کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-13 ساعت 11:21)mansour*** نوشته:  سلام
دوست عزیز تا جایی که می دونم در فرمها درباره سفرخارجه بجزآمریکا سوالی نکرده پس تهیه لیست برچه مبنایی است ودر کجا خواسته شده من بازم فرمها را بررسی میکنم شاید یادم رفته اما یاد ندارم چنین چیزی خواسته باشند در فرمها!
دوستان مطلع لطفا در باره این موضوع توضیح دهند.

(2011-09-13 ساعت 10:44)s_sh1355 نوشته:  
(2011-09-12 ساعت 16:05)flake نوشته:  
(2011-09-12 ساعت 15:38)s_sh1355 نوشته:  
(2011-09-12 ساعت 12:41)imanmamad نوشته:  سلام ضمن تبريك به شما-اصلا همجين جيزي لازم نيست اون مربوط به ويزاهاي توريستي هست

با سلام ......لطفا وقتی اطلاعاتتون کامل نیست جواب دیگران رو ندید دوست عزیز....
شما باید لیست کامل سفر ها و زمان هاشون رو حتما برای آنکارا بفرستید همراه مدارکتون....

s_sh1355عزیز ، آیا برای سفارت در ابوظبی هم اطلاع دارید که باید فرستاد یا نه؟

سلام.....

تا جائی که من میدونم ابوظبی قبل از مصاحبه نمیخواد...اما اگه کلیرنس بخورید حتما میخواد ازتون....پس بهتره که از الان لیستشو تهیه کنید و داشته باشید...از طرفی اینا هر روز و روی هر کیس یه جور رفتار میکنن....تهیه لیست هم که خرجی نداره...پس منطقیه که از الان برید دنبالش....
ای بابا... واقعا من متوجه نمیشم شماها چرا اینقد یه موضوع رو کش میدین...اگه زحمت بکشید و لیست مدارکی رو که سفارت آنکارا میخواد رو مطالعه کنید میبیند که 2 برگ اخر اون یه فرمه که باید پر بشه و توی اون فرم درباره کلیه سفرهای خارجی تون اطلاعات خواسته......ابوظبی هم بعضی اوقات travel History میخواد که همون لیست سفرهای خارجیه...تو رو خدا اینقد دیگه کش ندین موضوع رو....نا سلامتی شماها میخواین برین آمریکا....اونجا هم میخواین همینجور عمل کنین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
تشکر کنندگان: outlaw ، faranak.n ، ali.narooei
سلام به دوستان

می شه یکی بگه کلا چه مدارکی لازم هست که به سفارت برده بشه؟(ترجمه مدرک دانشگاهی، ترجمه کارت معافیت، عدم سو پیشینه از پلیس یا هر چیز دیگه ای که لازمه) و اینکه آیا این از سفارتی به سفارت دیگه فرق می کنه؟ و اینکه آیا اصل مدارک رو هم باید برد یا همون ترجمه تایید شده توسط وزارت امور خارجه کافیه؟

می میخوام برم سفارت آمریکا تو انگلیس؟ کسی از شرایط اونجا خبری داره و اینکه آسون هست یا سخته و یا در مورد مدارکی که می خوان کسی چیزی می دونه چون تو سایتشون چیزی نبود؟
تشکر کنندگان:
(2011-09-13 ساعت 18:20)saman22 نوشته:  سلام به دوستان

می شه یکی بگه کلا چه مدارکی لازم هست که به سفارت برده بشه؟(ترجمه مدرک دانشگاهی، ترجمه کارت معافیت، عدم سو پیشینه از پلیس یا هر چیز دیگه ای که لازمه) و اینکه آیا این از سفارتی به سفارت دیگه فرق می کنه؟ و اینکه آیا اصل مدارک رو هم باید برد یا همون ترجمه تایید شده توسط وزارت امور خارجه کافیه؟

می میخوام برم سفارت آمریکا تو انگلیس؟ کسی از شرایط اونجا خبری داره و اینکه آسون هست یا سخته و یا در مورد مدارکی که می خوان کسی چیزی می دونه چون تو سایتشون چیزی نبود؟

دوست عریر تمام سوالات هم جوابش تو فرم هاست هم تو تاپیک های امسال.
شما مطالعه کن اگه چیزی گنگ بود من و دوستان هستیم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: mansour*** ، Shezem ، sinswimer ، ali.narooei
(2011-09-13 ساعت 18:29)outlaw نوشته:  
(2011-09-13 ساعت 18:20)saman22 نوشته:  سلام به دوستان

دوست عریر تمام سوالات هم جوابش تو فرم هاست هم تو تاپیک های امسال.
شما مطالعه کن اگه چیزی گنگ بود من و دوستان هستیم.

saman22 @
داداش، اہن رفیقمون outlaw راست میگه دیگه!! Shy
شما به فروم‌های دیگه تو همین مهاجرسرا هم سر بزن، اتفاقا من یک پست خوندم، که یه نفر رفته بود سفارت آمریکا تو انگلیس، و همه چیز را هم نوشته بود که مصاحبه چطور بود. فکر کنم، توی تاپیک سفرنامه‌های غیر از ترکیه و ابوظبی بود.
در ضمن، در مورد مدارک هم بگم، توی همان نامه قبولی از طرف KCC که اسمت توش نوشته شده، هممونجا یک لینک هم گذاشته که برای باقی مراحل چه کارهایی باید بکنی، و چه مدارکی لازمه.
یه خورده بگرد، پیدا می‌کنی. جوینده، یابنده‌ است!
درود فراوان!

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: sinswimer ، ali.narooei
دوستان
تا اونجایی که شنیدم ، و خوندم و پرسیدم از سال قبلی ها
فرمی که مسافرت خارجی اعلام کنید رو نمی خوان از ما
اگه لازم بدونن خودشون بهتون اعلام می کنن که در سفارت پر کنید
فروم مشابه سال قبل هم هست
تشکر کنندگان:
(2011-08-02 ساعت 13:37)shahabsohi نوشته:  با سلام

لطفا به این مشکله من کمک کنید :

من ۴ سال پیش `Aptech` درس خندم و ۳ سال تو تهران professional certificateاین موسسرو گرفتم و بعدش این مدارک رو ترانسفر کردم به مالزی و اونها ۱۲۰ credit من رو قبول کردن و گفتند که بیام سر ساله ۳ بشینم . و من degree مو تو ۸ ماه گرفتم و الان تو انگلیس دارم فوق می‌خونم . حالا من این پروفشنال سرتیفیکت رو تو application فرم جای قید نکردم به نظر شما باید چی‌ کار کنم ؟ آفیسر عزم سوال نمیکنه که چرا تو ۸ ماه این degree رو گرفتی‌ ؟ باید چی‌ کار کرد ؟ لطفا کمک کنید مرسی‌ .

سلام" shahabsohi " عزیز
میخواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید"
من چند تا سوال راجعبه "aptech" میخواستم بپرسم .
من واسه این ترم تو اپتک تهران ثبت نام کردم و میخوام دوره 3 ساله رو به خونم و بعد اگه بشه خارج ادامه تحصیل بدم
شما گفتین که اپتک خوندین و توی مالزی ادامه تحصیل دادین
"
میشه بگین که آیا دانشگاههای مالزی مدرک aptech رو قبول دارن ؟ یعنی apply میدن؟
و میتونم به پرسم شما تو مالزی با مدرک اپتک از کدوم دانشگاه apply گرفتین ؟ اگه میشه راجعبه اون دانشگاه و اعتبارش هم برام توضیح بدین
ازتون ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
با سپاس
منتظر پاسختان هستم

تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من به کی سی سی برای مشخص شدن وقت مصاحبه ام 4 روز پیش ایمیل زدم امروز جواب دادند به ایمیلم، ولی گفتند که اطلاعاتت مطابقت نداره قضیه هم از این قراره که در زمان ثبت نام اولیه ماه تاریخ تولد رو اشتباه نوشته بودم که زمانی که فرمها 122 و 230 رو برای کی سی سی فرستادم همراه با فرمها یادداشتی رو هم براشون ارسال کردم و توضیح دادم
ولی توی این ایمیلی که 4 روز پیش براشون فرستادم تاریخ تولد صحیح رو وارد کردم که گویا توی اطلاعاتشون هنوز تغییر نداده اند
حالا سوالم اینجاست الان که دوباره میخوام بهشون ایمیل بزنم تاریخ تولد اولیه که غلط هست رو بنویسم ؟
متشکرم
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام.
همسر من لیسانس پرستاری داره ولی چون طرح رو نگذرونده مدرکش گیره . اون 3 سال سابقه کار با بیمه داره البته به عنوان مدیر داخلی شرکت خصوصی آیا به درد میخوره یا نیازه که حتما" بریم دانشگاه طرحشو بخریم .
لطفا راهنمائی کنید .
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
تشکر کنندگان: javad_2
همسرم برنده اصلی هستن
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2011-09-14 ساعت 13:23)puyagroup نوشته:  همسرم برنده اصلی هستن

با سلام.
مگه ديپلم ندارن. همون كافيه.
ارادتمند
تشکر کنندگان:
(2011-09-14 ساعت 13:44)ETnakhausetelefonien نوشته:  

با سلام.
ارادتمند
من فکر می‌کنم هر چی‌ تو فرمها نوشتید باید ثابت کنید.اگر در فرمها تحصیلات را نوشتید دیپلم که مسلأی نیست و دیپلم را ارائه می‌کنید ولی‌ اگر لیسانس نوشتید آنها مدرک لیسانس را از شما میخواهند.در سفرنامه‌ها خواندم که کسانیکه لیسانس بودند حتا مدرک دیپلم را نگاه هم نکرده و فقط لیسانس را خواسته.من خودم پزشک متخصص هستم و مدرک تخصصم هنوز آزاد نشده ولی‌ تا زمان مصاحبه طرحم تموم می‌شه و میگیرمش.برای همین هم زدم تخصص.البته من صد در صد مطمئن نیستم ولی‌ معمولان از شما میخهند هر چی‌ تو فرمها نوشتی‌ ثابت کنی‌
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3
(2011-09-14 ساعت 14:57)cmbt نوشته:  

با سلام.
ارادتمند
من فکر می‌کنم هر چی‌ تو فرمها نوشتید باید ثابت کنید.اگر در فرمها تحصیلات را نوشتید دیپلم که مسلأی نیست و دیپلم را ارائه می‌کنید ولی‌ اگر لیسانس نوشتید آنها مدرک لیسانس را از شما میخواهند.در سفرنامه‌ها خواندم که کسانیکه لیسانس بودند حتا مدرک دیپلم را نگاه هم نکرده و فقط لیسانس را خواسته.من خودم پزشک متخصص هستم و مدرک تخصصم هنوز آزاد نشده ولی‌ تا زمان مصاحبه طرحم تموم می‌شه و میگیرمش.برای همین هم زدم تخصص.البته من صد در صد مطمئن نیستم ولی‌ معمولان از شما میخهند هر چی‌ تو فرمها نوشتی‌ ثابت کنی‌

دقيقا دكتر درست مي گه-هر چي ادعا مي كنين بايد داشته باشين

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Pani2010 ، sinswimer ، SH1A2R3 ، mitr.p
(2011-09-14 ساعت 15:28)behzadb57 نوشته:  
(2011-09-14 ساعت 14:57)cmbt نوشته:  

با سلام.
ارادتمند

دقيقا دكتر درست مي گه-هر چي ادعا مي كنين بايد داشته باشين

ولی من فکر می کنم اگه دسترسی به مدرک نداشته باشی همون دیپلم رو قبول می کنن. من خودم دانشجوی PhD هستم ولی آخرین مدرکم همون دیپلمه. من اگه تحصیلاتمو دیپلم می نوشتم که نمی شد. می گفتن دروغه! ولی به هر حال فکر نمی کنم تا موقع مصاحبه هم مدرکمو بهم بدن. مگر اینکه نامه ای از استادم بگیرم! من رو همون دیپلمم حساب کردم.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان:
سامان صفایی نوشته: سلام اقای mml

امیدوارم که همه کارهای رفتنتون به خوبی انجام و اقامت خوبی اشته باشید
می شه راهنماییم کنید بفرمایید

1- ایا فرم مسافرت های خارجی رو برای انکارا باید پر کنیم و با مدارک بفرستیم انکارا ؟ یا اگه بخوان خودشون می گن

2- منظور از ارسال اصل ترجمه با یه کپی چیه؟
اخه معمولا همه ترجمه ها در انتهاشون یه کپی از اصل مدرک و به فارسی می ذارن

یعنی دوباره از همه ترجمه ها و مدارک کپی بگیریم و بفرستیم همراه اصل ترجمه (با اینکه ته همشون موجود هست)

سپاس گزارم

1. این فرم جزو مدارک ارسالی برای برندگان 2011 نبوده است و متأسفانه من از نحوه تکمیل و روند بررسی این فرم اطلاعی ندارم. البته در همین تاپیک دیدم که گویا شما هم به جوابتان رسیده اید...

2. منظور ارسال اصل ترجمه به علاوه یک نسخه کپی از تمام صفحات ترجمه رسمی و یک نسخه کپی از تمام صفحات اصل مدرک فارسی است.

کاربرد کپی مدرک فارسی که به ترجمه رسمی الصاق می شود، برای مطابقت اصل و ترجمه توسط وزارت خارجه و دادگستری است و جزوی از مدرک ترجمه رسمی شماست. از این صفحات هم کپی تهیه کنید تا کپی ترجمه رسمی با اصل ترجمه رسمی یکی باشد.

در کپی گرفتن اصلاً خساست به خرج ندین، ایشالا توی مراحل پردردسر بعدی می بینید که این کپی گرفتن آسون ترین کاریه که در پروسه مهاجرت هر کسی انجام می ده!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: سامان صفایی
من حدود شش سال سابقه ی بیمه دارم اینجا. کسی میدونه آیا این سابقه اونجا (هم در امریکا و هم در روند مصاحبه) به دردی میخوره؟
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: behzad7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان