موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام star63
1- اتفاقا برای من هم همین اتفاق افتاده، من که توجه نکردم و تو فرم ها فامیلی پدرم رو با اسپل متفاوت از خودم پر کردم، چون بنظرم مهم پاسپورته، حالا اگه کسی اطلاعات دقیق داره ممنون میشم بگه
2- مهم نیست شما بقیه قسمت هاش رو N/A بزنید کافیه مثلا تو فرم DS-230 شماره 29 اگر name رو N/A بزارین نیازی به بقیه نیست
3- تو یک برگه جدید آدرس ها رو وارد کنید و تو فرم اصلی در 6b بنویسید for Addresses Please Refer to Attachment
4- no بزنید
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز مها جر سرا من از برندگان 2012 هستم .من در شناسنامه حذف قسمتی از فامیلی و اضافه شدن پسوند داشته ام. می خواستن بدونم باید این را در قسمت 37 فرم 230 ارائه کنم؟ این تغییر فامیلی را که ماله حدوده 20 سال پیش بوده و در قسمت توضیحات شناسنامه ام ثبت شده ، ..می ترسم با نوشتن زمان کلیرنسم طولانی تر بشه ، با توجه به اینکه سرباز سپاه هم بوده ام. لطفا دوستانی که اطلاع دقیق دارند به من کمک کنند .با تشکر
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-17 ساعت 02:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-17 ساعت 02:57 توسط t.azimaie.)
(2011-08-16 ساعت 17:49)star63 نوشته: سلام دوست عزیز:
1- راستش مشکلی که من الان دارم اینه که پاسپورت پدرم تاریخش گذشته و اگر من از روی پاسپورت بزنم می ترسم این ایراد برش وارد باشه که اعتبار نداره الان، اگر هم مثل خودم بزنم با پاسپورت نمی خونه(هرچند اعتبار گذشته)
2- مشکل دیگه ای که دارم اینه که هنوز نتونستم فارسی اسمم رو بیارم تو abobe acrobat prof
اگر شما یا دوستان دیگه بتونند کمک کنند ممنون می شوم.
دوست عزیز من تو تایپ مشکلی نداشتم ولی با تجربه های انجمن چندین بار گفتن که میتونی با خودکار بنویسی، البته اگر فرم در فرم 230 به مشکل داری میتونی تو acrobat pro->form->edit form فرمت رو اصلاح کنی یا عکس اسمت رو اونجا بذاری
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز من از اونائي هستم كه كسي رو اونجا ندارم كه آدرسش رو بدم . اگه بزنم California, Los Angeles كفايت مي كنه يا آدرس كامل مي خواد ؟ كسي تا حالا اينو تجربه نكرده ؟ يا اطلاعاتي نداره ؟ بخدا فرمهام رو بخاطر اين موضوع هنوز پست نكرده ام . داره كم كم دير ميشه . خيلي استرس دارم . در به در دنبال يكي مي گردم آدرسش رو بزنم . توي فيس بوك با خيلي ها اين موضوع رو در ميون گذاشتم اما هيشكي جواب منو نداد . واقعا اونا كه آمريكا زندگي مي كنن يه آدرسش براشون اينقدر مهمه كه نمي خوان بدن به كسي ؟
يه نصيحت به اونائي كه رفتن و مي خوان برن ( البته به عنوان يه برادر كوچكتر )
اينقدر محافظه كار نباشين و هر كاري از دستتون بر مياد واسه هم وطنتون بكنين .
همگي موفق باشين . اگه راهي هست جلوي پاي من هم بذارين . دارم ديوونه ميشم .
[/quote]
دوست عزیز با مراجعه به سفرنامه دوستانی که سالهای قبل مصاحبه داشتند میشه فهمید که آنها به هر حال یک آدرس در آمریکا از شما میخواهند که گرین کارت را ارسال نمایند ولی در سالهای قبل نبود آدرس مذکور در این مرحله بعنوان نقص مدرک اعلام نمیشده است ولی در هنگام مصاحبه نقص مدرک تلقی می شده است .پیشنهاد من اینست که اگر واقعا امکان پیدا کردن آدرس نیست از اینترنت شماره تلفن یک وکیل را در شهری که تصمیم دارید مستقر شوید پیدا کنید و پس از توافق بر سر مبلغ (که توصیه اکید میکنم کتبی باشد) آدرس وکیل مذکور را بنویسید. در ضمن برای پیدا کردن مناسب ترین قیمت پیشنهاد میکنم از چند جا استعلام بگیرید ولی مواظب باشید حتما با وکیل رسمی وارد مذاکره شوید.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان: من دارم به یکی از دوستان کمک میکنم تا فرمهاش رو پر کند و طی این چند روز ارسال کند.
درباره دوستم بگویم که دیپلم از هنرستان فنی و حرفه ای گرفته و الان در دانشگاه مشغول تحصیل است در شاخه کاردانی پیوسته و ترم 3 و سن 20 سال.
حالا با این مشخصات سوالات را می پرسم :
1) در قسمت 10 و 11 که مربوط به آدرس است، درسته که نوشته (اگر ندارید فعلا مهم نیست) ولی می خواستم مشکلی ممکن پیش بیاید برایش و پروندش دچار مشکل شه یا این که خیلش راحت باشه.؟
2) در قسمت 12 شغل بنویسه Student دیگه.؟
3) در قسمت 32 که مربوط به شغل است که ایشون دانشجو هستند و شغلی ندارن ، ولی در قسمت پایینش نوشته که چه شغلی که در آمریکا می خواهید داشته باشید.؟ بنویسه Student و یا N/A بنوسید.؟
4) و در آخر امضا رو همین امضا ایرانی بزنه و یا اینکه اسم و فامیلش را بنویسد.؟
با سپاس...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من در مرحله اول 2012 جزع برندگانم و تازه دیروز اتفاقی فهمیدم. خودم می خوام برم آمریکا اما همسرم تمایلی نداره که بیاد. آیا باید فرم ds-230 رو برای همسرم هم بفرستم؟؟؟ با توجه به اینکه ایشون نمی خواد بیاد آمریکا؟؟ در ضمن همه بچه هام بالای 21 سال هستند و اگر من سیتیزن بگیرم می خوان اقدام کنن. قسمت 31a ,31b رو چه جوری پر کنم؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سام :
*دوستان در قسمت 39 که نوشته نام و آدرس Petitioner چی بنویسیم.؟
*همچنین در قسمت 33 که مربوط به درس است کسی که دانشگاه هست و هنوز درسش را تمام نکرده چی بنویسد در قسمت Degree or diploma ؟ خالی بزاره.؟
با سپاس...