کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-24 ساعت 16:28)saman22 نوشته:  سلام  دوستان
من بخش مربوط به سفرنامه های سالای قبل رو یه مروری کردم ولی چیزی در مورد سفرنامه های مربوط به سفارت آمریکا تو انگلیس ندیدم. نمیدونم شاید من بلد نیستم خوب سرچ کنم. ممنون میشم اگه دوستان لینک مربوطه به مصاحبه بچه هایی که رفتن سفارت آمریکا تو انگلیس رو بزارن.

یکی از دوستان بنام planeterath که از دوستان 2011 هستند در لندن مصاحبه داشتند ، نمیدونم ایشون سفرنامه داشتن یا نه بهر حال سوالی داشتید میتونسد از ایشون بپرسید

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei ، behzadb57 ، Man
(2011-09-24 ساعت 15:16)oktay نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 15:05)javad_2 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 13:24)oktay نوشته:  سلام
به نظر من وقتی کسی مدرک موقت یا اصل لیسانس یا ارشد رو داره. اگه دیپلم رو هم نداشته باشه مهم نیست. چون بدون دیپلم که مدرک بالاتر رو نمیدهند.

فکر میکنم با توجه به گفته ی شما ، اگه شخصی اصل مدارک کارشناسی و ارشد رو داشته باشه با 20 سال سابقه کار دولتی. در صورت نبودن دیپلم ، به مشکلی بر نمیخوره.

دوستان ، خوب بود در مورد خروج از کشور برای کسانی که مشمول سربازی هستند هم صحبت میکردید.
من ماه هاست که درگیر این موضوع هستم ، به این دلیل هم اسمم رو در قسمت افرادی که بعدا به آمریکا میایند نوشتم که خود این موضوع مشکلات دیگه ای رو ایجاد کرده ( مثل حاضر بودن در مصاحبه ، تکمیل مدارک و ...)

من سال چهارم دبیرستان رو قرار هست شروع کنم. دوستانی که در اداره نظام وظیفه بودند گفتند " به هیج وجه امکان خروج از کشور برای تحصیل برای لیسانس وجود ندارد مگر رفتن به سربازی" و این امر برای ارشد و دکترا صدق میکنه. و گفتند سند ملک و ... هم قبول نمیکنیم.

1.امکان این هست که من سال آینده کنکور بدم (جهت قبولی در دانشگاه دولتی) بعد از قبولی ، یک ماه بعد از ورود به دانشگاه بگم از دانشگاه خارج از کشور پذیرش گرفتم (مثلا تگزاس) و میخواهم ادامه تحصیل بدم؟

2.راه دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ (به غیر از رفتن به سربازی)

با تشکر از همه دوستان
سلام دوست عزیز
چون پدرتون برنده اصلی هست و مدارک رو داره ( فوق لیسانس) هیچ مشکلی برای مدرک مادرتون ایجاد نمیشه یک گواهی موقت بگیره مشکل حله و بهش میدن شاید اصل مدرک رو ندن ولی گواهی رو میدن و با اونم کارش انجام میشه
در خصوص وضعیت خودت میتونی بری و وثیقه بزاری و یک پاس 6 ماهه بگیری شنیدم حدود 5 ملیون میشه بری مصاحبه و در صورت قبولی بری USA و پاس سفید بگیری تا 3 سال میدن بهت و برگردی سربازی رو بری و برای ادامه تحصیل بری USA اینو بدون که برای گرفتن پاس 6 ماهه باید بگی میری زیارت نه سیاحت Wink

سلام

گفتن 15 میلیون تومان نقد به حساب میریزید ! 1 هفته صبر میکنید تا پاسپورت صادر بشه و بعد از اون به مدت 2 هفته میتونید خارج بشید و اگر یک روز دیرکرد داشته باشید ، 15 میلیون رو نمیدیم.

من میدونم ، ولی رفتن و اومدن باعث اتلاف وقت من میشه حدود 2-3 سال از بقیه عقب میوفتم. من میخوام بلافاصله بعد از تمام شدن پیش دانشگاهی برم دانشگاه.

دوستان اگه نظر دیگه ای دارن لطفا بگن ممنون میشم

با تشکر

دوست عزیز من یه جایی خوندم که اگه شما دانشجو بشید با 5میلیون میتونید اجازه خروج بگیرید و برید.اما اگه دانشجو نشید باید اون 15 میلیون رو اینجا بذارید و برید و بیخیال اون 15 میلیون بشید.موفق باشید
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان: oktay ، SH1A2R3 ، ali.narooei
(2011-09-24 ساعت 04:14)behzadb57 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 01:07)javad_2 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 00:52)mahdicivil نوشته:  آیا ترجمه گواهی موقت دانشگاه هم قبوله؟آخه تا پایان خدمت نداشته باشی گواهی اصلی رو نمیدهند
ممنون

سلام
آره قبول میکنن و ریز نمراتم باید باهاش ترجمه کنیCool

دوستان عزیز برای لاتاری ریزنمرات مدارک دانشگاهی نیاز نیست و فقط اصل و ترجمه خود مدرک رو می خوان
توی هیچکدوم از مدارک سفارت یا kcc و . . . اسمی از ریز نمرات برده نشده آقای جواد چرا می گید باید ریزنمرات باشه در صورت داشتن مدرک ذکر کنید
لطفا راهنمایی نادرست نفرمایید
مدرك زنده منم ...............
دوست خوبم حق با جواد جانه[b] ، براي ترجمه مدرك موقت حتماً بايد ريز نمرات شما پس از به تاييد رسوندن دانشگاه محل تحصيل به دارالترجمه تحويل بشه قبلاً كه اصلاً ترجمه نمي كردن چه با ريز نمرات چه بدون ريز نمرات . و حالا براي اينكه خيالت براي هميشه راحت بشه برو مدرك موقتت رو بده و دانشنامه رو بگير و خلاص ديگه نيازي هم به ريز نمرات نيست ......!!!! فقط ميمونه يه تاييديه سازمان مركزي البته اگه دانشگاه آزاد باشي اگه نه كه وزارت علوم . به هر صورت اگه از فارغ التحصيلي شما يك يا دوسال گذشته عزيزم دانشنامه شما حاضره . آخه تا كي ميخوايد با موقت سر كنيد . بريد قال قضيه رو بكنيد ديگه !!! .Shy[/b]
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei
(2011-09-24 ساعت 16:45)ali_ho نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 15:16)oktay نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 15:05)javad_2 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 13:24)oktay نوشته:  سلام
به نظر من وقتی کسی مدرک موقت یا اصل لیسانس یا ارشد رو داره. اگه دیپلم رو هم نداشته باشه مهم نیست. چون بدون دیپلم که مدرک بالاتر رو نمیدهند.

فکر میکنم با توجه به گفته ی شما ، اگه شخصی اصل مدارک کارشناسی و ارشد رو داشته باشه با 20 سال سابقه کار دولتی. در صورت نبودن دیپلم ، به مشکلی بر نمیخوره.

دوستان ، خوب بود در مورد خروج از کشور برای کسانی که مشمول سربازی هستند هم صحبت میکردید.
من ماه هاست که درگیر این موضوع هستم ، به این دلیل هم اسمم رو در قسمت افرادی که بعدا به آمریکا میایند نوشتم که خود این موضوع مشکلات دیگه ای رو ایجاد کرده ( مثل حاضر بودن در مصاحبه ، تکمیل مدارک و ...)

من سال چهارم دبیرستان رو قرار هست شروع کنم. دوستانی که در اداره نظام وظیفه بودند گفتند " به هیج وجه امکان خروج از کشور برای تحصیل برای لیسانس وجود ندارد مگر رفتن به سربازی" و این امر برای ارشد و دکترا صدق میکنه. و گفتند سند ملک و ... هم قبول نمیکنیم.

1.امکان این هست که من سال آینده کنکور بدم (جهت قبولی در دانشگاه دولتی) بعد از قبولی ، یک ماه بعد از ورود به دانشگاه بگم از دانشگاه خارج از کشور پذیرش گرفتم (مثلا تگزاس) و میخواهم ادامه تحصیل بدم؟

2.راه دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ (به غیر از رفتن به سربازی)

با تشکر از همه دوستان
سلام دوست عزیز
چون پدرتون برنده اصلی هست و مدارک رو داره ( فوق لیسانس) هیچ مشکلی برای مدرک مادرتون ایجاد نمیشه یک گواهی موقت بگیره مشکل حله و بهش میدن شاید اصل مدرک رو ندن ولی گواهی رو میدن و با اونم کارش انجام میشه
در خصوص وضعیت خودت میتونی بری و وثیقه بزاری و یک پاس 6 ماهه بگیری شنیدم حدود 5 ملیون میشه بری مصاحبه و در صورت قبولی بری USA و پاس سفید بگیری تا 3 سال میدن بهت و برگردی سربازی رو بری و برای ادامه تحصیل بری USA اینو بدون که برای گرفتن پاس 6 ماهه باید بگی میری زیارت نه سیاحت Wink

سلام

گفتن 15 میلیون تومان نقد به حساب میریزید ! 1 هفته صبر میکنید تا پاسپورت صادر بشه و بعد از اون به مدت 2 هفته میتونید خارج بشید و اگر یک روز دیرکرد داشته باشید ، 15 میلیون رو نمیدیم.

من میدونم ، ولی رفتن و اومدن باعث اتلاف وقت من میشه حدود 2-3 سال از بقیه عقب میوفتم. من میخوام بلافاصله بعد از تمام شدن پیش دانشگاهی برم دانشگاه.

دوستان اگه نظر دیگه ای دارن لطفا بگن ممنون میشم

با تشکر

دوست عزیز من یه جایی خوندم که اگه شما دانشجو بشید با 5میلیون میتونید اجازه خروج بگیرید و برید.اما اگه دانشجو نشید باید اون 15 میلیون رو اینجا بذارید و برید و بیخیال اون 15 میلیون بشید.موفق باشید

میدونید ، این ها بین دانشجوی لیسانس و ارشد فرق میگذارن ، ارشد با وثیقه میتونه بره ادامه تحصیل بده ولی لیسانس نمیتونه. ولی در حین تحصیل رو نمیدونم و منتظرم ببینم کسی بوده که در حین گذروندن لیسانس رفته خارج یا نه.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3
(2011-09-24 ساعت 17:11)afshin4749 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 04:14)behzadb57 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 01:07)javad_2 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 00:52)mahdicivil نوشته:  آیا ترجمه گواهی موقت دانشگاه هم قبوله؟آخه تا پایان خدمت نداشته باشی گواهی اصلی رو نمیدهند
ممنون

سلام
آره قبول میکنن و ریز نمراتم باید باهاش ترجمه کنیCool

دوستان عزیز برای لاتاری ریزنمرات مدارک دانشگاهی نیاز نیست و فقط اصل و ترجمه خود مدرک رو می خوان
توی هیچکدوم از مدارک سفارت یا kcc و . . . اسمی از ریز نمرات برده نشده آقای جواد چرا می گید باید ریزنمرات باشه در صورت داشتن مدرک ذکر کنید
لطفا راهنمایی نادرست نفرمایید
مدرك زنده منم ...............
دوست خوبم حق با جواد جانه[b] ، براي ترجمه مدرك موقت حتماً بايد ريز نمرات شما پس از به تاييد رسوندن دانشگاه محل تحصيل به دارالترجمه تحويل بشه قبلاً كه اصلاً ترجمه نمي كردن چه با ريز نمرات چه بدون ريز نمرات . و حالا براي اينكه خيالت براي هميشه راحت بشه برو مدرك موقتت رو بده و دانشنامه رو بگير و خلاص ديگه نيازي هم به ريز نمرات نيست ......!!!! فقط ميمونه يه تاييديه سازمان مركزي البته اگه دانشگاه آزاد باشي اگه نه كه وزارت علوم . به هر صورت اگه از فارغ التحصيلي شما يك يا دوسال گذشته عزيزم دانشنامه شما حاضره . آخه تا كي ميخوايد با موقت سر كنيد . بريد قال قضيه رو بكنيد ديگه !!! .Shy[/b]

دوست عزیز من برای سفارت عرض کردم ولی به نظر منم همون بهتره که دانشنامه رو آزاد کنی
مدرک لیسانسم رو دانشگاه لاتین داد. در هر حال من مدرک موقت فوقم - بعلت داشتن بدهی- را دادم بدون ریز نمرات برام ترجمه کردن و بردم سفارت مشکلی نداشت و بعدا تمام اونها رو بهت برمی گردونن و هنوزم هم دارمشون
البته مدرک موقت برای تایید به دادگستری فرستاده نمی شه و ترجمه با مهر دارالترجمه است هر کی نیاز داشت محل دارالترجمه را توی پیام خصوصی براش مشخص می کنم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، ali.narooei
(2011-09-24 ساعت 22:13)javad_2 نوشته:  سلام دوستان عزیز

شاید بعضی از دوستان فکر میکنن این مسائلی رو که من مینویسم زایده فکرهای خودمه ، باید بگویم که اگر سفر من برای مصاحبه رو مطالعه کنید متوجه میشوید که روز اول به من ویزا ندادن کلیرنس هم به من نخورد و بعلت کمبود مدرک و اونهم مدرک تحصیلی ، دقیقا از 8 تیرماه تا 30 مرداد ماه حتی در خواب هم من گرفتار مدارک بودم تمام این موارد رو که گفتم واقعا خودم تجربه کردم وقتی میگویم مدرک دیپلم قبول نمیکنن و یا درصورت دانشجوی انصرافی بودن مدارکتون رو به عنوان حتی از 8 ترم 7 ترم دانشجو بودن رو قبول نمیکنن رو باور کنید چون خودم از 5 ترم چهار ترم دانشجو بودم و به علت مشکلات انصراف دادم و وقتی مدرکم رو فرستادم حتی چک هم نکرد و گفت این قابل قبول نیست ولی دوستم با گواهی اشتغال به تحصیل برای 3 ترم ویزا گرفت اگر میگویم سابقه کار با داشتن مدرک دیپلم 11 ساله حتی اگر 10 سال هم باشه ارزشی نداره باور کنید من 14 سال سبقه کار در قسمتها و عنوانهای شغلی مخطلف دارم اگر سوابق من رو که برای سفارت ترجمه کردم و شرکتهای معتبری که در آنها کار کردم رو ببینید تعجب میکنید که چرا اینهارو قبول نکردن ( یکی از شرکتهای متوسطش پتروشیمی شیراز بود ) بهم دقیقا این جمله رو گفتن این مدارک کمکی برای گرفتن ویزا به شما نمیکنه از نظر ما شما فقط مدرک پیش دانشگاهی یا فوق دیپلم بیار ویزاتو همون روز بهت میدیم ( الحق که همین کار رو هم کردن و طبق قولشون عمل کردن صبح 7 سپتامبر مدارک رو دادم و ظهر ساعت 3 ویزارو تحویلم دادن ) ، دوست ندارم به پخش شایعه متهم بشم اگر متنی یا موردی رو اینجا مینویسم فقط و فقط برای کمک به شما دوستانه و مطمئن باشید قبل از اون راجب گفته ام تحقیق یا تجربه خودمه که مینویسم

تبریک که بالاخره ویزا گرفتین ولی چه جوری یک ماهه پیش دانشگاهی جور کردین؟ منم تقریبا وضعم م÷ل شماست؟ میشه راهنمایی کنین؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei
من میخواستم بدونم چند وقت بعد از فرستادن مدارکم به KCC به من تارخ کنسولگری رو اعلام میکنند؟؟؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها اميد وارم تعطيلات خوش گذشته باشه
دلم براي مهاجر سرا و بچه هاي باصفاش تنگيده بود
مساله دارم كه اگه بچه ها كمك و همفكر يكنن ممنون ميشم
من توي فرم هاي سري اولم نوشتم كه مدرك ديپلم دارم و قيد هم كردم معادل 12 ساله است. ولي الان دوتا مدرك دارم يكي ديپلمه و ديگري پيش دانشگاهي . (آخه نميدونستم دبيرسان و پيشدانشگاهي دو تا مدرك جداگونه داره) ايراد نميگيرن كه تو چرا گفتي يه مدرك داري در حالي كه دوتا آوردي سفارت ؟ به نظرتو ن بهشون اطلاع بدم؟
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام به همه دوستان عزيز من به مشكلي برخوردم ! ديپلم و پيش دانشگاهي من گم شده و نيستن ~آموزش و پرورش هم المثني نمي دن...ولي گفتن ريز نمرات ميديم و از پتخانه تاييديه تحصيلي بگيريم! گفتن اينا قابل ترجمه هست؟بنظرتون مشكلي پيش نمياد تو مصاحبه ؟در ضمن ليسانس هم دارم ولي اونو گم نكردمSmile
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

(2011-09-25 ساعت 12:08)sheida.bvip نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز من به مشكلي برخوردم ! ديپلم و پيش دانشگاهي من گم شده و نيستن ~آموزش و پرورش هم المثني نمي دن...ولي گفتن ريز نمرات ميديم و از پتخانه تاييديه تحصيلي بگيريم! گفتن اينا قابل ترجمه هست؟بنظرتون مشكلي پيش نمياد تو مصاحبه ؟در ضمن ليسانس هم دارم ولي اونو گم نكردمSmile

دوست عزیز سوالتو جواب دادم در موضوع دیگر .
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Edenbeast ، SH1A2R3
(2011-09-25 ساعت 12:08)sheida.bvip نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز من به مشكلي برخوردم ! ديپلم و پيش دانشگاهي من گم شده و نيستن ~آموزش و پرورش هم المثني نمي دن...ولي گفتن ريز نمرات ميديم و از پتخانه تاييديه تحصيلي بگيريم! گفتن اينا قابل ترجمه هست؟بنظرتون مشكلي پيش نمياد تو مصاحبه ؟در ضمن ليسانس هم دارم ولي اونو گم نكردمSmile

دوست عزیز لطف کنید و مقررات سایت رو رعایت کنید طرح سوالات مشابه و تکراری در قسمتهای مختلف سایت خلاف مقررات است
موفق باشید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Man
سلام به همه
می خواستم بدونم بعد از برنده شدن چقدر وقت داریم که مدارک اولیه رو بفرستیم؟
و اینکه باید به سفارت تعیین شده بفرستیم یا KCC؟؟
مدارکی که باید بفرستیم چی هستش؟؟

با تشکر
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000

دوست عزیز من از برندگان 2011هستم از من فقط لیسانس گرفت و اصلا دیپلم و پیش دانشگاهی را نخوهست نگران نباشید.
تشکر کنندگان: outlaw ، SH1A2R3 ، behzadb57
لطفا هرکس تلفن و آدرس شیدا تور رو که در آنکارا هست و زیر مطب دکتر هست رو داره برام پیام خصوصی کنهRolleyesRolleyes
با تشکر
شماره کیس :2012AS4XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:

سلام من 2 تا سوال داشتم بچه ها..واسه پاس سفید(اجازه ی خروج 2 ساله) باید 15 ملیون بدیم؟!ببخشید خب من درست متوجه نشدم منم دانشجوی لیسانسم و حداقل 2 سالم مونده تموم کنم...شرایط این پاس سفید انقدر سخته؟!

2.از بچه های 2012 کسی هست مصاحبه رفته باشه؟Shy

شماره کیس : 2012AS000033XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG /3
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان