موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-10 ساعت 13:47)armtin نوشته: (2011-09-10 ساعت 13:13)Man نوشته: (2011-09-10 ساعت 10:40)naazi نوشته: سلام به همگی
چند روز پیش من به آنکارا ایمیل زدم که چرا کارنت نشدم از آنکارا برام ایمیل اومده که هنوز مدارکتو کی سی سی به آنکارا نفرستاده(بعد یک ماه)!!!!!
در نتیجه به کی سی سی زنگ زدم پیگیر شدم گفت 10 روز کاری صبر کن
ظاهرا امسال روند كار KCC يه كم متفاوت شده! كيس من هم كارنت شده ولي تاريخ مصاحبه رو مشخص نمي كنند. البته حداقل 4 نفر ديگه هم تو مهاجرسرا شرايط منو دارن. ايميل به kcc وسفارت هم بي فايده بوده. فعلا صبر ميكنيم ببينيم چي ميشه. شايد وضعيت براي كيس هاي بعدي منظم تر و مشخص تر بشه.
ولی پس چرا ما به کی سی سی ایمیل می زنیم روزو میگه ولی از ساعت .....
در مورد ساعت مصاحبه بايد بگم زياد نگران نباش. فكر ميكنم تو آنكارا همه ساعت 8:30 هستند. شما فعلا كاراي ديگه رو انجام بده. مهم اينه كه 31 اكتبر بايد اونجا باشي.
ولي درباره اينكه چرا تاريخ مصاحبه بعضي ها (مثل شما)مشخص شده ولي بعضيها ( مثل من و outlaw و dr4mir , naazi) مشخص نشده!!!؟ بايد از جناب KCC بپرسيم كه چرا؟ البته شايد سالهاي پيش هم همينطور بوده كه اميدوارم سال بالايي هاي عزيز جواب بدن
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-10 ساعت 19:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-10 ساعت 19:41 توسط azad57.)
سلام به همگی
چند روز پیش من به آنکارا ایمیل زدم که چرا کارنت نشدم از آنکارا برام ایمیل اومده که هنوز مدارکتو کی سی سی به آنکارا نفرستاده(بعد یک ماه)!!!!!
[/quote]
سلام
شماره کیس شما چنده ؟
[/quote]
ظاهرا امسال روند كار KCC يه كم متفاوت شده! كيس من هم كارنت شده ولي تاريخ مصاحبه رو مشخص نمي كنند. البته حداقل 4 نفر ديگه هم تو مهاجرسرا شرايط منو دارن. ايميل به kcc وسفارت هم بي فايده بوده. فعلا صبر ميكنيم ببينيم چي ميشه. شايد وضعيت براي كيس هاي بعدي منظم تر و مشخص تر بشه.
[/quote]
دوستان عزیز سلام
چرا به سایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ نمی روید و از آنجا تاریخ و زمان مصاحبه خود را پیدا نمی کنید؟
با ورود نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به همراهConfirmation Number، به شما تاریخ و روز مصاحبه تان اعلام می شود.
(2011-09-10 ساعت 13:47)armtin نوشته: (2011-09-10 ساعت 13:13)Man نوشته: (2011-09-10 ساعت 10:53)javad_2 نوشته: (2011-09-10 ساعت 10:40)naazi نوشته: سلام به همگی
سلام
شماره کیس شما چنده ؟
ولی پس چرا ما به کی سی سی ایمیل می زنیم روزو میگه ولی از ساعت .....
دوستان عزیز سلام
چرا به سایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ نمی روید و از آنجا تاریخ و زمان مصاحبه خود را پیدا نمی کنید؟
با ورود نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به همراهConfirmation Number، به شما تاریخ و روز مصاحبه تان اعلام می شود.
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا جایی که من می دونم زمان مصاحبه علاوه بر cn به زمان ارسال فرمهاتون هم بستگی داره! این یکی از دلایل اینه که بعضی ها زودتر کارنت شدن
یک سوال، چرا همه اونایی که کارنت شدن برای آنکارا هستن؟؟؟؟ کسی ابوظبی نیست یعنی؟؟؟؟؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012