موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-24 ساعت 15:16)oktay نوشته: (2011-09-24 ساعت 15:05)javad_2 نوشته: (2011-09-24 ساعت 13:24)oktay نوشته: سلام
به نظر من وقتی کسی مدرک موقت یا اصل لیسانس یا ارشد رو داره. اگه دیپلم رو هم نداشته باشه مهم نیست. چون بدون دیپلم که مدرک بالاتر رو نمیدهند.
فکر میکنم با توجه به گفته ی شما ، اگه شخصی اصل مدارک کارشناسی و ارشد رو داشته باشه با 20 سال سابقه کار دولتی. در صورت نبودن دیپلم ، به مشکلی بر نمیخوره.
دوستان ، خوب بود در مورد خروج از کشور برای کسانی که مشمول سربازی هستند هم صحبت میکردید.
من ماه هاست که درگیر این موضوع هستم ، به این دلیل هم اسمم رو در قسمت افرادی که بعدا به آمریکا میایند نوشتم که خود این موضوع مشکلات دیگه ای رو ایجاد کرده ( مثل حاضر بودن در مصاحبه ، تکمیل مدارک و ...)
من سال چهارم دبیرستان رو قرار هست شروع کنم. دوستانی که در اداره نظام وظیفه بودند گفتند " به هیج وجه امکان خروج از کشور برای تحصیل برای لیسانس وجود ندارد مگر رفتن به سربازی" و این امر برای ارشد و دکترا صدق میکنه. و گفتند سند ملک و ... هم قبول نمیکنیم.
1.امکان این هست که من سال آینده کنکور بدم (جهت قبولی در دانشگاه دولتی) بعد از قبولی ، یک ماه بعد از ورود به دانشگاه بگم از دانشگاه خارج از کشور پذیرش گرفتم (مثلا تگزاس) و میخواهم ادامه تحصیل بدم؟
2.راه دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ (به غیر از رفتن به سربازی)
با تشکر از همه دوستان
سلام دوست عزیز
چون پدرتون برنده اصلی هست و مدارک رو داره ( فوق لیسانس) هیچ مشکلی برای مدرک مادرتون ایجاد نمیشه یک گواهی موقت بگیره مشکل حله و بهش میدن شاید اصل مدرک رو ندن ولی گواهی رو میدن و با اونم کارش انجام میشه
در خصوص وضعیت خودت میتونی بری و وثیقه بزاری و یک پاس 6 ماهه بگیری شنیدم حدود 5 ملیون میشه بری مصاحبه و در صورت قبولی بری USA و پاس سفید بگیری تا 3 سال میدن بهت و برگردی سربازی رو بری و برای ادامه تحصیل بری USA اینو بدون که برای گرفتن پاس 6 ماهه باید بگی میری زیارت نه سیاحت
سلام
گفتن 15 میلیون تومان نقد به حساب میریزید ! 1 هفته صبر میکنید تا پاسپورت صادر بشه و بعد از اون به مدت 2 هفته میتونید خارج بشید و اگر یک روز دیرکرد داشته باشید ، 15 میلیون رو نمیدیم.
من میدونم ، ولی رفتن و اومدن باعث اتلاف وقت من میشه حدود 2-3 سال از بقیه عقب میوفتم. من میخوام بلافاصله بعد از تمام شدن پیش دانشگاهی برم دانشگاه.
دوستان اگه نظر دیگه ای دارن لطفا بگن ممنون میشم
با تشکر
دوست عزیز من یه جایی خوندم که اگه شما دانشجو بشید با 5میلیون میتونید اجازه خروج بگیرید و برید.اما اگه دانشجو نشید باید اون 15 میلیون رو اینجا بذارید و برید و بیخیال اون 15 میلیون بشید.موفق باشید
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-24 ساعت 16:45)ali_ho نوشته: (2011-09-24 ساعت 15:16)oktay نوشته: (2011-09-24 ساعت 15:05)javad_2 نوشته: (2011-09-24 ساعت 13:24)oktay نوشته: سلام
به نظر من وقتی کسی مدرک موقت یا اصل لیسانس یا ارشد رو داره. اگه دیپلم رو هم نداشته باشه مهم نیست. چون بدون دیپلم که مدرک بالاتر رو نمیدهند.
فکر میکنم با توجه به گفته ی شما ، اگه شخصی اصل مدارک کارشناسی و ارشد رو داشته باشه با 20 سال سابقه کار دولتی. در صورت نبودن دیپلم ، به مشکلی بر نمیخوره.
دوستان ، خوب بود در مورد خروج از کشور برای کسانی که مشمول سربازی هستند هم صحبت میکردید.
من ماه هاست که درگیر این موضوع هستم ، به این دلیل هم اسمم رو در قسمت افرادی که بعدا به آمریکا میایند نوشتم که خود این موضوع مشکلات دیگه ای رو ایجاد کرده ( مثل حاضر بودن در مصاحبه ، تکمیل مدارک و ...)
من سال چهارم دبیرستان رو قرار هست شروع کنم. دوستانی که در اداره نظام وظیفه بودند گفتند " به هیج وجه امکان خروج از کشور برای تحصیل برای لیسانس وجود ندارد مگر رفتن به سربازی" و این امر برای ارشد و دکترا صدق میکنه. و گفتند سند ملک و ... هم قبول نمیکنیم.
1.امکان این هست که من سال آینده کنکور بدم (جهت قبولی در دانشگاه دولتی) بعد از قبولی ، یک ماه بعد از ورود به دانشگاه بگم از دانشگاه خارج از کشور پذیرش گرفتم (مثلا تگزاس) و میخواهم ادامه تحصیل بدم؟
2.راه دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ (به غیر از رفتن به سربازی)
با تشکر از همه دوستان
سلام دوست عزیز
چون پدرتون برنده اصلی هست و مدارک رو داره ( فوق لیسانس) هیچ مشکلی برای مدرک مادرتون ایجاد نمیشه یک گواهی موقت بگیره مشکل حله و بهش میدن شاید اصل مدرک رو ندن ولی گواهی رو میدن و با اونم کارش انجام میشه
در خصوص وضعیت خودت میتونی بری و وثیقه بزاری و یک پاس 6 ماهه بگیری شنیدم حدود 5 ملیون میشه بری مصاحبه و در صورت قبولی بری USA و پاس سفید بگیری تا 3 سال میدن بهت و برگردی سربازی رو بری و برای ادامه تحصیل بری USA اینو بدون که برای گرفتن پاس 6 ماهه باید بگی میری زیارت نه سیاحت
سلام
گفتن 15 میلیون تومان نقد به حساب میریزید ! 1 هفته صبر میکنید تا پاسپورت صادر بشه و بعد از اون به مدت 2 هفته میتونید خارج بشید و اگر یک روز دیرکرد داشته باشید ، 15 میلیون رو نمیدیم.
من میدونم ، ولی رفتن و اومدن باعث اتلاف وقت من میشه حدود 2-3 سال از بقیه عقب میوفتم. من میخوام بلافاصله بعد از تمام شدن پیش دانشگاهی برم دانشگاه.
دوستان اگه نظر دیگه ای دارن لطفا بگن ممنون میشم
با تشکر
دوست عزیز من یه جایی خوندم که اگه شما دانشجو بشید با 5میلیون میتونید اجازه خروج بگیرید و برید.اما اگه دانشجو نشید باید اون 15 میلیون رو اینجا بذارید و برید و بیخیال اون 15 میلیون بشید.موفق باشید
میدونید ، این ها بین دانشجوی لیسانس و ارشد فرق میگذارن ، ارشد با وثیقه میتونه بره ادامه تحصیل بده ولی لیسانس نمیتونه. ولی در حین تحصیل رو نمیدونم و منتظرم ببینم کسی بوده که در حین گذروندن لیسانس رفته خارج یا نه.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من میخواستم بدونم چند وقت بعد از فرستادن مدارکم به KCC به من تارخ کنسولگری رو اعلام میکنند؟؟؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها اميد وارم تعطيلات خوش گذشته باشه
دلم براي مهاجر سرا و بچه هاي باصفاش تنگيده بود
مساله دارم كه اگه بچه ها كمك و همفكر يكنن ممنون ميشم
من توي فرم هاي سري اولم نوشتم كه مدرك ديپلم دارم و قيد هم كردم معادل 12 ساله است. ولي الان دوتا مدرك دارم يكي ديپلمه و ديگري پيش دانشگاهي . (آخه نميدونستم دبيرسان و پيشدانشگاهي دو تا مدرك جداگونه داره) ايراد نميگيرن كه تو چرا گفتي يه مدرك داري در حالي كه دوتا آوردي سفارت ؟ به نظرتو ن بهشون اطلاع بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز من به مشكلي برخوردم ! ديپلم و پيش دانشگاهي من گم شده و نيستن ~آموزش و پرورش هم المثني نمي دن...ولي گفتن ريز نمرات ميديم و از پتخانه تاييديه تحصيلي بگيريم! گفتن اينا قابل ترجمه هست؟بنظرتون مشكلي پيش نمياد تو مصاحبه ؟در ضمن ليسانس هم دارم ولي اونو گم نكردم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-25 ساعت 12:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-25 ساعت 12:53 توسط kopol.)
(2011-09-25 ساعت 12:08)sheida.bvip نوشته: سلام به همه دوستان عزيز من به مشكلي برخوردم ! ديپلم و پيش دانشگاهي من گم شده و نيستن ~آموزش و پرورش هم المثني نمي دن...ولي گفتن ريز نمرات ميديم و از پتخانه تاييديه تحصيلي بگيريم! گفتن اينا قابل ترجمه هست؟بنظرتون مشكلي پيش نمياد تو مصاحبه ؟در ضمن ليسانس هم دارم ولي اونو گم نكردم
دوست عزیز لطف کنید و مقررات سایت رو رعایت کنید طرح سوالات مشابه و تکراری در قسمتهای مختلف سایت خلاف مقررات است
موفق باشید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
می خواستم بدونم بعد از برنده شدن چقدر وقت داریم که مدارک اولیه رو بفرستیم؟
و اینکه باید به سفارت تعیین شده بفرستیم یا KCC؟؟
مدارکی که باید بفرستیم چی هستش؟؟
با تشکر
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000