کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2011-08-30 ساعت 13:16)outlaw نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 02:43)emrah66 نوشته:  سلام بچه ها من "مهندسی اتومکانیک" خوندم پیشکسوتای زبان انگلیسی از نوع آمریکاییش! ترجمه دقیقش چی میشه؟
1-auto mechanic engineering

2-auto mechanics engineering

3-automotive engineering

mechanical engineering-4!که بعید میدونمBig Grin
واسه قسمت 32که میگه چه شغلی را قصد دارید در آمریکا داشته باشید عنوانAutomotive engineer خوبه؟ مرسی

اگه اتومکانیک به معنای مکانیک وسیله نقلیه هست گزینه 3 درست است گزینه 4 بسیار کلیه.
Modern automotive engineering, along with aerospace engineering and marine engineering, is a branch of vehicle engineering, incorporating elements of mechanical, electrical, electronic, software and safety engineering as applied to the design, manufacture and operation of motorcycles, automobiles, buses and trucks and their respective engineering subsystems.

توفرم ها نوشتم auto mechanicS engineering (طبق نظر دوستم که دانشجوه تو امریکا) میترسم بعدا که مدارک رو دادم واسه ترجمه یه عنوان دیگه باشه! رشته من مربوط به خودرو و وسایل نقلیس اما درسهای مشترک با مهندسی مکانیک مخصوصا با گرایش جامدات زیاد داشتیم. آیاauto mechanicS engineering اشتباه س؟؟؟
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان:
(2011-08-30 ساعت 20:01)emrah66 نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 13:16)outlaw نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 02:43)emrah66 نوشته:  سلام بچه ها من "مهندسی اتومکانیک" خوندم پیشکسوتای زبان انگلیسی از نوع آمریکاییش! ترجمه دقیقش چی میشه؟
1-auto mechanic engineering

2-auto mechanics engineering

3-automotive engineering

mechanical engineering-4!که بعید میدونمBig Grin
واسه قسمت 32که میگه چه شغلی را قصد دارید در آمریکا داشته باشید عنوانAutomotive engineer خوبه؟ مرسی

اگه اتومکانیک به معنای مکانیک وسیله نقلیه هست گزینه 3 درست است گزینه 4 بسیار کلیه.
Modern automotive engineering, along with aerospace engineering and marine engineering, is a branch of vehicle engineering, incorporating elements of mechanical, electrical, electronic, software and safety engineering as applied to the design, manufacture and operation of motorcycles, automobiles, buses and trucks and their respective engineering subsystems.

توفرم ها نوشتم auto mechanicS engineering (طبق نظر دوستم که دانشجوه تو امریکا) میترسم بعدا که مدارک رو دادم واسه ترجمه یه عنوان دیگه باشه! رشته من مربوط به خودرو و وسایل نقلیس اما درسهای مشترک با مهندسی مکانیک مخصوصا با گرایش جامدات زیاد داشتیم. آیاauto mechanicS engineering اشتباه س؟؟؟
پس تاکید کن بزنه auto mechanic و اگه گفت نمی شه به من بگو بهت بگم چیکار کنی اصلا مهم نیست.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: emrah66
سلام دوستان
من نمی فهمم چرا دوستان اصرار دارند تو همون کادری که فرمت فرم داره تایپ کنند وقتی جا نمیشه می تونیم توی یک برگه جداگانه سوال و شماره مربوطه را نوشت بعد مطالب خواسته شده رو توش نوشت و یا حتی تایپ کرد..این مطلب و بالای دو تا فرم خودشون نوشتن پس چرا این قدر خودتونو اذیت می کنید.من که این کارو کردم،فقط دقت کنید که هر برگه رو به فرم مورد نظر وصل کنید.

دوستان یک سوال هم داشتم ،یک جا های هست تو فرم که فرمت تاریخ داره و نمیشه N/Aنوشت مثل تاریخ ازدواج ،اینجا رو چطوری پر کنیم وقتی من نوشتم مجرد هستم ،لازمه همه این موارد و N/Aبزنم..یا اینکه خالی بزارم ؟اشکالی پیش نمی آید؟
تشکر کنندگان:
(2011-09-01 ساعت 12:20)NZMT نوشته:  سلام دوستان
من نمی فهمم چرا دوستان اصرار دارند تو همون کادری که فرمت فرم داره تایپ کنند وقتی جا نمیشه می تونیم توی یک برگه جداگانه سوال و شماره مربوطه را نوشت بعد مطالب خواسته شده رو توش نوشت و یا حتی تایپ کرد..این مطلب و بالای دو تا فرم خودشون نوشتن پس چرا این قدر خودتونو اذیت می کنید.من که این کارو کردم،فقط دقت کنید که هر برگه رو به فرم مورد نظر وصل کنید.

دوستان یک سوال هم داشتم ،یک جا های هست تو فرم که فرمت تاریخ داره و نمیشه N/Aنوشت مثل تاریخ ازدواج ،اینجا رو چطوری پر کنیم وقتی من نوشتم مجرد هستم ،لازمه همه این موارد و N/Aبزنم..یا اینکه خالی بزارم ؟اشکالی پیش نمی آید؟

نه لازم نیست دوست عزیز خالی بزار.
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-09-01 ساعت 12:20)NZMT نوشته:  سلام دوستان

من خودم داخل قسمت تاریخ n/a نزدم . توی یکی از تب های کناریش که مربوط به همون آیتمه فقط n/a بزار. لازم نیست برای یک آیتم همه فیلدهاش رو n/a بزاری . وقتی یکیش رو n/a بزاری خب معلومه که تاریخ هم نداره . خودشون می فهمند
تشکر کنندگان: Hornet
سلام
دوستان من این فرم DS230 رو برای مادر و پدرم که برنده شدن پر کردم و فرستادم.
فقط نمی دونم این چه داستانیه که تو سایت سفارت آمریکا در آنکارا الان دیدم:
http://turkey.usembassy.gov/general_information2.html
پدر و مادر من هردو بیش از 10 سال پیش بازنشسته شدن و تو فرم ها نوشته بود که شغلشون از 10 سال پیش چیه و منم همون رو که تو فرم خواسته بود نوشتم. ضمنا از یک وکیل هم در امریکا پرسیدم و ایشون هم تاکید کردن همونی که فرم خواسته .
حالا این آنکارا چی می فرماید؟

Common Mistakes made on Applications
Fill in all sections of Form DS-230 completely and accurately.

Question No. 22: Iranian applicants must list all prior employment, not just for the past ten years. Failure to fill this out correctly will result in a delay in the administrative clearance.

باید چی کار کنیم؟ ینی ایرانی ها هی باید این استثنائات رو پیدا کنن؟ ( یکی دیگشم برای گواهی عدم سوئ پیشینه هست که اونم دوستان همه می دونن که لازم نیست برای آنکارا از پلیس ایران عدم سوئ پیشینه گرفت)
می خوام بدونم استثنا دیگری برای ایرانی ها گذاشتن؟
و ضمنا اینکه فرم های پدر و مادر من که نباید دوباره پر بشه و برای kcc فرستاده بشه؟ باید وقت مصاحبه یا حداقل 15 روز قبلش بفرستیم همون آنکارا؟

برامم جالبه که همه جای دنیا چه کشور پیشرفته و په غیره اما و اگر تو کار قانونشون هست!
تشکر کنندگان:
(2011-09-02 ساعت 12:41)nayereh نوشته:  سلام
پدر و مادر من هردو بیش از 10 سال پیش بازنشسته شدن و تو فرم ها نوشته بود که شغلشون از 10 سال پیش چیه و منم همون رو که تو فرم خواسته بود نوشتم. ضمنا از یک وکیل هم در امریکا پرسیدم و ایشون هم تاکید کردن همونی که فرم خواسته .

Question No. 22: Iranian applicants must list all prior employment, not just for the past ten years. Failure to fill this out correctly will result in a delay in the administrative clearance.

باید چی کار کنیم؟ ینی ایرانی ها هی باید این استثنائات رو پیدا کنن؟ ( یکی دیگشم برای گواهی عدم سوئ پیشینه هست که اونم دوستان همه می دونن که لازم نیست برای آنکارا از پلیس ایران عدم سوئ پیشینه گرفت)
و ضمنا اینکه فرم های پدر و مادر من که نباید دوباره پر بشه و برای kcc فرستاده بشه؟ باید وقت مصاحبه یا حداقل 15 روز قبلش بفرستیم همون آنکارا؟

برامم جالبه که همه جای دنیا چه کشور پیشرفته و په غیره اما و اگر تو کار قانونشون هست!

شما اون چیزی که فرستادیو بزار ما ببینیم چه راهنمایی میشه کرد.
2 نفر
تشکر کنندگان:
با سلام و عرض تبریک
بنده فرمها رو ارسال کردم و خرید خدمتی بودم ، از واژه های military و army و infantry (ارتش - نیروی زمینی - سرباز ) استفاده کردم و اشاره ای به موضوع خرید نکردم ،به نظر دوستان بعدا تناقضی در مصاحبه بوجود نمیاد؟ چون روی تناقض ها خیلی حساس هستند و نگران شدم. ممنون
case: 47000
Male sent at:15- aug
تشکر کنندگان:
دوستان
یک سوال دیگه واسم پیش اومده ...این ماه پایان تحصیلات رو توی (دبیرستان ،راهنمایی)JUNE بزنیم یا MAY من موندم کدومش درسته...لطفا راهنمایی کنید....
تشکر کنندگان:
(2011-09-03 ساعت 03:23)ant1981 نوشته:  با سلام و عرض تبریک
بنده فرمها رو ارسال کردم و خرید خدمتی بودم ، از واژه های military و army و infantry (ارتش - نیروی زمینی - سرباز ) استفاده کردم و اشاره ای به موضوع خرید نکردم ،به نظر دوستان بعدا تناقضی در مصاحبه بوجود نمیاد؟ چون روی تناقض ها خیلی حساس هستند و نگران شدم. ممنون

مدت خدمتو زدی چند ماه اونوقت؟
2 نفر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من دچار دو اشتباه در فرم 230 شدم و تاریخ دریافت مدرک لیسانسم رو یکماه زودتر اعلام کردم ( تاریخ صحیح ماه feb است ولی من jun اعلام کردم ) و تاریخ دریافت مدرک فوق لیسانسم رو هم بجای 2003 نوشتم 2203 به نظر شما باید به kcc ایمیل بزنم یا اینکه در حضور افیسر وقبل از قسم خوردن فرم صحیح رو بهشون بدهم ، ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان:
(2011-09-03 ساعت 13:57)kopol نوشته:  سلام دوستان من دچار دو اشتباه در فرم 230 شدم و تاریخ دریافت مدرک لیسانسم رو یکماه زودتر اعلام کردم ( تاریخ صحیح ماه feb است ولی من jun اعلام کردم ) و تاریخ دریافت مدرک فوق لیسانسم رو هم بجای 2003 نوشتم 2203 به نظر شما باید به kcc ایمیل بزنم یا اینکه در حضور افیسر وقبل از قسم خوردن فرم صحیح رو بهشون بدهم ، ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

به نظر من اینها اشتباهات مهمی نیستن ولی حتما حتما باید موقع مصاحبه و قبل از قسم خوردن به آفیسر بگین تا اصلاحشون کنه یا شاید هم همون جا بده خودتون با دست اصلاحش کنین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: kopol
(2011-09-02 ساعت 14:48)outlaw نوشته:  
(2011-09-02 ساعت 12:41)nayereh نوشته:  سلام

شما اون چیزی که فرستادیو بزار ما ببینیم چه راهنمایی میشه کرد.

من دقیقا برای مادرم نوشتم Retired
و برای پدرم که الان شرکت خصوصی دارن نوشتم Managing Director
البته این موضوع رو به خود سفارت در آنکارا هم اعلام کردم و ازشون پرسیدم که داستان این چیزی که اینجا گفتن چیه در حالیکه تو فرم صراحتا سابقه 10 سال گذشته رو خواسته که هنوز جوابی نگرفتم. به نظر خودم میاد سایتشون رو آپدیت نکردن چون شماره سئوال با فرم امسال نمی خونه.
ممنون می شم اگه چیزی به ذهنتون رسید منو راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2011-09-03 ساعت 13:08)outlaw نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 03:23)ant1981 نوشته:  با سلام و عرض تبریک

مدت خدمتو زدی چند ماه اونوقت؟

Previous military service : yes
Branch: army
Rank/ position: infantry
Dates of service: xx-xx-1990
Military speciality: N/A
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ممكنه راهنمائي كنيد آخرين مهلت ارسال فرمهاي ds-230 و dsp-122 كي هست ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان