کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-23 ساعت 16:25)oktay نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 15:57)javad_2 نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 15:46)oktay نوشته:  سلام
با مشخص شدن تاریخ مصاحبه ، در حال تکمیل ترجمه ها و مدارک هستیم !
همانطور که دوستان اطلاع دارند ، کسانی که دارای مدارک دانشگاهی هستند باید شاغل بوده باشند تا مدرکشون رو دریافت کنن.
ولی کسانی که خانه دار هستند باید تقاضای کار کنند و 6 ماه منتظر باشند و بعد از اون میتونن مدرکشون رو بگیرند.
با این حال ارائه ی این مدارک به چه صورتی می باشد؟ آیا ترجمه و اصل مدرک موقت دیپلم و کپی دیپلم (سیاه و سفید و بدون کپی برابر اصل) رو قبول میکنن؟

با تشکر
سلام
دوست عزیز اگر در حال تحصیل در دانشگاه هستی باید گواهی تحصیلی بگیری و ترجمه کنی واگر مدرک پیش دانشگاهی داری گواهی موقت رو با ریز نمرات ترجمه میکنی و اگر اصل مدرک رو داری ریز نمرات نیاز نیست
ولی اگر دیپلم داری مدرک دیپلم چه گواهی موقت و چه اصل مدرک هیچ کمکی بهت نمیکنه چون دیپلم ما از نظر اونها دیپلم ناقص هست بخاطر اینکه 11 سالست و اونها دیپلم 11 ساله رو قبول نمیکنن ازت
تمام مدارکی رو که میبری باید اصل اون رو هم ببری که چک کنن و بهت برگردونن برابر اصل قبول نمیکنن ازت کپی هم از مدارک باید ببری اونجا ازت میخوانCool

سلام دوست عزیز
ظاهرا به درستی متوجه سوال من نشدی !

مادر و پدر من لیسانس و فوق لیسانس هستند. (سال 70 فارغ التحصیل شدند)
اصل مدارک لیسانس و فوق لیسانس رو به پدرم دادند ، بدون مدرک دیپلم. ظاهرا دانشگاه تهران نیست.
اگر شخصی با وجود داشتن مدارک دانشگاهی مدرک دیپلم رو پیدا نکرد ، باید چه کاری انجام بده؟

مادرم رفت اداره ی کار و تقاضای کار کرد و اونها گفتند 6 ماه دیگه ، میتونی بری دانشگاه و مدرک لیسانس با دیپلم رو بگیری.
الان فقط مدرک موقت لیسانس + کپی دیپلم رو داره ، به ناچار مدرک موقت با کپی دیپلم رو دادیم ترجمه ! به نظر شما باید چه کاری انجام بدیم؟

با تشکر

دوست عزیز

سوال 1 ) نیازی به مدرک دیپلم نیست

سوال 2 ) بازم نیازی به مدرک دیپلم نیست و همون مدرک موقت رو دادید ترجمه درسته و چون موقته دادگستری نمی ره و فقط مهر دارالترجمه میخوره و بگید تا قسمت بدهی دانشگاه ترجمه کنه و بدهی رو نیاره
منم همینکار رو کردم
البته بهتره مادرتون بره یه موسسه کاریابی و درخواست پیدا کردن کار بده اون شش ماه رو هر چی زودتر پر کنه تامدرک اصلشون رو آزاد کنه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: kopol ، oktay
دوست عزیز برای لاتاری ریزنمرات مدارک دانشگاهی نیاز نیست و فقط اصل و ترجمه خود مدرک رو می خوان

2010AS9500

تشکر کنندگان: cmbt ، kopol ، oktay ، Hornet ، ali.narooei ، Man
دوستان کسی تابه حال تونسته بدون داشتن اصل مدرک ریز نمرات رو از دانشگاه بگیره ؟؟؟
من همسرم تعهدش تموم نشده و فقط گواهی موقت دانشگاه رو داره و می خواهم بدونم می تونیم ریز نمرات رو از دانشگاه بگیریم در ضمن برنده اصلی هم خودم هستم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان:
(2011-09-23 ساعت 12:00)kopol نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 11:22)funnybluesolea نوشته:  سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان قبلا اینجا گفته بود که هر تغییری توی رزومه شما از جمله فارغ التحصیلی درست بشه باید به اطلاع KCC رسونده بشه-ممنون می شم اگه یکی از دوستان که تجربشو داره راهنمایی کنه که چجوری باید این کارو بکنم؟ متن نامه باید چه جوری باشه؟ واسه فارغ التحصیلی.
ممنون از جواباتون
دوست عزیز لطفاً کامل تر توضیح بدهید که چه تغییری ایجاد شده است !!

دوست عزیزم، من فارغ التحصیل شدم، تو یکی از فرمها نوشته بودم که دانشجو هستم... توی همین تاپیک دوستی گفته بود که همواره پرونده شما باز هستش و هر تغییری که در حالت یا رزومه شما درست بشه باید با ایمیل به اطلاع KCC برسونیم...
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
آیا ترجمه گواهی موقت دانشگاه هم قبوله؟آخه تا پایان خدمت نداشته باشی گواهی اصلی رو نمیدهند
ممنون
شماره کیس:‌ 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1
تشکر کنندگان:
(2011-09-24 ساعت 01:07)javad_2 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 00:52)mahdicivil نوشته:  آیا ترجمه گواهی موقت دانشگاه هم قبوله؟آخه تا پایان خدمت نداشته باشی گواهی اصلی رو نمیدهند
ممنون

سلام
آره قبول میکنن و ریز نمراتم باید باهاش ترجمه کنیCool

دوستان عزیز برای لاتاری ریزنمرات مدارک دانشگاهی نیاز نیست و فقط اصل و ترجمه خود مدرک رو می خوان
توی هیچکدوم از مدارک سفارت یا kcc و . . . اسمی از ریز نمرات برده نشده آقای جواد چرا می گید باید ریزنمرات باشه در صورت داشتن مدرک ذکر کنید
لطفا راهنمایی نادرست نفرمایید

2010AS9500

تشکر کنندگان: oktay ، afshin4749
سلام
دوستان با تجربه آیا عمل جراحی یک چشم به دلیل ضربه و استفاده از لنز طبی مسئله ای در گرفتن ویزا ایجاد میکنه؟ آخه امروز رفته بودم برای معاینه گفت خودمون ریزالتو میفرستیم کسی میدونه چرا، اصلا شده کسی به خاطر بیماری خاصی ویزا نگیره؟
تشکر کنندگان:
(2011-09-23 ساعت 21:21)javad_2 نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 21:13)oktay نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 18:59)outlaw نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 17:12)javad_2 نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 16:38)oktay نوشته:  سلامی دوباره
دوست عزیزی گفته بود ، مدرک موقت رو میتونید برید وزارت علوم مثلا هرمزگان ، مهر ترجمه بزنند و برید ترجمه کنید ! ولی مدارک موقت حتما ریز نمرات میخواد !
خب اگه کسی نداشته باشه باید چه کار کنه؟ (پست قبلی اشاره کردم)

دوست من اگر کسی مدرک یا گواهی موقت لیسانس یا فوق لیسانس داشته باشه باید ریز نمرات رو هم داشته باشه با هم بده ترجمه
گواهی موقت هم تا یک زمان اعتبار داره اینو هم مد نظر داشته باش اگر اصل هر کدام از مدارکی رو که فرمودید داشته باشه دیگه نیاز به دیپلم و ترجمه آن نداره
پدر و مادر شما سال 70 فارغ التحصیل شدن و حتما مدارکشون رو هم گرفتن
اگر پدرتون برنده اصلی هست مدارک اون باید کامل باشه و نیازی به داشتن مدرک دیپلم نیست

دوست عزیز من بودم که این مسئله رو گفتم اما فکر می کنم اگه مدت زیادی از صدور مدرک موقت گذشته باشه دیگه صدق نمی کنه.این مسئله برای بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی که هنور مدرک دائم صادر نشده.

نه متاسفانه مادرم فقط گواهی موقت لیسانس رو دارن و قرار هست بریم تقاضای ریز نمرات بکنیم ، ولی بعید میدونم بدن.

بذارید اینطوری بگم تا راحت باشه :
پدرم : اصل کارشناسی ارشد بدون ریز نمرات - اصل کارشناسی بدون ریز نمرات - دیپلم رو ندادن

مادرم : لیسانس موقت با مهر دانشگاه بدون ریز نمرات - فتوکپی دیپلم (بدون ریزنمرات)
اصل مدارک رو به هیچ وجه نمیدهند ، فقط ممکنه ریزنمرات لیسانس رو بدهند.

برنده اصلی کدومشون هستن؟

مگر تعهدی دارن به دولت که مدرک رو نمیدهند؟

پدرم هستند.
دوست عزیز ، ببینید نمیدونم این قضیه الانم هست یا نه. ولی کسانی که در دهه های 60 و اوایل 70 فارغ التحصیل شدند، باید 2 برابر سال های تحصیلی خودشون رو کار کنن تا اصل مدرک رو تحویل بگیرند ، اگر کار نکنید باید برید کاریابی تقاضا بدین (جوری بنویسین که کاری پیدا نشه براتون) بعد از 6 ماه میرین دانشگاه و ...

من فقط میخوام بدونم ، اگه مثلا شخصی مدارکش ناقص باشه ، بفرسته و بعدا در مصاحبه بگه که شرایط اینطوری بود یا اصلا نداشتم و ... قبول میکنن؟
مثلا اگه کسی به جای اصل مدارک فتوکپی مدارک رو داشت ، میتونه در مصاحبه توجیح کنه ؟

با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان:
(2011-09-24 ساعت 11:24)Kivan نوشته:  سلام
دوستان با تجربه آیا عمل جراحی یک چشم به دلیل ضربه و استفاده از لنز طبی مسئله ای در گرفتن ویزا ایجاد میکنه؟ آخه امروز رفته بودم برای معاینه گفت خودمون ریزالتو میفرستیم کسی میدونه چرا، اصلا شده کسی به خاطر بیماری خاصی ویزا نگیره؟

منم عمل جراحی داشتم به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
شماره کیس : 2012AS1####
تاریخ رویت قبولی در سایت: سپتامبر 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: سپتامبر 2011
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:دسامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2
تشکر کنندگان:
(2011-09-24 ساعت 12:08)xrezai نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 11:24)Kivan نوشته:  سلام

منم عمل جراحی داشتم به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
دوستان عزيز بيخودي به خودتون استرس وارد نكنيد
منم چشمم رو عمل كردم، هيچ مشكلي نداره
موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-09-24 ساعت 11:51)oktay نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 21:21)javad_2 نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 21:13)oktay نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 18:59)outlaw نوشته:  
(2011-09-23 ساعت 17:12)javad_2 نوشته:  دوست من اگر کسی مدرک یا گواهی موقت لیسانس یا فوق لیسانس داشته باشه باید ریز نمرات رو هم داشته باشه با هم بده ترجمه
گواهی موقت هم تا یک زمان اعتبار داره اینو هم مد نظر داشته باش اگر اصل هر کدام از مدارکی رو که فرمودید داشته باشه دیگه نیاز به دیپلم و ترجمه آن نداره
پدر و مادر شما سال 70 فارغ التحصیل شدن و حتما مدارکشون رو هم گرفتن
اگر پدرتون برنده اصلی هست مدارک اون باید کامل باشه و نیازی به داشتن مدرک دیپلم نیست

دوست عزیز من بودم که این مسئله رو گفتم اما فکر می کنم اگه مدت زیادی از صدور مدرک موقت گذشته باشه دیگه صدق نمی کنه.این مسئله برای بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی که هنور مدرک دائم صادر نشده.

نه متاسفانه مادرم فقط گواهی موقت لیسانس رو دارن و قرار هست بریم تقاضای ریز نمرات بکنیم ، ولی بعید میدونم بدن.

بذارید اینطوری بگم تا راحت باشه :
پدرم : اصل کارشناسی ارشد بدون ریز نمرات - اصل کارشناسی بدون ریز نمرات - دیپلم رو ندادن

مادرم : لیسانس موقت با مهر دانشگاه بدون ریز نمرات - فتوکپی دیپلم (بدون ریزنمرات)
اصل مدارک رو به هیچ وجه نمیدهند ، فقط ممکنه ریزنمرات لیسانس رو بدهند.

برنده اصلی کدومشون هستن؟

مگر تعهدی دارن به دولت که مدرک رو نمیدهند؟

پدرم هستند.
دوست عزیز ، ببینید نمیدونم این قضیه الانم هست یا نه. ولی کسانی که در دهه های 60 و اوایل 70 فارغ التحصیل شدند، باید 2 برابر سال های تحصیلی خودشون رو کار کنن تا اصل مدرک رو تحویل بگیرند ، اگر کار نکنید باید برید کاریابی تقاضا بدین (جوری بنویسین که کاری پیدا نشه براتون) بعد از 6 ماه میرین دانشگاه و ...

من فقط میخوام بدونم ، اگه مثلا شخصی مدارکش ناقص باشه ، بفرسته و بعدا در مصاحبه بگه که شرایط اینطوری بود یا اصلا نداشتم و ... قبول میکنن؟
مثلا اگه کسی به جای اصل مدارک فتوکپی مدارک رو داشت ، میتونه در مصاحبه توجیح کنه ؟

با تشکر

سلام بچها
این قدر سخت نگیرین به هیچ شایعه ای هم اممیت ندین .به خدا سادهتر از اون چیزی که فکر میکنین.
مدارکتونو از قسمت مدارک مورد نیاز این سایت تهیه کنین.
مدرک دیپلم کافی یا لیسانس اصلا ریز نمرات نمی خواد ولی اگر دیپلم ندارین دنبال سابقه کار از یه جای خصوصی باشین حداقل 2 سال. ولی حتما هر چیزی رو که مینویسین داشته باشین چون ما هم مدرکمون رو ازمون خواستن هم سابقه کار چون هر دو رو نوشته بودیم ولی سابقه کارمون سوری بود چون ما کارمون مال خودمون بود. هیچ مشکلیم پیش نیو مد.
تشکر کنندگان:

سلام
به نظر من وقتی کسی مدرک موقت یا اصل لیسانس یا ارشد رو داره. اگه دیپلم رو هم نداشته باشه مهم نیست. چون بدون دیپلم که مدرک بالاتر رو نمیدهند.

فکر میکنم با توجه به گفته ی شما ، اگه شخصی اصل مدارک کارشناسی و ارشد رو داشته باشه با 20 سال سابقه کار دولتی. در صورت نبودن دیپلم ، به مشکلی بر نمیخوره.

دوستان ، خوب بود در مورد خروج از کشور برای کسانی که مشمول سربازی هستند هم صحبت میکردید.
من ماه هاست که درگیر این موضوع هستم ، به این دلیل هم اسمم رو در قسمت افرادی که بعدا به آمریکا میایند نوشتم که خود این موضوع مشکلات دیگه ای رو ایجاد کرده ( مثل حاضر بودن در مصاحبه ، تکمیل مدارک و ...)

من سال چهارم دبیرستان رو قرار هست شروع کنم. دوستانی که در اداره نظام وظیفه بودند گفتند " به هیج وجه امکان خروج از کشور برای تحصیل برای لیسانس وجود ندارد مگر رفتن به سربازی" و این امر برای ارشد و دکترا صدق میکنه. و گفتند سند ملک و ... هم قبول نمیکنیم.

1.امکان این هست که من سال آینده کنکور بدم (جهت قبولی در دانشگاه دولتی) بعد از قبولی ، یک ماه بعد از ورود به دانشگاه بگم از دانشگاه خارج از کشور پذیرش گرفتم (مثلا تگزاس) و میخواهم ادامه تحصیل بدم؟

2.راه دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ (به غیر از رفتن به سربازی)

با تشکر از همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2011-09-22 ساعت 10:47)afshin4749 نوشته:  
(2011-09-22 ساعت 10:20)kopol نوشته:  دوستان آیا برای اخذ مهر تایید پشت مدرک دانشگاه آزاد توسط دانشگاه آزاد مرکز نیازی به بردن معرفی نامه از دانشگاه آزاد محل تحصیل هست ؟؟؟؟؟؟

دوست خوبم بله اگر تازه بخواي دانشنامه رو از دانشگاه بگيري و بگي براي خارج از كشور ميخوام اونا حتماً خودشون يه نامه جهت تاييدش توسط مركز بهت ميدن . ولي اگر دانشنامه رو گرفتي و به مركز نبردي بايد بري درخواست بدي تا برات اون نامه رو صادر كنن . - موفق باشي

بله دوست عزیز، حتماً اینکار رو بکن وگرنه مهر تائید وزارت امور خارجه را در ترجمه رسمی تان زده نمی شود.
آدرسش هم تا تونجا که یادمه پاسداران- گلستان 8 یا نیستان 8 است.
1 روزه هم کار را انجام می دهند.
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei
(2011-09-24 ساعت 15:05)javad_2 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 13:24)oktay نوشته:  سلام
به نظر من وقتی کسی مدرک موقت یا اصل لیسانس یا ارشد رو داره. اگه دیپلم رو هم نداشته باشه مهم نیست. چون بدون دیپلم که مدرک بالاتر رو نمیدهند.

فکر میکنم با توجه به گفته ی شما ، اگه شخصی اصل مدارک کارشناسی و ارشد رو داشته باشه با 20 سال سابقه کار دولتی. در صورت نبودن دیپلم ، به مشکلی بر نمیخوره.

دوستان ، خوب بود در مورد خروج از کشور برای کسانی که مشمول سربازی هستند هم صحبت میکردید.
من ماه هاست که درگیر این موضوع هستم ، به این دلیل هم اسمم رو در قسمت افرادی که بعدا به آمریکا میایند نوشتم که خود این موضوع مشکلات دیگه ای رو ایجاد کرده ( مثل حاضر بودن در مصاحبه ، تکمیل مدارک و ...)

من سال چهارم دبیرستان رو قرار هست شروع کنم. دوستانی که در اداره نظام وظیفه بودند گفتند " به هیج وجه امکان خروج از کشور برای تحصیل برای لیسانس وجود ندارد مگر رفتن به سربازی" و این امر برای ارشد و دکترا صدق میکنه. و گفتند سند ملک و ... هم قبول نمیکنیم.

1.امکان این هست که من سال آینده کنکور بدم (جهت قبولی در دانشگاه دولتی) بعد از قبولی ، یک ماه بعد از ورود به دانشگاه بگم از دانشگاه خارج از کشور پذیرش گرفتم (مثلا تگزاس) و میخواهم ادامه تحصیل بدم؟

2.راه دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ (به غیر از رفتن به سربازی)

با تشکر از همه دوستان
سلام دوست عزیز
چون پدرتون برنده اصلی هست و مدارک رو داره ( فوق لیسانس) هیچ مشکلی برای مدرک مادرتون ایجاد نمیشه یک گواهی موقت بگیره مشکل حله و بهش میدن شاید اصل مدرک رو ندن ولی گواهی رو میدن و با اونم کارش انجام میشه
در خصوص وضعیت خودت میتونی بری و وثیقه بزاری و یک پاس 6 ماهه بگیری شنیدم حدود 5 ملیون میشه بری مصاحبه و در صورت قبولی بری USA و پاس سفید بگیری تا 3 سال میدن بهت و برگردی سربازی رو بری و برای ادامه تحصیل بری USA اینو بدون که برای گرفتن پاس 6 ماهه باید بگی میری زیارت نه سیاحت Wink

سلام

گفتن 15 میلیون تومان نقد به حساب میریزید ! 1 هفته صبر میکنید تا پاسپورت صادر بشه و بعد از اون به مدت 2 هفته میتونید خارج بشید و اگر یک روز دیرکرد داشته باشید ، 15 میلیون رو نمیدیم.

من میدونم ، ولی رفتن و اومدن باعث اتلاف وقت من میشه حدود 2-3 سال از بقیه عقب میوفتم. من میخوام بلافاصله بعد از تمام شدن پیش دانشگاهی برم دانشگاه.

دوستان اگه نظر دیگه ای دارن لطفا بگن ممنون میشم

با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei
سلام  دوستان
من بخش مربوط به سفرنامه های سالای قبل رو یه مروری کردم ولی چیزی در مورد سفرنامه های مربوط به سفارت آمریکا تو انگلیس ندیدم. نمیدونم شاید من بلد نیستم خوب سرچ کنم. ممنون میشم اگه دوستان لینک مربوطه به مصاحبه بچه هایی که رفتن سفارت آمریکا تو انگلیس رو بزارن.
تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان