موضوعها: 0
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-12 ساعت 00:47)mansour*** نوشته: از همه شما فرشته ها ممنونم درخصوص تحصیل در آمریکا مخصوصا رشته حقوق چونکه قوانین هرکشور مربوط به خودش هستش واخذمدرک کارشناسی به تنهایی چاره ساز نیست اما در مقطع ارشدودکترا با گرایش بین الملل وحقوق بشر وتجارت و...اینها در هرکشوری کاربرد داره با توجه به علاقه شدید من به این رشته تصمیم گرفتم برای بار اول در کنکور شرکت کنم وحالا هم موفق شدم وعلاقه زیاد به حرفه وکالت وقضاوت دارم به هر روی اتفاقی در مسیر زندگی من پیش آمده مثل شما ها وآن هم هجرت اما هر چه به واقعیت نزدیک میشم احساس میکنم جسارت وشهامتم کم شده واحساس میکنم در زندگی خودم بزرگترین ریسک را انجام میدم از دست دادن دانشگاه ورشته حقوق با آن محدودیتی که از نظرظرفیت داره از دست دادنش کمی سخته اما من باید بین بد وبدتر راانتخاب کنم اگر بتونم لیسانس اینجا بگیرم در آمریکا میشه فوق را پذیرش گرفت حتی در آمریکا هم میشه لیسانس حقوق گرفت ودر ایران آزمون وکالت داد اما فراموش نشه کسی که چنین کاری بکند قطعا وکیل ضعیفی خواهد بود وقطعا زندگی مردم را که بهش وکالت دادند را به باد می دهدچون بدون دانش قوانین مدنی وجزایی وتسلط کامل به قوانین نمیشه کوچیک ترین عملی را انجام داد.من تصمیم را گرفتم همان دانشگاه اینجا ثبت نام میکنم چنانچه راضی بودم ادامه میدم وچنانچه نبودم بقول شما با ادامه پروسه لاتاری وورود به کشورآمریکا ادامه میدم شایان ذکر است رشته حقوق در آمریکا بسیار سخت تر از رشته پزشکی میباشد زیرا درس خواندن در آن رشته زبان وادبیات خیلی قوی میخواهد بدلیل اینکه قسمت عمده حقوق تسلط بر فن بیان است یعنی یک زبان خیلی قوی نه مثل من پت پت کنه خلاصه شرایط خیلی سختی دارم وشاید هم سخت تر هم بشه وشاید دارم با دستهای خودم کارمو گره میزنم اکثریت شماها حداقل لیسانس گرفتید حالا کاربرد داره یا نداره بهرحال دارید وحرفی برای گفتن هم دارید اما من ادامه میدم تا خدا چی بخواد.
در خاتمه از همرایی شما ها ممنونم
خوش است دردکه باشدامیددرمانش
درازنیست بیابان که هست پایانش.
من فکر کردم شما ارشد قبول شدین!! اگه لیسانس هست اصلا نمی ارزه 4 سال عمرتون رو اینجا هدر بدید و در نهایت برید اونجا با هزار بدبختی شاید یک سری از واحداتونو قبول کنند...با این حال تصمیم آخر رو می گیرید من تنها می تونم نظر بدم...من پدرم استاد حقوق هست بنابراین با این داستان کمی آشنا هستم، لیسانس حقوق اینجا تو آمریکا بدردتون نحخواهد خورد مگر اینکه از یکی از 2-3 تا دانشگاه های مطرح با بالاترین معدل باشی که اونم باز به سلیقه دانشگاه بستگی داره در کل 90% بدردشون نخورده...از من گفتن از شما نشنیدن
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من گهگاهی در اینجا و سایت های سفارت دیده ام که باید لیست کامل از تاریخ و کشورهایی که سفر کرده ایم را هم به سفارت مصاحبه کننده ارسال کنیم. ولی نمیدونم این لیست را باید کی بفرستیم و یا کجا باید تحویل بدهیم.
اگر کسی میدونه و راهنمایی کنه، ممنون میشم.
کیس نامبر :2012AS00024xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
پس من چکار کنم گیج شدم از بس عاشق این رشته هستم آخه عزیز زبانو چکار کنم برای تحصیل درآمریکا مخصوصا حقوق باید زبان انگلیسی قوی داشت وچنین معلومات وزبانی کار یکی دوروز نیست!!!نمی دونم چی بگم شاید باور نکنید دارم گریه می کنم من خیلی گرفتار شدم این روزها یکساله گرفتار شدم گیج گیجم فرض براینکه رفتم دانشگاه آمریکا اگر ایران برگردم آزمون وکلا نمی تونم بدم چون تسلط ومهارت قانونی ندارم خودت می دونی آزمون وکلا چقدرسخته میشه از پدرت راجع به این سوال کنی؟پدرمادر من میگه اگر مدرک اونجا را بگیری باید دوسال بشینی قانون ایرانو هم بخونی تا بتونی آزمون وکلا را موفق وقبول بشی.
[/quote]
شما میخوای اونجا زندگی کنی یا نه؟اینو اول مشخص کن.چون اگه اونجا رو می خوای دبگه وکالت ابنجا بدردت نمی خوره .در مورد زبان هم از الان شروع کن جدی...اونجا هم نهایتا 1 سال زمان می بری.اما بازم می گم هیچیو کنسل نکن تا جواب نهایی.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-12 ساعت 12:41)imanmamad نوشته: (2011-09-12 ساعت 12:32)flake نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من گهگاهی در اینجا و سایت های سفارت دیده ام که باید لیست کامل از تاریخ و کشورهایی که سفر کرده ایم را هم به سفارت مصاحبه کننده ارسال کنیم. ولی نمیدونم این لیست را باید کی بفرستیم و یا کجا باید تحویل بدهیم.
سلام ضمن تبريك به شما-اصلا همجين جيزي لازم نيست اون مربوط به ويزاهاي توريستي هست
با سلام ......لطفا وقتی اطلاعاتتون کامل نیست جواب دیگران رو ندید دوست عزیز....
شما باید لیست کامل سفر ها و زمان هاشون رو حتما برای آنکارا بفرستید همراه مدارکتون....
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-12 ساعت 13:02)mansour*** نوشته: (2011-09-12 ساعت 10:23)faranak.n نوشته: (2011-09-12 ساعت 00:47)mansour*** نوشته: از همه شما فرشته ها ممنونم درخصوص تحصیل در آمریکا مخصوصا رشته حقوق چونکه قوانین هرکشور مربوط به خودش هستش واخذمدرک کارشناسی به تنهایی چاره ساز نیست اما در مقطع ارشدودکترا با گرایش بین الملل وحقوق بشر وتجارت و...اینها در هرکشوری کاربرد داره با توجه به علاقه شدید من به این رشته تصمیم گرفتم برای بار اول در کنکور شرکت کنم وحالا هم موفق شدم وعلاقه زیاد به حرفه وکالت وقضاوت دارم به هر روی اتفاقی در مسیر زندگی من پیش آمده مثل شما ها وآن هم هجرت اما هر چه به واقعیت نزدیک میشم احساس میکنم جسارت وشهامتم کم شده واحساس میکنم در زندگی خودم بزرگترین ریسک را انجام میدم از دست دادن دانشگاه ورشته حقوق با آن محدودیتی که از نظرظرفیت داره از دست دادنش کمی سخته اما من باید بین بد وبدتر راانتخاب کنم اگر بتونم لیسانس اینجا بگیرم در آمریکا میشه فوق را پذیرش گرفت حتی در آمریکا هم میشه لیسانس حقوق گرفت ودر ایران آزمون وکالت داد اما فراموش نشه کسی که چنین کاری بکند قطعا وکیل ضعیفی خواهد بود وقطعا زندگی مردم را که بهش وکالت دادند را به باد می دهدچون بدون دانش قوانین مدنی وجزایی وتسلط کامل به قوانین نمیشه کوچیک ترین عملی را انجام داد.من تصمیم را گرفتم همان دانشگاه اینجا ثبت نام میکنم چنانچه راضی بودم ادامه میدم وچنانچه نبودم بقول شما با ادامه پروسه لاتاری وورود به کشورآمریکا ادامه میدم شایان ذکر است رشته حقوق در آمریکا بسیار سخت تر از رشته پزشکی میباشد زیرا درس خواندن در آن رشته زبان وادبیات خیلی قوی میخواهد بدلیل اینکه قسمت عمده حقوق تسلط بر فن بیان است یعنی یک زبان خیلی قوی نه مثل من پت پت کنه خلاصه شرایط خیلی سختی دارم وشاید هم سخت تر هم بشه وشاید دارم با دستهای خودم کارمو گره میزنم اکثریت شماها حداقل لیسانس گرفتید حالا کاربرد داره یا نداره بهرحال دارید وحرفی برای گفتن هم دارید اما من ادامه میدم تا خدا چی بخواد.
در خاتمه از همرایی شما ها ممنونم
خوش است دردکه باشدامیددرمانش
درازنیست بیابان که هست پایانش.
من فکر کردم شما ارشد قبول شدین!! اگه لیسانس هست اصلا نمی ارزه 4 سال عمرتون رو اینجا هدر بدید و در نهایت برید اونجا با هزار بدبختی شاید یک سری از واحداتونو قبول کنند...با این حال تصمیم آخر رو می گیرید من تنها می تونم نظر بدم...من پدرم استاد حقوق هست بنابراین با این داستان کمی آشنا هستم، لیسانس حقوق اینجا تو آمریکا بدردتون نحخواهد خورد مگر اینکه از یکی از 2-3 تا دانشگاه های مطرح با بالاترین معدل باشی که اونم باز به سلیقه دانشگاه بستگی داره در کل 90% بدردشون نخورده...از من گفتن از شما نشنیدن
پس من چکار کنم گیج شدم از بس عاشق این رشته هستم آخه عزیز زبانو چکار کنم برای تحصیل درآمریکا مخصوصا حقوق باید زبان انگلیسی قوی داشت وچنین معلومات وزبانی کار یکی دوروز نیست!!!نمی دونم چی بگم شاید باور نکنید دارم گریه می کنم من خیلی گرفتار شدم این روزها یکساله گرفتار شدم گیج گیجم فرض براینکه رفتم دانشگاه آمریکا اگر ایران برگردم آزمون وکلا نمی تونم بدم چون تسلط ومهارت قانونی ندارم خودت می دونی آزمون وکلا چقدرسخته میشه از پدرت راجع به این سوال کنی؟پدرمادر من میگه اگر مدرک اونجا را بگیری باید دوسال بشینی قانون ایرانو هم بخونی تا بتونی آزمون وکلا را موفق وقبول بشی.
شما مشکلت ریشه ای دوست من! شما اول تکلیفت رو با زندگیت روشن کن بعد!
ببین الان بهترین کار اینه که ثبت نام کنی سراسری رو...هزینه ای هم که نداره اگه نخواستی بری چیزی رو از دست ندادی! در مورد زبان شما 1 سال وقت داری زبان بخونی این وقت خیلی هم زیاده! تازه سال اول بری امریکا نمی تونی راحت بری دانشگاه مگر اینکه والدینت قبول کنن شهریه سال اول رو که خیلی هم زیاده بدن! اگر نری 1 سال هم اونجا زندگی کردی و زبانت دیگه خوب شده! در کل مشکل زبان حل می شه...الان مسئله مهم اینه که شمت اصلا تصمیم بگیر می خوای بری یا نه!
ولی الان ثبت نام رو بکن تا سال دیگه وقت تصمیم گیری هست گریه نداره که ادم می شینه 2 2 تا می کنه یه تصمیمی می گیره! فعلاً ثبت نام کن که چیزی رو از دست نداده باشی
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-12 ساعت 15:38)s_sh1355 نوشته: (2011-09-12 ساعت 12:41)imanmamad نوشته: (2011-09-12 ساعت 12:32)flake نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
سلام ضمن تبريك به شما-اصلا همجين جيزي لازم نيست اون مربوط به ويزاهاي توريستي هست
با سلام ......لطفا وقتی اطلاعاتتون کامل نیست جواب دیگران رو ندید دوست عزیز....
شما باید لیست کامل سفر ها و زمان هاشون رو حتما برای آنکارا بفرستید همراه مدارکتون....
s_sh1355عزیز ، آیا برای سفارت در ابوظبی هم اطلاع دارید که باید فرستاد یا نه؟
کیس نامبر :2012AS00024xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من عضو جدید هستم و ممنون از شما دو تا سوال داشتم اول اینکه من ادرس منزلمون رو ادرس خواهرم رو دادم این مشکلی نداره و دیگه اینکه من فقط کار ده سال پیشم رو تو فرم نوشتم قبل از ده سال پیش هم شغل دولتی داشتم ولی اونها رو ننوشتم سفارت انکارا هم باید مصاحبه بشم در ضمن امضا رو چه جوری باید پر کنم باتشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای خوبم!
من یه سوال تخصصی داشتم من همراه پسر 6 سالم خارج از ایران زندگی میکنم و یکسال میشه که از ایران بیرونم و از همسرم هم جدا هستم اما هنوز به صورت قانونی طلاق نگرفتم ام خرج من و پسرم رو پدرم پرداخت میکنه من اسپانسری تو امریکا پیدا نکردم و به دلیل مشکلاتی که دارم امکان پول گداشتن تو حساب شخصیم تو ایران رو هم ندارم میتونم پدرم رو به عنوان اسپانسر معرفی کنم؟ ضمنان شماره من هم کانفریم شده برای ماه اکتبر و مدارکمو هم ماه jun فرستادم! مرحله بعدی چیه؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای
کنسولگری: تغییر داده به کوالامپور
تاریخ کارنت شدن کیس:اکتبر
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-12 ساعت 17:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-12 ساعت 17:30 توسط maliheh.)
سلام خوب من دیگه فرمهارو فرستادم چه جوری اعلام کنم شغلهای دیگه رو ادرس رو هم به این دلیل ادرس خواهرم رو دادم که نامه ها رو پست میاره تحویل بگیره
با عذرخواهی فراوان من جوابم رو گرفتم سوال بالا بی مورد بود