کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-20 ساعت 09:58)sima s نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 23:05)SallyD نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 19:10)ant1981 نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 17:17)shs نوشته:  سلام
من 3 تا سئوال دارم.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:
1- تو پكيج كه از سايت سفارت گرفتم نوشته آخرين مدرك تحصيلي نفر(متقاضي) اصلي .سئوال اينجاست مدرك تحصيلي همسرم احتياج نيست بفرستم؟
2- ليسانس رو بفرستم كافيه يا ديپلم هم بفرستم؟
3 - من سربازيم رو خريدم.تو فرمها هم طبيعتاً نوشتم كه سربازي نرفتم.حالا بايد كارت سربازيمو ترجمه كنم بفرستم؟نميگن تو كه گفتي نرفتي اين كارت چيه اون وقت؟
1- مدرک خودتون رو بفرستیدو برای همسرتون رو ببرید در زمان مصاحبه.
2- مدرک لیسانس رو بفرستید و ديپلم رو ببرید
3- تو ترجمه قید میشه که قانون بودجه بوده! و اونا خودشون میدونند که سربازی نرفتید

این پکیج رو از کی و کی گرفتین؟ من دانشجوی پی اچ دی هستم و اینم نوشتم تو فرمها ولی من که آخرین مدرکم دیپلمه!! چی رو باید براشون بفرستم؟؟ لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارین کمکم کنین...
این مشکل شما مشکل من هم هست من خودم لیسانسم رو خوشبختانه آزاد کردم و دانشگاه ما مدرکمون رو دوزبانه ارائه می کنه و فکر کنم نیاز به ترجمه نباشه.ولی خوب متاسفانه وقتی فوق قبول شدم دانشگاه فوق مدرکمو ازم گرفته، ولی همسرم که مثل شما phd میخونه گواهی موقت فوق را داره که اونم زیرش نوشته غیر قابل ترجمه....حالا چه کار کنیم خدا میدونه؟
من باز هم از دوستان عزیز میپرسم به نظر شما چه دلیلی داره وقتی کسی مدرک لیسانس یا بالاتر داره دیپلم و پیشدانشگاهی رو ترجمه کنه؟ مسخره نیست؟

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-20 ساعت 09:58)sima s نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 23:05)SallyD نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 19:10)ant1981 نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 17:17)shs نوشته:  سلام
من 3 تا سئوال دارم.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:
1- تو پكيج كه از سايت سفارت گرفتم نوشته آخرين مدرك تحصيلي نفر(متقاضي) اصلي .سئوال اينجاست مدرك تحصيلي همسرم احتياج نيست بفرستم؟
2- ليسانس رو بفرستم كافيه يا ديپلم هم بفرستم؟
3 - من سربازيم رو خريدم.تو فرمها هم طبيعتاً نوشتم كه سربازي نرفتم.حالا بايد كارت سربازيمو ترجمه كنم بفرستم؟نميگن تو كه گفتي نرفتي اين كارت چيه اون وقت؟
1- مدرک خودتون رو بفرستیدو برای همسرتون رو ببرید در زمان مصاحبه.
2- مدرک لیسانس رو بفرستید و ديپلم رو ببرید
3- تو ترجمه قید میشه که قانون بودجه بوده! و اونا خودشون میدونند که سربازی نرفتید

این پکیج رو از کی و کی گرفتین؟ من دانشجوی پی اچ دی هستم و اینم نوشتم تو فرمها ولی من که آخرین مدرکم دیپلمه!! چی رو باید براشون بفرستم؟؟ لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارین کمکم کنین...
این مشکل شما مشکل من هم هست من خودم لیسانسم رو خوشبختانه آزاد کردم و دانشگاه ما مدرکمون رو دوزبانه ارائه می کنه و فکر کنم نیاز به ترجمه نباشه.ولی خوب متاسفانه وقتی فوق قبول شدم دانشگاه فوق مدرکمو ازم گرفته، ولی همسرم که مثل شما phd میخونه گواهی موقت فوق را داره که اونم زیرش نوشته غیر قابل ترجمه....حالا چه کار کنیم خدا میدونه؟
من باز هم از دوستان عزیز میپرسم به نظر شما چه دلیلی داره وقتی کسی مدرک لیسانس یا بالاتر داره دیپلم و پیشدانشگاهی رو ترجمه کنه؟ مسخره نیست؟

من که برنده اصلی هستم و فقطم همین دیپلم نظام قدیم رو دارم بقیه رو وزارتخونه آزاد نمی کنه. امیدوارم ترجمه دیپلم رو قبول کنن!
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
می خواستم دوستان قدیمی منو راهنمایی کنند که در سفارت مبلغ 918 دلار را فقط برنده اصلی واریز می کنه و یا باید به تعداد نفرات خانواده این پول واریز شود؟
(2011-09-20 ساعت 13:29)ogab نوشته:  می خواستم دوستان قدیمی منو راهنمایی کنند که در سفارت مبلغ 918 دلار را فقط برنده اصلی واریز می کنه و یا باید به تعداد نفرات خانواده این پول واریز شود؟

تا اونجا که من می دونم به ازای هر نفر باید 819 دلار به حساب سفارت واریز بشه.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: ali.narooei ، SH1A2R3
با عرض پوزش . از مديريت سايت تقاضا دارم با توجه به شروع اعلام زمان ثبت نام لاتري 2013 در سايت DVLottery، صفحه مربوط به اون رو باز كنند . ممنون
(2011-09-20 ساعت 13:33)SallyD نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 13:29)ogab نوشته:  می خواستم دوستان قدیمی منو راهنمایی کنند که در سفارت مبلغ 918 دلار را فقط برنده اصلی واریز می کنه و یا باید به تعداد نفرات خانواده این پول واریز شود؟

تا اونجا که من می دونم به ازای هر نفر باید 819 دلار به حساب سفارت واریز بشه.
بله با ازاء هر نفر لطف کرده و مبلغ 819 دلار ناقابل تقدیم صندوقدار گرامی مینمایید
تشکر کنندگان: ali.narooei ، SH1A2R3
باسلام به دوستان گلم:
میشه خواهشن یکی به من جواب درست درمون بده مدرک تحصیلی میگن دیپلم یجا زده12سال یعنی پیش دانشگاهی هم باید محاسبه بشه ازیکطرف هم میگن اگه نداشتی 2سال سابقه کاری قبوله.
حالا منکه 12سال پیش دیپلم گرفتم والان نزدیک 11ساله سابقه کار دارم تکلیفم چیه خیلی اظطراب دارم.
ممنونم
(2011-09-20 ساعت 15:01)samooraee نوشته:  باسلام به دوستان گلم:
میشه خواهشن یکی به من جواب درست درمون بده مدرک تحصیلی میگن دیپلم یجا زده12سال یعنی پیش دانشگاهی هم باید محاسبه بشه ازیکطرف هم میگن اگه نداشتی 2سال سابقه کاری قبوله.
حالا منکه 12سال پیش دیپلم گرفتم والان نزدیک 11ساله سابقه کار دارم تکلیفم چیه خیلی اظطراب دارم.
ممنونم

شما چه دیپلمی داری؟ دیپلم ۱۱ ساله، یا ۱۲ساله؟

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
(2011-09-20 ساعت 16:50)frz61 نوشته:  سلام
من نیاز به یک همفکری شدید دارم
دوستان من یک ویزای شنگن برای شرکت در کنگره گرفتم ولی چون به همسرم ویزا ندادن من تمایلی به رفتن ندارم (توضیح در مورد من: من قبلاً تعداد زیادی سفر رفتم ولی همه تفریحی بودن و کنفرانس هایی که مقاله داشتم و خارجی بودن استادم رفته و من فقط داخلی ها رو رفتم)
با توجه به اینکه دوستان ۲۰۱۱ ای که منتظر کلیر هستن ( و واقعاً روزهای سختی رو دارن می گذرونند) بیشترشون دارای مدرک تحصیلی بالا هستند ( من هم دانشجو دکترا هستم) شما فکر می کنید من برم ؟ (که مشخص شه واقعاً زمینه کاریم چیه و آکادمیک هستم) نرم؟ (کلیرم طولانی تر نشه )
واقعاً ممنون میشم اگه کمکم کنید
پیشاپیش متشکرم
خب دوست عزیز، من می‌توانم باهات همفکری کنم، اما شدید یا ضعیفش را دیگه نمی‌دانم Big Grin
پروسه کلیر شدن تقریبا برای همه ایرانی‌ها هست، و برای کسانی بیشتر طول می‌کشه که به کشورهای مورددار، مثل سوریه و یا کشورهای عربی سفر کرده‌اند. وانگهی، شما میگی تعداد زیادی سفر داشته‌ای، حالا یه سفر دیگه هم بهش اضافه بشه، چی میشه؟
دوست عزیز الکی خودتو نترسون، مگه قراره که تو مصاحبه شما را دادگاهی کنند؟
من بجای شما بودم، حتما با اون ویزای شینگن که گرفتی، یه سفر به اروپا می‌رفتم هم فال است و هم تماشا. دلیلی نداره که برای گرین کارت آمریکا، همه برنامه‌های زندگیت را بهم بزنی!
راستی اگه اروپا رفتی، سعی کن، یه سفر به پاریس هم بری، خیلی قشنگه! Shy
درود فراوان

2012AS35xxx
تشکر کنندگان: behzad7 ، frz61 ، ali.narooei ، SH1A2R3
اي كاش مديران محترم مهاجرسرا يه تاپيك جديد درباره سفر به آنكارا تهيه بليط و ... درست كنند با توجه به اينكه سفر هاي بچه ها شروع شده تبادل اطلاعات و تجربه بچه هاي سال قبل خيلي مفيده.

براي كيس هاي بالاتر كه بعد كارنت ميشن هم خيلي خوبه
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: frz61 ، behzad7 ، Shezem ، SH1A2R3
(2011-09-20 ساعت 16:32)Shezem نوشته:  
ممنونم

11ساله
(2011-09-20 ساعت 18:03)samooraee نوشته:  
ممنونم

11ساله
شما باید 12 سال معادل دیپلم اونا درس بخونی.اگه تو امضات یه کم اطلاعات بذاری بیشتر میشه راهنماییت کرد.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: behzad7 ، SH1A2R3
(2011-09-20 ساعت 18:03)samooraee نوشته:  
ممنونم

11ساله

پس شما احتیاج به ۲ سال سابقه کار داری، که اونهم میگی ۱۱ سال داری. اگر هم وقت داری، یه دیپلم هم بگیری بد نیست.
2012AS35xxx
(2011-09-20 ساعت 17:31)Man نوشته:  اي كاش مديران محترم مهاجرسرا يه تاپيك جديد درباره سفر به آنكارا تهيه بليط و ... درست كنند با توجه به اينكه سفر هاي بچه ها شروع شده تبادل اطلاعات و تجربه بچه هاي سال قبل خيلي مفيده.

براي كيس هاي بالاتر كه بعد كارنت ميشن هم خيلي خوبه

دوست عزیز (و سایر دوستان 2012 که تازه عضو مهاجرسرا شدند و سفر پیش رو دارن) پیشنهاد می کنم سفرنامه های دوستان 2010و2011 رو بخونید،خیلی خیلی ،بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنید بهتون کمک میکنه،مخصوصا سفرنامه های 2010،ضمنا تو انجمن 2010 تاپیکی با همین عنوان که شما خواستین(سفر به آنکارا،بلیط،تور و...)هم هست.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: frz61 ، Shezem ، behzadb57 ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، afshin4749 ، Man
دو تاپيك جدىد براي سفر به تركيه و امارات باز شده.
لطفا همگي مباحث مربوط به سفر رو انجا درج كنيم.

کیس نامبر :2012AS00024xxx

تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر

تشکر کنندگان: frz61 ، ali.narooei ، Man ، t.azimaie ، behzad7 ، afshin4749 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان