(2011-10-07 ساعت 18:30)outlaw نوشته:(2011-10-07 ساعت 16:19)behzadb57 نوشته: ایشون حق داره گیج شه چون ما سه نفر نظراتمون یکی نیست
من با گزینه یک و سه outlaw موافقم ولی واکسن رو هم نزدیک مصاحبه بزنین باعث می شه که دکتر بهانه ای برای واکسن زدن نداشته باشه
دکتر گه گداری کارت واکسن ایران رو بدلیل اینکه توی ایران الکی مهر میزنن قبول نمی کنه و دوباره واکسن می زنه ولی این اگه نزدیک باشه دیگه معمولا اینکار رو نمی کنه حالا ممکنه به دلایل پزشکی نتونه واکسن بزنه.
البته ممکنه واکسنها عوارضی شبیه تب داشته باشه که 2-3 روز بیشتر نیست و ممکنه توی مسافرت اذیت کنه
به نظر من بین 1 تا 2 هفته قبل از مصاجبه خوبه
دوستان عزیز من اگه حرفی می زنم <<<مطمئنم>>>> .واکسن ها اگه نوع زنده باشه دکتر اونگان نوشته زیر 30 روز نباید باشه به طور کلی واکسن هم که تاریخ مصرف نداره البته عمدتا .در مورد تاریخ هم خود دکتر پاستور گفت.
دوستان من تجربه خودم از دکتر اونگان می گم
لطفا بقیه هم از تجربه های خودشون بگن که مطمئنتر از شنیده و یا نوشته هاست
ما کمتر از یک هفته قبل رفتن پیش اونگان واکسن زدیم و دوباره بهمون واکسن نزد در ضمن من دوبار به فاصله 7 ماه معاینه اونم پیش آقا و خانم اونگان رفتم
در مورد جمله آخرتون " در مورد تاریخ هم خود دکتر پاستور گفت. " من کاملا تکذیب می کنم من به شما در این مورد چیزی نگفتم
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .