موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پسر من باید در تاریخ ۲۹ نوامبر برای مصاحبه به آنکارا برود ولی در حال حاضر در دورهٔ آموزشی سربازی به سر میبرد . برای گرفتن پاسپورت با اعتبار ۶ ماه چه راه حالی وجود دارد . ضمنا ایشان لیسانس دارد
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-23 ساعت 00:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-23 ساعت 00:25 توسط kopol.)
(2011-09-22 ساعت 23:14)dr4mir نوشته: (2011-09-22 ساعت 01:22)ouife نوشته: مرسی از راهنماییاتون دوستای خوب
دوست عزيز لطفا براي تشكر يا قدرداني از گزينه " تشكر " استفاده كنيد
(2011-09-22 ساعت 10:20)kopol نوشته: دوستان آیا برای اخذ مهر تایید پشت مدرک دانشگاه آزاد توسط دانشگاه آزاد مرکز نیازی به بردن معرفی نامه از دانشگاه آزاد محل تحصیل هست ؟؟؟؟؟؟
سلام
برای تاييد دانشنامه شما بايد به امور بين الملل دانشگاه آزاد واقع (تهران) در خيابان پاسداران، خيابان امير ابراهيمی مراجعه كنيد.
رشته های پزشكی نياز به تاييد جداگانه دارند ولی ساير رشته ها تنها با مراجعه به اين مركز و درج تنها يك شماره در پشت دانشنامه ( از مهر و اين چيزها خبری نيست )می توانند برای ترجمه اقدام كنند.
دوست عزیز پس بالاخره باید ازدانشگاه محل تحصیل نامه برای امور بین الملل دانشگاه آزاد بگیریم یا خیر ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان قبلا اینجا گفته بود که هر تغییری توی رزومه شما از جمله فارغ التحصیلی درست بشه باید به اطلاع KCC رسونده بشه-ممنون می شم اگه یکی از دوستان که تجربشو داره راهنمایی کنه که چجوری باید این کارو بکنم؟ متن نامه باید چه جوری باشه؟ واسه فارغ التحصیلی.
ممنون از جواباتون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-23 ساعت 11:22)funnybluesolea نوشته: سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان قبلا اینجا گفته بود که هر تغییری توی رزومه شما از جمله فارغ التحصیلی درست بشه باید به اطلاع KCC رسونده بشه-ممنون می شم اگه یکی از دوستان که تجربشو داره راهنمایی کنه که چجوری باید این کارو بکنم؟ متن نامه باید چه جوری باشه؟ واسه فارغ التحصیلی.
ممنون از جواباتون
دوست عزیز لطفاً کامل تر توضیح بدهید که چه تغییری ایجاد شده است !!
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم ،
يه سوال داشتم كه اگه كسي ميدونه به اون پاسخ بده . از بين مصاحبه شوندگان كسي بوده كه آفيسر از بچه 8 ، 9 سالش سوال كرده باشه ؟ يعني بوده مواردي رو كه آفيسر از بچه يه سري سوالات خاص كرده باشه ؟ سوالهاش چي بوده ؟ آخه دختر من اگه كسي ازش سوالي بكنه ديگه ول بكن نيست . براي همين ميخوام يه كم سيستم كاريش رو تغيير بدم . ميترسم اون آفيسر بدبخت يه سوالي بكنه اين بره رو منبر حالا حالاهم پايين نياد بعد هم آفيسر بگه كه شرمنده مردم ما مخ اضافه ندارن كه خرج دختر شما كنن . اينم برگه قرمز خير پيش !!!!! ولي من ميخوام بهشون بگم كه دخترم هرچي گفت نظر شخصي خودشه به ما مربوط نيست !!!!!!! .شوخي كردم بابا .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با مشخص شدن تاریخ مصاحبه ، در حال تکمیل ترجمه ها و مدارک هستیم !
همانطور که دوستان اطلاع دارند ، کسانی که دارای مدارک دانشگاهی هستند باید شاغل بوده باشند تا مدرکشون رو دریافت کنن.
ولی کسانی که خانه دار هستند باید تقاضای کار کنند و 6 ماه منتظر باشند و بعد از اون میتونن مدرکشون رو بگیرند.
با این حال ارائه ی این مدارک به چه صورتی می باشد؟ آیا ترجمه و اصل مدرک موقت دیپلم و کپی دیپلم (سیاه و سفید و بدون کپی برابر اصل) رو قبول میکنن؟
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلامی دوباره
دوست عزیزی گفته بود ، مدرک موقت رو میتونید برید وزارت علوم مثلا هرمزگان ، مهر ترجمه بزنند و برید ترجمه کنید ! ولی مدارک موقت حتما ریز نمرات میخواد !
خب اگه کسی نداشته باشه باید چه کار کنه؟ (پست قبلی اشاره کردم)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-23 ساعت 18:59)outlaw نوشته: (2011-09-23 ساعت 17:12)javad_2 نوشته: (2011-09-23 ساعت 16:38)oktay نوشته: سلامی دوباره
دوست عزیزی گفته بود ، مدرک موقت رو میتونید برید وزارت علوم مثلا هرمزگان ، مهر ترجمه بزنند و برید ترجمه کنید ! ولی مدارک موقت حتما ریز نمرات میخواد !
خب اگه کسی نداشته باشه باید چه کار کنه؟ (پست قبلی اشاره کردم)
دوست من اگر کسی مدرک یا گواهی موقت لیسانس یا فوق لیسانس داشته باشه باید ریز نمرات رو هم داشته باشه با هم بده ترجمه
گواهی موقت هم تا یک زمان اعتبار داره اینو هم مد نظر داشته باش اگر اصل هر کدام از مدارکی رو که فرمودید داشته باشه دیگه نیاز به دیپلم و ترجمه آن نداره
پدر و مادر شما سال 70 فارغ التحصیل شدن و حتما مدارکشون رو هم گرفتن
اگر پدرتون برنده اصلی هست مدارک اون باید کامل باشه و نیازی به داشتن مدرک دیپلم نیست
دوست عزیز من بودم که این مسئله رو گفتم اما فکر می کنم اگه مدت زیادی از صدور مدرک موقت گذشته باشه دیگه صدق نمی کنه.این مسئله برای بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی که هنور مدرک دائم صادر نشده.
نه متاسفانه مادرم فقط گواهی موقت لیسانس رو دارن و قرار هست بریم تقاضای ریز نمرات بکنیم ، ولی بعید میدونم بدن.
بذارید اینطوری بگم تا راحت باشه :
پدرم : اصل کارشناسی ارشد بدون ریز نمرات - اصل کارشناسی بدون ریز نمرات - دیپلم رو ندادن
مادرم : لیسانس موقت با مهر دانشگاه بدون ریز نمرات - فتوکپی دیپلم (بدون ریزنمرات)
اصل مدارک رو به هیچ وجه نمیدهند ، فقط ممکنه ریزنمرات لیسانس رو بدهند.