 ساعت 08:12)NZMT نوشته:  سلام دوستان

من به یک مشکل بر خوردم ومیشه دوستان با تجربه راهنماییم کنند..من واسه ثبت نام اولیه لاتاری فامیلم با یک (k) وارد کردم یادم نبود که تو پاسپورتم (kk) داره ولی الان که فرم ها رو پر کردم ومثل پاسپورتم نوشتم..حالا به نظر شما من چیکار کنم ،ایمیل بزنم به kccو توضیح بدم این اشتباه سهوی بوده و یک errorتایپی بوده یا نه برم پاسم عوض کنم..به نظر دوستان چه قدر این مسئله دردسر ساز میشه؟؟خواهشششش می کنم کمککک کنید.....
با تشکر

با ایمیل اطلاع بده اگه اسم و تاریخ تولدت درسته.
(2011-08-29 ساعت 12:39)ouife نوشته:  سلام خدمت اساتید محترم

من خواهرم مخابرات خونده توی فرماش نوشتم telecommunication در صورتی که درستش communication هه حالا چیکار کنم؟Sad ایمیل بزنم اطلاع بدم؟

کاملا درست پر کردید چرا استرس الکی؟

Telecommunication is the transmission of information over significant distances to communicate. In earlier times, telecommunications involved the use of visual signals, such as beacons, smoke signals, semaphore telegraphs, signal flags, and optical heliographs, or audio messages via coded drumbeats, lung-blown horns, or sent by loud whistles, for example. In the modern age of electricity and electronics, telecommunications now also includes the use of electrical devices such as telegraphs, telephones, and teleprinters, the use of radio and microwave communications, as well as fiber optics and their associated electronics, plus the use of the orbiting satellites and the Internet.
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، ouife ، 3rip
درود بر دوستان،

یک سوال برای من پیش آماده. در قسمتی‌ که مطرح میشود "در کجای آمریکا قسط زندگی‌ دارید و اگر آدرس خیابان را می‌دانید، بنویسید" من در حال حاضر تصمیم قطعی نگرفتم کجایی این کشور زندگی‌ کنم، به همین دلیل فقط اسم یک شهر و ایالت قابل اطلاق را ذکر کردم. از نظر شما این مساله مشکلی‌ را به وجود خواهد آورد.

سپاسگزارم
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من "مهندسی اتومکانیک" خوندم پیشکسوتای زبان انگلیسی از نوع آمریکاییش! ترجمه دقیقش چی میشه؟
1-auto mechanic engineering

2-auto mechanics engineering

3-automotive engineering

mechanical engineering-4!که بعید میدونمBig Grin
واسه قسمت 32که میگه چه شغلی را قصد دارید در آمریکا داشته باشید عنوانAutomotive engineer خوبه؟ مرسی
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-08-30 ساعت 02:43)emrah66 نوشته:  سلام بچه ها من "مهندسی اتومکانیک" خوندم پیشکسوتای زبان انگلیسی از نوع آمریکاییش! ترجمه دقیقش چی میشه؟
1-auto mechanic engineering

2-auto mechanics engineering

3-automotive engineering

mechanical engineering-4!که بعید میدونمBig Grin
واسه قسمت 32که میگه چه شغلی را قصد دارید در آمریکا داشته باشید عنوانAutomotive engineer خوبه؟ مرسی

اگه اتومکانیک به معنای مکانیک وسیله نقلیه هست گزینه 3 درست است گزینه 4 بسیار کلیه.
Modern automotive engineering, along with aerospace engineering and marine engineering, is a branch of vehicle engineering, incorporating elements of mechanical, electrical, electronic, software and safety engineering as applied to the design, manufacture and operation of motorcycles, automobiles, buses and trucks and their respective engineering subsystems.

2 نفر
تشکر کنندگان: t.azimaie ، emrah66

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان