موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من کی کارنت میشم؟ الان ترجمه ها رو انجام ندم؟
1 سوال دیگه، من دیپلمم نیست اما مدرک پیش دانشگاهی و لیسانسم هست. بازم دیپلم لازمه؟
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این فایل که آماده کردم پراکندگی کیس نامبرهای ما اعضای مهاجرسرا در سال 2012 هست که به نظر من به صورت کاملا یکنواخت توزیع شدیم:
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-11 ساعت 20:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-11 ساعت 20:10 توسط outlaw.)
این تاریخ مصاحبه ها رو پس کی میدن؟ما هنوز کلیر بهمون نخورده صبر نداریم خدایا بهمون صبر عطا فرما.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا سلام من کلا 10 دقیقه است که با سایت شما آشنا شدم من بخوام لاتاری شرکت کنم دقیقا چه زمانی و کجا و چه فرمی را و چطوری آن فرم را پر کنم همین دمه ادمین گرم.
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-11 ساعت 18:20)mansour*** نوشته: سلام
از شماها در خواست کمک وهمفکری دارم من در دانشگاه رشته حقوق قبول شدم مجازی هم قبول شدم قصدم این بود با این تصور کذایی که حقوق را مجازی بخونم ودر امریکا هم زندگی کنم گویا مجازی حقوق فقط شعبه امتحاناتش دبی یا ایران است ودر امریکا شعبه نداره در سراسری هم باید اینجا بمونم اگر اینجا بمونم فقط میتونم برم آمریکا وبا پاس سفید برگردم برای دوسال وآیا آن دوسال دیگر تمدید شود الله اعلم به هر روی نمی دانم اگر هم مجازی بخونم پایان هر ترم باید به ایران بیام و1ماه بمونم وبعد از امتحانات برگردم شما عزیزان چه نظری دارید گیج شدم وباید هر چه زودتر تصمیم بگیرم چون باید تا اخر ماه ثبت نام دانشگاه را انجام بدم.
در آخر مخلص کلام اینکه مجازی بخونم وهر ترم بیام ایران یا سراسری بخونم با پاس سفید ایران بمونم کدامش عقلانی هستش؟ امیدوارم راهنمایی کنید از همه شما عزیزانم ممنونم.
آقاق منصور من هم مشکل شما رو دارم...سراسری قبول شدم و مجازی که خوب 100% سراسری بهنره اما من کلاً بی خیال شدم البته نمیگم شما هم بشید ها...من خیلی فکر کردم...تصمیم دارم این بار واقعاً رشته ای که دوست دارم بخونم نه مثل دوران کارشناسی رشته ای که بهم تحمیل می شه، من ریسکش رو قبول کردم و امسال ثبت نام نمیکنم...اگر لاتاری هم نشد دوباره کنکور می دم...اما چون رشته ای که می خواستم قبول نشدم این تصمیم رو گرفتم...
در مورد شما، باید بگم که این که شما بخواهید برید مجازی و کلی پول بدید یکم غیر منطقی هست...اون پول رو نگه دارید یه مقدار دیگه هم بزارید روش برید آمریکا دانشگاه، شما اصلا نمی تونید مدرک اینجارو با اونجا مقایسه کنید و شاید مجبور شید حتی دوباره اونجا بخونید...پس مجازی اصلا منطقی نییست
اما سراسری بحثش جداست...اگر شرایط رشته و دانشگاهتون خوبه ثبت نام کنید تا پروسه های ما درست شه حدودا 1 سال طول می کشه تا اون موقع شما نصف درستون رو خوندید و 6 ماه هم بعد از گرفتن ویزا می تونید اینجا بمونید یعنی احتمالا مجبور شید 1 بار بیاید ایران ...شاید هم دیدید اصلا نمی ارزه و ولش کردید و رفتید،در هر صورت چیزی رو از دست ندادید...هزینه ای هم نداره به نظر منطقی میائ..من خودم اگه رشتم و دوس داشتم این کار رو می کردم...اما به قول آقای outlow اگر سنتون کمه انرژیتون رو بزارید برای اونجا و این 1 سال رو کار کنید و اموزش ببینید که اونجا بتونید یه کاری دست و پا کنید و همونجا برید دانشگاه که اونجا درس خوندم کجا و اینجا کجا!
موفق باشید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012